In dit artikel

On That Ass Review

On That Ass | Review (2024)

In dit artikel

Overweeg je om een boxershort abonnement bij On That Ass af te sluiten? Voordat je dat doet, kun je het beste deze On That Ass review even doornemen. In deze review deel ik graag al mijn bevindingen met je. Ook vertel ik je alles over de voor- en nadelen van deze boxershort dienst.

Daarnaast maak ik in het kort een vergelijking met andere boxershort abonnementen. Want, On That Ass is zeker niet de enige met een interessant abonnement. Na het lezen van deze review maak je in ieder geval snel de juiste keuze: je wel of niet aanmelden voor dit boxershort abonnement.


Bekijk meer abonnement informatie

Wat heeft On That Ass precies te bieden?

Bij deze aanbieder ben je aan het juiste adres voor boxershorts. Ben je je versleten boxershorts zat? Of zitten je huidige boxershorts helemaal niet meer lekker? Dan kun je aankloppen bij deze online aanbieder van boxershorts.

Het mooie is dat je bij On That Ass geen losse onderbroeken kunt kopen. Nee, je kunt bij deze aanbieder alleen een boxershort abonnement afsluiten. Heb je dit abonnement afgesloten? Dan krijg je elke maand een gloednieuwe boxershort naar huis opgestuurd.

On That Ass Review

Hoe werkt het abonnement van On That Ass?

Je hebt nooit genoeg onderbroeken. Dat komt simpelweg doordat onderbroeken aan slijtage onderhevig zijn. Je doet er daarom verstandig aan om regelmatig nieuwe onderbroeken aan te schaffen. Dit doe je op een handige manier bij On That Ass. Bij deze aanbieder stel je in een paar stappen je eigen abonnement samen.

Allereerst kun je een gratis boxershort bij On That Ass uitkiezen. Met deze boxershort gratis ervaar je precies wat deze aanbieder te bieden heeft. Trek de boxershort maar eens na en ervaar hoe fijn de pasvorm is. De boxershort zit goed, niet waar? Je hebt in ieder geval 10 dagen de tijd om dit te bepalen. De proefperiode van On That Ass is maar liefst 10 dagen lang; tijdens deze periode probeer je de gratis boxershort uit.

Ten tweede is het mogelijk om het gewenste abonnement samen te stellen. Welke mogelijkheden je hier allemaal voor hebt, vertel ik je graag verderop in deze review.

Ten derde kun je je aanmelding afronden. Doe je dat? Dan ontvang je vanaf dat moment elke maand een nieuwe boxer in de brievenbus. Van oude boxershorts kun je zodoende elke maand één weggooien, waardoor je je gehele ‘voorraad’ van onderbroeken weet te moderniseren.

On That Ass Review

Abonnement bij On That Ass samenstellen

Van On That Ass ontvang je elke maand een nieuwe boxershort. Voordat je deze boxer ontvangt, moet je je abonnement naar eigen wens samenstellen. Hier heb je gelukkig méér dan voldoende mogelijkheden voor. De verschillende samenstelmogelijkheden bespreek ik hieronder graag tot in detail voor je.

Serie

Ten eerste is het bij deze aanbieder mogelijk om uit 3 series een keuze te maken:

 • Men One: topkwaliteit boxershort zonder designs
 • Men Originals: unieke en verrassende designs
 • Boys Originals: stoere en unieke designs

Mijn advies is om deze series online even te bekijken. Met name aan de hand van de foto’s krijg je een duidelijke indruk van hetgeen je kunt verwachten.

Maat

Ten tweede kun je de gewenste maat van de boxershorts aanvinken. Het mooie hierbij is dat je uit maar liefst 7 maten de keuze hebt: XS, S, M, L, XL, XXL en 3XL. Ongeacht wat je postuur is, ben je hierdoor in staat om altijd een perfect zittende boxershort te dragen.

Design

Ten derde kun je het gewenste design van de boxershort uitkiezen. Althans; dit is het design van de boxershort die je gratis ontvangt. Met deze gratis proefperiode ervaar je direct wat alle gemakken van On That Ass zijn.

On That Ass Review

Wat kost een On That Ass abonnement?

Met bovenstaande samenstelmogelijkheden stel je het boxershort abonnement volledig naar wens samen. Iets waar je uiteraard ook naar moet kijken, is naar het kostenplaatje.

Bij On That Ass kun je van deze prijzen uitgaan:

 • Men One: €9,99 inclusief verzending.
 • Men Originals: €9,99 inclusief verzending.
 • Boys Originals: €8,99 inclusief verzending.

Wat hierbij opvalt? Onder meer dat de maandprijs echt heel erg mee valt. Voor slechts €10 per maand ontvang je 1 gloednieuwe boxershort in je brievenbus. Binnen dit lage bedrag zitten ook al de verzendkosten opgenomen. Je bent dus voor €10 helemaal klaar.

Daarnaast is het ideaal dat je ook nog voor een bijpassend Socks abonnement kunt gaan. Kies je hiervoor? Dan betaal je €4,99 per maand extra. In dat geval ontvang je niet alleen nieuwe boxers, maar ook nog nieuwe sokken.

On That Ass Review

Hoe werkt het betalen bij On That Ass?

Ga je een abonnement bij deze aanbieder afsluiten? Dan moet je eerst een verificatiebetaling van €0,02 doen. Dit bedrag krijg je binnen een paar werkdagen weer terug, maar is voor deze aanbieder noodzakelijk om je identiteit te verifiëren.

Nadien krijg je met een maandelijkse afschrijving te maken. Het bedrag wordt elke maand rond de 17e van je rekening afgeschreven. Vervolgens ontvang je rond de 23e een nieuwe onderbroek. De volgende maand herhaalt dit proces zich.

Krijg je de eerste boxershort binnen? Dan is deze boxershort volledig gratis. Je zult deze in de brievenbus ontvangen, waarna je ‘m 10 dagen gratis uit kunt proberen. Bevalt deze gratis onderbroek? Dan kun je je abonnement direct in laten gaan. Op de 17e van de eerstvolgende maand wordt het eerste maandbedrag van je rekening afgeschreven.

Wat zijn de voordelen van On That Ass?

Met een onderbroek abonnement van On That Ass geniet je van de nodige voordelen. Dat is al helemaal het geval als je voor een abonnement van deze aanbieder kiest. Bij deze aanbieder ben je van talloze voordelen verzekerd, waarover ik je hieronder meer vertel.

A-kwaliteit boxershorts

Hecht je veel waarde aan een unieke pasvorm? En wil je per sé fijne onderbroeken dragen? Dat is maar al te goed voor te stellen. Indien je boxershort niet lekker zit, heb je hier eigenlijk de gehele dag last van. Gelukkig geniet je bij deze aanbieder van A-kwaliteit boxershorts.

Een On That Ass boxershort is van het eigen merk. Deze boxershorts worden door de firma zelf ontworpen, waarna ze in China gefabriceerd worden. De aanbieder benadrukt hierbij dat de onderbroeken onder goede arbeidsomstandigheden gefabriceerd worden.

In de OnThatAss webshop vind je meer informatie over boxers. Alle On That As boxers beschikken in ieder geval over een effen kleur óf over kleurrijke designs. Je kunt zelf een keuze maken tussen deze beide designs.

Zitten de On That Ass boxers lekker? Ja, absoluut. Dit is vooral te danken aan de unieke pasvorm. De pijpen sluiten naadloos op je bovenbenen aan, terwijl je ook geen last van vervelende naden hebt. Kun je ook nog boxershorts van andere merken bij OnThatAss bestellen? Nee, je kunt géén onderbroek van andere merken bij deze partij bestellen.

Gratis eerste boxershort

Wist je dat je een boxershort gratis van OnThatAss kunt krijgen? Je kunt deze boxershort gratis via de webshop bestellen, waarna je deze snel thuisbezorgd krijgt. Je bent nu in staat om ‘m naar eigen wens uit te proberen. Spreekt de On That Ass boxer je wel aan? Dan kun je direct een On That Ass abonnement afsluiten.

On That Ass Review

Prima klantenservice

De On That Ass klantenservice functioneert prima. Dit is aan een paar zaken te danken:

 • Op meerdere manieren te bereiken. Je kunt de klantenservice via Facebook Messenger en de mail (hello-nl@onthatass.com) bereiken. Via Facebook krijg je al snel reactie op je vraag.
 • Prima antwoorden. Ik heb zelf de proef op de som genomen en even een vraag naar de klantenservice ingestuurd. Al snel kreeg ik een prima antwoord op mijn vraag. Dit geeft mij duidelijk aan dat de klantenservice goed functioneert.

Duidelijke leveringsvoorwaarden

Bij deze aanbieder geniet je van veel duidelijkheid. Dit heeft onder meer betrekking op de leveringsvoorwaarden.

Je weet bijvoorbeeld dat je je nieuwe boxer elke maand rond de 23e ontvangt. Ook weet je dat je hier niet voor thuis hoeft te blijven. De boxershort ontvang je namelijk gewoon via de brievenbus. Dit geldt ook voor de eerste boxershort.

Verder heb je ook geen omkijken naar de verzendkosten. Bij de eerste boxershort is de verzending gratis, terwijl dit ook bij de tachtigste boxershort het geval is.

Leuke designs

Hecht je waarde aan het design van je onderbroek? Dan zit je bij On That Ass ook goed. Het ontwikkelingsteam zorgt namelijk altijd voor leuke designs. Elke onderbroek heeft bovendien een uniek design, aangezien de print per boxershort verschillend is. De print is sowieso iets waar je een On That Ass onderbroek aan kunt herkennen.


Bekijk meer abonnement informatie

Wat zijn de nadelen van On That Ass?

Ben ik voor 100% te spreken over de onderbroeken dienst van On That Ass? Nee, dat is niet zozeer het geval. Bij deze aanbieder moet je ook met een paar aandachtspunten rekening houden.

Je zit aan weer een abonnement vast

Sluit je een abonnement bij On That Ass af? Dan zit je aan wéér een abonnement vast. Het probleem hiervan is dat je op dit moment waarschijnlijk al veel abonnementen hebt lopen. Zonder dat je het door hebt, stijgen de maandelijkse kosten hierdoor mogelijk aanzienlijk. Dit is iets dat je voor jezelf even goed in de hand moet houden.

Niet voor iedereen de ideale pasvorm

Over de boxershorts van On That Ass ben ik erg te spreken. Maar, ik heb opgemerkt dat lang niet iedereen enthousiast is over de pasvorm. Het is daarom belangrijk om de eerste gratis boxershort goed uit te proberen. Je merkt daarmee direct op of het ondergoed van On That Ass op je wensen aansluit.

Het ondergoed kenmerkt zich door een unieke pasvorm. Deze pasvorm is moeilijk in woorden uit te drukken, maar zorgt ervoor dat niet alle On That Ass ervaringen even positief zijn. Daar kom ik hieronder in deze review nader op terug.

Geen losse verkoop

Er bestaat geen On That Ass losse verkoop. Alle onderbroeken die door deze firma verkocht worden, worden in een abonnementsvorm verkocht. Je kunt dus niet in de On That Ass winkel zelf losse onderbroeken bestellen. Dit had ik liever anders gezien, maar is op zich goed voor te stellen. Het ondergoed van deze aanbieder blijft hiermee in ieder geval behoorlijk exclusief.

On That Ass Review

Wat zijn de On That Ass ervaringen?

Ben je benieuwd naar de On That Ass ervaringen? Dan heb ik goed nieuws voor je: je vindt online de nodige ervaringen over deze aanbieder van boxershorts. Bij Trustpilot zijn bijvoorbeeld méér dan 42.000 reviews achtergelaten.

Van deze ruim 42.000 reviews is de gemiddelde score een 4,1. Aangezien de schaal van 1 tot 5 loopt, is dit een super hoge score. Mede omdat het om ongekend veel reviews gaat.

Ruim 70% van alle beoordelaars zijn super enthousiast; zij geven On That Ass de maximale score van 5 sterren. Het valt echter ook op dat 14% van alle beoordelaars deze partij met 1 ster beoordeeld. Deze negatieve beoordelingen hebben vooral betrekking op het opsturen van de eerste boxershort. Of beter gezegd: het uitblijven hiervan.

Onder aan de streep zijn de meeste On That Ass reviews erg enthousiast.

On That Ass Review

Mijn conclusie over On That Ass

Over de dienst van On That Ass voor heren ben ik onwijs te spreken. Je kunt je abonnement naar eigen wens samenstellen, waarna je een paar euro per maand betaalt. In ruil voor dat bedrag ontvang je elke maand een nieuwe boxer van dit A-merk. Deze boxer zit – bij de meeste mensen – aangenaam, beschikt over leuke prints en gaat jarenlang mee. Dankzij deze partij kun je dus direct je versleten boxershorts weggooien.

Scoort On That Ass beter dan vergelijkbare aanbieders? Ja, wat mij betreft wel. Dit komt onder meer door de prima service, de kosten en de samenstelmogelijkheden wat betreft het abonnement. Ook is het ideaal dat je maandelijks 1 boxershort ontvangt. Dat is bij veel andere aanbieders anders geregeld. Maak direct een account aan!


Bekijk meer abonnement informatie

On That Ass Review

Meest gestelde vragen over On That Ass

Biedt On That Ass losse verkoop aan?

Nee, er bestaat geen losse verkoop. Als je één van de On That Ass boxers wilt dragen, moet je hiervoor een abonnement afsluiten.

Wat zijn de On That Ass kosten?

De OnThatAss kosten zijn afhankelijk van het abonnement waar je voor kiest:
 
–      Men One: €9,99 inclusief verzending.
–      Men Originals: €9,99 inclusief verzending.
– Boys Originals: €8,99 inclusief verzending.

Bestaat er een OnThatAss actie?

Nee, op dit moment bestaat er geen OnThatAss actie. De enige ‘actie’ is dat je een gratis boxershort krijgt als je een account bij deze aanbieder aanmaakt.(1)


Bekijk meer abonnement informatie

Foto van Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.