In dit artikel

Abonnement Opzeggen Ervaringen + Gratis Opzegbrief!

Your Avojoy Opzeggen (2023) | Gratis Opzegbrief + Ervaringen!

In dit artikel

Heb jij een Your Avojoy abonnement, omdat je houdt van gemak en lage maandelijkse kosten? Er kan een moment komen in je leven waarop je situatie verandert. Misschien ga je verhuizen, lange tijd naar het buitenland of heb je gewoon geen behoefte meer aan het abonnement. Your Avojoy opzeggen is dan belangrijk, anders loopt je abonnement gewoon door. In dit artikel leg ik je precies uit hoe Your Avojoy opzeggen werkt en wat je ervoor moet doen. Lees maar mee!


Bekijk meer informatie

Hoe Your Avojoy opzeggen?

Een handige service van Your Avojoy, is dat je – als je verhuist – je abonnement kunt meenemen. Het bedrijf past je gegevens aan naar je nieuwe woning én regelt dus al het papierwerk voor je. Your Avojoy opzeggen hoeft dus niet per se. Wil je toch graag je abonnement stopzetten? Dan kun je het overdragen aan iemand anders (wat helemaal gratis is) of je kunt je abonnement definitief beëindigen.

Your Avojoy Abonnement Opzeggen Gratis Opzegbrief + Ervaringen!

Hoe kan ik mijn lidmaatschap bij Your Avojoy opzeggen?

Je kunt je lidmaatschap bij Your Avojoy opzeggen door contact op te nemen met het bedrijf. Dat kan door te bellen, chatten of een e-mail te sturen. 

Your Avojoy opzegtermijn

Natuurlijk moet je wel rekening houden met de Your Avojoy opzegtermijn. Als je eenmaal een abonnement afsluit, ga je ook akkoord met bepaalde voorwaarden. Laten we daarom eens kijken naar of je direct kunt opzeggen of dat er een Your Avojoy opzegtermijn is om rekening mee te houden.

Wat is de opzegtermijn voor mijn lidmaatschap bij Your Avojoy?

De opzegtermijn van je lidmaatschap bij Your Avojoy, is één maand nadat je abonnement is afgelopen. Je moet dus rekening houden met de looptijd van je abonnement (deze zal eerst voorbij moeten zijn) en daarna heb je nog één maand opzegtermijn.

Kan ik mijn lidmaatschap bij Your Avojoy direct opzeggen?

Als je abonnement afgelopen is, kun je direct opzeggen. Neem dan wel de opzegtermijn van één maand in acht. Tussendoor je abonnement bij Your Avojoy opzeggen, dat kan niet zomaar. Je hebt immers een contract getekend.

Your Avojoy Abonnement Opzeggen  Ervaringen + Gratis Opzegbrief!

Your Avojoy opzegbrief (gratis afdrukken of aangetekend verzenden)

Your Avojoy opzeggen, kun je doen via de Your Avojoy opzegbrief. Via de website bij jouw contractstatus kun je de opzegbrief online invullen, vervolgens thuis uitprinten en per post naar Your Avojoy versturen. Aangetekend versturen kost je €2,49 en dan krijg je een bevestiging wanneer de ontvanger de opzegbrief heeft ontvangen.

Your Avojoy opzeggen met Xpendy

Op de website Xpendy kan je ook Your Avojoy opzeggen, en wel op de volgende manier. Je vult je gegevens in, waarna de brief automatisch ondertekend wordt. Vervolgens verstuurt Xpendy je brief online en kun jij afwachten tot je de bevestiging van je opzegging ontvangt.


Bekijk meer informatie

Your Avojoy opzeggen met 123opzeggen

De laatste manier van Your Avojoy opzeggen is via 123opzeggen. Daar kun je online je gegevens invullen in de opzegbrief, een verzendoptie kiezen en vervolgens regelt 123opzeggen de rest. 


Bekijk meer informatie

Nog meer opzeggen?

In het kader van Wonen, Koken en Huishouden zijn er vele abonnement mogelijk. Heb je na het lezen van de Bluemovement abonnementen review een abonnement afgesloten, kan het toch zo zijn dat je door omstandigheden geen abonnement meer nodig hebt. Dan zijn er meerdere mogelijkheden om op te zeggen. Bluemovement opzeggen, Bundles opzeggen, Coolblue opzeggen, Dekbed-Discounter opzeggen, Skala opzeggen, Splash Lease opzeggen, LeaseWitgoed.nl opzeggen en Homie opzeggen.

Over eten en drinken abonnementen zijn er ook opties om dit abonnement op te zeggen. Lees dan Beerwulf opzeggen, Boerschappen opzeggen, Dinnerly opzeggen, Ekomenu opzeggen en Happy Juicy opzeggen. HelloFresh opzeggen, Hellobier opzeggen, Koffievoordeel opzeggen, Plant B opzeggen en Sapje opzeggen is ook over geschreven, Daarnaast ook Wijnbeurs opzeggen, Wijnvoordeel opzeggen, Your Avojoy opzeggen en The Juice Factory opzeggen. Andere mogelijkheden zijn Tony’s Chocolonely opzeggen, Taste Club opzeggen, Oot opzeggen, Maaltijdservice opzeggen en Marley Spoon opzeggen. Nog interesse in My Dear Beer opzeggen, Nespresso opzeggen, Familiebox opzeggen, Freasy opzeggen, Juicebrothers opzeggen, Hopt opzeggen en Oh My Guts opzeggen.

Ben je uitgekeken op jouw bloemen abonnement. Lees dan de volgende blogs Bloemenvandeteler.nl opzeggen, bloomgift opzeggen, Bloomon opzeggen, Fleurop opzeggen en Weekly Flower opzeggen. Ook op het gebied van boeken, muziek en films kan het aan te raden zijn om eerst de volgende artikelen door te lezen voor het opzeggen. Denk aan Bookchoice opzeggen en Kobo opzeggen.

Ben je toe aan een nieuw abonnement of bevalt dit mooi en gezond abonnement toch niet. Kun je The Good Roll opzeggen, Vitaily opzeggen, Viteezy opzeggen, WCPapieraanhuis opzeggen of Parfumado opzeggen. Geen bril meer nodig? Dan Pearle opzeggen, Specsavers opzeggen, Eyewish opzeggen en Hans Anders opzeggen. Als laatste ook Flinndal opzeggen en Boldking opzeggen.

Misschien ken je het wel. On that Ass. Ook daar is een mogelijkheid om ON THAT ASS opzeggen mogelijk te maken. Ben je benieuwd hoe je auto, fiets en OV abonnement kan opzeggen? Lees dan E-bike to go opzeggen, Swapfiets opzeggen en Lease XL opzeggen door.

 

Your Avojoy Abonnement Opzeggen Gratis Opzegbrief + Ervaringen!

Meest gestelde vragen over Your Avojoy opzeggen

Als je nog vragen hebt over Your Avojoy opzeggen, dan raad ik je aan de meest gestelde vragen hieronder nog even door te lezen. Staat jouw vraag daar niet tussen? Laat dan even een reactie achter onder dit artikel.

Hoe zeg ik mijn Your Avojoy abonnement op?

Je kunt je Your Avojoy abonnement op verschillende manieren opzeggen. Zo kun je contact opnemen met Your Avojoy via een van de communicatiekanalen, maar waarschijnlijk wordt je dan doorverwezen. Via Contractstatus kun je de Your Avojoy opzegbrief online invullen, uitprinten en per post versturen. Geen zin om dit zelf te regelen? Maak dan gebruik van de websites Xpendy of 123opzeggen. Zodra jij je gegevens invult, regelen zij de rest! (1)

Waar vind ik de gratis opzegbrief voor Your Avojoy ?

De gratis opzegbrief voor Your Avojoy vind je op de website van Contractstatus. Daar kun je de brief online invullen, uitprinten, ondertekenen en per post versturen. Dit is gratis (je betaalt wel zelf de postzegel). Andere methoden, zoals Xpendy en 123opzeggen, nemen alles voor je uit handen, maar daar betaal je dan wel een paar euro voor.

Wat zijn de ervaringen met Your Avojoy opzeggen?

De ervaringen met Your Avojoy opzeggen zijn over het algemeen erg positief. Mensen ervaren het opzeggen als eenvoudig, ook al gebeurt het proces niet via Your Avojoy zelf. Er zijn namelijk verschillende manieren voor, die bovendien niet ingewikkeld zijn. Ook geven mensen aan dat zij blij zijn met de kwaliteit van hun apparaat en dat het daar niet aan ligt. Vaak is er een andere, persoonlijke reden waarom zij Your Avojoy opzeggen.


Bekijk meer informatie

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door de onze ervaringen met product abonnementen en kies voor het beste abonnement dat bij jou past.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Your Avojoy Opzeggen (2023) | Gratis Opzegbrief + Ervaringen!

Laat een reactie achter