In dit artikel

Parfumado Review Ontdek een Nieuw Parfum!

Parfumado | Review (2024) | Ontdek een Nieuw Parfum!

In dit artikel

Wat voor parfum draag jij graag? Veel mensen gebruiken geruime tijd één parfum, aangezien het vaak om grotere flacons gaat. Het gevolg hiervan is dat je eigenlijk elke dag hetzelfde parfum draagt. Wil je dat liever niet? Dan biedt Parfumado uitkomst. Met het Parfumado abonnement geniet je elke maand van een ander parfum. Je bent hierdoor in staat om te variëren én om elke dag lekker te ruiken. In deze Parfumado review vertel ik je hier graag meer over.


Klik hier voor meer informatie en 25% korting!

Wat is Parfumado precies?

Broer zus Martijn en Floor van Rooy kwamen in 2017 met Parfumado op de markt. Zij wisten beide wat de kracht van parfum is, maar wisten ook dat het niet mogelijk is om elke maand ander parfum te dragen. Althans; dat was voorheen niet op een betaalbare manier mogelijk.

Martijn en Floor kwamen daarom met Parfumado op de markt. De dienst van Parfumado werkt bijzonder simpel:

 • Je kunt een parfum abonnement bij Parfumado afsluiten
 • Nadat je dit abonnement afgesloten hebt, krijg je elke maand een ander parfum geleverd
 • Je bent hierdoor in staat om elke maand een ander parfum te gebruiken. Hierbij is het ook nog mogelijk om je voorkeuren met betrekking tot de geur door te geven.

Leuk om te weten: Parfumado is door Dragons Den deels gefinancierd. In de afgelopen jaren is er miljoenen in dit concept/platform gestoken, waardoor Parfumado nu alle mogelijkheden heeft om hard te groeien.

Parfumado Review Ontdek een Nieuw Parfum!

Het aanbod parfums van Parfumado

Spreekt het hierboven besproken abonnement je aan? Dan is het aan te raden om de website van Parfumado eens te bekijken. Op de website vind je namelijk alle parfums die momenteel aangeboden worden.

Daaruit blijkt al snel het volgende:

 • Er worden veel parfums aangeboden. Dit komt voornamelijk doordat Parfumado niet met slechts een handjevol merken samenwerkt. Nee, de parfums van allerlei soorten merken worden door Parfumado aangeboden.
 • Je kunt je eigen voorkeuren doorgeven. Het aanbod van Parfumado bestaat uit allerlei verschillende parfums, maar welk parfum krijg je nou geleverd? Daarvoor biedt de kalender van Parfumado uitkomst. Je kunt deze kalender zelf invullen, waarna je elke maand het aangewezen parfum thuisbezorgd krijgt. Heb je geen parfum geselecteerd? Dan komt Parfumado zelf met interessante geurtjes. Je hebt in ieder geval voldoende keuze.

Leuk detail: de Parfumado parfum van de maand wordt door het team elke maand aangewezen. Dit is volgens het team zelf het beste parfum van de betreffende maand. Leuk om dat eens uit te proberen dus!

Parfumado heeft nog meer te bieden

Goed om te weten: Parfumado heeft nog meer te bieden. Je kunt het bovengenoemde abonnement afsluiten, maar je kunt bij Parfumado ook terecht voor een cadeau.

Om wat voor cadeau dit gaat? Je kunt onder meer een complete giftset geven. Dat is een set met daarin een paar parfums. De flacon is bewust klein gehouden, waardoor de ontvanger de verschillende geuren perfect uit kunt proberen.

Ook kun je online nog een Parfumado quiz invullen. Je moet hierbij een paar vragen beantwoorden, waarna Parfumado een compleet geurprofiel voor je samenstelt. Maak een Parfumado account aan, log met je account in en bekijk wat jouw geurprofiel is. Op basis daarvan kun je direct het juiste abonnement bij dit leuke concept afsluiten.

Parfumado Review Ontdek een Nieuw Parfum!

Wat zijn de voordelen van Parfumado?

Vind je het nu al een leuk concept waarmee Martijn en Floor op de markt gekomen zijn? Dat kan ik me goed voorstellen. Toen ik voor het eerst met dit concept in aanraking kwam, werd ik ook enthousiast. Dat is ook aan onderstaande voordelen te danken.

Je varieert perfect van parfum

Als je een Parfumado abonnement afsluit, krijg je maandelijks een ander parfum geleverd. Dit betekent dat je perfect van parfum kunt variëren. Doordat je iedere maand een ander parfum geleverd krijgt, krijg je ook meer inzichten in je eigen voorkeuren.

Dit maakt het kopen van parfum in de toekomst makkelijker. Overigens is de quiz, zie hierboven, ook aan te raden. Daarmee krijg je inzicht in een compleet geurprofiel, waardoor je precies achterhaalt wat je wel en niet lekker vindt.

De Parfumado kosten vallen heel erg mee

Persoonlijk vind ik dat de kosten van Parfumado ook mee vallen. Voor net iets meer dan 11 euro kun je al maandelijks een nieuwe parfum ontvangen. Daarbij geniet je ook nog van leuke extra’s, een geweldige service en heerlijke luchtjes. De geurtjes die door Parfumado naar je verstuur worden, passend uiteraard volledig bij je geurprofiel. Dat maakt de kosten nog interessanter.

Parfumado Review Ontdek een Nieuw Parfum!

Je hoeft niet meer zelf te winkelen

Vind je het ook zo lastig om de lekkerste geurtjes uit te kiezen? Of hou je gewoonweg niet van winkelen? Ook in deze situaties biedt Parfumado uitkomst. Doordat je elke maand een nieuwe parfum geleverd krijgt, hoef je zelf niet meer op pad te gaan. Dit levert een flinke tijdsbesparing op, terwijl het ook nog eens heel makkelijk is.

Geweldige kalender

Over de kalender van Parfumado zijn we heel erg te spreken. Je kunt zelf per maand aangeven welk parfum je wilt ontvangen. Dit parfum ontvang je in de aangegeven maand, waarna je een maand lang dus lekker ruikt.

Daarbij heb je ook alle touwtjes in eigen handen. Zo kun je je abonnement pauzeren. Ben je al een aantal maanden lid? Dan krijg je in veel gevallen een leuke verrassing van Parfumado. Vaak krijg je ook een leuke verrassing als je klant wordt bij dit platform.

Wat zijn de nadelen van Parfumado?

Is deze parfumdienst voor iedereen interessant? Ja, daar komt het in mijn ogen wel op neer. Desalniettemin moet je bij deze dienst ook met een paar nadelen rekening houden. De belangrijkste nadelen bespreek ik hieronder.

Kleine flacon

Elk nieuwe parfum dat je geleverd krijgt, krijg je in een kleine flacon geleverd. Deze flacon heeft een inhoud van 8 ml. Volgens Parfumado is dit voldoende voor 4 sprays per dag gedurende een periode van 30 dagen. Je bent hierdoor dus in staat om een maand lang dit parfum op te spuiten. De ervaring leert echter dat dit voor sommige net iets te weinig is. Dat is onder meer het geval als je meer dan 4 sprays per dag opspuit.

Abonnement

Het is bij Parfumado dus zaak om een abonnement af te sluiten. Indien je voor een 6-12 maanden abonnement kiest, zit je hier echt 6 tot 12 maanden aan vast. Dit betekent dat je vooraf voor deze periode moet betalen. Tijdens die periode is het bovendien niet mogelijk om je account op te zeggen. Wat je dus wel kunt doen, is je account te pauzeren. Je kunt zodoende een maand overslaan.

Parfumado Review Ontdek een Nieuw Parfum!

Wat zijn de Parfumado ervaringen?

Zoals je kunt lezen, ben ik erg te spreken over Parfumado.nl. Dit is onder meer aan bovenstaande punten te danken. Daarbij is het ook nog een voordeel dat bijna alle Parfumado reviews erg positief zijn.

De meeste Parfumado ervaringen zijn gewoonweg heel positief. Veel mensen geven aan dat ze er blij mee zijn, dat de klantenservice vriendelijk is, dat de prijs vriendelijk is en dat het super fijn is om maandelijks een andere geur uit te proberen. Daarbij valt ook te lezen dat men vol lof spreekt over het aanbod van lekkere geuren. De meeste mensen die al een tijdje lid zijn, spreken hier dus vol lof over. Als je zelf een tijdje lid bent, ben je waarschijnlijk zelf ook erg positief.

Is er ook nog een Parfumado ervaring negatief? Nou, daarvoor moet je toch wel heel goed zoeken. Ik raad je in ieder geval aan om even goed met bovenstaande nadelen rekening te houden.

Wat kost een Parfumado abonnement?

Wil je iedere maand van een lekkere geur genieten? Dan is het zaak om een account aan te maken. Nadat je dat hebt gedaan, kun je zelf bepalen welke parfums je wilt ontvangen. Je kunt in ieder geval uit de beste parfums van dit moment kiezen. Maar, wat betaal je hier nou voor? Dat hangt af van het abonnement dat je afsluit:

 • Maandelijks abonnement: 14,95 euro per maand. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar.
 • 6 maanden abonnement: 12,95 euro per maand. Dit abonnement moet je vooruit betalen; dan krijg je een aantrekkelijke Parfumado korting.
 • 12 maanden abonnement: 11,95 euro per maand. Ook dit abonnement moet je vooruit betalen.

Beststaat er ook nog een Parfumado korting? Ja, zeker. Check goed de website voor de actuele Parfumado kortingscode. Op dit moment is de code bijvoorbeeld ‘START25‘, waarmee je 25% korting krijgt.

Parfumado Review Ontdek een Nieuw Parfum!

Conclusie: is Parfumado een aanrader?

Ja, ik heb nooit gedacht dat parfums uitproberen zó leuk zou zijn. Ook ben ik te spreken over het Parfumado assortiment en de gehele werking van dit concept. Verder ben ik ook van mening dat het platform haar zaakjes prima op orde heeft. Zelf ben ik al aantal maanden lid en dat blijft voorlopig zo. Ik vind Parfumado al met al geweldig.


Klik hier voor meer informatie en 25% korting!

Veelgestelde vragen over Parfumado

Hoe werkt Parfumado?

Bij Parfumado sluit je een abonnement af, waarna je iedere maand een nieuw parfum geleverd krijgt. Je bepaalt hierbij zelf welk parfum je wilt ontvangen, maar je kunt het ook overlaten aan Parfumado zelf.

Is er een Parfumado korting of kortingscode?

Ja, zeker. Gebruik kortingscode ‘START25‘ om direct 25% korting te krijgen.

Parfumado hoeveel ml?

Elk parfum dat je geleverd krijgt, wordt in een flacon van 8 ml geleverd. Dit is volgens de aanbieder voldoende voor 30 dagen. (1)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Parfumado | Review (2024) | Ontdek een Nieuw Parfum!

Laat een reactie achter