In dit artikel

Reeleezee abonnement pakketten in een professionele kantooromgeving met moderne uitstraling.

Reeleezee abonnementen: Prijzen, Functies en Widget Overzicht

In dit artikel

Het kiezen van het juiste boekhoudprogramma kan voelen als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Met mijn achtergrond als oprichter van BesteAbonnementen.nl en een passie voor het helpen van ondernemers, breng ik licht in de duisternis van financiële software.

Reeleezee staat bekend om zijn efficiënte oplossingen voor ZZP’ers en kleine bedrijven, maar hoe verhouden zich de kosten en functionaliteiten tot de wensen van jouw onderneming?

In dit artikel duiken we diep in de wereld van Reeleezee abonnementen. We kijken niet alleen naar de prijzen en functies, maar ook naar de unieke waarde die het jouw bedrijf kan bieden.

Met een vergelijking met andere boekhoudkundige software, zorgen we ervoor dat je een weloverwogen keuze kunt maken. Lees verder.

Samenvatting

 • Reeleezee biedt verschillende abonnementen aan voor elk type ondernemer, van ZZP’ers tot kleine bedrijven. De prijzen variëren van €15,00 tot €66,00 per maand met functies die passen bij jouw specifieke behoeften.
 • In 2024 gaan de prijzen voor alle Reeleezee abonnementen omhoog. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen van jouw ideale pakket.
 • De abonnementen verschillen in de hoeveelheid boekingen, facturaties en extra functies zoals rapportage en voorraadbeheer. Hierdoor kun je het pakket kiezen dat het beste aansluit op de activiteit van jouw onderneming.
 • Reeleezee staat uit tussen andere boekhoudsoftware door zijn unieke combinatie van Slim boekhouden en Slim factureren. Dit biedt gebruikers een complete oplossing voor hun financiële beheer.
 • Voor nieuwe gebruikers is er een proefperiode van 30 dagen beschikbaar waarin alle functies van Reeleezee gratis getest kunnen worden. Dit geeft je de kans om te ontdekken of Reeleezee past bij jouw bedrijf voordat je een abonnement afsluit.

Overzicht van Reeleezee abonnementen

Reeleezee biedt verschillende abonnementen aan, elk met unieke functies voor jouw administratie. Ontdek welk plan het beste past bij jouw boekhoud- en factureringsbehoeften.

Prijzen en functies van verschillende abonnementen

Het kiezen van het juiste abonnement voor jouw boekhouding is essentieel. Reeleezee biedt vijf verschillende opties. Elk heeft zijn eigen maandelijkse kosten, variërend van €15,00 tot €66,00. Hieronder vind je een overzicht van deze abonnementen, hun prijzen en wat ze bieden. Dit helpt je om een geïnformeerde keuze te maken.

AbonnementPrijs per MaandFuncties
Archive€15,00Opslag van documenten
Stand-by€25,00Documentopslag, facturatie
Regulier€40,00Boekhouden, facturatie, rapportage
Uitgebreid€50,00Boekhouden, facturatie, uitgebreide rapportage, budgettering
Compleet€66,00Alle functies uit vorige abonnementen plus voorraadbeheer

Elk abonnement sluit aan bij verschillende behoeften. Denk goed na over wat je zoekt in jouw boekhoudsoftware. Dit overzicht biedt een helder beeld van de mogelijkheden binnen Reeleezee. Kies verstandig op basis van jouw behoeften.

Reeleezee abonnement pakketten in een professionele kantooromgeving met moderne uitstraling.

Nieuwe abonnementsprijzen voor Reeleezee in 2024

Vanaf 1 januari 2024 moet je meer betalen voor je Reeleezee abonnement. Dit geldt voor alle soorten abonnementen, zoals Slim factureren, Slim Boekhouden Start en Onderweg++. De prijzen hangen af van het pakket dat je kiest.

Elke maand zie je een ander tarief op je factuur, afhankelijk van jouw abonnementsvorm.

Deze wijziging in prijzen komt met het nieuwe jaar. Dan start jouw volgende abonnementsperiode met de vernieuwde tarieven. Het is slim om nu al te kijken welk pakket het beste bij jou past.

Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Laten we vervolgens de verschillen tussen de boekhoudabonnementen bekijken.

Prijsveranderingen voor Reeleezee-abonnementen in de stedelijke economie.

Verschillen tussen boekhoud abonnementen

Elk boekhoudpakket heeft zijn unieke eigenschappen en voordelen, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ontdek welk abonnement het beste bij jouw onderneming past.

Archive abonnement

Een archive abonnement bij Reeleezee kost je alleen 3,30 euro per maand, zonder de btw. Dit type lidmaatschap is perfect voor jou als je alleen je administratie wilt bewaren. Je kunt hiermee niet je facturen versturen of nieuwe boekingen maken.

Om je lidmaatschap op archiefstand te zetten, klik je simpelweg op de map. Dit proces is direct en makkelijk, waardoor je snel toegang krijgt tot je bewaarde gegevens.

Met dit abonnement heb je geen optie om later op te waarderen naar een actiever lidmaatschap waarbij je wel boekingen of facturering kunt doen. Dit betekent dat als je besluit dat je meer functies nodig hebt, je een nieuw abonnement moet starten.

Het archive lidmaatschap is dus ideaal als je jouw administratie veilig online wilt bewaren zonder extra functies voor het actief beheren van jouw financiën.

Stand-by abonnement

Een stand-by abonnement helpt je geld te besparen. Dit komt doordat je minder boekingen en facturen hoeft te maken. Het is vooral handig als je niet veel administratie hebt. Je kunt toch één boeking, één scannen en één factuur per periode doen.

Dit type abonnement past goed bij kleinere ondernemers of freelancers die hun kosten willen beperken.

Met een stand-by abonnement blijf je verbonden met de belastingdienst voor je btw-aangifte, zonder dat het je veel tijd kost. Je houdt controle over je financiën op een eenvoudige en efficiënte manier.

Nu gaan we kijken naar het reguliere abonnement en wat dit biedt voor ondernemers die meer activiteit hebben.

Regulier abonnement

Met een regulier abonnement krijg je toegang tot ongelimiteerde boekingen en facturaties. Dit maakt het ideaal voor ZZP’ers en kleine ondernemers die veel transacties verwerken. Je hoeft je geen zorgen te maken over limieten of extra kosten.

Alles wat je nodig hebt voor je boekhouding en facturatie zit in één pakket. Je tijd besparen en efficiënt werken wordt zo een stuk makkelijker.

Dit abonnement koppel je gemakkelijk met tools zoals Cashr voor je kassa of andere systemen voor belastingaangifte. Het biedt dus niet alleen gemak, maar ook flexibiliteit in hoe jij jouw financiën beheert.

Met de beschikbare ondersteuning van Reeleezee heb je altijd hulp bij de hand, mocht je vragen hebben. Kijken we nu naar de verschillen met archief en stand-by abonnementen, ontdek je meer opties die passen bij diverse behoeften.

Vergelijking met Andere Boekhoudsoftware Abonnementen

Vergelijken we Reeleezee met andere boekhoudprogramma’s, dan valt veel op. Reeleezee biedt twee hoofdsoorten abonnementen: Slim boekhouden en Slim factureren. Dit zien we niet bij alle aanbieders. De prijzen en functies lopen uiteen. Kijk hieronder voor een duidelijk overzicht.

SoftwarePrijs per maandBelangrijkste functies
ReeleezeeVarieert Slim boekhouden, Slim factureren
Software A€20Automatische bankkoppeling, BTW-aangifte
Software B€15Facturatie, Voorraadbeheer
Software C€25Urenregistratie, Projectmanagement

Elke software heeft zijn voordelen. Reeleezee valt op met zijn slimme functies. Software A is sterk in automatische bankkoppelingen. Software B biedt goede facturatie en voorraadbeheer. Software C is handig voor urenregistratie en het beheren van projecten. Het hangt af van jouw noden welke het beste is.

Veelgestelde vragen over Reeleezee abonnementen

Heb je vragen over Reeleezee abonnementen? Je vindt hier de antwoorden die je nodig hebt. We zetten de meest gestelde vragen op een rij.

 1. Kan ik gratis starten met Reeleezee?

Ja, Reeleezee biedt een proefperiode van 30 dagen aan. Je kunt alle functies gebruiken zonder te betalen.

 1. Hoe wijzig ik mijn abonnement?

Ga naar de instellingen in je account. Kies ‘Mijn abonnement’, daarna ‘Abonnementsgegevens’ en klik op ‘Wijzig abonnement’.

 1. Wat is het verschil tussen de abonnementen?

Het Archive-abonnement is voor basisboekhouding. Het Stand-by-abonnement biedt meer steun van boekhouders. Het Regulier-abonnement heeft alles voor ZZP’ers en MKB’ers.

 1. Is er ondersteuning voor klanten beschikbaar?

Ja, Reeleezee heeft een kennisbank met informatie en een partner netwerk voor persoonlijk advies.

 1. Hoe veilig is mijn informatie bij Reeleezee?

Reeleezee volgt een strikte privacy verklaring en heeft een responsible disclosure policy om jouw gegevens te beschermen.

 1. Wanneer komen de nieuwe prijzen in 2024?

De nieuwe prijzen worden begin 2024 bekendgemaakt in jouw Reeleezee administratie, onder ‘Abonnementsgegevens’.

 1. Biedt Reeleezee ook functies voor factureren?

Ja, het pakket omvat boekhouden en factureren zodat je makkelijk jouw financiën kunt regelen.

Laten we nu kijken hoe Reeleezee zich verhoudt tot andere softwarepakketten in de markt.

Conclusie

Reeleezee pakketten bieden opties voor elke ZZP’er en kleine ondernemer. Met hun uiteenlopende prijzen en functies vind je vast een pakket dat past bij jouw bedrijfsbehoeften. Hun nieuwe tarieven in 2024 zullen de keuze alleen maar vergroten.

Het vergelijken van deze abonnementen met andere software toont de waarde die Reeleezee toevoegt. Zet vandaag nog de stap naar slim boekhouden en maak gebruik van de ervaringen die anderen al hebben opgedaan.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn de prijzen van Reeleezee abonnementen?

De prijzen van Reeleezee abonnementen variëren afhankelijk van het pakket dat je kiest. Er zijn standaard abonnementen beschikbaar, en je kunt ook profiteren van een proefperiode van 30 dagen gratis om te zien of het bij je past.

2. Welke functies biedt Reeleezee?

Reeleezee biedt diverse functies aan zzp’ers en kleine bedrijven, zoals het gemakkelijk boeken van inkomsten en uitgaven, het koppelen van banktransacties, en het veilig delen van financiële gegevens met je accountant.

3. Hoe kan ik de Reeleezee widget gebruiken?

Met de Reeleezee widget kun je snel toegang krijgen tot belangrijke functies van je abonnement direct vanaf je startscherm. Na het installeren kun je eenvoudig facturen bekijken, betalingen controleren en meer, zodra ze geboekt zijn.

4. Is Reeleezee veilig om te gebruiken?

Ja, Reeleezee neemt de veiligheid van jouw gegevens serieus. Als onderdeel van de Exact Group voldoet Reeleezee aan strenge algemene voorwaarden op het gebied van data beveiliging en privacy.

5. Kan ik mijn Reeleezee abonnement op elk moment wijzigen?

Ja, je kunt je Reeleezee abonnement op elk moment wijzigen als je behoeften veranderen. Of je nu wilt upgraden naar een pakket met meer functies of een eenvoudiger pakket nodig hebt, Reeleezee biedt de flexibiliteit om te kiezen wat het beste voor jou werkt.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.