In dit artikel

Een opgeruimd bureau met een laptop, notitieboek en uitzicht op de stad.

Alles wat u moet weten over de verschillende Wix-abonnementen: Ontdek de beste Wix abonnementen voor uw website

In dit artikel

Het kiezen van het juiste Wix-pakket kan voelen als een doolhof. Veel mensen denken dat alle opties hetzelfde bieden, maar dat is niet waar. Martijn Meeuwis, oprichter van BesteAbonnementen.nl, doorbreekt deze mythe met zijn expertise op het gebied van productabonnementen.

Zijn ervaring helpt jou de weg te vinden in de wereld van websitebouwplatforms. Dankzij zijn achtergrond, gevuld met kennis over voeding, sport en mindset, benadert Martijn elk advies met een gezonde dosis rationaliteit en praktische inzichten.

Wist je dat Wix verschillende pakketten heeft voor bijna alle soorten websites? Van persoonlijke blogs tot online winkels , er is een oplossing voor iedereen. Dit artikel duikt diep in de verschillende opties om je te helpen het beste pakket te vinden voor jouw digitale ruimte.

Blijf lezen.

Samenvatting

 • Wix biedt een breed scala aan abonnementen, zoals Light, Core, Business en Business Elite, om aan verschillende behoeften te voldoen, van persoonlijke blogs tot grote online winkels.
 • Elk Wix-pakket heeft zijn eigen unieke voordelen en functies; bijvoorbeeld, Business en hogere pakketten zijn essentieel voor het verkopen van producten online met hun e-commerce capaciteiten.
 • Veelgestelde vragen over Wix – abonnementen omvatten hoe men kan zien welk abonnement ze hebben, hoe op te zeggen, en of er extra kosten zijn. Wix maakt het gemakkelijk om deze informatie te vinden en beheren in je accountinstellingen.
 • Voor diegenen die dieper willen duiken in de mogelijkheden van elk Wix-abonnement, biedt https: //besteabonnementen.nl/wix-abonnementen/ gedetailleerde informatie over prijzen, functies en meer om te helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze.
 • De keuze van het juiste Wix – abonnement kan de succesfactor zijn voor uw website. Het is belangrijk om de functies af te wegen tegen wat je website nodig heeft om een plan te kiezen dat past bij jouw doelen op lange termijn.

Overzicht van Wix-abonnementen: Light, Core, Business, Business Elite

Na het introduceren van Wix en zijn mogelijkheden, duiken we nu dieper in de abonnementen die Wix aanbiedt. We bekijken Light, Core, Business en Business Elite. Deze pakketten bieden verschillende functies. Ze zijn ontworpen om aan uiteenlopende behoeften te voldoen. Van persoonlijke projecten tot grote ondernemingen.

Abonnement Prijs/maand Gepersonaliseerde Domeinnaam Opslagruimte Verkeersanalyses
Light $16 Nee Beperkt Standaard
Core $22 Ja Meer dan Light Geavanceerd
Business $27 Ja Groot Geavanceerd+
Business Elite $49 Ja Zeer groot Expert

Elk abonnement heeft zijn voordelen. Bijvoorbeeld, met Core krijg je meer dan bij Light. Business is nog uitgebreider. Business Elite biedt het meeste. De keuze hangt af van wat je nodig hebt. Wil je producten verkopen? Dan is Business of hoger nodig. Elk pakket helpt je om je doelen te bereiken. Kies wat het best bij jou past.

Een opgeruimd bureau met een laptop, notitieboek en uitzicht op de stad.

Kenmerken en voordelen van elk Wix-pakket

Kiezen voor het juiste Wix-pakket kan je website maken of breken. Elk pakket biedt unieke voordelen en kenmerken die passen bij verschillende soorten websites, van persoonlijke blogs tot uitgebreide webwinkels.

 1. Connect Domain – Dit instappakket laat je jouw eigen domeinnaam koppelen aan je Wix-site. Het is perfect voor kleine projecten en persoonlijke sites. Je krijgt toegang tot prachtige websiteontwerpen en professionele tools die essentieel zijn voor een goede start.
 2. Combo – Ontworpen voor professionals die hun online identiteit willen opbouwen zonder advertenties van Wix op hun site. Met dit pakket krijg je meer opslagruimte, wat ideaal is voor het tonen van je portfolio of het delen van hoge-kwaliteit media.
 3. Unlimited – Dit pakket is gericht op ondernemers en freelancers die veel content willen publiceren. Je ontvangt onbeperkte bandbreedte voor een soepele ervaring van bezoekers, plus toegang tot app-marktplaatsen voor geavanceerde functionaliteiten.
 4. VIP – VIP geeft alles wat Unlimited biedt maar voegt uitmuntende klantenservice toe met prioriteitsondersteuning. Ideaal als je verwacht snel assistentie nodig te hebben bij vragen of problemen.
 5. Business & eCommerce – Voor iedereen die producten of diensten online wil verkopen, biedt dit pakket krachtige e-commerce mogelijkheden zoals winkelwagentjes en online betalingssystemen. Profiteer ook van promotietools om je verkoop te boosten.
 6. Ecwid-plannen – Deze zijn aangepast aan gebruikers van Wix die hun e-commerce mogelijkheden verder willen uitbreiden met extra functies zoals inventarisbeheer en geavanceerde verzendopties.

Elk Wix-pakket helpt gebruikers met verschillende doelen en budgetten om een professionele website te bouwen. Van basis- tot premiumplannen, er is altijd een optie die past bij jouw specifieke behoeften, of je nu een klein bedrijfje runt of de volgende grote webwinkel wilt lanceren.

Een ondernemer toont verschillende Wix-pakketopties op een laptop.

Veelgestelde vragen over Wix-abonnementen

Mensen vragen zich vaak af hoe ze kunnen zien welke Wix-abonnementen ze hebben. Het is simpel. Je vindt alle pakketten, inclusief Connect Domain, Combo en meer, onder ‘ Abonnementen’ in je Wix-account.

Dit maakt het makkelijk om te beheren wat je hebt en wat je misschien wilt aanpassen. Ook vragen veel gebruikers zich af hoe ze kunnen opzeggen als ze dat nodig vinden. Gelukkig laat Wix zien dat het opzeggen van je abonnement net zo eenvoudig is als het aanmelden.

Met een paar klikken kun je je abonnement stopzetten, zonder gedoe met creditcards of lange wachttijden.

Daarnaast willen gebruikers weten of ze extra kosten moeten verwachten bij bepaalde pakketten. Elke keuze heeft zijn eigen voordelen en functies, geschikt voor alles van een eenvoudige blog website tot een geavanceerde webwinkel.

Wix maakt het duidelijk: de prijzen zijn transparant, zodat je niet verrast wordt door onverwachte kosten. Dit zorgt ervoor dat je de beste beslissing kunt maken voor jouw website, of je nu inspiratie zoekt voor webdesign of een robuust ecommerce platform nodig hebt.

Diepgaande blik op Wix-abonnementen

Nu we de meest gestelde vragen over Wix-abonnementen hebben behandeld, duiken we dieper in de materie. Een goede website begint met het juiste abonnement. Wix biedt verschillende opties aan, zoals Connect Domain, Combo, Unlimited tot VIP, Business & eCommerce.

Deze zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel kleine als grote projecten. Elk pakket heeft zijn unieke voordelen, van eenvoudige website templates tot geavanceerde webontwikkeling en tools voor professionele apps.

Met de juiste keuze kun je niet alleen een indrukwekkende site bouwen maar ook je online aanwezigheid versterken.

Het kiezen van het perfecte abonnement kan uitdagend zijn. Daarom biedt onze site https://besteabonnementen.nl/wix-abonnementen/ een helder overzicht. Hier vind je gedetailleerde informatie over elk pakket, inclusief prijzen en functies.

Dit helpt bij het maken van een geïnformeerde beslissing op basis van jouw specifieke eisen. Of je nu inspiratie zoekt voor webdesign, een mobiele app wilt integreren of online bestellingen plant – er is een Wix-abonnement dat bij je past.

Ontdek de mogelijkheden en zet vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle website.

Conclusie: Het kiezen van het beste Wix-pakket voor uw behoeften

Het juiste Wix-plan kiezen is cruciaal voor uw site. Elk plan heeft unieke voordelen, van meer opbergruimte tot toegang tot geavanceerde hulpmiddelen. Vergelijk de functies zorgvuldig.

Overweeg wat uw website echt nodig heeft. Kies wijselijk voor succes op lange termijn. Uw website verdient het beste.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn de voordelen van een Wix-abonnement voor mijn website?

Een Wix-abonnement biedt toegang tot exclusieve tools en functies die essentieel zijn voor dienstverlenende bedrijven, zoals online begeleiding, inspiratie voor webdesign, en de mogelijkheid om een dynamische Wix blog te integreren. Dit helpt je website up-to-date te blijven met de laatste website trends.

2. Hoe kies ik het beste Wix-abonnement voor mijn website?

Begin met het bepalen van de basisbehoeften van je website. Overweeg welke tools en functies je nodig hebt om je doelen te bereiken. Zoek naar abonnementen die online begeleiding en toegang tot de nieuwste webdesigntrends bieden, om je te helpen de juiste keuze te maken.

3. Kan ik mijn Wix-abonnement op elk moment opzeggen?

Ja, je hebt de vrijheid om je abonnement op elk moment op te zeggen. Wix biedt flexibiliteit zodat je kunt kiezen wat het beste werkt voor jouw website en bedrijf, zonder langdurige verplichtingen.

4. Waar vind ik inspiratie voor webdesign voor mijn Wix-website?

Wix biedt een schat aan inspiratiebronnen voor webdesign, inclusief toegang tot trends in websiteontwerp en een blog vol tips en ideeën. Deze bronnen zijn ontworpen om dienstverlenende bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te verbeteren en bezoekers te boeien.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Alles wat u moet weten over de verschillende Wix-abonnementen: Ontdek de beste Wix abonnementen voor uw website

Laat een reactie achter