In dit artikel

Een Nintendo Switch met een 12-maanden abonnement op een futuristisch bureau.

Nintendo Switch Abonnement: Online Lidmaatschap voor 12 Maanden

In dit artikel

Veel gamers lopen tegen het probleem aan dat ze niet optimaal kunnen genieten van hun Nintendo Switch, omdat ze de voordelen van online gamen missen. Als expert in productabonnementen, weet ik, Martijn Meeuwis, hoe belangrijk het is om de juiste keuze te maken.

Met mijn achtergrond en de ervaring van onze website BesteAbonnementen.nl, bied ik jullie een gedetailleerde kijk op het Nintendo Switch Online Lidmaatschap, specifiek voor 12 maanden.

Dit lidmaatschap transformeert hoe je speelt en verbindt, met exclusieve voordelen voor elk type gamer.

Het kiezen van het juiste abonnement kan lastig zijn, maar met het 12 Maanden Lidmaatschap kun je een jaar lang zonder zorgen online spelen, toegang krijgen tot een bibliotheek van klassieke spellen en nog veel meer.

Interessant is dat dit abonnement slechts €19,99 kost, wat een geweldige prijs is voor de waarde die je ontvangt. Blijf lezen voor meer inzichten die jouw manier van gamen kunnen veranderen.

Ontdek de mogelijkheden.

Samenvatting

 • Met het Nintendo Switch Online lidmaatschap voor 12 maanden kun je online spelen, toegang krijgen tot een digitale bibliotheek vol klassieke spellen en gebruikmaken van opslagcloud. Dit alles zonder extra kosten.
 • Het individuele lidmaatschap kost €19,99 en laat je online spelen met vrienden over de hele wereld. Voor wie met meer mensen in huis speelt, is er een familielidmaatschap beschikbaar.
 • Lid worden van Nintendo Switch Online is eenvoudig; je activeert het lidmaatschap via de Nintendo eShop op je Switch console. Als je niet meer online wilt spelen, kun je het abonnement gemakkelijk opzeggen via de website van Nintendo.
 • Het lidmaatschap biedt niet alleen toegang tot online gaming en cloudopslag maar ontgrendelt ook klassieke Nintendo games uit het NES- en Nintendo 64-tijdperk om te spelen, wat zorgt voor extra speelplezier.
 • Je kunt altijd aansluiten bij games en chatten met vrienden dankzij het Nintendo Switch Online lidmaatschap, of je nu thuis bent of onderweg. Dit zorgt voor een flexibele en connected gaming ervaring.

Lidmaatschapsopties en prijzen van Nintendo Switch Online

Nintendo maakt het mogelijk om met verschillende soorten abonnementen toegang te krijgen tot hun online diensten. Je kunt kiezen tussen een individueel plan of een familieplan, elk met een eigen prijskaartje.

Individueel lidmaatschap

Een individueel lidmaatschap kost je €19,99 voor 12 maanden. Dit abonnement biedt je toegang tot een scala aan voordelen. Je krijgt onder andere toegang tot online spelen, een opslagcloud en exclusieve aanbiedingen in de Nintendo eShop.

Met dit lidmaatschap speel je jouw favoriete spellen online met vrienden en rivalen van over de hele wereld.

Je hebt ook recht op een digitale bibliotheek vol klassieke Nintendo Entertainment System-spellen en meer. Elk lid krijgt de kans om een groeiende collectie digitale spellen te ontdekken.

Dit alles zonder extra kosten. Je abonnement activeert meteen na aankoop, zodat je direct kunt beginnen met genieten van al deze voordelen.

Familielidmaatschap

Naast het individuele lidmaatschap biedt Nintendo Switch Online ook een familielidmaatschap. Dit is perfect voor groepen van twee of meer. Met dit abonnement kunnen alle leden van je huishouden profiteren van de voordelen.

Je kunt met maximaal acht Nintendo-accountgebruikers online spelen, toegang krijgen tot een bibliotheek vol klassieke spellen, en meer. Dit maakt het niet alleen leuker om samen te gamen, maar het is ook voordeliger dan meerdere individuele lidmaatschappen.

Het familielidmaatschap geeft elke gebruiker in de familiegroep automatisch toegang tot online spelmogelijkheden en de uitbreidingspakketten. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing in vergelijking met het apart aanschaffen van lidmaatschappen.

Of je nu Mario Kart 8 Deluxe wilt spelen met vrienden of samen oude NES-klassiekers wilt herbeleven, het familielidmaatschap maakt het mogelijk. En met game-opslag in de cloud blijven jullie spelvoortgang veilig bewaard.

Een Nintendo Switch console met pro controller en familie lidmaatschapskaart op een strakke gaming bureau.

Voordelen van een Nintendo Switch Online Lidmaatschap

Een Nintendo Switch Online Lidmaatschap opent de deur naar een wereld vol avonturen en uitdagingen met vrienden, zowel nabij als ver. Je krijgt niet alleen de kans om je favoriete spellen samen te spelen, maar hebt ook toegang tot een schatkist aan klassieke titels die de geschiedenis van het gamen hebben gevormd.

Online spelen

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap krijg je toegang tot multiplayerplezier op je console. Je kunt samen met vrienden en familie gamen, zowel coöperatieve als competitieve spellen spelen die door veel ontwikkelaars worden aangeboden.

Door een Joy-Con te delen, open je nog meer mogelijkheden voor samen spelen, wat dit lidmaatschap ideaal maakt voor iedereen die het maximale uit hun spelervaring wil halen.

Je geniet ook van de vrijheid om overal met een internetverbinding online te kunnen spelen. Dit betekent dat je niet gebonden bent aan één locatie; of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd aansluiten en meedoen met je favoriete videogames.

Dit voegt een hele nieuwe dimensie toe aan hoe we interactie hebben met spellen en met elkaar.

Opslagcloud

Een Nintendo Switch Online-lidmaatschap geeft je toegang tot de Opslagcloud. Zo kun je een reservekopie van je spelgegevens maken. Dit is vooral handig als je console ooit kapot gaat of als je gegevens om een andere reden verloren gaan.

Jouw spelvooruitgang blijft veilig in de cloud, zodat je altijd verder kunt gaan waar je gebleven was.

De Opslagcloud functie werkt eenvoudig. Sluit het lidmaatschap aan, en je kunt direct cloudback-ups van je games beginnen te maken. Dit betekent minder zorgen over het verliezen van je spelvoortgang en meer tijd om te genieten van je favoriete spellen op het Nintendo Switch-systeem.

Toegang tot klassieke games

Naast het veilig opslaan van je spelgegevens in de cloud, brengt een Nintendo Switch Online-lidmaatschap nog een spannend voordeel met zich mee: het ontsluit de deur naar een schatkist vol nostalgie.

Je krijgt namelijk toegang tot een altijd groter wordende verzameling van klassieke Nintendo 64- en Game Boy Advance-spellen zonder extra kosten. Deze oude schatten brengen herinneringen terug en introduceren nieuwe generaties aan de games die geschiedenis hebben geschreven.

Leden kunnen ook duiken in een rijke bibliotheek van Nintendo Entertainment System-spellen, vaak afgekort als NES-spellen. Dit betekent eindeloze uren speelplezier met titels die de test der tijd hebben doorstaan.

En als je kiest voor het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, breidt deze collectie zich nog verder uit. Dit alles zonder dat je je huis hoeft te verlaten of extra moet betalen.

Het is alsof je een tijdmachine hebt die je direct naar het hart van de gamegeschiedenis brengt.

De Nintendo Switch console in een gezellige gamekamer met klassieke gamecartridges en Nintendo posters.

Hoe word je lid van Nintendo Switch Online?

Lid worden van Nintendo Switch Online is eenvoudig en geeft je toegang tot veel leuke functies. Je kunt met vrienden spelen, klassieke spellen ontdekken en je spelgegevens veilig bewaren. Volg deze stappen om lid te worden:

 1. Zet je Nintendo Switch aan. Je hebt een draadloze internetverbinding nodig om online te kunnen gaan.
 2. Bezoek de Nintendo eShop op je apparaat. Dit is de digitale winkel waar je games en abonnementen koopt.
 3. Zoek naar “Nintendo Switch Online” in de eShop. Gebruik de zoekfunctie als je het niet meteen ziet.
 4. Kies het soort abonnement dat bij jou past. Je kunt kiezen voor een individueel lidmaatschap of een familielidmaatschap waarmee maximaal acht accounts toegang krijgen.
 5. Volg de instructies voor betaling. Je hebt een betaalmiddel nodig zoals een creditcard of PayPal-account die aan jouw Nintendo-account gekoppeld is.
 6. Bevestig je aankoop en begin met genieten van alle voordelen.

Je kunt nu online spelen, chatten met vrienden, klassieke titels ontdekken en meer, allemaal dankzij jouw nieuwe lidmaatschap bij Nintendo Switch Online.

Hoe je Nintendo Switch Online Lidmaatschap opzeggen

Wil je geen gebruik meer maken van Nintendo Switch Online? Misschien wil je geld besparen of speel je gewoon niet genoeg online. Het stopzetten van je abonnement lijkt misschien lastig, maar volg deze stappen en het is zo gepiept.

 1. Ga naar de officiële website van Nintendo.
 2. Log in met je Nintendo – acount.
 3. Zoek naar het gedeelte voor accountinstellingen.
 4. Vind hier de optie voor abonnementsbeheer.
 5. Kies de mogelijkheid om automatische verlenging uit te schakelen.

Automatische verlenging zorgt ervoor dat een abonnement zichzelf vernieuwt zonder dat jij iets hoeft te doen. Als je dit uitschakelt, voorkom je dat er kosten in rekening worden gebracht aan het einde van de huidige betaalperiode. Dit betekent dat je lidmaatschap niet onverwachts doorgaat na de huidige periode.

Als je al een individueel lidmaatschap hebt maar wilt overstappen naar een familielidmaatschap, kun je dit ook doen via het abonnementsbeheer op de website van Nintendo.

Vergeet niet: nadat je jouw lidmaatschap hebt opgezegd, verlies je toegang tot alle voordelen zoals online spelen, opslagcloud en klassieke games tot wanneer je besluit weer lid te worden. Zorg ervoor dat dit is wat je echt wilt voordat je jouw Nintendo Switch Online Lidmaatschap opzegt.

Conclusie

Het Nintendo Switch Online lidmaatschap voor 12 maanden biedt je toegang tot een wereld vol mogelijkheden. Je speelt games met vrienden overal ter wereld. Bewaar je spelvoortgang veilig met de opslagcloud.

Geniet van klassiekers uit de Nintendo Entertainment System-collectie. Ervaar hoe eenvoudig je lid wordt en zeg op wanneer jij dat wilt. Dit abonnement opent de deur naar eindeloos speelplezier op je Nintendo console.

Veelgestelde Vragen

1. Wat houdt een Nintendo Switch Online abonnement in?

Een Nintendo Switch Online abonnement geeft je toegang tot online spelen met ondersteunde Nintendo Switch-games, een groeiende collectie klassieke games en exclusieve aanbiedingen voor leden.

2. Hoe kan ik mijn Nintendo Switch Online abonnement gebruiken?

Je kunt je abonnement gebruiken om online te spelen, toegang te krijgen tot de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem, en profiteren van My Nintendo-beloningen.

3. Kan ik het Nintendo Switch Online lidmaatschap delen?

Ja, je kunt de Switch Online-ledenservice onder één familielidmaatschap gebruiken voor maximaal acht Nintendo-accounts in je Nintendo Switch familie.

4. Hoe activeer ik mijn digitale code voor het Nintendo Switch Online lidmaatschap?

Kies “code gebruiken” in de eShop op je Nintendo Switch-systeem en voer je downloadcode in om je lidmaatschap te activeren.

5. Wat gebeurt er als de automatische verlenging is geactiveerd?

Bij elke automatische verlenging wordt de prijs van de automatische verlenging afgeschreven van je creditcard of PayPal-account die aan je Nintendo-account is gekoppeld.

6. Hoe kan ik de automatische verlenging van mijn abonnement beëindigen?

Je kunt de automatische verlenging beëindigen via de instellingen van je account, zodat het abonnement niet automatisch wordt verlengd aan het einde van de dan lopende periode.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.