In dit artikel

Een netjes gestapelde stapel abonnementsdozen in een minimalistische huisomgeving.

Smoothly Abonnement Opzeggen: Reviews en Tips

In dit artikel

Een abonnement opzeggen kan soms lastig lijken. Veel mensen vinden het ingewikkeld en tijdverspillend. Ik, Martijn Meeuwis, gebruik mijn ervaring rondom productabonnementen om jou door dit proces te leiden.

Met een achtergrond in voeding, sport, en mindset, deel ik wat ik weet over de beste keuzes in abonnementen. Daarbij hoort ook hoe je makkelijk een abonnement zoals bij Smoothly stopzet.

Dit artikel geeft jou alle informatie en tips over het opzeggen van je Smoothly abonnement. Met 3.828 beoordelingen en een 4-sterrenscore voor Smoothly weet je dat er veel mensen zijn met goede ervaringen.

Maar als jij besluit dat het tijd is om op te zeggen, wil ik je helpen dat snel te doen. Lees verder voor handige stappen. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn.

Samenvatting

 • Met Smoothly’s herhaalservice krijg je automatisch jouw favoriete producten thuisgestuurd met kortingen tot 25% en gratis levering bij bestellingen boven €55.
 • Het opzeggen van je Smoothly abonnement kan eenvoudig online via je account onder het tabblad Herhaalservice, waar je stappen volgt om de service te annuleren.
 • Navulverpakkingen van Smoothly zijn voordelig en milieuvriendelijk, waarmee je bijdraagt aan minder afval en geniet van gemakkelijke levering door de brievenbus.
 • Smoothly abonnees genieten van exclusieve voordelen zoals gratis verzending en speciale cadeaus, alleen voor leden, wat het abonnement extra waardevol maakt.
 • Klantrecensies over Smoothly zijn overwegend positief met een score van 4 sterren op Trustpilot, wat wijst op een hoge tevredenheid over de producten en diensten.

Herhaalservice bij Smoothly: Een Overzicht

Smoothly maakt jouw leven makkelijker met hun abonnementsdienst. Ontvang je favoriete producten automatisch thuis, zonder dat je er nog over hoeft na te denken.

Maandelijkse korting

Met de herhaalservice van Smoothly geniet je elke maand van kortingen tot 25% en krijg je jouw leveringen gratis thuis. Dit betekent dat je niet alleen bespaart op jouw favoriete producten, maar ook het gemak ervaart van automatische levering zonder extra kosten.

Kies je voor de herhaalservice, dan hoef je niet elke keer opnieuw te bestellen. Jouw geselecteerde artikelen komen automatisch naar je toe, precies wanneer je ze nodig hebt. Zo zit je nooit zonder jouw belangrijke supplementen en profiteer je van continue kortingen en gratis verzending boven de €55.

Navulverpakkingen

Navulverpakkingen van Smoothly zorgen voor een grote besparing. Je krijgt tot 25% korting met deze optie bij de herhaalservice. Ze maken deze verpakkingen in Nederland. Dit maakt ze niet alleen voordelig, maar ook milieuvriendelijk.

De verzending is gratis bij bestellingen boven de €55. Klanten zijn erg tevreden over de vegan schoonheid supplementen. Deze verpakkingen zijn een slimme keuze voor wie waarde en kwaliteit belangrijk vindt.

Deze manier van bestellen biedt nog een voordeel. Je helpt mee aan het verminderen van afval. Dit komt doordat je minder verpakking gebruikt. Wie kiest voor navulverpakkingen, draagt bij aan een beter milieu.

Dit is iets om trots op te zijn. Zo word je onderdeel van de oplossing, niet het probleem. Naast de korting en milieuvriendelijkheid bieden navulverpakkingen ook gemak. Ze passen makkelijk door je brievenbus en je zit nooit zonder je favoriete Smoothly producten.

Nu weet je alles over navulverpakkingen, laten we eens kijken naar de exclusieve voordelen die Smoothly biedt.

Exclusieve voordelen

Abonnees van Smoothly genieten van exclusieve voordelen die het abonnement extra waardevol maken. Gratis verzending staat bovenaan de lijst. Dit maakt het gemakkelijker en goedkoper om je favoriete producten thuis te krijgen.

Daarnaast ontvang je als abonnee speciale cadeaus, alleen voor leden. Deze verrassingen variëren en zorgen voor een extraatje bij elke bestelling.

Nu je weet welke exclusieve voordelen je kunt verwachten, laten we eens kijken naar de volgende stappen voor het opzeggen van je abonnement.

Een persoon ontvangt hun favoriete producten aan hun deur.

Hoe zeg je het Smoothly Abonnement op?

Om je Smoothly lidmaatschap te beëindigen, start je met inloggen op je online profiel. Zoek naar het onderdeel Herhaalservice en volg de duidelijke instructies voor annulering.

Inloggen op je account

Je moet eerst inloggen op je account om je abonnement bij Smoothly te beëindigen. Dit is een noodzakelijke stap voordat je verdere acties kunt ondernemen. Ga naar de website van Smoothly en voer je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Door deze handeling krijg je toegang tot je persoonlijke omgeving waar je alle abonnementsgegevens kunt vinden.

Zodra je bent ingelogd, kun je navigeren naar de pagina voor abonnementsbeheer. Hier zie je de optie om de herhaalservice te annuleren. Klik op deze optie en volg de stappen die worden aangegeven om het proces te voltooien.

Dit zorgt ervoor dat je geen verdere zendingen of betalingen ontvangt van Smoothly.

Het tabblad Herhaalservice en de bijbehorende stappen

Om je Smoothly abonnement op te zeggen, ga je naar het tabblad Herhaalservice. Daarna volg je een paar eenvoudige stappen.

 1. Log in met je account op de Smoothly website. Hier heb je jouw e – mailadres en wachtwoord voor nodig.
 2. Ga naar het dashboard van jouw account. Zoek hier het tabblad dat ‘Abonnementen’ heet.
 3. Klik op dit tabblad om alle details over jouw herhaalservice te vinden.
 4. Je ziet een overzicht van jouw huidige abonnementen. Elke regel toont een product dat je periodiek ontvangt.
 5. Naast elk product vind je een knop of link die zegt “Annuleren” of “Opzeggen”.
 6. Klik op “Opzeggen” naast het abonnement dat je wilt stopzetten.
 7. Een popup verschijnt om te bevestigen dat je echt wilt opzeggen. Hier moet je jouw keuze bevestigen.
 8. Na bevestiging krijg je een bericht dat jouw herhaalservice succesvol is geannuleerd.

Dit proces is ontworpen om snel en zonder gedoe jouw abonnement te beëindigen wanneer jij dat wilt. Het geeft klanten de vrijheid en flexibiliteit om hun service aan te passen aan hun behoeften. Vergeet niet, als er vragen zijn tijdens dit proces, staat de klantenservice klaar om te helpen!

Een opgeruimde werkplek met laptop, koffiemok en annuleerknop.

Vergelijking met Andere Abonnementsdiensten

We bekijken hoe Smoothly zich verhoudt tot andere abonnementsdiensten op de markt. Je ziet direct de verschillen en overeenkomsten in aanbod en service.

Parfum en Scheermesjes Abonnementen

Parfum en scheermesjes abonnementen maken jouw leven gemakkelijker. Je krijgt elke maand nieuwe geuren en scherpe mesjes thuisgestuurd. Dit bespaart tijd omdat je niet meer naar de winkel hoeft.

Parfums Club biedt een breed aanbod aan originele geuren voor iedereen tegen scherpe prijzen. Zo ruik je altijd goed zonder te veel te betalen.

Met deze abonnementen vergeet je nooit meer nieuwe mesjes of parfum te kopen. Ze komen automatisch naar je toe. Ook kun je altijd uitkijken naar de nieuwste geuren en producten. Dit maakt elke levering een leuke verrassing.

Zo blijf je scherp en ruik je heerlijk met minimale moeite.

Lenzen en Medische Contacten

Medische contactlenzen helpen mensen met specifieke oogaandoeningen. Oogartsen schrijven ze voor om het zicht te verbeteren. Deze lenzen zijn niet standaard. Ze worden op maat gemaakt tijdens een bezoek aan de oogspecialist.

Verschillende typen zijn er voor diverse problemen.

Naast deze speciale lenzen zijn er ook abonnementen voor standaard contactlenzen. Deze abonnementen bieden gemak en zorgen dat je nooit zonder lenzen zit. Ze leveren ze direct aan huis.

Laten we nu kijken naar gewichtsbeheersing en vitamine abonnementen.

Gewichtsbeheersing en Vitamine Abonnementen

Abonnementen op gebied van gewichtsbeheersing en vitaminen winnen aan populariteit. Ze bieden gemak en gepersonaliseerde opties voor iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren. Een goed voorbeeld is Viteezy, dat dagelijkse vitamines aanpast aan jouw leven.

Bij elke bestelling krijg je gratis Vegan Vitamin D3 en andere cadeaus. Zo ondersteun je jouw lichaam met de juiste nutriënten.

Veel mensen ervaren voordelen van deze abonnementsdiensten. Ze merken verbeteringen in hun algehele welzijn. Deze abonnementen helpen je om consequent te blijven met je gezondheidsdoelen.

Overstappen naar het volgende onderwerp, laten we de klantbeoordelingen van Smoothly bekijken.

Klantbeoordelingen van Smoothly

Ontdek wat anderen vinden van Smoothly en laat je inspireren door hun verhalen en feedback.

Positieve ervaringen

Veel gebruikers waarderen de Gut Support van Smoothly enorm. Ze geven scores van 4.6 uit 5. Dit laat zien hoe effectief het product is. Klanten melden een betere spijsvertering en algemeen welzijn.

Smoothly heeft op Trustpilot een score van 4 sterren gekregen, gebaseerd op de feedback van 3.828 personen. Deze hoge waardering onderstreept de kwaliteit en tevredenheid van de gebruikers.

Klanten prijzen vooral het gemak en de effectiviteit van de producten.

Kritische beoordelingen

Naast de positieve geluiden zijn er ook kritische noten over Smoothly. Sommige klanten vinden dat het proces van opzeggen ingewikkeld is. Ze moeten inloggen, het juiste tabblad vinden en dan nog een paar stappen volgen.

Dit voelt voor hen als een hindernisbaan.

Anderen merken op dat de klantenservice soms traag reageert. Ze sturen een bericht en wachten dagen op antwoord. Dit zorgt voor frustratie, vooral als je snel hulp nodig hebt. De ervaring van klanten kan beter op deze punten.

Voordelen van het Smoothly Abonnement

Met een Smoothly Abonnement geniet je altijd van tot 25% korting en hoef je geen verzendkosten te betalen bij elke bestelling. Dit maakt jouw aankopen niet alleen voordeliger, maar ook gemakkelijker.

Je kunt jouw favoriete vitamines en mineralen, zoals vitaminen B12, C, D3, en andere gezonde producten voordelig in huis halen zonder extra kosten voor het bezorgen.

Een ander groot voordeel is de flexibiliteit om je abonnement op elk moment te annuleren. Dit geeft jou de vrijheid om te beslissen wanneer je jouw leveringen wilt ontvangen of pauzeren, zonder gedoe of extra kosten.

Tijdens speciale gelegenheden zoals Black Friday profiteer je bovendien van extra kortingen en exclusieve aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor abonnees. Zo haal je nog meer uit je abonnement bij Smoothly.

Conclusie

Het opzeggen van je Smoothly abonnement is dus simpel en duidelijk. Reviews laten zien dat veel gebruikers tevreden zijn met hun ervaringen. Tips helpen je om het meeste uit je herhaalservice te halen.

Met deze informatie kun je een weloverwogen beslissing maken over jouw abonnement. Kies wat het beste bij jou past.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn Smoothly abonnement opzeggen?

Om je Smoothly abonnement op te zeggen, klik je op het tabblad ‘wilt opzeggen’ en selecteer je vervolgens ‘annuleren’. Volg de stappen om je opzegging te voltooien.

2. Kan ik Klarna gebruiken om later te betalen voor mijn Smoothly abonnement?

Helaas is het niet mogelijk om Klarna ‘betaal later’ te gebruiken als betaalmethode voor je Smoothly abonnement. Kies een andere betaalmethode uit onze beschikbare opties.

3. Wat ontvang ik in mijn Smoothly abonnement?

Bij een Smoothly abonnement ontvang je elke 3 maanden een voorraad vitamines, waaronder vitamine B12, vitamine C, vitamine D3, en andere essentiële voedingsstoffen zoals hyaluronzuur en antioxidanten zoals astaxanthine.

4. Zijn de Smoothly capsules geschikt voor vegetariërs?

Ja, de Smoothly capsules zijn geschikt voor vegetariërs. Ze zijn verpakt in HPMC vega-capsules die vrij zijn van dierlijke producten.

5. Hoe neem ik mijn Smoothly vitamines in?

Je kunt je Smoothly vitamines innemen met een glas water of toevoegen aan je favoriete smoothie voor een gemakkelijke consumptie.

6. Wat zeggen de reviews over Smoothly?

De reviews geven aan dat klanten tevreden zijn met hun Smoothly abonnement, vaak verwijzend naar de 4-sterrenscore van Smoothly. Gebruikers waarderen de kwaliteit en effectiviteit van de vitamines en de gemakkelijke levering elke 3 maanden.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.