In dit artikel

Een persoon werkt op een laptop in een gezellig thuiskantoor met warme decoratie.

Laptop Abonnement: Vanaf €19 per Maand Laptop Leasen

In dit artikel

Velen denken dat een nieuwe laptop altijd een grote investering vraagt. Ik, Martijn Meeuwis, gebruik mijn ervaring in productabonnementen om dit misverstand te ontkrachten. Met BesteAbonnementen.nl help ik elke dag mensen om slimme keuzes te maken in de wereld van abonnementen.

Een laptop huren hoeft niet duur te zijn. Vanaf slechts €19 per maand kun je al een HP computer bij Swaptop leasen.

Dit artikel gaat dieper in op de voordelen en mogelijkheden van het leasen van een laptop. Of je nu student, professional of ondernemer bent, er is altijd een optie die bij jou past.

Lees verder. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn.

Samenvatting

 • Met een laptop abonnement kun je voor een vast laag bedrag per maand de nieuwste laptops gebruiken zonder een groot bedrag ineens te betalen.
 • Aanbieders zoals Swaptop, Leasejouwlaptop.nl, en WOWlease bieden flexibele leaseperiodes en opties aan, variërend van de nieuwste modellen tot verschillende merken en specifieke pakketten voor Apple-gebruikers via RentYourMac.
 • Naast laptops kun je ook abonnementen nemen op softwarepakketten zoals Microsoft 365 en Adobe Creative Cloud en cloudopslagdiensten zoals OneDrive en Dropbox om je werk efficiënter te maken.
 • Je hebt keuze uit verschillende soorten abonnementen bij bekende aanbieders zoals MediaMarkt, Coolblue, en Amac, die unieke voordelen bieden waaronder reparaties, onderhoud, en klantenservice.
 • Abonnementen bieden flexibiliteit en gemak; je kunt ze vaak maandelijks aanpassen of opzeggen en ze zorgen ervoor dat je apparaat altijd up-to-date is met de nieuwste software en beveiligingsupdates.

Wat is een Laptop Abonnement?

Een laptop abonnement is een service waarbij je maandelijks betaalt om een computer te gebruiken. Je krijgt toegang tot de nieuwste modellen zonder een groot bedrag ineens te betalen.

De voordelen van een laptop leasen

Het leasen van een draagbare computer vermindert je initiële uitgaven. Je hoeft niet in één keer een groot bedrag uit te geven. Dit maakt het vooral voor studenten en zelfstandigen zonder personeel aantrekkelijk.

Zij profiteren van het gebruik van een modern toestel zonder direct veel geld te investeren.

Leasemaatschappijen bieden flexibiliteit met de leaseperiode en het aantal apparaten die je kunt leasen. Dit geeft bedrijven de kans om hun kosten voorspelbaar te maken. Met een abonnement zorg je ervoor dat je altijd een werkende computer tot je beschikking hebt.

Dit is handig voor mensen die regelmatig hun computer gebruiken maar deze niet willen kopen.

Persoon in kantooromgeving met laptop en maandelijkse betalingsregeling.

Hoe werkt het Laptop Abonnement?

Bij een laptop abonnement kies je een draagbare computer uit voor een vast laag maandbedrag en krijg je vaak ook direct toegang tot nuttige programma’s zoals Office of Adobe, waardoor jij zorgeloos aan de slag kunt met jouw werk of studie.

Duik dieper in de mogelijkheden en ontdek hoe flexibel en handig zo’n abonnement voor jou kan zijn.

Kosten en opties

Het kiezen van een laptop leasen is een slimme manier om altijd van de nieuwste technologie te genieten zonder een groot bedrag in één keer te betalen. De kosten en opties variëren afhankelijk van de aanbieder. Hieronder vind je een overzicht om je te helpen bij je keuze.

AanbiederVanafprijs per maandLeaseperiodeOpties
Swaptop€19FlexibelNieuwste modellen
Leasejouwlaptop.nlMaatwerkVanaf 6 maandenConfigureerbaar
WOWleaseMaatwerkVanaf 1 maandNieuwe laptops
PC reset€19,95FlexibelMeerdere merken
RentYourMac€99FlexibelSpecifiek voor Apple

Elke aanbieder heeft zijn eigen voordelen en sommige richten zich op specifieke apparaten of merken. Swaptop en PC reset bieden aantrekkelijke startprijzen. Bij Leasejouwlaptop.nl en WOWlease kun je de leaseperiode flexibel kiezen, wat een goede optie is als je behoeften snel veranderen. RentYourMac focust op Apple-gebruikers en is ideaal voor diegenen die specifiek op zoek zijn naar een Macbook.

Je keuze hangt af van je persoonlijke voorkeuren, hoe lang je de laptop nodig hebt, en of je de voorkeur geeft aan de nieuwste modellen of een bepaald merk. Met deze informatie kun je een geïnformeerde beslissing nemen die past bij jouw behoeften en budget.

Een persoon werkt op een laptop in een gezellig thuiskantoor met warme decoratie.

Verschillende Soorten Abonnementen Verkrijgbaar

Je hebt keuze uit een breed scala aan lidmaatschappen, variërend van programma pakketten tot opslagdiensten. Ontdek hoe je met abonnementen zoals Microsoft- en Adobe-pakketten en cloudopslag via OneDrive en Dropbox jouw werk gemakkelijker maakt.

Microsoft- en Adobe-abonnementen

Microsoft 365 en Adobe Creative Cloud veranderen hoe we over software denken. Met Microsoft 365 krijg je toegang tot veilige cloudopslag en online bescherming. Adobe Creative Cloud bundelt meer dan 20 programma’s, zoals Photoshop en Premiere Pro, in één lidmaatschap.

Deze abonnementen passen perfect in de circulaire wereld, waar je niet langer software koopt maar abonnee wordt.

Met verschillende opties voor thuis- of zakelijk gebruik bieden deze abonnementen flexibiliteit en toegang tot de nieuwste software zonder grote investeringen vooraf. Elk abonnement stelt gebruikers in staat hun werk naar een hoger niveau te tillen, of ze nu documenten willen bewerken of creatieve projecten willen uitvoeren.

Volgende, laten we kijken naar opslagabonnementen zoals OneDrive en Dropbox.

Opslagabonnementen: OneDrive en Dropbox

OneDrive biedt verschillende opslagplannen aan, afhankelijk van waar je woont. Je kunt kiezen voor een plan dat bij jouw behoeften past. Dropbox heeft ook iets nieuws: een Gezinsabonnement.

Hiermee kunnen familieleden hun opslagruimte delen. Beide diensten werken goed samen met Microsoft 365, wat betekent dat je bestanden en documenten makkelijk kunt beheren.

Als je veel bestanden hebt of graag samenwerkt aan projecten, zijn OneDrive en Dropbox goede opties. Ze bieden allebei veilige opslag in de cloud. Dit maakt het eenvoudig om bestanden te delen en toegang te krijgen vanaf verschillende toestellen.

Met deze diensten hoef je nooit meer zorgen te maken over het verliezen van belangrijke bestanden.

Voordelen van Laptop Abonnementen bij Verschillende Aanbieders

Elke aanbieder, zoals MediaMarkt, Coolblue en Amac, heeft unieke voordelen die jouw laptopervaring kunnen verbeteren. Je krijgt niet alleen toegang tot de nieuwste modellen, maar ook flexibele servicevoorwaarden maken het makkelijk om van apparaat te wisselen wanneer je behoeftes veranderen.

Abonnementen bij MediaMarkt, Coolblue en Amac

Kiezen voor een laptop abonnement kan slim zijn. Je betaalt elke maand een vast bedrag en krijgt daar veel voor terug. Hieronder vind je hoe dat werkt bij MediaMarkt, Coolblue en Amac.

 1. Coolblue biedt zakelijke laptops aan die je kunt leasen. Dit doe je voor een vast maandelijks bedrag. Financieel is dit vaak aantrekkelijk omdat je grote uitgaven spreidt over de tijd.
 2. Je kunt ook kiezen voor Apple Financial Services (AFS) bij Coolblue. Hier lease je Apple producten zonder opstartkosten. Elke maand betaal je een vast bedrag.
 3. Bij MediaMarkt gaat het net iets anders. Zij hebben aanbiedingen waarbij je een smartphone krijgt zonder extra te betalen bij jouw abonnement.
 4. Amac, biedt verschillende abonnementen, met name op Apple producten. De focus ligt op het toegankelijk maken van technologie voor iedereen door middel van betaalbare abonnementsdiensten.
 5. Reparaties en onderhoud van jouw apparaat zijn inbegrepen bij alle drie aanbieders. Dit betekent dat als jouw apparaat kapot gaat, zij zorgen voor reparatie of vervanging.
 6. Abonnementen kunnen vaak maandelijks aangepast of opgezegd worden, wat jou flexibiliteit geeft.
 7. Bij deze providers ben je verzekerd van de nieuwste software en updates, zodat jouw apparaat altijd up-to-date is.
 8. Klantenservice staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en problemen snel op te lossen, ongeacht bij welke van de drie aanbieders jij hebt gekozen.

Deze opties laten zien dat er veel mogelijkheden zijn om technologie toegankelijk te maken met flexibele betalingsplannen, inclusief klantenondersteuning en ingebouwd onderhoud en reparatie services.

Conclusie

Een laptop abonnement biedt flexibiliteit en gemak. Vanaf slechts €19 per maand heb je al een HP laptop in huis. Student of professional, er is altijd een plan dat past. Voor merken als AEG tot Makita, de opties zijn uitgebreid.

Dit maakt het leasen van laptops toegankelijk en betaalbaar.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een laptop abonnement?

Een laptop abonnement is een dienst waarbij je tegen een vast bedrag per maand een laptop kunt leasen. Dit bedrag dekt vaak ook service zoals reparatie en soms upgrades, waardoor je altijd een werkende laptop hebt.

2. Kan ik elk type laptop leasen met een abonnement?

Ja, je kunt verschillende types laptops leasen, van Windows laptops tot Chromebooks en tablets. De keuze hangt af van wat beschikbaar is bij de aanbieder.

3. Is het mogelijk om mijn laptop te upgraden of te swappen tijdens mijn abonnement?

Zeker, veel laptop abonnementen bieden de mogelijkheid om je apparaat te upgraden of te swappen als je behoeften veranderen. Dit zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot de nieuwste technologie.

4. Wat gebeurt er als mijn geleasde laptop defect raakt?

Als je geleasde laptop defect raakt, zullen de meeste aanbieders deze eerst op afstand proberen te repareren. Lukt dit niet, dan zorgen zij voor een snelle reparatie of vervanging zodat je snel weer aan de slag kunt.

5. Hoe zit het met de garantie op een geleasde laptop?

Bij een laptop abonnement krijg je vaak levenslange garantie of minimaal garantie voor de looptijd van je abonnement. Dit betekent dat eventuele defecten kosteloos gerepareerd worden.

6. Kan ik mijn laptop abonnement op elk moment opzeggen?

Veel laptop abonnementen zijn maandelijks opzegbaar na een minimale periode van bijvoorbeeld 12 maanden. Dit geeft je de flexibiliteit om het abonnement te beëindigen wanneer jij dat wilt, zonder langdurige verplichtingen.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.