In dit artikel

Een opgeruimd bureau met laptop, planner en telefoon, minimalistische thuiswerkplek.

Hoe on that as abonnement opzeggen zonder gedoe

In dit artikel

Het opzeggen van abonnementen kan soms voelen als een doolhof. Met mijn ervaring in de wereld van productabonnementen wil ik deze uitdaging voor jou vereenvoudigen. Als oprichter van BesteAbonnementen.nl heb ik talloze processen doorlopen en weet ik precies hoe je dit zonder stress doet.

Mijn missie is om je te helpen tijd en energie te besparen.

Dit artikel richt zich op het opzeggen van een ‘On That Ass’ abonnement. Een veelvoorkomend misverstand is dat dit proces ingewikkeld is. Ik ga dit misverstand ontkrachten. Je kunt je lidmaatschap sneller stopzetten dan je denkt.

Lees verder om te ontdekken hoe eenvoudig het kan zijn. Begin nu.

Samenvatting

 • Log in op je persoonlijke account op de ‘On That Ass’ website om je abonnement op te zeggen. Gebruik je email en wachtwoord en volg de aangegeven stappen om het proces af te ronden.
 • Als je binnen de proefperiode van het ‘On That Ass’ abonnement zit, kun je al na 4 dagen opzeggen. Dit maakt het makkelijk om zonder verplichtingen uit te proberen of de service bij jou past.
 • Neem contact op met de klantenservice van ‘On That Ass’ als je hulp nodig hebt met het opzeggen van je abonnement. Ze zijn snel en helpen je graag verder zonder gedoe.
 • Je kunt een opzegbrief gebruiken van 123opzeggen om het opzegproces te vergemakkelijken. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige manier om jouw abonnement stop te zetten.
 • Zelfs na het opzeggen van je abonnement is het slim om je bankafschriften in de gaten te houden. Controleer of er geen automatische incasso’s meer plaatsvinden gerelateerd aan ‘On That Ass’.

Wat is ‘On That Ass’ abonnement?

‘On That Ass’ abonnement is een dienst waarbij je elke maand een nieuwe boxer ontvangt. Dit betekent dat je altijd verse en stijlvolle onderbroeken hebt. Je hoeft niet lang vast te zitten aan dit abonnement, want je kunt het op elk moment pauzeren of stopzetten via je account op de website van ‘On That Ass’.

De boxers zijn uniek en voorkomen dat je garderobe saai wordt met versleten onderbroeken.

Deze service is perfect voor mensen die waarde hechten aan comfort en stijl in hun dagelijkse leven. Met het abonnement krijg je maandelijks een verrassing in je brievenbus, zonder dat je er de deur voor uit hoeft.

Nu je weet wat ‘On That Ass’ inhoudt, laten we bekijken hoe je jouw abonnement kunt opzeggen als je besluit dat het tijd is voor een pauze of stopzetting.

Een persoon opent verrassingspakket met kleurrijk ondergoed in kledingkast.

Hoe ‘On That Ass’ abonnement op te zeggen?

Je wilt je ‘On That Ass’ abonnement opzeggen zonder gedoe. Het proces is simpel: log in op je persoonlijke account en volg de stappen.

Inloggen op je persoonlijke account

Om je On That Ass abonnement op te zeggen, moet je eerst inloggen op je persoonlijke account op hun website. Gebruik je e-mail en wachtwoord om toegang te krijgen tot jouw gegevens.

Hier kun je alle informatie over jouw abonnement vinden. Ook zie je hier opties zoals pauzeren of wijzigen van je boxershorts abonnement.

Na het inloggen selecteer je de optie voor het opzeggen van je abonnement. Volg de stappen die aangegeven worden om het proces af te ronden. Zorg ervoor dat je een bevestiging ontvangt van de opzegging.

Dit voorkomt latere problemen. Dan, als je binnen de proefperiode wilt opzeggen, ga je naar de volgende stap.

Opzeggen binnen de proefperiode

Je kunt je On That Ass lidmaatschap binnen je testfase opzeggen, en wel al 4 dagen na je inschrijving. Dit geeft je de vrijheid om te beslissen of de service echt bij je past zonder enige verplichting.

Maak gebruik van de opzegbrief van 123opzeggen om dit proces eenvoudig en snel te doorlopen. Zo voorkom je gedoe en ben je ervan verzekerd dat je op tijd opzegt.

Het is belangrijk om te weten dat je verschillende opties hebt om je abonnement stop te zetten. Je kunt dit direct via je persoonlijke account doen of door een brief te sturen. Hierdoor heb je volledige controle over jouw lidmaatschap en kun je gemakkelijk pauzeren of afmelden binnen de aangegeven termijn.

Een paar scharen snijdt een abonnementskaart in een moderne werkruimte.

Contact opnemen met klantenservice van ‘On That Ass’

Heb je vragen over het opzeggen van je abonnement? De helpdesk staat klaar om te helpen. Stuur een e-mail of bel ze direct. Ze behandelen elk verzoek snel en zorgen dat je zonder zorgen verder kunt.

Neem dus gerust contact op als je hulp nodig hebt.

Veelgestelde vragen over ‘On That Ass’ abonnement opzeggen

Nadat je contact hebt opgenomen met de klantenservice van ‘On That Ass’, heb je misschien nog vragen. Veel mensen willen weten hoe ze hun abonnement snel kunnen stopzetten zonder gedoe.

Je kunt je abonnement op ‘On That Ass’ opzeggen via je persoonlijke account op hun website. Vul de vereiste informatie in en een opzegbrief wordt automatisch voor je aangemaakt. Dit proces is gratis en duurt slechts enkele minuten.

Vragen over de opzegtermijn komen ook vaak voor. Na je proefperiode, of wanneer je een actief of extra lidmaatschap hebt, geldt er een opzegtermijn. Dit betekent dat je abonnement tot het einde van de volgende factureringsperiode actief blijft.

Betalingen stoppen ongeveer 10 dagen na het insturen van je opzegging. Voor hulp bij elke stap kun je altijd terecht bij de 24-uurs klantenservice van ‘On That Ass’.

Gids voor ‘On That Ass’ abonnement opzeggen

Je wilt je On That Ass abonnement opzeggen? Geen zorgen, volg deze stappen om het zonder gedoe te doen. Dit proces helpt je snel van je membership af te komen.

 1. Log in op jouw persoonlijke On That Ass profiel. Hier start alles. Zorg dat je jouw inloggegevens bij de hand hebt.
 2. Bekijk of je binnen jouw proefperiode zit. Als dit zo is, kun je binnen vier dagen na aanmelding direct opzeggen. Dit maakt het proces een stuk gemakkelijker.
 3. Kies voor de optie ‘abonnement opzeggen’ in jouw accountinstellingen. Deze bevindt zich vaak onder een menu zoals ‘Mijn abonnement’ of ‘Abonnementsinstellingen’.
 4. Volg de stappen die aangegeven worden bij het opzegproces. Meestal gaat het over bevestigen dat je echt wilt stoppen met jouw abonnement.
 5. Indien nodig, verstuur een ondertekende opzegbrief naar On That Ass als extra bevestiging van jouw beslissing om te annuleren. Gebruik hiervoor een template van een betrouwbare opzegservice voor gemak.
 6. Controleer of er mogelijkheden zijn om te pauzeren in plaats van volledig te annuleren, mocht je twijfelen.
 7. Verander indien gewenst nog jouw betaalgegevens voordat je definitief afscheid neemt van jouw membership, dit kan handig zijn voor eventuele laatste transacties.
 8. Vraag bevestiging van de annulering via e – mail of schriftelijk, zodat jij bewijs hebt dat het abonnement daadwerkelijk is stopgezet.
 9. Houd rekening met On That Ass’s verwerkingstijd; ze hebben geen specifieke opzegtermijn dus per direct zou moeten kunnen, maar geef ze een paar werkdagen ruimte.
 10. Wees alert en controleer jouw bankafschriften na het opzeggen om zeker te weten dat er geen automatische incasso’s meer plaatsvinden gerelateerd aan On That Ass.

Door deze stappen te volgen, help jij ervoor zorgen dat jouw On That Ass abonnement succesvol wordt stopgezet zonder onverwachte verrassingen achteraf.

Conclusie

Opzeggen van je On That Ass lidmaatschap hoeft niet ingewikkeld te zijn. Volg gewoon de stappen die wij hebben uitgelegd. Denk eraan dat je binnen enkele minuten online je abonnement kunt stoppen.

Wil je zeker zijn van je keuze, bekijk dan ook de ervaringen van anderen. Dit helpt je om goed geïnformeerd jouw beslissing te maken. Zo maak je het opzeggen simpel en snel, zonder gedoe.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn On That Ass abonnement opzeggen?

Je kunt je On That Ass abonnement opzeggen via je account op de website. Selecteer de optie om te pauzeren of op te zeggen en volg de stappen. Voor een directe opzegging kun je ook een gratis opzegbrief gebruiken of contact opnemen met de klantenservice.

2. Is er een opzegtermijn voor het On That Ass abonnement?

Ja, bij On That Ass hanteren wij een opzegtermijn van één maand. Zorg ervoor dat je jouw beslissing om op te zeggen tijdig doorgeeft, rekening houdend met deze termijn.

3. Kan ik mijn On That Ass abonnement pauzeren?

Absoluut, je kunt je abonnement tijdelijk pauzeren als je even geen nieuwe boxershorts nodig hebt. Dit doe je gemakkelijk via jouw account, waar je de optie vindt om te pauzeren.

4. Wat gebeurt er met mijn account nadat ik heb opgezegd?

Na het succesvol opzeggen van je On That Ass abonnement wordt je account niet direct verwijderd. Je kunt nog steeds inloggen om je bestelgeschiedenis te bekijken, maar je ontvangt geen nieuwe boxershorts meer.

5. Ontvang ik na het opzeggen nog boxershorts?

Als je hebt opgezegd binnen de proefperiode of voor het einde van de opzegtermijn, ontvang je geen nieuwe boxershorts meer. De levering stopt na de maand van jouw laatste geldige abonnementsperiode.

6. Hoe werkt de gratis proefperiode bij On That Ass?

Nieuwe leden bij On That Ass kunnen profiteren van een gratis proefperiode, waarbij ze hun eerste boxershort gratis ontvangen. Binnen deze periode kun je besluiten om het abonnement voort te zetten of zonder gedoe op te zeggen.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.