In dit artikel

Sapje Review Biologische Gezonde Sapjes

Sapje Review (2023) | Biologische Gezonde Sapjes!

In dit artikel

Sapjes staan al heel lang niet meer bekend als suikerrijke tussendoortjes. Tegenwoordig bevatten sommige gezonde sapjes echt alleen nog maar gezonde ingrediënten. Dat zijn niet de sapjes uit de supermarkt, maar die van Sapje! Dit merk perst haar sapjes zelfs op een hele gezonde manier, namelijk via de slowjuice methode. Door deze manier van bereiding blijven alle gezonde voedingsstoffen behouden. En daarom kun je de sapjes van Sapje ook uitstekend gebruiken tijdens je detox kuur. Doordat juist alle goede voedingsstoffen, vitaminen en mineralen behouden blijven, geef je body (en uiteindelijk ook je mind) wat het nodig heeft. Meer weten over Sapje? Lees maar mee.


Klik hier voor de beste deal

Sapje voordelen

Een balans van goede voeding, voldoende beweging en de juiste mindset is ontzettend belangrijk voor een gebalanceerd leven en een goede gezondheid. Bij de meesten van ons, inclusief ik, schiet dat eerste er soms een beetje bij in. Hoe fijn is het dat je dan naar een sapje kunt grijpen om in ieder geval het gezonde voedingsaspect weer op orde te krijgen?

Door je voedingspatroon om te gooien en je te focussen op het binnenkrijgen van alle nodige voedingsstoffen, vitaminen en mineralen (samen met een sportieve levensstijl) bereik je al snel:

✅ Een verbeterd energieniveau. Je ervaart minder ‘dips’ door de dag heen en je bent ’s ochtends minder vermoeid;

✅ Dat je veel minder last hebt van stress. Je bent – ook omdat je je goed voelt – minder vatbaar voor stressfactoren en je kunt helder nadenken als er een stressvolle situatie om de hoek komt kijken;

✅ Een sterke verbetering van je weerstand. Gezonde voeding en voldoende beweging zijn essentieel voor je immuunsysteem. Is je lichaam gezond, dan word je minder snel ziek en herstel je over het algemeen een stuk sneller;

✅ Een fit gevoel dat voor een langere tijd aanhoudt. Je merkt heel snel dat je langer in goede conditie blijft en dat je je conditie sneller verbetert;

✅ Een verlaagd risico op hart- en vaatziekten, diabetes en kanker. Het is bewezen dat een gezonde levensstijl het risico op nare en levensbedreigende ziektes kan verkleinen.

Sapje Review Biologische Gezonde Sapjes

Ideale situatie versus de realiteit

Dat klinkt natuurlijk ideaal: voldoende bewegen, gezond eten én lekker in je vel zitten, maar in werkelijkheid weten heel veel mensen niet hoe ze die balans moeten bereiken. En dat is ook heel lastig – helemaal als je 8 uur per dag op een bureaustoel zit en eigenlijk alleen maar naar een schermpje aan het kijken bent. Goede voeding en voldoende bewegen schieten er dan al snel bij in. En als dat uit balans is, kun je natuurlijk nooit die positieve, gezonde mindset vasthouden.

Dit merkten ook Joël Goudsmidt en Rosalynn Campbell en daarom zijn zij begonnen met Sapje.

Sapje Review Biologische Gezonde Sapjes

Sapje in het kort

Zoals de naam al doet vermoeden, hebben we het over sapjes, maar dan in de breedste zin van het woord. Bij Sapje vind je namelijk overheerlijke sapjes, detox kuren, shots, soepen, smoothies én theesoorten. Eigenlijk kun je hier dus terecht voor alles wat bijdraagt aan een gezond voedingspatroon. Iedere bestelling wordt op een locatie naar keuze bezorgd.

Joël Goudsmidt en Rosalynn Campbell zijn de oprichters van Sapje. In 2014 besloten ze het anders te doen, want zij liepen tegen een probleem aan. Ze wilden gezond eten gemakkelijker maken; nu en in de toekomst. In het begin hadden ze niet veel meer dan een slowjuicer, gezonde ingrediënten en een flinke dosis motivatie. En dat was alles wat ze nodig hadden. Iedere dag dronken ze zo’n superfood-sapje en de effecten dienden zich al snel aan. Minder vermoeid, een verbeterde weerstand en overall een grotere drive om op deze voet door te gaan.

“Ik slikte zelf 8 pillen per dag en na een halfjaar dagelijks 1 tot 2 groentesapjes te hebben gedronken, kon al mijn medicatie de prullenbak in.” – Joël Goudsmidt

Dat de sapjes hun werk deden, merkten ook familie, vrienden, buren en kennissen. En toen de vraag eenmaal ontstond, konden ze eigenlijk niet meer terug. Ze begonnen een heus ‘groentesappen lab’, want anders konden ze de stijgende vraag naar hun sapjes helemaal niet meer aan. Dit concept was dus vanaf het begin al een daverend succes!

Joël en Rosalynn wilden nog meer mensen laten voelen wat hun sapjes – en gezonde voeding in het algemeen – voor hen hebben betekend. Sapje moest groter worden. En dat is gelukt. Tegenwoordig gebruiken ze lokale en seizoensgebonden ingrediënten om de allerlekkerste en gezondste sapjes te maken. Nog steeds op dezelfde manier, want alleen als je gebruikmaakt van het slowjuice proces blijven alle voedingsstoffen behouden.

De missie van de mensen achter Sapje

“Onze ultieme droom is om zoveel mogelijk mensen – van jong tot oud – bewuster te maken van de kracht van gezonde voeding en de werking van het eigen lichaam. Met onze gevarieerde en lekkere sapjes willen we laten zien wat de waarde is van biologische, lokale en seizoensgebonden voeding.”

En Sapje was dé manier om dat te bereiken.

Sapje Review Biologische Gezonde Sapjes

De verschillende sapjes van Sapje

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, vind je bij Sapje veel meer dan alleen groentesapjes. In het aanbod zijn inmiddels verschillende gezonde etenswaren opgenomen, zoals goedgevulde soepen, sap-shots voor een snelle boost, smoothies, complete boxen én hele gezonde theesoorten. Hieronder vertel ik je meer over iedere categorie.

Sapje Review Biologische Gezonde Sapjes

Detox kuur en sapkuur

Veruit een van de belangrijkste redenen om voor Sapje te kiezen, is vanwege de detox sapjes. Zo’n detox kuur met sapjes is namelijk een uitstekende manier om je lichaam even helemaal te resetten. Zelf vergelijkt Sapje een sapjeskuur met het reinigen van de filters van je auto. Drink je 3, 5 of zelfs 7 dagen lang een detox sapje, dan reinig je als het ware de filters van je lichaam, zoals je lever.

Detoxen met sapjes wordt door steeds meer mensen gedaan en de Sapje detox kuur ervaringen liegen er niet om. Stuk voor stuk heeft iedereen die deze groente sapjes als sapjes detox heeft gebruikt, het over de vele voordelen (meer energie, betere weerstand, lekkerder in je vel zitten). Een sapjes kuur op basis van groentesap zorgt er bovendien niet alleen voor dat je je lichaam reset, je hebt ook nog eens een verzadigd gevoel gedurende je sapje detox.

Benieuwd naar andere sapje detox reviews of wil je een detox kuur sapje bestellen? Bekijk dan de website van Sapje. Hier vind je bovendien veel meer informatie over de Sapje detox kuur en de vele voordelen van een detox met sapjes.

Sapje Review Biologische Gezonde Sapjes

Sapje abonnementen

Wil jij regelmatig heerlijke, biologische sapjes bij jou thuis ontvangen? Dan zijn Sapje abonnementen echt iets waar je naar moet kijken. Deze groene sapjes worden in 3, 6 of 12 leveringen bij je thuis bezorgd. En door deze sapjes goed te combineren met je huidige voedingsschema, wordt afvallen met sapjes een stuk makkelijker. Deze sapjes zonder suiker bevatten namelijk allemaal bestandsdelen die je een verzadigd gevoel geven en bijdragen aan een normale spijsvertering. Deze lekkere sapjes worden dus vaak in de vorm van een abonnement gekocht.

Je kunt kiezen voor 3 leveringen, 6 leveringen of zelfs 12 leveringen. Bij iedere abonnementsvorm zit er een leuke korting aan verbonden. Bij 3 leveringen krijg je een korting van 5%, bij 6 leveringen is dat al 10% en bij 12 leveringen loopt je korting op tot wel 15%! De Sapje abonnementen zijn bovendien flexibel ingesteld, wat betekent dat je zelf voor iedere levering kiest welke sapjes je wilt ontvangen.

Sapje Review Biologische Gezonde Sapjes

Sapje shots

Is een detox kuur je iets te veel van het goede, maar wil je toch meer gezonde voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnenkrijgen? Dan kun je eens kijken naar de Sapje shots. Deze gezonde sapjes zijn, net als de andere sapjes, op een slowjuice manier geproduceerd. Deze zogenoemde slow juice sapjes bevatten – juist dankzij het speciale productieproces – nog alle voedingsstoffen die andere sapjes niet bevatten. Ze zijn echter veel geconcentreerder dan de reguliere sapjes, waardoor je als het ware een boost krijgt. Ideaal voor een goede kickstart van je dag of als je een inkakmoment hebt.

Sapjes online bestellen? Dat kan via de website van Sapje!

Sapje Review Biologische Gezonde Sapjes

Sapje soepjes

Ook voor de aller gezondste soepjes ben je bij Sapje aan het juiste adres. Deze soepen zitten écht boordevol verse groenten, kruiden en smaakmakers. Je betaalt tussen de €5 en €6 voor een Sapje soepje. Op de bestelpagina kun je precies zien welke ingrediënten er zijn gebruikt voor iedere soep. Dat is natuurlijk heel handig, want zo weet je gelijk of je iets lust (en of je iets mag – bijvoorbeeld qua dieetwensen of allergieën).

Sapje Review Biologische Gezonde Sapjes

Sapje smoothies

Nieuw in het abonnement van Sapje: Sapje smoothies! Op het moment kun je kiezen uit een drietal smoothies. De proteïne smoothie is gemaakt van onder andere huisgemaakte cashewdrink, bananen, cashewnoten, dadels, zonnebloempitten, lijnzaad, kaneel en honing. Deze overdadigheid aan proteïne maakt hem een uitstekende smoothie voor iedereen die druk is met lekker bewegen en die krachttraining belangrijk vindt.

De ontbijt smoothie komt het beste tot zijn recht in de ochtend. De huisgemaakte amandeldrink, kokosmelk, pecan noten, dadels, kurkuma en vanille zorgen voor een energie-explosie, waardoor je het gevoel hebt dat je de hele wereld aan kan; iedere ochtend opnieuw!

De groene smoothie is er voor de druilerige dagen, waarop je het gevoel hebt dat gezonde voeding helemaal onderaan je lijstje staat. De combinatie tussen verschillende koolsoorten, mango, gember, munt en koriander geeft je in een mum van tijd die boost waar je lichaam naar verlangt. Deze smoothie is dus ideaal als tussendoortje!

Sapje Review Biologische Gezonde Sapjes

Sapje theesoorten

Thee. We weten allemaal hoe gezond het is, maar drinken er vaak te weinig van. Daarover gesproken: voldoende drinken staat bij lang niet iedereen bovenaan de agenda – terwijl het juist zo belangrijk is. Het drinken van thee is als hartstikke gezond bevonden en met de 3 theesoorten van Sapje heb je voor ieder moment van de dag het juiste zakje. De ontspan thee bevat rustgevende ingrediënten, zoals Sint-janskruid*, valeriaanwortel, kamille en lavendel. Deze thee betekent het meeste voor je tijdens stressvolle momenten of vlak voor het slapen gaan.

De detox thee helpt je lichaam resetten en bevat alleen ingrediënten die bijdragen aan een gezonde detox kuur. Brandnetel, kamille en salie ondersteunen de vitale functies van je lichaam. Tot slot biedt Sapje de weerstand thee aan. En zoals de naam al doet vermoeden, geeft deze thee je een welverdiende weerstand-boost. De groene thee, Echinacea** en vlierbloesem stimuleren je immuunsysteem. 

*Sint-janskruid kan de werking van hormonale anticonceptie beïnvloeden. Raadpleeg voor gebruik je huisarts of behandelaar.

**Echinacea kan een allergische reactie oproepen bij mensen met een noten- en pinda-allergie. Raadpleeg voor gebruik je huisarts of behandelaar.

Sapje Review Biologische Gezonde Sapjes

De voordelen van Sapje

De voordelen van Sapje tegenover andere aanbieders van sappen? Je vindt ze hieronder!

✅ Alle sapjes worden geleverd in glazen flesjes. Je hebt dus geen gedoe meer met plastic afval;

✅ Je vindt hier de gezondste sapjes op de markt. Met ruim 85% zitten in de sapjes van Sapje verreweg de meeste groenten en andere gezonde ingrediënten;

✅ Hoewel de prijs ietsje hoger ligt dan bij de sapjes die je in de supermarkt koopt, is de kwaliteit echt veel beter. Je weet dus waar je je geld aan uitgeeft;

✅ Ieder sapje zit boordevol lokale en biologische ingrediënten;

✅ De sapjes worden gemaakt met een slowjuicer. Dit is de allerbeste manier om de meeste voedingsstoffen te behouden;

✅ De sapjes worden diepgevroren bezorgd. Zo blijven ze tot wel maanden houdbaar, mits je vriezer is ingesteld op minimaal -18 graden;

✅ Niet alleen sapjes in het aanbod, ook smoothies, soepen, thee en detox kuren.

Enkele nadelen van Sapje

Je bedrijf kan nog zo goed in elkaar zitten, maar er zijn altijd wel verbeteringen te benoemen. Voor Sapje kan ik de volgende benoemen.

❌ De sapjes zijn ietsje duurder dan die in de gemiddelde winkel of supermarkt. Nu zijn deze verschillende sapjes eigenlijk niet te vergelijken, want de generieke sapjes zitten vol vulmiddelen en suikers.

❌ Als je de glazen flesjes zou kunnen inleveren, dan is het concept maximaal duurzaam.

Mijn uitgebreide Sapje review

Om je een eerlijke review over Sapje te kunnen geven, moest ik de sapjes natuurlijk ook zelf proeven en ontdekken of die vele voordelen wel echt kloppen. En om heel eerlijk te zijn, ik had er heel veel zin in. Ik las de positieve verhalen van anderen, zag de grote hoeveelheid ingrediënten die in ieder sapje zit en ik kon bijna niet wachten. Iedere dag een gezond sapje, dat klinkt toch al heel fijn?

Mijn bestelling

Ik besloot om rustig aan te beginnen en een sap abonnement van 3 leveringen, de proteïne smoothie en de ontspan thee te proberen. Ik kreeg gelijk een leuke korting van 5% op m’n sap abonnement. Dat is toch al een leuke meevaller (helemaal in deze economie). En de sapjes bestellen? Dat ging supermakkelijk via de website.

De slowjuice sapjes worden in diepvriesvorm thuisbezorgd. Je moet er dus wel voor zorgen dat alles direct weer de vriezer in kan. Dan blijven ze wel maandenlang goed! Let er hierbij wel op dat je vriezer niet warmer staat dan -18 graden.

Sapje Review Biologische Gezonde Sapjes

Mijn bevindingen

Ik merkte echt wat van die vele beloofde voordelen na – ik denk – 4 dagen. Ik vind het belangrijk om iedere week lekker te sporten. Daarna nam ik zo’n proteïne smoothie om alle reserves weer aan te vullen. De sapjes waren heerlijk als tussendoortje. Ik had na zo’n sapje ook heel weinig neiging om te snacken. Daar was mijn weegschaal heel blij mee. De ontspan thee vond ik heerlijk om ’s avonds voor het slapengaan te nemen. Ik merkte overigens dat ik na ongeveer een week beter sliep en meer uitgerust wakker werd. Dat kwam natuurlijk doordat mijn lichaam en geest weer in balans kwamen. Vanaf dat moment wist ik het: ik was verkocht.

Wat ik ook heel tof vind, is dat Sapje zich meer en meer bezighoudt met het milieu. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en dat kan ik alleen maar prijzen. Het feit dat er gelijk is gekozen voor glazen flesjes, in plaats van plastic, vond ik echt heel positief.

Inmiddels loopt mijn sap abonnement bij Sapje NL bijna af en ik weet eigenlijk wel zeker dat ik opnieuw ga bestellen. De volgende keer voeg ik denk ik ook een detox kuur toe. Dat heb ik nog nooit gedaan, dus ik begin rustig met een kuurtje van 3 dagen. Ik ben trouwens heel benieuwd naar de soepen, dus misschien doe ik die er ook wel bij.

Sapje: waar te koop?

Vooralsnog kun je de producten van Sapje de kwakel alleen op de website van Sapje bestellen. Wel zo gemakkelijk trouwens. Dan hoef je niet de deur uit!

Sapje reviews van andere klanten

Hieronder vind je de ervaringen van enkele andere Sapje klanten:

“De sapjes worden op tijd bezorgd. Het selderijsapje is smaakvol. Zo hoef ik niet elke morgen zelf sap te maken in de slowjuicer. Dat vind ik namelijk veel werk.”

 – Sapje ervaring van Maartje

“Heerlijke smakende gezonde sapjes, in een glazen flesje. Bevroren aangeleverd. Ik pak elke avond een flesje uit de vriezer voor de dag erna. Zo blijft het optimaal vers en blijven alle vitaminen behouden. En je bent maatschappelijk verantwoord bezig (geen plasticverbruik namelijk)”

– Ervaring Patricia

Sapje korting scoren?

Een Sapje kortingscode? Helaas is die er op dit moment niet, maar niet getreurd: Sapje heeft namelijk wel hele toffe kortingscodes gehad. Naar alle verwachtingen zien we die in de toekomst dus nog wel eens voorbij komen. Houd de website van Sapje dus goed in de gaten voor een Sap.je kortingscode, zodat je geen korting misloopt!

Hoewel er momenteel geen kortingscode Sapje beschikbaar is, kun je wel profiteren van een andere vorm van korting op de lekkere sapjes, namelijk als je kiest voor een sapje abonnement.

✅ Met een Sapje abonnement van 3 leveringen krijg je 5% korting;

✅ Met een Sapje abonnement van 6 leveringen krijg je 10% korting;

✅ Met een Sapje abonnement van 12 leveringen krijg je 15% korting.

Scoor je korting Sapje nu snel via de website van Sapje.


Klik hier voor de beste deal

Nog meer interessante abonnementen voor eten en drinken!

Ben jij net zo fan van abonnementendiensten als ik? Nou, dan heb ik een prachtige lijst voor je in de aanbieding. Want naast abonnementen voor eten en drinken zijn er ook abonnementen voor wonen, koken en huishouden, abonnementen voor bloemen en planten, abonnementen voor kleding, schoenen en accessoires en abonnementen voor mooi en gezond. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van abonnementen op boeken, muziek en films, abonnementen op computer en elektronica, tv abonnementen, abonnementen voor dier, tuin en klussen, speelgoed abonnementen, goodieboxen, apps, abonnementen voor sport en bewegen, abonnementen voor recreatie of zelf abonnementen voor auto’s, fiets en OV. Vandaag de dag is de keuze in abonnementen enorm!

Als we kijken naar de abonnementen voor eten ben ik enorm gecharmeerd van het avocado abonnement, chocolade abonnement, kaas abonnement, havermout abonnement, maaltijd abonnement, maaltijdbox, groente abonnement, fruit abonnement en eieren abonnement.

Voor wat betreft de abonnementen voor drinken kan je me wakker maken voor het thee abonnement, koffie abonnement, bier abonnement, wijn abonnement en het sap abonnement van Sapje.

Wist je dat je zelfs een koffiemachine abonnement kan afsluiten? Daarnaast worden de olijfolie abonnementen, maaltijdshake abonnementen en de online supermarkt ook steeds populairder.

Als je net als ik meer voor je gezondheid wil doen lees dan vooral nog even mee. Er zijn tegenwoordig ook super handige vitamine abonnementen en supplementen abonnementen zoals bijvoorbeeld bij Vitaily, Viteezy of Flinndal. Zo krijg je automatisch jouw vitamine en mineralen per post thuisgestuurd en zit je nooit zonder!

Wil je meer weten over al deze abonnementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor jou én waar je ze het beste kan afsluiten. Je kan bij al onze partners met een gerust hart een abonnement nemen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke abonnementen jouw leven makkelijker gaan maken!

We hebben zelfs uitgezocht hoe je het beste een abonnement weer kan opzeggen mocht het toch geen perfecte match blijken te zijn.

Sapje Review Biologische Gezonde Sapjes

Meest gestelde vragen over Sapje

Nog meer weten over Sapje? Je leest de antwoorden op de meest gestelde vragen hieronder. Doe er je voordeel mee! Staat jouw vraag er niet tussen? Laat dan even een reactie achter. Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

Is er een Sapje kortingscode beschikbaar?

Op dit moment is er geen Sapje nl kortingscode beschikbaar, maar het is wel mogelijk om korting te krijgen via Sapje. Bij een Sapje abonnement kan je korting oplopen tot wel 15%. In het verleden zijn er bovendien veel kortingscodes verschenen, dus dat zal in de toekomst vast nog meer dan eens voorkomen. Houd de website daarom goed in de gaten!
 

Waar vind ik de allerbeste en biologische slowjuice sapjes?

Waar je de allerbeste biologische slowjuice sapjes vindt, is bij Sapje. Ieder sapje zit namelijk boordevol gezonde ingrediënten, ieder met zijn eigen werking. Wil je je lichaam eens in de zoveel tijd reinigen, dan is een Sapje detox kuur wat voor jou. Voor een snelle boost zijn de Sapje shots juist weer geschikt. En ben je op zoek naar gezonde maaltijden, dan moet je de Sapje soepen eens bekijken. Sapje heeft echt voor ieder wat wils. (1)
 

Hoe zijn de algemene Sapje ervaringen?

De algemene Sapje ervaringen, kunnen we opmaken uit de klantbeoordelingen en reviews die mensen online achterlaten? En daar kan ik heel kort over zijn: hartstikke positief! Zowel over de producten zelf, als over de bezorging (in diepvriesvorm), de klantenservice en positieve effecten van de sapjes. Sapje wordt over het algemeen als uitstekend beoordeeld. En laten we eerlijk zijn: dat is een geweldige score!


Klik hier voor de beste deal

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Sapje Review (2023) | Biologische Gezonde Sapjes!

Laat een reactie achter