In dit artikel

Verschillende parfumflesjes op een elegant kaptafel met bloemen.

Parfum Abonnement: Iedere Maand Een Nieuwe Geur

In dit artikel

Ontdekken van nieuwe geuren kan soms een uitdaging zijn. Veel mensen blijven vastzitten aan dezelfde parfum omdat ze simpelweg niet weten waar ze moeten beginnen met zoeken naar iets nieuws.

Mijn naam is Martijn Meeuwis, oprichter van BesteAbonnementen.nl, en ik heb een diepe passie voor het helpen van mensen bij het vinden van hun perfecte abonnementsservice. Door mijn ervaring en expertise bied ik inzicht en advies dat je kunt vertrouwen.

Met een parfum abonnement is het makkelijker dan ooit om iedere maand een nieuwe geur te ontdekken. Dit concept breekt met de traditionele manier van parfums kopen en introduceert een flexibele, leuke methode om je geurhorizon te verbreden.

Voor slechts €14,95 per maand krijg je een nieuwe geur thuisgestuurd in een handige travelspray. Dit feit alleen maakt een parfum abonnement een interessante optie voor iedereen die ervan houdt om regelmatig van geur te wisselen zonder de hoofdprijs te betalen.

Ga met ons mee op deze reukavontuur.

Samenvatting

 • Met een parfum abonnement ontvang je elke maand een nieuwe geur in een handige travelspray van 8ml, waardoor je steeds kunt genieten van iets nieuws zonder veel geld uit te geven.
 • Je hebt de vrijheid om iedere maand uit meer dan 350 verschillende parfums te kiezen, waardoor je altijd geuren vindt die bij jouw stijl en voorkeur passen.
 • Het abonnement is flexibel en op elk moment opzegbaar of te pauzeren, wat betekent dat je niet vastzit aan lange contracten of ongewenste geuren.
 • Door de parfum quiz te doen krijg je hulp bij het kiezen van de perfecte geur die past bij jouw persoonlijke smaak, waardoor je elke keer weer iets vindt dat echt bij je past.
 • Voor slechts €14,95 per maand kun je elke maand nieuwe luxueuze geuren ontdekken en blijf je bij met de nieuwste trends zonder dat je steeds naar de winkel hoeft.

Wat is een Parfum Abonnement?

Een parfum abonnement laat je elke maand kennismaken met een andere geur. Je krijgt elke 30 dagen een handzame 8ml verstuiver thuisgestuurd.

Iedere maand een nieuwe geur

Je ontvangt elke maand een nieuwe geur van 8ml, perfect voor 30 dagen gebruik met 4 sprays per dag. Dit geeft je de unieke kans om meer dan 100 verschillende geuren te ontdekken zonder dat je vastzit aan één luchtje.

Met een parfum abonnement kies je elke maand een ander aroma uit onze grote collectie. Zo blijft je geurenpalet altijd fris en spannend.

Stel je voor dat je nooit meer uitgekeken raakt op hetzelfde parfum, omdat je maandelijks iets nieuws kunt proberen. Of het nu gaat om bekende designer parfums of niche luchtjes, wij sturen jouw gekozen parfum in een handige travelcase.

Je hebt altijd de vrijheid om je keuze te veranderen, wat betekent dat elke nieuwe maand weer een verrassing brengt.

Handige 8ml travelsize

Met de 8ml travelsize heb je altijd jouw favoriete geur bij je. Deze compacte flacons passen perfect in elke tas of zak. Ze bevatten genoeg parfum voor vier keer per dag sprayen, een hele maand lang.

Voor maar €14,95 per maand komt zo’n handige verstuiver direct door je brievenbus. Dit maakt het gemakkelijk om iedere maand een nieuwe parfum uit te proberen.

Kiezen uit meer dan 350 geuren wordt een feest met deze travelsize optie. Het parfum abonnement biedt je de vrijheid om elke maand te wisselen van geur zonder dat je vastzit aan een grote flacon.

Zo blijft je parfumcollectie altijd fris en spannend. En het mooiste? Je kan jouw abonnement op elk moment opzeggen of pauzeren. Perfect voor wie houdt van afwisseling en flexibiliteit in hun geurbeleving.

Een stijlvolle 8 ml parfumfles omgeven door delicate bloesems.

Voordelen van een Parfum Abonnement

Een abonnement op parfum geeft je de vrijheid om elke maand een nieuw luchtje te ontdekken zonder vast te zitten aan dezelfde fles. Je kiest gemakkelijk online binnen onze uitgebreide collectie, wat betekent dat je altijd bijblijft met de nieuwste trends en geuren.

Flexibel abonnement

Met een flexibel abonnement op parfum, pas je jouw geur elke maand gemakkelijk aan. Je kan kiezen uit meer dan 550 authentieke geuren, waardoor je altijd iets vindt dat bij je past.

Zo blijf je flexibel en zit je nooit vast aan dezelfde parfum.

Je kunt elk moment jouw abonnement pauzeren of stopzetten. Dit maakt het eenvoudig om te wisselen qua parfum of even een pauze in te lassen als je genoeg hebt van geurtjes. Met deze optie heb je de vrijheid om te experimenteren en ontdek je iedere maand nieuwe luxueuze geuren.

Ontdek elke maand een nieuwe geur

Elke maand verrast een parfum abonnement je met een ander parfum. Je krijgt een nieuwe geur van 8ml, genoeg voor 30 dagen gebruik. Dit maakt het makkelijk om zonder verplichtingen te experimenteren met verschillende aroma’s.

Je hoeft niet bang te zijn dat je vastzit aan dezelfde geur.

Parfumado en Yuniqu bieden meer dan 350 verschillende geurtjes. Kies binnen onze collectie de parfums die jij graag wilt ontvangen. De travelspray is handig om mee te nemen. Zo kun je overal jouw favoriete parfum bij je dragen.

Probeer elke maand iets nieuws en vind uit welke geur het beste bij je past.

Verschillende parfumflesjes op een elegant kaptafel met bloemen.

Hoe werkt een Parfum Abonnement?

Een parfum abonnement biedt je de kans maandelijks een nieuw parfum te ontdekken. Dit gaat via eenvoudige stappen die je gemak laat ervaren met heerlijke geuren.

 1. Maak een persoonlijk account aan op de website van de aanbieder. Hier begin je jouw reis naar nieuwe geuravonturen.
 2. Vul een parfum quiz in om jouw voorkeuren duidelijk te maken. Dit helpt het systeem bij het uitzoeken van de beste geuren die bij jou passen.
 3. Kies uit verschillende abonnementsvormen welk pakket het beste met jouw wensen overeenkomt. Ofwel bepaal je zelf welk parfum je ontvangt, ofwel laat je je verrassen.
 4. Betaal maandelijks een vast bedrag voor dit servicepakket. De kosten variëren afhankelijk van de gekozen hoeveelheid en kwaliteit van geuren.
 5. Ontvang iedere maand een nieuwe geur in een handige 8 ml verstuiver die je gemakkelijk meeneemt voor onderweg.
 6. Pas of zet stop jouw abonnement op elk gewenst moment via dezelfde webpagina waarop jij je hebt ingeschreven.

Met deze stappen wordt het heel simpel om elke maand iets nieuws en spannends te proberen zonder dat je naar de winkel hoeft te gaan of zelf door talloze opties moet zoeken.

Meer Informatie over Parfum Abonnementen

Je vraagt je misschien af hoe je uit meer dan 550 merkparfums de perfecte geur kunt kiezen. Er is een oplossing: de parfumquiz. Deze online quiz helpt je bij het vinden van jouw ideale geur, afgestemd op persoonlijke voorkeuren en stijl.

Jouw eerste bestelling ontvangt een luxe travelspray, waardoor je jouw favoriete parfums eenvoudig mee kunt nemen. Dit maakt het gemakkelijker om onderweg heerlijk te ruiken en nieuwe geuren te ontdekken.

Abonnees genieten van een flexibel abonnement. Dit betekent dat je elk moment kan opzeggen of pauzeren, zonder gedoe. Voor slechts €10 voor de eerste geur krijg je maandelijks een nieuw parfum geleverd, direct aan jouw deur.

Ontdek elke maand nieuwe parfums zonder vast te zitten aan lange contracten of verborgen kosten. Elk parfum komt in een handige 8ml-verpakking, perfect om overal mee naartoe te nemen.

Zo ontdek je niet alleen nieuwe geuren maar doe je dit ook met groot gemak.

Conclusie

Een parfumabonnement geeft je elke maand een nieuwe geur. Voor een klein bedrag krijg je iets speciaals thuisgestuurd. Met meer dan 100 opties vind je altijd iets dat bij je past. Dit abonnement is flexibel en maandelijks opzegbaar.

Ontdek de wereld van geuren zonder je te binden.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een parfum abonnement?

Een parfum abonnement, zoals dat van Parfumado, laat je iedere maand een nieuw parfum ontdekken. Je kiest elke maand een heerlijk parfum uit dat gemakkelijk mee kunt nemen in onze 8 ml-flessen.

2. Kan ik mijn abonnement op elk moment stopzetten?

Ja, het abonnement is maandelijks opzegbaar. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om te stoppen wanneer je wilt, zonder vast te zitten aan een periode waarin je niet kunt opzeggen.

3. Zijn er extra kosten zoals verzendkosten?

Nee, bij het abonnement van Parfumado zijn er geen verborgen kosten. De prijs die je betaalt omvat het parfum en de verzendkosten, zodat je iedere maand zonder extra kosten een nieuw parfum ontvangt.

4. Hoe weet ik welk parfum bij mij past?

Op onze website kun je een account aanmaken en vervolgens onze unieke service “Eau So You” gebruiken. Deze helpt je te ontdekken welke parfums en lekkere geuren het beste bij je passen.

5. Wat gebeurt er als ik uitgekeken ben op een geur?

Het mooie van een parfum abonnement is dat je niet vastzit aan één geur. Ontvang je iedere maand een nieuwe geur, dan heb je altijd de vrijheid om iets nieuws uit te kiezen als je uitgekeken bent op een geur.

6. Hoe selecteer ik mijn eerste maand parfum?

Na het aanmaken van je account op de website van Parfumado, kun je direct beginnen met het uitkiezen van jouw parfum voor de eerste maand. Er is een breed scala aan heerlijke parfums beschikbaar, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat bij jou past.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.