In dit artikel

Een persoon gebruikt Microsoft Office op een laptop in een modern thuiskantoor.

Office kopen zonder abonnement: Hoe koop je een Office-pakket zonder abonnement?

In dit artikel

Veel mensen denken dat je een abonnement moet hebben om Microsoft Office te gebruiken. Dit is een misverstand. Ik, Martijn Meeuwis, oprichter van BesteAbonnementen.nl, zal je laten zien dat het anders kan.

Met jarenlange ervaring in abonnementen en digitale producten, ken ik alle ins en outs van Office-software. Je kunt Office kopen zonder maandelijks te betalen.

Je kunt Microsoft Office krijgen voor een eenmalig bedrag van €35,00. Dit is belangrijk voor iedereen die kosten wil besparen maar toch toegang wil tot programma’s zoals Word en Excel.

Dit artikel geeft je alle informatie die je nodig hebt. Lees verder.

Samenvatting

  • Je kunt Microsoft Office pakketten zoals Office 2019 of Office 2021 kopen voor een eenmalig bedrag en ze voor altijd gebruiken zonder extra kosten. Dit bespaart geld vergeleken met het jaarlijks betalen voor Microsoft 365.
  • Er zijn verschillende Office – pakketten beschikbaar zonder abonnement, inclusief specifieke versies voor Windows en MacOS. Dit geeft gebruikers de vrijheid om te kiezen welk pakket het beste past bij hun behoeften en besturingssysteem.
  • Een Office – pakket zonder abonnement biedt toegang tot essentiële programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint. Echter, het mist de regelmatige updates en extra functies die komen met de abonnementsdiensten zoals Microsoft 365.
  • Voor mensen die slechts één specifiek programma nodig hebben, zoals PowerPoint, is het mogelijk om dit los aan te schaffen. Dit kan kostenbesparend zijn voor wie niet het hele pakket nodig heeft.
  • Ook zijn er gratis alternatieven en webversies van Office beschikbaar voor mensen die niet willen betalen voor een Office-pakket. Google Documenten en LibreOffice zijn populaire keuzes die vergelijkbare functionaliteiten bieden zonder kosten.

Wat is een Office-pakket zonder abonnement?

Nu je een overzicht hebt van wat er komt kijken bij het kiezen van een Office-pakket, laten we kijken naar de optie zonder abonnement. Een Office-pakket zonder abonnement betekent dat je met een enkele aankoop toegang krijgt tot programma’s zoals Textverwerker, Rekenblad, en Presentatiesoftware.

Dit in tegenstelling tot een abonnementsmodel waarbij je jaarlijks moet betalen om de software te blijven gebruiken. Je betaalt eenmalig en de programma’s zijn voor altijd van jou, zonder extra kosten.

Dit type licentie staat bekend als een permanente licentie. Het biedt de basisversies van belangrijke software zonder de noodzaak van jaarlijkse verlengingen. Je mist misschien enkele updates en extra functies die bij abonnementsdiensten zoals Microsoft 365 komen.

Echter, voor veel gebruikers biedt deze optie een kosteneffectieve manier om toegang te krijgen tot essentiële kantoorsoftware.

Een open laptop op een schone bureau met toetsenbord en muis.

Voordelen van een Office-pakket zonder abonnement

Een Office-bundel kopen zonder abonnement betekent dat je voor altijd jouw favoriete toepassingen zoals Word en Excel bezit. Je betaalt slechts een keer en vermijdt zo jaarlijkse of maandelijkse kosten.

Levenslange licentie

Een levenslange licentie betekent dat je eenmalig betaalt en nooit meer zorgen hebt over abonnementskosten. Met deze optie krijg je permanente toegang tot programma’s zoals Tekstverwerker, Rekenblad, Presentatiegereedschap en Notitie-app.

Dit is ideaal voor wie niet houdt van lopende kosten. Je gebruikt de software zo lang als je wilt, op je Windows of MacOS besturingssoftware, zonder extra te betalen.

Deze aankoopmethode is voordelig omdat je niet elk jaar geld kwijt bent aan vernieuwingen. Ook blijf je updates ontvangen voor je programma’s, wat zorgt voor een soepele en veilige gebruikservaring.

Nu je meer weet over de voordelen van een levenslange licentie, laten we de beschikbare Office-pakketten zonder abonnement bekijken.

Geen jaarlijkse kosten

Met een Office-pakket zonder abonnement bespaar je jaarlijks geld. Je hoeft niet elk jaar te betalen voor het gebruik van Word, Outlook, PowerPoint en Excel. Dit maakt het een slimme keuze voor iedereen die kosten wil vermijden.

Je koopt het pakket een keer en gebruikt het zonder extra kosten. Vergelijk dit met Microsoft 365, waar je elk jaar opnieuw betaalt. Dit maakt Office zonder abonnement voordeliger op de lange termijn.

Toegang tot alle Office-programma’s

Je krijgt toegang tot belangrijke software zoals Word, Excel en PowerPoint zonder een abonnement te nemen. Dit kan met opties zoals Office 2021 of Office 2019. Je hoeft dus niet elk jaar te betalen maar gebruikt deze programma’s zolang je wilt.

Kies voor Office 2019 als je de nieuwste versies van de programma’s wilt gebruiken zonder maandelijkse kosten. Dit geeft je de vrijheid om te werken zoals jij dat wilt, met de zekerheid dat je niet vastzit aan terugkerende uitgaven.

Een modern kantoor met computer, printer en stapel papierwerk.

Beschikbare Office-pakketten zonder abonnement

Ontdek de diverse Office-bundels die je zonder jaarlijkse vergoeding kunt krijgen en kies wat het beste bij jouw wensen past.

Microsoft Office 2021

Microsoft Office 2021 maakt het mogelijk om programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint te gebruiken zonder dat je ervoor een abonnement nodig hebt. Je koopt het pakket een keer en kunt het dan blijven gebruiken, zonder jaarlijkse kosten.

Dit is een geweldige optie voor wie niet vast wil zitten aan terugkerende betalingen. De versies van de software zijn altijd up-to-date, zodat je de nieuwste functies tot je beschikking hebt.

Dit pakket biedt toegang tot alle belangrijke kantoortoepassingen, waaronder e-mailbeheer met Outlook en databasemanagement met Access. Door voor Office 2021 te kiezen, krijg je een levenslange licentie voor deze programma’s op Windows 10 of Windows 11 systemen.

Hiermee ben je verzekerd van de nieuwste software zonder extra kosten in de toekomst. Na deze sectie zullen we de nieuwe functies in Office 2021 verkennen.

Microsoft Office 2019

Na het bespreken van Microsoft Office 2021, richten we onze aandacht op een eerdere versie die nog steeds enorm populair is: Office 2019. Dit pakket biedt gebruikers een eenmalige aankoopoptie, zonder de noodzaak voor een jaarlijks terugkerend abonnement.

Voor een voordelige prijs van €35,00 krijg je toegang tot essentiële programma’s zoals tekstverwerker, presentatiesoftware, en spreadsheetprogramma. Geschikt voor zowel Windows als macOS, maakt deze versie het mogelijk om zonder verdere kosten altijd beschikking te hebben over de nodige tools.

Office 2019 staat bekend om zijn betrouwbaarheid en stabiliteit. Het wordt aanbevolen voor mensen die de voorkeur geven aan simpliciteit en niet afhankelijk willen zijn van internettoegang voor hun productiviteitssoftware.

Dit pakket is ideaal voor hen die een volledige verzameling programma’s willen hebben zonder zich zorgen te maken over periodieke abonnementskosten of continu online moeten zijn.

Microsoft Office Home & Business 2021 voor MacOS

Na het verkennen van Microsoft Office 2019, richten we ons nu op Microsoft Office Thuisgebruik en Zelfstandigen 2021 voor MacOS. Dit pakket bevat klassieke toepassingen zoals Schrijfprogramma, Rekenblad en Presentatiegereedschap.

Het is ontworpen voor gebruikers die de voorkeur geven aan een eenmalige aankoop, zonder zich zorgen te hoeven maken over terugkerende kosten. Gebruikers krijgen een levenslange licentie voor deze tools, wat betekent dat ze blijvend toegang hebben zonder extra betalingen.

Microsoft Office Thuisgebruik en Zelfstandigen 2021 voor MacOS kan tegen een voordelige prijs worden aangeschaft, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor mensen die willen investeren in betrouwbare kantoorsoftware zonder gebonden te zijn aan een abonnement.

Dit maakt het pakket niet alleen budgetvriendelijk, maar ook gebruiksvriendelijk, omdat het alle essentiële programma’s biedt die nodig zijn voor dagelijks werk en productiviteit op MacOS-systemen.

Microsoft Office Home & Business 2019 voor MacOS

Na het bespreken van de nieuwere versie, kijken we nu naar Microsoft Office Home & Business 2019 voor MacOS. Dit pakket biedt een eenmalige aanschaf voor levenslange toegang tot essentiële programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint.

Je kunt deze programma’s installeren op één Mac-computer. Dit maakt het een goede keuze voor gebruikers die geen abonnement willen.

Dit pakket is speciaal ontworpen voor mensen die betrouwbare toepassingen nodig hebben voor zowel thuisgebruik als bedrijfsdoeleinden. Met deze versie krijg je ook toegang tot Outlook.com voor je e-mails en agenda beheer.

Het is een efficiënte manier om te werken zonder je zorgen te maken over jaarlijkse kosten of abonnementsverplichtingen.

Nieuwe functies in Office 2021

Office 2021 verrast met verbeteringen die jouw werk makkelijker maken. Ontdek hoe nieuwe tools en updates jou helpen om te focussen op wat echt belangrijk is.

Focus op wat belangrijk is

Met Office 2021 zet je een grote stap vooruit in hoe je werkt. Dit pakket helpt je om op de belangrijke zaken te concentreren. Je gebruikt programma’s als Word, Excel en PowerPoint niet alleen maar om documenten, spreadsheets en presentaties te maken.

Ze zijn nu slimmer. Deze software herkent wat je nodig hebt en helpt je sneller resultaten te bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld in Word sneller aantrekkelijke documenten maken die lezers boeien.

Excel biedt nieuwe manieren om met getallen en data te werken. Je kunt complexe informatie simpeler maken en delen met anderen. PowerPoint helpt je om indrukwekkende presentaties te creëren die jouw publiek zullen boeien.

Elk van deze programma’s is ontworpen om jou tijd te besparen. Zo kun je meer aandacht geven aan wat echt belangrijk is: je inhoud, ideeën, en de manier waarop je communiceert.

Verbeterde systeemvereisten

Office 2021 heeft nu betere systeemvereisten. Dit betekent dat het perfect werkt op Windows 10/11. De software vraagt om een modern besturingssysteem. Hierdoor krijg je een soepelere ervaring met je programma’s zoals Word en Excel.

Je hoeft je geen zorgen te maken over trage reacties of vastlopen.

Dit nieuwe pakket is ook ontworpen voor een eenvoudige activering. Eenmaal geactiveerd op je machine, blijft het onbeperkt geldig. Je hoeft dus niet elke maand te betalen. Dit maakt het gebruik van Office zowel efficiënter als kostenbesparend.

Hoe gebruik je Office zonder abonnement

Je kunt Office kopen en voor altijd gebruiken zonder maandelijkse kosten. Ontdek de stappen om toegang te krijgen tot Word, Excel en PowerPoint met een eenmalige aankoop.

Eenmalige aankoop van Office

Een eenmalige aankoop van Microsoft Office betekent dat je vooraf betaalt voor toegang tot tekstverwerkers, presentatieprogramma’s en spreadsheets op één computer. Dit type licentie vraagt geen maandelijks abonnementsgeld.

Zo krijg je met Microsoft Office 2021 of Microsoft Office 2019 onbeperkte toegang zonder extra kosten. Deze optie is perfect als je niet houdt van terugkerende betalingen en toch alles uit je software wilt halen.

Bij deze aanschaf ontvang je snel een sleutel via e-mail, zodat je meteen aan de slag kunt, waar je ook bent. Het biedt een solide basis voor iedereen die belangrijke documenten moet maken, bewerken of presenteren zonder zich zorgen te maken over maandelijkse kosten.

Met programma’s als Word, PowerPoint en Excel ben je uitgerust voor vrijwel elke taak.

Webversies van Office

Webversies van Office bieden je de mogelijkheid om Microsoft’s populaire programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint te gebruiken zonder iets te installeren. Je hebt enkel een internetverbinding en een webbrowser nodig, zoals Chrome of Safari.

Dit is handig als je onderweg bent of met verschillende apparaten werkt. Maar houd in je achterhoofd dat deze online varianten minder mogelijkheden hebben dan de volledige versies die je koopt of bij een Microsoft 365-abonnement krijgt.

Je kunt deze service direct gebruiken door naar de website van Office te gaan en in te loggen met je e-mailadres. Het is een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot je bestanden vanaf elk apparaat met internettoegang.

Na het bekijken van de webversies van Office, laten we eens kijken naar de gratis Microsoft Office-app.

Gratis Microsoft Office-app

Je kunt je gratis registreren en aanmelden om Wordschrift, Tabelblad, Presentatie en meer te gebruiken met de internetversie van Microsoft 365. Dit biedt een kosteloze toegang tot productiviteitstoepassingen van Microsoft, zoals Wordschrift, Presentatie, Tabelblad, Uitzicht en OneDrive.

Deze optie is ideaal als je geen geld wilt uitgeven maar toch toegang nodig hebt tot deze essentiële hulpmiddelen.

Deze gratis apps werken direct vanuit je internetbrowser, waardoor je geen zware programma’s hoeft te downloaden of installeren op je harde schijf. Het maakt het werken vanaf verschillende apparaten zoals tablets en mobiele apps zeer gemakkelijk, zonder extra kosten of verplichtingen.

Laten we nu eens kijken naar enkele alternatieven voor Office zonder abonnement.

Alternatieven voor Office zonder abonnement

Als je geen abonnement wilt voor Microsoft-office, overweeg dan Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties. Dit zijn goede keuzes. Ze zijn gratis en werken goed voor basisbehoeften.

Veel mensen gebruiken ze voor hun werk of studie.

Een andere optie is LibreOffice. Het biedt vergelijkbare programma’s als Microsoft-office, zoals tekstverwerker en rekenbladsprogramma. LibreOffice ontvangt vaak updates, waardoor het een sterk alternatief is.

Het werkt op verschillende besturingssystemen, zoals Windows en MacOS.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een Office-pakket zonder abonnement?

De kosten voor een Office-pakket zoals Microsoft Office 2021 zonder abonnement liggen veel lager dan die van een abonnement op Microsoft 365. Je betaalt eenmalig en krijgt daarmee toegang tot programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint.

Dit maakt het een voordelige keuze voor wie niet elk jaar opnieuw wil betalen.

Voor Office 2019 zonder abonnement geldt ook dat je minder betaalt dan voor Microsoft 365. Deze versie biedt echter minder nieuwigheden en updates. Toch kan het kopen van deze versie bij winkels als Mediamarkt een goedkope manier zijn om toegang te krijgen tot de belangrijkste Office-hulpprogramma’s zonder jaarlijkse kosten.

Kan ik slechts één app kopen, zoals PowerPoint?

Ja, het kopen van slechts één applicatie zoals PowerPoint is mogelijk zonder een compleet Office-pakket aan te schaffen. Dit biedt een goede oplossing voor mensen die specifiek behoefte hebben aan één programma en niet het hele pakket willen kopen.

Je kunt deze keuze maken als je voornamelijk presentaties moet maken en niet de volledige suite van programma’s nodig hebt die Microsoft Office aanbiedt.

Voor individuele applicaties zoals PowerPoint, zijn er opties beschikbaar om deze los aan te schaffen. Dit betekent dat je niet vastzit aan de kosten van het hele pakket als je maar één tool gebruikt.

Het kopen van alleen wat je nodig hebt, kan op lange termijn kosten besparen en zorgt ervoor dat je alle functionaliteiten krijgt die je echt gebruikt.

Heb ik een internetverbinding nodig om Office te gebruiken?

Voor de activering en installatie van Office is een internetverbinding nodig. Zodra je dit gedaan hebt, kun je de programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint gebruiken zonder steeds online te zijn.

Dit is handig als je onderweg bent of geen stabiele internetverbinding hebt.

Microsoft 365 vraagt om een constante verbinding voor activering en gebruik. Maar met Office 2021 kun je aan de slag gaan na de eenmalige activatie via het web. Dit betekent dat je toegang hebt tot je documenten en presentaties, zelfs zonder internet.

Moet ik mijn bestanden opslaan in de cloud?

Het opslaan van bestanden in de cloud geeft je makkelijke toegang vanaf elk apparaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verliezen van belangrijke documenten door een computerstoring of andere hardwareproblemen.

Bestanden in de cloud zijn beveiligd en beschermd, wat betekent dat zelfs als je computer crasht, je gegevens veilig blijven. Daarnaast maakt cloudopslag het delen van gegevens en samenwerken aan projecten met collega’s of vrienden veel eenvoudiger.

Cloudservices zoals Google Drive en Microsoft OneDrive bieden automatische back-ups en herstelmogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat je werk altijd up-to-date en toegankelijk is, zonder dat je handmatig back-ups hoeft te maken.

Het gebruiken van de cloud kan ook helpen om ruimte vrij te maken op je lokale apparaten, waardoor hun prestaties kunnen verbeteren. Na het overwegen van deze punten, is de volgende stap het begrijpen van het verschil tussen Microsoft 365 en Office 2021.

Verschil tussen Microsoft 365 en Office 2021

Het grootste verschil tussen Microsoft 365 en Office 2021 is dat Microsoft 365 een abonnementsdienst is en Office 2021 je met een eenmalige betaling voor altijd van jezelf is. Ontdek meer over welke optie het beste bij jou past.

Vergelijking van Microsoft 365-abonnement en Office 2021 (eenmalige aankoop)

Vergelijken tussen Microsoft 365 en Office 2021 helpt je de beste keuze te maken. Hier is een overzicht.

Kenmerk Microsoft 365 Office 2021
Updates Regelmatige updates Geen toekomstige updates
Kosten Doorlopende abonnementskosten Eenmalige betaling
Installatie Op meerdere computers Op één computer
Cloudopslag Beschikbaar Niet beschikbaar
Programma’s Meer programma’s beschikbaar Beperkt tot aangekochte pakket

Deze vergelijking laat duidelijk zien dat je keuze afhangt van je wensen. Wil je regelmatig updates en cloudopslag? Dan is Microsoft 365 een goede keus. Zoek je echter een eenmalige aankoop zonder extra kosten? Dan past Office 2021 beter bij jou.

Laten we nu bekijken hoe je een Office-pakket zonder abonnement kunt kopen.

Office 2019 vs. Microsoft 365: Welke moet je kopen?

Het kiezen tussen Office 2019 en Microsoft 365 hangt af van je behoeften en voorkeuren. Hieronder een vergelijking:

Criteria Office 2019 Microsoft 365
Licentietype Eenmalige aankoop Jaarlijks of maandelijks abonnement
Kosten Hogere initiële kosten, geen verdere betalingen Lagere initiële kosten, periodieke betalingen
Updates Geen automatische updates voor nieuwe functies Automatische updates beschikbaar zonder extra kosten
Programma’s Bevat standaardprogramma’s zoals Word, Excel Bevat extra programma’s en diensten
Gebruik Installatie op één computer Gebruik op meerdere toestellen
Cloud Beperkte toegang tot cloudopslag Uitgebreide toegang tot cloudopslag en -diensten

Office 2019 biedt een eenmalige aankoop met toegang tot basisprogramma’s zoals Word en Excel, ideaal voor gebruikers die weinig updates nodig hebben en maar op één toestel werken. Microsoft 365 vereist een abonnement maar biedt constante updates, toegang op meerdere apparaten en extra diensten zoals uitgebreide cloudopslag. De keuze hangt af van je voorkeur voor eenmalige kosten versus voortdurende toegang tot de nieuwste functies en flexibiliteit in gebruik.

Hoe koop je een Office-pakket zonder abonnement?

Om een Office-pakket zonder abonnement te kopen, kijk je naar je eigen behoeften en budget, onderzoek je welk pakket het beste past en zoek je een betrouwbare leverancier voor de aanschaf.

Ontdek meer over hoe je dit slim aanpakt.

Begrijp je behoeften

Voordat je besluit een Office-pakket zonder abonnement aan te schaffen, is het belangrijk dat je jouw eigen gebruiksbehoeften goed kent. Heb je bijvoorbeeld alleen tekstverwerker en spreadsheet nodig, of gebruik je ook presentatiesoftware zoals PowerPoint? Office 2021 en Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen 2021 bieden de essentiële programma’s, maar hebben minder mogelijkheden dan Microsoft 365.

Denk na over welke gereedschappen jij nodig hebt voor je werk of studie.

Stel ook vast hoe vaak je de software gaat gebruiken. Als je dagelijks intensief werkt met documenten, tabellen en presentaties, kan een eenmalige aankoop van Office 2021 of Office 2019 een slimme keuze zijn.

Deze opties geven je toegang tot de basisfuncties zonder de noodzaak voor jaarlijkse vernieuwingen. Door je behoeften helder te hebben, voorkom je dat je betaalt voor functies die je niet gebruikt.

Overweeg je budget

Geld speelt een grote rol bij het kiezen van jouw Office-pakket. Office 2021 kan je zonder abonnement kopen en dat bespaart kosten. Dit maakt het een slimme keuze als je niet elk jaar geld wilt uitgeven aan Microsoft 365 Family of Microsoft 365 Personal.

Kijk goed naar wat je echt nodig hebt en laat je niet verleiden door extra functies die je misschien nooit gebruikt.

Vergelijk prijzen van verschillende versies zoals Office voor thuisgebruik en studenten of de volledige pakketten zonder abonnement die beschikbaar zijn. Je kunt al Office goedkoop voor pc vinden voor slechts € 35,00.

Dit helpt je om binnen je budget te blijven en toch toegang te krijgen tot de programma’s die je nodig hebt voor werk of studie, zonder vast te zitten aan jaarlijkse kosten.

Onderzoek naar de specificaties van het pakket

Voordat je een Office-pakket koopt, is het belangrijk om de specificaties goed te bekijken. Kijk naar wat elke versie biedt. Microsoft 365 heeft bijvoorbeeld Word, Excel en PowerPoint, maar ook extra’s zoals Teams.

Office 2021 geeft je deze programma’s zonder de extra’s. Deze details helpen je bij het maken van een juiste keuze.

Vergelijk ook de systemen die je nodig hebt om de software te draaien. Sommige pakketten vragen om sterkere computers dan andere. Dit zorgt ervoor dat je geen programma koopt dat je computer niet aankan.

Kies verstandig op basis van wat je nodig hebt en wat je computer kan draaien.

Zoek een betrouwbare fabrikant

Het vinden van een betrouwbare producent voor je Office-pakket zonder abonnement is cruciaal. Kijk naar ervaringen van andere klanten en controleer of de aanbieder legitieme producten verkoopt.

Websites zoals Office-keys.nl bieden Office-pakketten aan vanaf € 35,00. Dit toont aan dat je niet altijd de hoofdprijs hoeft te betalen voor kwaliteit.

Zorg ervoor dat de verkoper garantie biedt op het product. Een goede garantie betekent dat ze vertrouwen hebben in wat ze verkopen. Ook is het handig om te kijken of ze gemakkelijke manieren bieden om contact op te nemen bij vragen of problemen.

Dit maakt jouw aankoopervaring een stuk zekerder en prettiger.

Verwijzing naar informatie over Office kopen zonder abonnement

Om een Office-pakket zonder abonnement te kopen, start je met onderzoek. Zoek op internet naar opties. Office 2019 en Microsoft Office 2021 zijn beschikbaar zonder jaarlijkse kosten.

Je betaalt eenmalig €35,00. Dit geeft je levenslang toegang tot programma’s zoals Word en Excel.

Vervolgens vergelijk je de versies. Bedenk welke functies je nodig hebt. Heb je meer interesse in Google Docs of MS Office? Zorg dat je keuze past bij wat je nodig hebt. Na dit onderdeel volgt “Alternatieven voor Office zonder abonnement”.

Conclusie

Het kiezen van Microsoft Office zonder abonnement is slim. Je betaalt één keer en geniet levenslang van Word, Outlook, PowerPoint en Excel. Geen zorgen meer over jaarlijkse kosten.

Zoek betrouwbare verkopers zoals Office-keys.nl voor de beste deals. Zo krijg je alle voordelen zonder gedoe met abonnementen. Begin vandaag nog met het gebruik van je favoriete applicaties op een manier die jou het beste uitkomt.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is Office 365 en kan ik het kopen zonder een abonnement?

Office 365, nu bekend als Microsoft Office 365, is een suite van productiviteitstools die ook zonder abonnement beschikbaar is. Je kunt een eenmalige aankoop doen voor de versie die je nodig hebt.

2. Krijg ik gratis updates als ik Office koop zonder abonnement?

Bij het kopen van Office zonder abonnement, ontvang je de basissoftware maar gratis updates zijn meestal beperkt in vergelijking met de abonnementsversie.

3. Kan ik Office gebruiken op Chrome OS zonder abonnement?

Ja, je kunt Microsoft Office 365 gebruiken op Chrome OS door een eenmalige aankoop te doen, hoewel sommige functies beter geïntegreerd kunnen zijn met een abonnement.

4. Hoe voorkom ik spam en behoud ik mijn copyright bij het gebruik van Office zonder abonnement?

Zorg ervoor dat je jouw software registreert met een geldig e-mailadres, zoals Hotmail, en pas de privacyinstellingen aan om spam te verminderen. Het copyright op je werk blijft behouden ongeacht de versie van Office die je gebruikt.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Office kopen zonder abonnement: Hoe koop je een Office-pakket zonder abonnement?

Laat een reactie achter