In dit artikel

Een laptop met een Norton abonnementsannuleringspagina omringd door kantoorbenodigdheden.

Hoe een Norton abonnement te verlengen en op te zeggen

In dit artikel

Het omgaan met cybersecurity is voor velen een uitdaging. Martijn Meeuwis, met zijn jarenlange ervaring en oprichter van BesteAbonnementen.nl, deelt zijn inzichten hierover. Met een achtergrond die vertrouwen geeft, leidt hij je door het proces van het verlengen en opzeggen van je Norton beveiligingssoftware.

Zijn kennis komt van echt begrijpen wat klanten nodig hebben.

Norton biedt verschillende beschermingsplannen aan voor jouw digitale leven. Belangrijk om te weten: het beleid van Norton laat toe dat je op ieder moment kunt stoppen met je abonnement en je geld terugkrijgt.

Dit artikel biedt waardevolle stappen en adviezen. Blijf lezen.

Samenvatting

 • Je kunt je Norton abonnement gemakkelijk verlengen via de officiële website of direct in de app.
 • Als je besluit je Norton beschermingsplan te stoppen, volg dan eenvoudige stappen voor annulering en vraag een terugbetaling aan binnen de gestelde termijnen.
 • Prijzen voor het verlengen van je jaarabonnement variëren per product, dus controleer altijd de meest actuele prijzen op de Norton-website.
 • Door de automatische verlenging aan te zetten in je account, voorkom je dat je bescherming stopt, maar je kunt dit altijd stopzetten om controle over je abonnement te behouden.
 • Norton biedt een scala aan beschermingsplannen, waaronder Norton 360, Norton Secure VPN, en Norton Mobile Security, elk met unieke eigenschappen om aan jouw beveiligingsbehoeften te voldoen.

Overzicht van Norton Abonnementen

Norton biedt verschillende beschermingsplannen om jou veilig te houden op het internet. Elk plan heeft unieke eigenschappen, zoals internetbeveiliging en apparaatbeheer, om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Norton 360

Norton 360 biedt je bescherming tegen online bedreigingen en zorgt voor je online privacy. Met dit abonnement krijg je toegang tot functies zoals dark web monitoring, Norton Safe Search en secure VPN.

Deze tools helpen je veilig te blijven op het internet. Je kunt makkelijk jouw abonnement verlengen via de mobiele app of direct vanuit het programma op jouw Windows-pc of Mac.

Met Norton 360 Deluxe geniet je van extra voordelen zoals ouderlijk toezicht en online backup. Dit zorgt ervoor dat niet alleen jouw informatie veilig is, maar ook die van je gezin.

Verlenging van deze service kan eenvoudig met een paar klikken, waardoor je ononderbroken beschermd blijft tegen virussen en andere bedreigingen. Het proces is eenvoudig en ontworpen om jouw digitale leven gemakkelijker te maken.

Norton Secure VPN

Naast de omfattende beveiliging die Norton 360 biedt, speelt Norton Secure VPN een cruciale rol in het beschermen van je digitale leven. Dit programma zorgt ervoor dat je veilig op het internet kunt surfen zonder dat iemand je online acties kan volgen.

Het verbergt je locatie en encrypteert je gegevens, waardoor je anoniem blijft op plaatsen zoals YouTube.com, Google Play, en bij het gebruik van verschillende internetbrowsers zoals Firefox en Internet Explorer.

Dit is essentieel voor het handhaven van je privacy op het net.

De toepassing is eenvoudig te gebruiken op verschillende besturingssystemen, waaronder Windows™-besturingssystemen vanaf Windows 7 tot Windows 10, Mac®-besturingssystemen, en mobiele platforms zoals Android™ en iOS.

Hierdoor kun je met gemoedsrust surfen op je iPhone of elk ander apparaat. Het programma beschermt niet alleen tegen nieuwsgierige blikken maar ook tegen schadelijke software die probeert binnen te dringen via onveilige netwerken of websites.

Zo blijf je beschermd, waar je ook bent of welk apparaat je ook gebruikt.

Norton Mobile Security

Norton Mobile Security beschermt drie toestellen tegelijk tegen virussen. Dit abonnement geldt voor één jaar en loopt tot 2024. Het programma biedt niet alleen krachtige antivirusbeveiliging, maar ook makkelijke app-vergrendeling en proactieve bescherming tegen diefstal van je toestel.

Gebruikers vinden de app gebruiksvriendelijk en doeltreffend.

Deze mobiele beveiligingsoplossing krijgt veel positieve beoordelingen, met een score van vier sterren op Trustpilot. Mensen waarderen vooral de gebruiksvriendelijke functies zoals vergrendeling van apps en de vooruitstrevende anti-diefstal eigenschappen.

Dit maakt Norton Mobile Security een betrouwbare keuze voor het beschermen van je mobiele toestellen tegen bedreigingen van buitenaf.

Norton AntiVirus Plus

Norton AntiVirus Plus biedt je sterke bescherming tegen virussen en andere online bedreigingen. Met deze service hoef je je geen zorgen te maken over de beveiliging van je computer.

De automatische verlenging zorgt ervoor dat je bescherming nooit wordt onderbroken. Je behoudt moeiteloos toegang tot jouw service.

Deze software is eenvoudig te gebruiken en houdt jouw apparaat veilig. Met slechts een paar klikken ben je beschermd tegen de nieuwste bedreigingen. Daarnaast maakt de virus protection promise jouw online ervaring nog veiliger.

Zet nu de stap naar de volgende sectie om te leren hoe je een abonnement kunt verlengen.

Een laptop en smartphone met Norton beveiligingssoftware omringd door digitale beschermingssymbolen.

Hoe een Norton Abonnement te Verlengen?

Om je Norton bescherming up-to-date te houden, kun je jouw abonnement makkelijk verlengen via de officiële website of rechtstreeks in de app. Ontdek meer over hoe je dit snel en veilig doet.

Verlengwekker voor Norton 360 Deluxe

Het is belangrijk dat je Norton 360 Deluxe blijft vernieuwen om je computer en persoonlijke gegevens te beschermen. Een jaar voor het einde van je huidige abonnement stuurt Norton je een aanbod.

Dit zorgt ervoor dat je zonder onderbrekingen beschermd blijft. Je kunt deze verlenging direct regelen via Licentie2GO, waar je niet alleen gemakkelijk verlengt, maar ook installatiegarantie krijgt.

Zorg dat de automatische verlenging aan staat in je account, zo voorkom je dat je bescherming stopt.

Je kunt de verlenging ook uitvoeren binnen de software of via je online account bij Norton. Stopzetten van de automatische verlenging is mogelijk tot de dag van de facturatie. Daardoor heb je volledige controle over je abonnement.

Het actief houden van Norton 360 Deluxe zorgt voor continue beveiliging tegen bedreigingen. Vergeet dus niet te verlengen om zo optimale bescherming te garanderen.

Jaarabonnement verlenging prijzen

Na het instellen van de verlengwekker voor Norton 360 Deluxe is het tijd om de prijzen voor het verlengen van je jaarabonnement te bekijken. Jaarabonnementen verlengen zich automatisch. Dit zorgt ervoor dat je beveiliging altijd up-to-date blijft. Maar wat gaat dat kosten? Hieronder vind je een overzicht.

Product Prijs voor Verlenging
Norton 360 € 79,99/jaar
Norton Secure VPN € 49,99/jaar
Norton Mobile Security € 29,99/jaar
Norton AntiVirus Plus € 59,99/jaar

Dit schema toont de basisprijzen voor de verlenging van diverse Norton-producten. Het is belangrijk om te weten dat deze prijzen kunnen wijzigen. Check altijd de Norton-website voor de meest actuele prijzen. Ondanks de kosten, de constante updates en beveiliging die je ontvangt met een Norton-abonnement zijn de investering waard. Je kan de automatische verlenging stoppen voor de kosten worden aangerekend. Zo houd je controle over je abonnement.

Een moderne kantooromgeving met een laptop die de Norton-website toont.

Hoe een Norton Abonnement Op te Zeggen??

Om je Norton beschermingsplan stop te zetten, volg je enkele eenvoudige stappen die je helpen bij het navigeren door het proces van annulering en terugbetaling.

Stappen voor annulering en terugbetaling

Je hebt besloten dat je Norton abonnement niet meer nodig is. Gelukkig kun je dit proces eenvoudig starten met een paar stappen.

 1. Log in op jouw account op de Norton website. Dit is de plek waar al jouw abonnementsgegevens worden beheerd.
 2. Navigeer naar het tabblad ‘Mijn Abonnementen’. Je vindt hier alle informatie over jouw huidige abonnement.
 3. Klik op ‘ Abonnementsverlenging annuleren‘ of ‘Verlengen beheren’. Deze optie zorgt ervoor dat jouw abonnement niet automatisch wordt verlengd.
 4. Voor een maandabonnement, vraag binnen 14 dagen na aankoop volledige terugbetaling aan. Dit doe je door jouw contract te annuleren bij Norton Support.
 5. Heb je een jaarabonnement? Neem dan contact op met Norton Support voor terugbetaling van de Automatische verlengingsservice.
 6. Voeg een fotokopie of foto van het originele aankoopbewijs toe. Zorg dat de aankoopdatum en de betaalde prijs duidelijk zichtbaar zijn.

Zorg ervoor dat je het Annulerings- en terugbetalingsbeleid van Norton raadpleegt voor meer details over hoe je een terugbetaling kunt ontvangen.

Nu je weet hoe je jouw Norton abonnement kunt annuleren en een terugbetaling kunt aanvragen, laten we eens kijken naar hoe we andere soortgelijke processen kunnen aanpakken.

Gedetailleerde gids voor het opzeggen van een Norton abonnement

Het opzeggen van je Norton-abonnement hoeft niet ingewikkeld te zijn. Volg deze stappen en maak het proces eenvoudig.

 1. Log in op je account bij Norton. Zoek de knop om in te loggen op de website van Norton.
 2. Ga naar “Mijn Abonnementen”. Hier zie je een overzicht van al jouw huidige beveiligingsdiensten.
 3. Vind het abonnement dat je wilt stopzetten. Kijk goed naar de details om zeker te weten dat je het juiste kiest.
 4. Klik op “Abonnementsverlenging annuleren” of “Verlengen beheren”. Deze opties voorkomen dat jouw abonnement automatisch wordt verlengd.
 5. Bevestig jouw keuze. Een scherm verschijnt waarop je moet bevestigen dat je echt wilt annuleren.
 6. Lees instructies over automatische verlenging voorkomen als extra controlestap. Soms zijn er nog extra handelingen nodig om alles correct af te ronden.
 7. Voor maandabonnementen, onthoud dat deze binnen 14 dagen na aankoop geannuleerd kunnen worden voor een volledige terugbetaling.

Nu je weet hoe je een Norton-abonnement kunt beëindigen, laten we eens kijken naar wat volgt na de annulering.

Conclusie

Een Norton-lidmaatschap bijwerken of beëindigen is simpel. Je volgt gewoon de stappen en maakt gebruik van de ondersteuning als je hulp nodig hebt. Vergeet niet dat je bij elk moment kunt stoppen en je geld terugkrijgen.

Dit zorgt ervoor dat je altijd de controle houdt over je digitale veiligheid en financiën. Met de juiste aanpak blijft jouw apparatuur beschermd zonder ongewenste kosten.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe verleng ik mijn Norton Security Deluxe abonnement?

Om je Norton Security Deluxe abonnement te verlengen, open je de Norton-applicatie op je apparaat, ga je naar het gedeelte ‘Abonnement’ en volg je de instructies om je abonnement te verlengen. Zorg ervoor dat je apparaat compatibel is met de systeemvereisten, zoals Windows 8 of Android™-besturingssystemen.

2. Kan ik mijn Norton abonnement opzeggen via mobiele apps?

Ja, je kunt je Norton abonnement opzeggen via mobiele apps. Open de Norton-app op je mobiele apparaat, ga naar ‘Instellingen’, selecteer ‘Abonnementsdetails’ en volg de opties om je abonnement op te zeggen.

3. Is het mogelijk om een Norton Family licentie te verlengen?

Zeker, om een Norton Family licentie te verlengen, bezoek je de officiële Norton-website, meld je aan bij jouw account, en selecteer de optie voor licentievernieuwing onder ‘Mijn abonnement’. Dit zorgt ervoor dat je gezin beschermd blijft onder de voorwaarden van de Licentie- en Serviceovereenkomst.

4. Hoe annuleer ik mijn Norton-abonnement als ik gebruik maak van Microsoft Windows 7?

Als je Microsoft Windows 7 gebruikt en je Norton-abonnement wilt annuleren, log dan in op jouw Norton-account via een webbrowser, ga naar ‘Mijn abonnement’ en selecteer ‘Abonnement beheren’ om de opties voor annulering te vinden. Volg de stappen om het proces te voltooien.

5. Wat moet ik doen als ik mijn abonnement wil vernieuwen maar gebruik maak van een oud besturingssysteem?

Als je jouw Norton-abonnement wilt vernieuwen maar een ouder besturingssysteem zoals Microsoft Windows 7 gebruikt, controleer dan eerst of jouw systeem nog steeds ondersteund wordt door Gen Digital Inc., het bedrijf achter Norton. Bezoek hun website voor up-to-date informatie over systeemvereisten en volg de instructies voor vernieuwing binnen de compatibele systemen.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Hoe een Norton abonnement te verlengen en op te zeggen

Laat een reactie achter