In dit artikel

Een persoon die rustig studeert in een kalme natuurlijke omgeving.

Wrts abonnement opzeggen: Volg deze stappen gemakkelijk met Studygo

In dit artikel

Het opzeggen van een abonnement klinkt vaak ingewikkeld, maar dat hoeft niet zo te zijn. Martijn Meeuwis, met zijn rijke ervaring in productabonnementen, laat zien dat het makkelijker kan.

Hij heeft door de jaren heen geholpen om keuzes rond abonnementen te vereenvoudigen. Zijn website, BesteAbonnementen.nl, staat vol met adviezen voor mensen die worstelen met hun abonnementen.

Martijn’s expertise is jouw gids.

Dit artikel richt zich op hoe je gemakkelijk je WRTS-abonnement kunt opzeggen met Studygo. Een belangrijk feit dat je moet weten: het is mogelijk om een WRTS Plus abonnement elke maand op te zeggen.

Dit biedt flexibiliteit en controle over je leren. Lees verder voor de stappen. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn.

Samenvatting

  • Je kunt je WRTS Plus abonnement elke maand opzeggen, wat je flexibiliteit geeft in hoe je leert en controleert.
  • Om je abonnement op te zeggen, log je in op de WRTS – website, ga je naar accountinstellingen en kies je voor ‘ Abonnement opzeggen‘.
  • Na het opzeggen van je abonnement blijf je tot het einde van de betaalperiode toegang houden tot de betaalde functies. Daarna kun je alleen de basisfuncties gebruiken.
  • Je studievoortgang en opgeslagen data blijven bewaard, ook na het stopzetten van het abonnement.
  • Voor hulp of meer informatie over het opzegproces kun je terecht op de website leren.wrts.nl of contact opnemen met de klantenservice.

Wat is StudyGo (voorheen WRTS)?

StudyGo heeft WRTS overgenomen en biedt nu een nieuwe manier van leren voor middelbare scholieren. Dit platform maakt het mogelijk om voor schoolvakken zoals wiskunde, Engels en biologie te oefenen.

Leerlingen krijgen toegang tot kant-en-klare oefentoetsen en uitlegvideo’s. Zo kunnen ze effectiever studeren en hogere cijfers behalen.

Daarnaast laat StudyGo scholieren onbeperkt online bijlessen volgen. Ze kunnen niet alleen woordjes leren, maar ook oefentoetsen maken voor vakken als Frans, Duits en natuurkunde. Dit pakket van mogelijkheden helpt leerlingen beter voorbereid te zijn op hun toetsen.

Laten we nu bekijken hoe je eenvoudig kunt inloggen op je StudyGo-account.

Een georganiseerde en uitnodigende studeerkamer met boeken en een laptop.

Hoe log je in op je WRTS-account?

Nu je meer weet over wat StudyGo (voorheen WRTS) is, laten we bespreken hoe je gemakkelijk kunt inloggen op je account.

  1. Open een webbrowser naar keuze op je computer of mobiel apparaat.
  2. Bezoek de website leren.wrts.nl om naar de inlogpagina te gaan.
  3. Gebruik de gegevens die je hebt gekregen toen je jouw account maakte. Dit zijn meestal een e – mailadres en een wachtwoord.
  4. Vul deze informatie in de daarvoor bestemde velden in op de website.
  5. Klik op de knop ‘Inloggen’ om toegang te krijgen tot je WRTS-account.

Als je problemen ondervindt met inloggen, controleer dan of je de juiste klantenservicegegevens hebt ingevoerd. Fouten komen vaak voor en zijn meestal makkelijk op te lossen door dubbel te checken. Mocht er toch iets niet lukken, staat de klantenservice binnen de aangegeven tijden klaar om je verder te helpen.

Een laptop met de WRTS-website open, omringd door studiemateriaal in een rustige studieomgeving.

Stap-voor-stap handleiding voor het opzeggen van je WRTS-abonnement

Volg onze eenvoudige stappen om snel je abonnement op WRTS te beëindigen en ontdek wat de volgende mogelijkheden zijn.

Inloggen op de WRTS-website

Om je WRTS-abonnement op te zeggen, moet je eerst inloggen op de website. Dit doe je door naar leren.wrts.nl te gaan. Hier vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in. Daarna klik je op de knop om verder te gaan.

Het is belangrijk dat je al deze stappen volgt om succesvol in te loggen.

Eenmaal ingelogd, vind je de optie om naar je accountinstellingen te gaan. Deze stap is nodig voordat je het proces om je abonnement op te zeggen kunt starten. Zorg ervoor dat je nauwkeurig al deze richtlijnen volgt om toegang te krijgen tot de volgende fase van het opzeggingsproces.

Ga naar accountinstellingen

Nadat je bent ingelogd op de WRTS-website, is de volgende stap het vinden van je accountinstellingen. Zoek naar een optie of link die je naar je persoonlijke instellingen of profielpagina brengt.

Hier krijg je toegang tot allerlei aanpassingen van je account. Klik vervolgens op ‘ ik wil mijn account verwijderen‘. Dit staat vaak onderaan de pagina van je instellingen. Door deze actie te kiezen, begin je het proces om je WRTS-abonnement stop te zetten.

Het is een rechttoe rechtaan manier om af te melden en vereist slechts een paar klikken.

Kies voor opzeggen abonnement

Nu je bij de accountinstellingen bent, is het tijd voor de volgende stap. Je vindt hier de optie om je abonnement stop te zetten. Klik op ” Abonnement opzeggen” en volg de eenvoudige instructies.

Dit proces is rechttoe rechtaan en vergt slechts een paar minuten van je tijd.

Zorg ervoor dat je alle bevestigingen goed doorleest voordat je jouw keuze bevestigt. Het systeem vraagt mogelijk om een reden voor het opzeggen, maar dit is meestal optioneel. Na het bevestigen van je opzegging, zorgt WRTS ervoor dat je abonnement niet verlengd wordt.

Je kunt nu gerust ademhalen, wetende dat je deze taak succesvol hebt volbracht.

Wat gebeurt er na het opzeggen van het abonnement?

Na het opzeggen van je WRTS Plus abonnement stop je met betalen vanaf de volgende betaalperiode. Je toegang tot de betaalde functies blijft actief tot het einde van de lopende periode.

Daarna kun je alleen nog basisfuncties gebruiken.

Je opgeslagen data en voortgang in studiemateriaal blijven bewaard. Je kunt deze nog bekijken, maar sommige functies zijn niet meer beschikbaar. Dit betekent dat je nog steeds toegang hebt tot eerder geleerd materiaal, maar nieuwe geavanceerde mogelijkheden zijn beperkt.

Meer informatie over het opzeggen van je WRTS-abonnement

Nu je weet wat er gebeurt na het stopzetten van je abonnement, vraag je je misschien af waar je meer hulp en informatie kunt vinden. Je kunt meer details vinden op de website leren.wrts.nl.

Hier zie je duidelijk de opties voor het beëindigen van je abonnement. Zorg ervoor dat je de stappen zorgvuldig volgt om problemen te voorkomen.

Als je nog vragen hebt of assistentie nodig hebt, staat de klantenservice voor je klaar. Zij helpen je graag met elke stap of beantwoorden eventuele vragen die je hebt over het proces.

Het team is bereikbaar via verschillende communicatiekanalen op de “Contact” pagina van hun site.

Conclusie

Het opzeggen van je StudyGo (voorheen WRTS) abonnement is echt eenvoudig. Volg gewoon de stappen die we hebben beschreven. Op deze manier voorkom je extra kosten en houd je controle over je eigen studiemethoden.

Onthoud dat je altijd weer kunt registreren als je StudyGo wilt gebruiken. Je hebt de regie in handen om je leerervaring aan te passen. Zet vandaag nog die stap voor meer vrijheid in je studiekeuzes.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.