In dit artikel

Een georganiseerde en creatieve kinderwerkplek met educatieve materialen.

Squla abonnement: leuk leren alle vakken van de basisschool, tijdelijk met korting!

In dit artikel

Squla-abonnement_-leren-is-leuk-met-alle-vakken-van-de-basisschool-232986501.jpg” width=”1344″ height=”768″ alt=”Een kind omringd door educatieve spellen, boeken en natuur, omgeven door een levendige leeromgeving.” title=”Een kind omringd door educatieve spellen, boeken en natuur, omgeven door een levendige leeromgeving.” class=”awimage” />

Leren is belangrijk, maar het moet ook leuk zijn. Veel ouders worstelen met het vinden van de juiste balans hierin voor hun kinderen. Als expert in productabonnementen en vader van twee, begrijp ik deze uitdaging als geen ander.

Squla biedt een oplossing die niet alleen educatief is maar ook boeiend voor kinderen van de basisschool. Met ervaring in het adviseren over diverse abonnementen, kan ik zeggen dat Squla een waardevolle investering is in de toekomst van je kind.

Dit platform transformeert leren in een avontuur door middel van spelletjes en quizvragen voor alle leerjaren. Met meer dan 70.000 oefeningen beschikbaar, verzekert Squla dat je kind toegang heeft tot een breed scala aan onderwerpen.

En nu, tijdelijk met extra korting, is het een uitgelezen kans om te starten. Lees verder om te ontdekken hoe jouw kind plezier kan hebben tijdens het leren. Leuk leren begint hier.

Samenvatting

 • Squla maakt leren leuk voor basisschoolkinderen door spelletjes en quizzen aan te bieden voor alle leerjaren met meer dan 70.000 oefeningen.
 • Er zijn verschillende Squla-lidmaatschapsopties beschikbaar, waaronder jaar-, halfjaar- en maandabonnementen, startend vanaf €5,95 per maand, elk met onbeperkte toegang tot alle educatieve content.
 • Squla biedt nu een tijdelijke korting op nieuwe lidmaatschappen aan, waardoor het een uitstekend moment is om je kind te laten starten of jouw huidige abonnement te verlengen.
 • Elk kind kan zijn eigen account hebben op Squla, wat betekent dat ze op hun eigen niveau kunnen werken, waardoor leren persoonlijk en effectief wordt.
 • Lidmaatschappen zijn doorlopend met een opzegtermijn van 1 maand, en als het lidmaatschap binnen 14 dagen na start niet bevalt, kun je annuleren en krijg je het aankoopbedrag terug.

Overzicht van Squla-abonnementsopties en de voordelen ervan

Squla biedt verschillende abonnementsvormen aan. Elk heeft zijn eigen voordelen. Hieronder volgt een vereenvoudigd overzicht in tabelvorm. Dit overzicht helpt je de beste keuze te maken voor je kind.

AbonnementstypePrijs (per maand)Voordelen
JaarabonnementVanaf €5,95Meest voordelig op lange termijn, toegang tot alle vakken en niveaus, inclusief updates
HalfjaarabonnementVanaf €7,95Flexibeler dan jaarabonnement, toegang tot alle vakken en niveaus
MaandabonnementVanaf €12,95Meest flexibel, maandelijks opzegbaar, toegang tot alle vakken en niveaus

Elk abonnement geeft onbeperkte toegang tot meer dan 15.000 quizzen en spellen. Deze dekken alle vakken van de basisschool. Squla maakt leren thuis leuk en biedt meer dan 70.000 leerzame quizvragen, spellen en filmpjes. Dit maakt het de meest complete aanvulling op de lesstof. Kinderen kunnen op eigen tempo en niveau oefenen. Dit bouwt zelfvertrouwen op en laat hen plezier in leren ervaren. Kies het abonnement dat past bij de behoeften van je kind en profiteer tijdelijk van korting op deze educatieve tool.

Een opgewonden kind omringd door boeken en educatief materiaal in een gezellige bibliotheeksetting.

Hoe een Squla-abonnement te kiezen en te bestellen

Het kiezen van het juiste Squla-lidmaatschap voor jouw kind kan uitdagend zijn. Hier volgt een eenvoudige handleiding om je door het proces te leiden.

 1. Bepaal eerst welk type lidmaatschap het best past bij de behoeften van jouw kind. Je kunt kiezen tussen een jaar- of maandabonnement. Elk geeft toegang tot meer dan 70.000 leerzame middelen zoals quizzen en spelen.
 2. Overweeg of je het TaalExtra – lidmaatschap wilt toevoegen. Dit is ideaal als je kind extra ondersteuning nodig heeft met taal en lezen.
 3. Beslis hoeveel kinderen gebruik gaan maken van het abonnement. Voor elk kind kun je een apart account instellen, zodat ze op hun eigen niveau kunnen werken.
 4. Ga naar onze website en selecteer ‘kies je lidmaatschap’. Vul hier de gevraagde informatie in, waaronder het aantal kinderen en of je TaalExtra wilt toevoegen.
 5. Voer eventuele kortingscodes in die je hebt om te profiteren van tijdelijke aanbiedingen op het Squla-lidmaatschap.
 6. Voltooi de aankoop door te betalen met de beschikbare betaalmethoden op onze site. Na betaling ontvangt elk geregistreerd kind toegang tot hun eigen account.

Na deze stappen ben je helemaal klaar om jouw kind(eren) thuis spelenderwijs te laten oefenen met alle vakken van de basisschool via Squla.

Nu weet je hoe eenvoudig het is om een Squla-abonnement te kiezen en te bestellen, laten we eens kijken naar de speciale tijdelijke korting die beschikbaar is voor nieuwe leden!

Een georganiseerde en creatieve kinderwerkplek met educatieve materialen.

Beschrijving van de tijdelijke korting op het Squla-abonnement

Squla biedt nu een tijdelijke korting op lidmaatschappen, waardoor het leren voor je kind nog leuker en voordeliger wordt. Ouders kunnen via hun ouderaccount gebruikmaken van deze speciale aanbieding.

Dit maakt het beginnen met Squla of het verlengen van een bestaand abonnement extra aantrekkelijk. Profiteer snel, want deze korting geldt maar tijdelijk. Zorg dat je niet te laat bent om deze kans te grijpen.

Deze korting is van toepassing op nieuwe lidmaatschappen en geeft toegang tot alle vakken voor kinderen van peuters tot en met groep 8. Lidmaatschappen bij Squla zijn doorlopend, maar onthoud dat je altijd binnen 14 dagen na start van het abonnement kunt besluiten om het lidmaatschap op te zeggen als het niet bevalt.

Hierbij krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort. Nu verder naar meer informatie over Squla-abonnementen.

Meer informatie over Squla-abonnementen

Nu je weet over de tijdelijke korting, is het ook belangrijk om goed te begrijpen wat een Squla-abonnement inhoudt. Lidmaatschappen op Squla zijn doorlopend, wat betekent dat ze blijven lopen tot je besluit ze op te zeggen.

Elk kind krijgt zijn eigen account, waardoor hij of zij op eigen niveau en tempo kan leren met meer dan 70.000 quizvragen en educatieve spellen. Dit maakt het leren niet alleen effectief maar ook leuk.

Voor het opzeggen van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van 1 maand. Dit kan eenvoudig via je ouderaccount gedaan worden. Als je binnen 14 dagen na het starten van het lidmaatschap besluit dat Squla toch niet bevalt, kun je het abonnement annuleren en ontvang je het aankoopbedrag terug.

Met deze flexibiliteit en de mogelijkheid om elk kind op zijn eigen niveau te laten leren, biedt Squla ondersteuning voor elk kind van de basisschool, ongeacht hun sterktes of uitdagingen in bepaalde vakken.

Conclusie: waarom een Squla-abonnement de beste keuze is voor uw kind

Een Squla-abonnement opent de deur naar plezier in leren. Elk kind verdient toegang tot alle vakken van de basisschool op een manier die bij ze past. Met meer dan 70.000 quizvragen en games vindt jouw kind altijd iets nieuws om te ontdekken.

Denk aan rekenoefeningen, taalspellen, en wetenschappelijke experimenten, allemaal binnen handbereik. Bovendien maakt de tijdelijke korting het nu nog aantrekkelijker om te beginnen.

Kies vandaag nog voor Squla en zie hoe jouw kind speels groeit in kennis en vaardigheden.

Veelgestelde Vragen

1. Wat houdt een Squla abonnement in?

Een Squla abonnement biedt kinderen van peuters tot en met groep 8 toegang tot ruim 70.000 leerzame oefeningen. Het is ontwikkeld door orthopedagogen en gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten, waardoor elk kind op zijn eigen niveau kan leren en oefenen.

2. Is het mogelijk om meerdere lidmaatschappen op Squla af te sluiten?

Ja, je kunt voor elk kind een eigen account aanmaken onder nieuwe lidmaatschappen van Squla. Dit zorgt ervoor dat elk kind individueel kan leren en zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

3. Kan ik mijn Squla abonnement op elk gewenst moment opzeggen?

Na de start van het lidmaatschap heb je een bedenktijd van 14 dagen. Als je binnen deze periode laat weten niet tevreden te zijn, ontvang je het aankoopbedrag terug. Na deze periode is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar, tot het einde van je contractperiode.

4. Hoe werkt de korting bij het afsluiten van een Squla lidmaatschap?

Tijdelijk kun je gebruikmaken van een kortingscode om je Squla abonnement met korting af te sluiten. Let op, deze korting is alleen geldig bij het eerste afsluiten en kan niet naderhand toegepast worden.

5. Wat als ik niet tevreden ben over Squla?

Als je binnen 14 dagen na het starten van je lidmaatschap niet tevreden bent, kun je dit aan ons laten weten via e-mail of door gebruik te maken van het ontbindingsformulier. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug.

6. Hoe kan ik zien hoe mijn kind presteert op Squla?

Via het ouderaccount krijg je inzicht in de vooruitgang van je kind. Je ziet wat je kind heeft geleerd, welke oefeningen goed of minder goed gingen, en in welke onderdelen je kind extra oefening nodig heeft. Dit helpt om thuis gericht te ondersteunen bij het leren.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.