In dit artikel

Een persoon is gefrustreerd terwijl hij aan de telefoon praat met de klantenservice.

Hoe Okki Abonnement Opzeggen: Klantenservice en Blinkshop Instructies

In dit artikel

Het opzeggen van een abonnement klinkt vaak ingewikkelder dan het in werkelijkheid is. Als oprichter van BesteAbonnementen.nl heb ik, Martijn Meeuwis, al talloze abonnementen zien passeren en weet ik precies waar de knelpunten liggen.

Met mijn achtergrond in productabonnementen help ik je graag dit proces te vereenvoudigen. Hierdoor wordt het opzeggen van je Okki abonnement een fluitje van een cent.

In dit artikel duiken we dieper in op de verschillende manieren waarop je jouw abonnement op het tijdschrift Okki kunt stopzetten. Het unieke hieraan is dat Okki, ontwikkeld met hulp van leraren, elke maand nieuwe avonturen biedt om kinderen te helpen leren.

Blijf lezen voor heldere stappen en nuttige tips. Dit wil je niet missen.

Samenvatting

 • Je kunt je Okki abonnement gemakkelijk online opzeggen door het invullen van een opzegformulier op de website van Blinkshop.
 • Als je liever persoonlijke hulp hebt, kun je de klantenservice van Okki bellen op +31 (0)73 85 000 33, beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 13:00 uur.
 • Zorg ervoor dat je je abonnement minstens één maand voor het einde van de huidige periode opzegt om extra kosten te vermijden.
 • Je hebt de mogelijkheid om je Okki abonnement om te zetten naar een ander tijdschrift zoals Wild van Freek door contact op te nemen met de klantenservice.
 • De klantenservice van Okki is altijd bereid om vragen te beantwoorden of hulp te bieden bij het opzeggen of wijzigen van je abonnement via klantenservice@blink.nl.

Okki abonnement opzeggen: Hoe doe je dat?

Om je Okki abonnement op te zeggen, heb je verschillende opties. Je kunt een online formulier invullen of de klantenservice bellen voor persoonlijke hulp.

Online opzegformulier invullen

Het invullen van het online opzegformulier is de makkelijkste weg om je Okki abonnement te stoppen. Je hoeft niet te bellen of een e-mail te sturen, alles kan snel via internet.

 1. Ga eerst naar de website van Blinkshop.
 2. Zoek het gedeelte ‘ abonnement opzeggen‘.
 3. Kies voor ‘Okki’ uit de lijst met tijdschriften.
 4. Vul jouw gegevens in zoals je naam, adres en klantnummer.
 5. Geef aan per wanneer je het abonnement wilt beëindigen.
 6. Controleer of alle informatie klopt.
 7. Druk op de knop ‘ Verstuur‘ om je opzegging af te ronden.
 8. Wacht op een bevestigingsmail waarin staat dat je abonnement is opgezegd.

Deze stappen zorgen ervoor dat je abonnement snel en eenvoudig wordt stopgezet zonder gedoe.

Telefonisch contact opnemen met de klantenservice

Om je Okki abonnement stop te zetten, is een telefoontje naar de klantendienst een snelle optie. Hieronder vind je stap voor stap hoe je dit aanpakt.

 1. Pak je telefoon en zorg dat het bereiknummer van Okki klantendienst bij de hand hebt: +31 (0)73 85 000 33. Dit nummer is actief op maankalender dagen tussen 09:00 en 13:00 uur.
 2. Verzamel voordat je belt al je abonnee informatie, zoals relatienummer en adresgegevens. Zo kan de medewerker je sneller helpen.
 3. Denk na over wat je wilt zeggen of vragen voordat je belt. Als jij jouw abonnement alleen maar wilt stoppen, houd het dan kort en bondig.
 4. Wacht geduldig tot een medewerker beschikbaar is. Het kan soms even duren voordat je verbonden wordt.
 5. Leg uit dat jij jouw Okki abonnement wilt annuleren. Geef duidelijk jouw redenen als daar naar gevraagd wordt, maar weet dat jij niet verplicht bent om die te geven.
 6. Volg de instructies van de klantenservice op om het proces af te ronden. Ze kunnen vragen om bepaalde informatie via e-mail na te sturen of direct via de telefoon alles te regelen.
 7. Vraag om een bevestiging van jouw opzegging per e – mail of post, zodat je bewijs hebt dat het proces in gang is gezet.

Bellen met de klantenservice biedt ook een kans om eventuele vragen te stellen over het stopzetten van automatische incasso’s of over speciale aanbiedingen mocht je besluiten toch lid te blijven of later weer lid willen worden. Zorg ervoor dat al jouw vragen beantwoord zijn voordat je ophangt.

Onthoud goed: Jij hebt altijd controle over jouw abonnementen en hoe jij deze beheert, inclusief wanneer en hoe jij ze stopzet.

Een persoon is gefrustreerd terwijl hij aan de telefoon praat met de klantenservice.

Gedetailleerde Instructies voor het Opzeggen van je Okki Abonnement

Het opzeggen van je Okki abonnement is makkelijker dan je denkt. Je hoeft alleen maar een online opzegformulier in te vullen of de klantenservice te mailen. Zorg ervoor dat je dit doet uiterlijk één maand voor het einde van je huidige abonnementsperiode.

Dit is belangrijk om extra kosten te voorkomen. Vergeet niet je volledige adresgegevens en eventueel je abonneenummer te vermelden. Deze stap helpt om alles snel en soepel te laten verlopen.

Als je liever direct met iemand spreekt, kun je ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur. Zij helpen je graag met het opzeggen of zelfs omzetten van je abonnement naar een andere titel zoals Bobo of Wild van Freek.

Dit biedt een fijne flexibiliteit als je besluit dat een ander tijdschrift beter past bij de interesses van jouw kind.

Een brievenbus met stapel Okki-tijdschriften, omgeven door weelderige natuur.

Overstappen naar een ander tijdschrift: Wild van Freek

Overstappen naar Wild van Freek is een fluitje van een cent. Je kunt je huidige Okki abonnement snel omzetten. Wild van Freek neemt jonge lezers mee op avontuur in de natuur. Het staat vol met verhalen over wilde dieren, weetjes, puzzels en grappen die kinderen boeiend vinden.

Deze overstap biedt een nieuwe wereld vol ontdekkingen.

Klantenservice helpt graag bij het overstappen of omzetten van je abonnement. Zij zijn bereikbaar via telefoon en e-mail. Onthoud, opzeggen kan tot zes maanden voor het einde van de periode.

Dit geeft genoeg tijd om te beslissen of Wild van Freek jouw nieuwe keuze wordt. Maak de overstap en duik in de avonturen van Freek Vonk met je kinderen.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van je abonnement

Mensen stellen vaak vragen over hoe ze hun Okki abonnement kunnen stopzetten. Ze willen weten of er een opzegtermijn is en hoe ze dit moeten aanpakken. We geven duidelijk antwoord op deze vragen en meer.

Je vindt alle informatie die je nodig hebt om je abonnement eenvoudig te beëindigen. Je kunt ook kosteloos overstappen naar een ander periodiek zoals Wild van Freek of National Geographic Junior als je kinderen uitgekeken zijn op Okki.

Je kunt altijd direct contact zoeken met de klantenservice via klantenservice@blink.nl als je hulp nodig hebt bij het opzeggen. Of misschien zoek je naar de contactgegevens omdat je specifieke vragen hebt.

De klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met elke stap in het proces. Het wijzigen of beëindigen van je lopende abonnement is nooit een probleem geweest dankzij de heldere richtlijnen en ondersteuning die geboden wordt.

Contact opnemen met Okki klantenservice voor assistentie

Klaar om je abonnement bij te stellen? De klantendienst van Okki staat voor je klaar. Stuur een e-mail of bel ze op. Zo krijg je snel hulp. Het team helpt je graag met elke vraag. Zet de eerste stap en neem vandaag nog contact op.

Conclusie

Het opzeggen van je Okki abonnement is simpel. Of je nu online een formulier invult, belt of mailt, de stappen zijn duidelijk. Wil je switchen naar een ander blaadje zoals Wild van Freek, dan helpt de klantenservice je graag.

Jouw vragen over opzeggen of wijzigen worden snel beantwoord. Zo blijft leesplezier voor jouw kinderen steeds fris en leerzaam.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn Okki abonnement opzeggen?

Om je Okki abonnement op te zeggen, kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice door te mailen naar klantenservice@blink.nl. Zij helpen je graag verder met het proces.

2. Is het mogelijk om mijn abonnement per maand op te zeggen?

Ja, na de eerste abonnementsperiode is het abonnement per maand opzegbaar. Je hebt dus de flexibiliteit om op elk moment na deze periode op te zeggen.

3. Kan ik mijn abonnement ook omzetten in plaats van opzeggen?

Zeker, als je liever een ander tijdschrift ontvangt, zoals Wild van Freek of National Geographic Junior, kun je jouw huidige abonnement omzetten. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie.

4. Wat moet ik doen als ik een beschadigd nummer heb ontvangen?

Als je een beschadigd exemplaar van Okki hebt ontvangen, adviseren we je om direct contact op te nemen met de klantenservice. Zij zullen zorgen voor een passende oplossing.

5. Hoe lang is de opzegtermijn van mijn Okki abonnement?

De opzegtermijn van een Okki abonnement is één maand. Houd hier rekening mee wanneer je besluit je abonnement op te zeggen.

6. Waar kan ik de contactgegevens van de klantenservice vinden?

Je kunt de contactgegevens van de klantenservice vinden door te zoeken op Google of direct te gaan naar de website waar je jouw abonnement hebt afgesloten. Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden en assistentie te bieden waar nodig.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.