Toegankelijkheid

Op Beste Abonnementen streven onze webdesigners er voortdurend naar om elke hoek van de website toegankelijk te maken. Ons doel is altijd geweest om onze inhoud gemakkelijk toegankelijk te maken voor iedereen.

We houden voortdurend de veranderingen in de W3 Content Toegankelijkheidsrichtlijnen in de gaten, zodat we niet per ongeluk obstakels creëren voor mensen met een beperking. 

Verbeterde Toegankelijkheid

Hoewel de W3 Content Toegankelijkheidsrichtlijnen een uitstekend kader bieden voor inhoudswebsites om nieuwe toegankelijkheidsfuncties te implementeren, kan niets de echte gebruikerservaringen van onze lezers vervangen. 

Daarom staan we altijd open voor feedback van bezoekers die afhankelijk zijn van bepaalde toegankelijkheidsfuncties.

Als je problemen ondervindt die het gebruik van onze website bemoeilijken, stuur ons dan een bericht via de contactpagina

Wij hebben enkel de URL van de pagina nodig en een korte beschrijving van het probleem, waarna ons designer team aan een oplossing kan gaan werken. 

Toegankelijkheidsfuncties

Om de volledige naleving van Beste Abonnementen te garanderen, analyseren we voortdurend nieuwe webpagina’s op de toegankelijkheidsfuncties die beschikbaar zijn op telefoons, tablets, laptops en desktopcomputers. 

We zorgen ervoor dat al deze functies voldoen aan toegankelijkheidsnormen en – aanbevelingen:

  • Labels op statische en dynamische invoerformulieren
  • Kleurcontrast
  • Gemakkelijke tekstvergrotingsfuncties
  • Beschrijvende video- en beeldondertitels
  • Gesloten ondertiteling bij video’s
  • Duidelijke linkbeschrijvingen
  • Gemakkelijk te bekijken en navigeerbare menu’s en formulieren
  • Duidelijke HTML-kopstructuur voor tekst inhoud
  • Continue toegankelijkheidsbeoordelingen
Ons designer team heeft een stevig kwaliteitsborgingsproces opgezet om ervoor te zorgen dat alle webpagina’s voldoen aan toegankelijkheidsnormen. Dit omvat zowel handmatige als geautomatiseerde tests, inclusief beoordelingen door mensen met verschillende soorten beperkingen. 

 

Aangezien de technologie voor toegankelijkheidsfuncties snel verandert, beoordelen we voortdurende deze nieuwe technologieën om te zorgen dat onder website inclusiever wordt voor al onze lezers.