In dit artikel

Een laptop met de Sitly-website open in een gezellig thuiskantoor met uitzicht op een rustgevend stadsgezicht.

Hoe Sitly Abonnement Opzeggen: Gemakkelijke Gids voor Oppassers

In dit artikel

Velen van ons hebben wel eens moeite met het opzeggen van een abonnement. Het kan ingewikkeld lijken, maar dat hoeft niet. Ik ben Martijn Meeuwis, oprichter van BesteAbonnementen.nl, en met mijn ervaring help ik je door dit proces heen.

Samen zorgen we ervoor dat je op een simpele manier jouw Sitly lidmaatschap kunt stopzetten.

Sitly helpt honderdduizenden gezinnen en oppassers met elkaar in contact te komen. Belangrijk om te weten is dat je jouw Premium-lidmaatschap altijd kunt beëindigen zonder extra kosten.

Dit artikel biedt een heldere uitleg over hoe je dat doet. Lees verder voor eenvoudige stappen.

Samenvatting

 • Je kunt je Sitly premium – lidmaatschap altijd zonder extra kosten opzeggen. Dit geeft je veel vrijheid en controle over je lidmaatschap.
 • Het opzeggen van je abonnement bij Sitly is eenvoudig en kan in een paar stappen: inloggen op je account, naar ‘Account instellingen’ gaan, ‘ Abonnement opzeggen‘ vinden en de instructies volgen.
 • AccountGenie kan het proces van het opzeggen van je Sitly abonnement vereenvoudigen door alles voor jou te regelen. Dit bespaart tijd en moeite, vooral als je het druk hebt of liever niet zelf met Sitly contact opneemt.
 • Naast Sitly zijn er andere platforms zoals Charly Cares, Babysits, Care.com, Oppassen.nl, en Gastouderland waar oppassers hun diensten kunnen aanbieden. Elk platform heeft zijn eigen procedure voor het opzeggen van een abonnement.
 • Door gebruik te maken van diensten zoals 123opzeggen ben je verzekerd van een zorgeloos proces en een 100% garantie dat je abonnement correct wordt beëindigd.

Wat is Sitly?

Nu je weet waarom je misschien je Sitly abonnement wilt opzeggen, laten we eens kijken naar wat Sitly eigenlijk is. Sitly dient als een virtueel ontmoetingsplek waar gezinnen en babysitters elkaar kunnen vinden.

Het helpt ouders die op zoek zijn naar iemand om op hun kinderen te passen en geeft babysitters de kans om hun babysitdiensten te promoten. Met de Sitly app kunnen gebruikers makkelijk door profielen bladeren, hun voorkeuren instellen en direct contact leggen met mogelijke oppassers of gezinnen in hun eigen wijk.

Het platform biedt niet alleen een ruime keuze aan oppassers en zorgdragers, maar stelt gezinnen ook in staat om de best passende babysitter te vinden gebaseerd op hun specifieke behoeften.

Dit systeem zorgt ervoor dat het vinden van kinderopvang eenvoudiger wordt en geeft babysitters de mogelijkheid om hun carrière in de zorg voor kinderen te bevorderen. Daarnaast kan men elk moment besluiten het premium lidmaatschap stop te zetten, wat flexibiliteit biedt aan diegenen die gebruik maken van de diensten van Sitly.

Een uitnodigende en gezellige woonkamer met speelgoed en boeken.

Hoe Sitly Abonnement Opzeggen?

Je wilt je Sitly lidmaatschap stopzetten, maar je weet niet hoe? Geen zorgen, wij leiden je door de eenvoudige stappen om je inschrijving bij dit platform op te heffen.

De stappen voor het opzeggen

Het opzeggen van je Sitly abonnement hoeft niet moeilijk te zijn. Volg deze eenvoudige stappen en je bent zo klaar.

 1. Log in op je account op de Sitly website. Je vindt hier alle profielen van oppassers en gastouders, maar ook de instellingen voor jouw eigen account.
 2. Ga naar ‘Account instellingen’. Dit is waar je jouw persoonlijke gegevens en abonnementsdetails kunt beheren.
 3. Zoek de link ‘Abonnement opzeggen’. Deze optie laat je toe om het proces om jouw abonnement stop te zetten, te starten.
 4. Klik op de link. Na het klikken krijg je wellicht een paar vragen over waarom je wilt stoppen.
 5. Bevestig jouw keuze om op te zeggen. Zorg dat je zeker weet dat dit is wat je wilt, want het kan effect hebben op hoe snel jij contact kunt leggen met ouders of oppassers.
 6. Stuur indien nodig een opzegbrief. Als extra stap kun je een brief versturen om echt zeker te zijn dat jouw abonnement wordt geëindigd.
 7. Controleer de bevestiging van Sitly over jouw opzegging. Ze sturen meestal een email of bericht ter bevestiging.

Elke stap is ontworpen om het makkelijker te maken voor oppassers en gastouders om controle over hun Sitly ervaring te houden, zonder vast te zitten aan een premium abonnement als ze die niet meer nodig hebben.

Opzegtermijn bij Sitly

Je kunt je abonnement bij Sitly altijd opzeggen. Dit geeft je veel vrijheid. Als je kiest voor een driemaandelijkse optie, vernieuwt Sitly het automatisch na negentig dagen. Maar maak je geen zorgen, Sitly’s opzeggarantie maakt het proces simpel.

Met drie eenvoudige stappen ben je zo klaar.

Besluit je dat het tijd is om Sitly vaarwel te zeggen, dan kun je dit snel doen via TeleconnectHub. Het duurt maar één minuut. Sitly kan ook zelf jouw opzegging regelen met een officiële brief namens jou.

Dit betekent dat je zonder gedoe of wachttijd jouw abonnement kunt stopzetten.

Een laptop met de Sitly-website open in een gezellig thuiskantoor met uitzicht op een rustgevend stadsgezicht.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Sitly

Heb je vragen over het beëindigen van je abonnement bij Sitly? Hier vind je antwoorden die je helpen om dit proces soepel te laten verlopen.

Kun je direct een Sitly abonnement opzeggen?

Ja, je kunt je premium-lidmaatschap bij Sitly op elk moment stopzetten. Er zijn geen opzegkosten aan verbonden. Dit betekent dat je volledige controle hebt over je lidmaatschap. Je beslist zelf wanneer het tijd is om te stoppen.

Opzeggen doe je eenvoudig en snel. Gebruik de opzegbrief van 123opzeggen voor een soepel proces. Zo ben je verzekerd van een gedoe-vrije ervaring en een 100% garantie dat je abonnement correct wordt beëindigd.

Hoe werkt de opzegdienst AccountGenie?

Nadat je hebt geleerd hoe je direct een Sitly abonnement kunt opzeggen, is het interessant om te weten hoe een dienst zoals AccountGenie dit proces nog gemakkelijker maakt. AccountGenie staat bekend om zijn dienstverlening aan klanten die willen stoppen met abonnementen bij meer dan drieduizend tweehonderd bedrijven, inclusief Sitly.

Deze dienst neemt de last van het opzegproces van jouw schouders door alles namens jou te regelen. Je hoeft alleen enkele basisgegevens over je abonnement en je persoonlijke informatie te verstrekken.

Vervolgens zorgt AccountGenie ervoor dat je opzegverzoek correct en op tijd bij Sitly terechtkomt.

Het mooiste is dat AccountGenie je niet alleen helpt met opzeggen, maar ook zorgt voor een bevestiging van de opzegging. Dit betekent dat je verzekerd bent van een zorgeloos proces zonder dat je zelf met Sitly in contact hoeft te komen.

Dit biedt een uitkomst voor mensen die het druk hebben of liever niet zelf de opzeggingsprocedure doorlopen. Gebruik maken van AccountGenie betekent dus niet alleen gemak maar geeft ook rust omdat je weet dat professionals voor jou aan het werk zijn om je Sitly abonnement succesvol te beëindigen.

Alternatieve abonnementendiensten voor Oppassers en Hoe Deze Op te Zeggen

Er zijn andere diensten naast Sitly waar oppassers hun carrière kunnen voortzetten. Je kunt je abonnement op deze platforms ook gemakkelijk stopzetten als ze niet voldoen aan jouw behoeften.

 1. Charly Cares – Dit platform biedt de mogelijkheid om snel een oppasbaan te vinden in je eigen buurt. Je kunt je inschrijven en jouw profiel activeren zonder kosten. Wil je stoppen, stuur dan eenvoudig een e-mail naar de support dienst van Charly Cares met het verzoek om jouw account te verwijderen.
 2. Babysits – Op Babysits kun je als oppas of gastouder in contact komen met gezinnen die hulp nodig hebben. Als lid heb je toegang tot berichten en kan je direct reageren op zoekertjes. Om op te zeggen, ga naar de instellingen van jouw account en volg daar de instructies om je lidmaatschap te beëindigen.
 3. Care.com – Care.com biedt naast oppaswerk ook klusjes in huis aan. Als premium lid krijg je meer zichtbaarheid bij potentiële werkgevers. Voor het opzeggen van jouw abonnement, log in op Care.com, zoek naar ‘Mijn Instellingen’, en klik daar op ‘Lidmaatschap Opzeggen’.
 4. Oppassen.nl – Deze site is ideaal voor wie graag werkt als oppas en flexibel wil zijn wanneer hij of zij beschikbaar is voor werk. Je kunt elk moment gratis antwoorden op berichten van ouders. Om uit te schrijven, neem contact op via het emailadres dat vermeld staat op hun website met het verzoek jouw account op non-actief te stellen.
 5. Gastouderland – Specifiek ontworpen voor gastouders die werken volgens een vast schema, biedt Gastouderland ondersteuning bij administratieve taken en zoekt actief naar matchende gezinnen in de buurt. Indien gewenst kan jouw inschrijving gestaakt worden door een bericht te sturen aan de klantenservice met daarin het verzoek tot uitschrijving.

Elk van deze alternatieven heeft zijn eigen karakteristieken en manier van opzeggen, wat ervoor zorgt dat jij als oppasser altijd controle houdt over waar en hoe jij wilt werken.

Conclusie

Het opzeggen van je Sitly lidmaatschap is simpel en flexibel. Je hebt de vrijheid om op elk moment te stoppen, zonder extra kosten. Sitly verbindt duizenden gezinnen met oppassers en biedt hiermee een waardevolle service.

Met tools zoals 123opzeggen wordt het proces nog makkelijker gemaakt. Deze gids helpt oppassers door elke stap, zodat zij kunnen focussen op wat echt telt: de beste zorg voor kinderen.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn Sitly abonnement opzeggen?

Je kunt je abonnement bij Sitly op elk moment opzeggen door contact met ons op te nemen via de contactgegevens op onze website. Zorg ervoor dat je dit doet binnen de opzegtermijn van 1 maand.

2. Heb ik een premium abonnement nodig om een oppas te vinden via Sitly?

Nee, je kunt altijd gratis zoeken naar oppassers en gastouders in de buurt. Toegang tot de exclusieve premium-functies van Sitly helpt je echter om sneller de beste oppas voor jouw situatie te vinden.

3. Wat gebeurt er als ik besluit mijn Sitly abonnement niet te verlengen?

Als je besluit niet te verlengen, wordt je abonnement automatisch stopgezet aan het einde van je huidige betaalperiode. Je kunt nog steeds profielen browsen, maar hebt geen toegang meer tot premium-functies.

4. Kan ik contact opnemen met oppassers zonder een premium abonnement?

Ja, je kunt gelijk contact opnemen met alle profielen van ingeschreven oppassers en gastouders, maar met een premium abonnement kun je sneller en directer communiceren.

5. Hoe weet ik of een oppas goed bij mijn gezin past?

Door contact op te nemen met de oppas en vragen te stellen over hun ervaring en beschikbaarheid, kun je beter bepalen of de oppas goed bij je gezin past. Het is ook aan te raden referenties op te vragen.

6. Wat moet ik doen als ik extra hulp nodig heb tijdens het gebruik van Sitly?

Als je hulp nodig hebt, staan we klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via de contactgegevens op onze website of download onze app uit de App Store of Google Play Store voor ondersteuning onderweg.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.