In dit artikel

Een laptop met een Norton abonnementsannuleringspagina omringd door kantoorbenodigdheden.

Zo kunt u eenvoudig uw Norton abonnement opzeggen

In dit artikel

Veel mensen denken dat het opzeggen van een Norton-abonnement lastig is. Dat is niet waar. Ik, Martijn Meeuwis, oprichter van BesteAbonnementen.nl, deel mijn ervaring met jullie. Met jaren ervaring in productabonnementen, weet ik precies hoe dit moet.

Mijn adviezen hebben velen geholpen de juiste keuzes te maken.

Wist je dat je jo uw Norton-abonnement heel eenvoudig kunt stopzetten door in te loggen op je account? Dit artikel legt uit hoe je dat doet. Blijf lezen.

Samenvatting

 • U kunt de automatische verlenging van uw Norton abonnement stopzetten door in te loggen op uw Norton – account. Dit voorkomt onnodige kosten en geeft u controle terug over uw computerbescherming.
 • Als u helemaal wilt stoppen met Norton, kunt u uw account verwijderen door gebruik te maken van de Norton Mobiele app of door een verwijderingsverzoek te sturen. Dit zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens niet langer bij Norton zijn.
 • Het is belangrijk om te onthouden dat het verwijderen van het Norton – product van uw apparaat niet automatisch betekent dat uw abonnement is gestopt. U moet dit handmatig annuleren door de automatische verlenging uit te schakelen of door een abonnement te annuleren via uw appwinkel.
 • Voor specifieke instructies over hoe u uw Norton abonnement kunt stopzetten, biedt het artikel een stap-voor-stap handleiding die het proces eenvoudig en begrijpelijk maakt.
 • Mocht u recht hebben op een terugbetaling na het opzeggen van uw abonnement, vergeet dan niet de optie om deze aan te vragen te selecteren tijdens het uitschakelen van de automatische verlenging of het annuleren van het abonnement.

Het annuleren van automatische verlenging in uw Norton-account

U wilt niet langer dat Norton Utilities Ultimate automatisch vernieuwt? Het is tijd om controle te nemen over uw software en ongewenste kosten te stoppen. U kunt eenvoudig de automatische verlenging van uw abonnement uitzetten door in te loggen in uw Norton-account.

Dit bespaart u geld en geeft u vrijheid terug over uw keuzes voor computerbescherming.

Inloggen in uw Norton-account

Om de automatische verlenging van uw Norton™ Utilities Ultimate abonnement te stoppen, moet u eerst inloggen op uw Norton-account. Ga naar de website en vul uw gegevens in. Deze stap is essentieel om toegang te krijgen tot de pagina ‘Mijn account’.

Hier kunt u uw abonnementen beheren.

Na het inloggen krijgt u de optie om de automatische verlenging uit te schakelen. Dit voorkomt ongewenste kosten en geeft u controle over uw abonnement. Ga vervolgens verder met het uitschakelen van de automatische verlenging.

Automatische verlenging uitschakelen

U kunt de automatische verlenging van uw Norton-abonnement stopzetten door simpelweg in te loggen op uw account. Ga daarna naar de instellingen voor abonnementen en schakel de optie voor automatische verlenging uit.

Dit zorgt ervoor dat u niet onverwachts wordt gefactureerd voor een nieuwe termijn wanneer uw huidige abonnement afloopt. Het is een gemakkelijke stap om controle over uw uitgaven te houden.

Als u besluit de automatische verlenging uit te zetten, vergeet dan niet uw betaalinformatie te verwijderen. Dit is een extra zekerheid om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht voor verlenging.

U heeft tot de dag voordat de kosten worden gefactureerd de tijd om dit te doen. Dit geeft u de vrijheid om te beslissen of u het Norton-abonnement wilt voortzetten zonder automatische verbindingen.

Een computer scherm met een Norton account instellingen pagina in een modern en minimalistisch kantoor.

Het verzenden van een verzoek tot verwijdering van uw Norton-account

Wilt u helemaal stoppen met Norton? U kunt een bericht sturen om uw account te laten verwijderen. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens niet meer bij Norton zijn opgeslagen.

Het gebruik van de Norton Mobile-app voor accountverwijdering

U kunt uw Norton-account en persoonlijke gegevens gemakkelijk verwijderen met de Norton Mobiele app. Dit hulpmiddel maakt het mogelijk om uw account definitief te laten verwijderen op een snelle en veilige manier.

Het zorgt ervoor dat u controle houdt over uw gegevens, zelfs als u besluit de Norton-service niet meer te gebruiken.

De Norton Wachtwoord Manager-app helpt ook bij het beheren van accountverwijdering. Deze optie is ideaal voor gebruikers die hun abonnement willen opzeggen en tegelijkertijd extra informatie willen krijgen over het deactiveren van hun account of het niet verlengen van hun abonnement.

Eenvoud en veiligheid staan voorop bij het gebruik van deze apps voor accountbeheer.

Een stuk versnipperd papier met een hangslot voor een computerscherm, benadrukt beveiliging en encryptie.

Stap-voor-stap handleiding voor het opzeggen van uw Norton abonnement

Het stopzetten van uw Norton abonnement hoeft niet ingewikkeld te zijn. Volg deze eenvoudige stappen en u zult snel klaar zijn.

 1. Bezoek de website www.norton.com en log in op uw account.
 2. Ga naar het gedeelte ‘Mijn abonnementen’.
 3. Zoek het abonnement dat u wilt opzeggen.
 4. Klik op ‘Abonnement beheren’ naast het specifieke product.
 5. Selecteer ‘Automatische verlenging uitschakelen‘.
 6. Norton vraagt om een bevestiging, kies ‘Bevestigen’.
 7. Als u recht heeft op een terugbetaling, selecteer dan de optie om deze aan te vragen.

Indien u via een app-aankoop een abonnement heeft genomen:

 1. Open de Apple Store voor iOS – apparaten.
 2. Tik op uw profielicoon.
 3. Ga naar ‘Abonnementen’.
 4. Vind uw Norton – abonnement in de lijst.
 5. Kies ‘Abonnement annuleren’.

Voor gebruikers die hun gehele Norton-account willen verwijderen:

 1. Stuur een verwijderingsverzoek via de Norton Mobile – app.
 2. Volg de instructies in de app om uw account definitief te verwijderen.

Houd er rekening mee dat het verwijderen van het product van uw computer of mobiele toestel niet betekent dat uw abonnement is gestopt. Het productabonnement blijft actief en vernieuwt automatisch tenzij u dit handmatig annuleert zoals hierboven beschreven.

Door deze stappen zorgvuldig te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw Norton-abonnement succesvol wordt geannuleerd en, indien van toepassing, dat u een terugbetaling ontvangt conform de voorwaarden van Norton.

Conclusie

Het opzeggen van uw Norton lidmaatschap hoeft niet ingewikkeld te zijn. Als u de stappen volgt, kunt u dit snel en eenvoudig doen. Vergeet niet om automatische verlenging uit te schakelen en uw account te verwijderen als u helemaal wilt stoppen.

Dit bespaart u toekomstige kosten. Voor hulp staat Norton Support altijd klaar. Zo houdt u meer controle over uw digitale veiligheid en financiën.

Veelgestelde Vragen

1. Wat veroorzaakt een trage pc en hoe kan Norton helpen?

Een trage pc kan het gevolg zijn van verschillende problemen, waaronder virussen of overbelaste systemen. Norton prestaties verbeteren door uw Windows™-pc te beschermen tegen virussen en het opstarten op Windows te optimaliseren.

2. Hoe zeg ik mijn Norton abonnement op?

U kunt uw Norton abonnement eenvoudig opzeggen door in te loggen op uw account via gendigital.com/trademarks, naar de instellingen te gaan en de optie voor abonnementsannulering te kiezen.

3. Zijn er kosten verbonden aan het opzeggen van mijn Norton abonnement?

Normaal gesproken zijn er geen extra kosten voor het annuleren van uw Norton abonnement. Het is echter aan te raden om de voorwaarden goed te lezen voor specifieke details over uw situatie.

4. Kan het opzeggen van mijn Norton abonnement de prestaties van mijn pc beïnvloeden?

Het verwijderen van Norton kan invloed hebben op de prestaties van uw pc door deze kwetsbaarder te maken voor virussen en malware, wat kan leiden tot een trager systeem of problemen bij het opstarten.

Foto van Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.