In dit artikel

Een moderne laptop toont levendige Jouwweb website ontwerpen in een gezellig thuiskantoor met een ergonomische setup.

Ontdek de Beste Jouwweb Abonnementen voor 2024

In dit artikel

Het maken van een professionele website of webwinkel lijkt misschien een enorme uitdaging, vooral als je geen technische achtergrond hebt. Ik, Martijn Meeuwis, oprichter van BesteAbonnementen.nl, heb deze reis al vele keren doorlopen.

Door mijn ervaring weet ik precies waar je op moet letten bij het kiezen van het juiste online platform voor jouw digitale aanwezigheid. Met een achtergrond in voeding, sport, en mindset, begrijp ik het belang van een sterke online basis voor iedereen die zijn passie wil delen of zijn bedrijf wil groeien.

JouwWeb biedt in 2024 verschillende abonnementsmogelijkheden die aansluiten bij uiteenlopende behoeften, van hobbyisten tot professionele ondernemers. Met de huidige actie krijg je de eerste drie maanden gratis bij elk abonnement.

Dit maakt het een ideaal moment om zonder risico te ontdekken welk pakket het beste bij jou past. Lees verder om te ontdekken hoe jij je ideale abonnement kiest. Mis dit niet!

Samenvatting

  • JouwWeb heeft verschillende abonnementen voor 2024, van gratis tot business pakketten, elk ontworpen om te voldoen aan de verschillende behoeften van gebruikers. Voor degenen die net beginnen of kleine ondernemers, biedt het gratis abonnement een makkelijke start zonder kosten met inbegrip van een .NL domeinnaam.
  • Met het Lite, Pro, en Business pakket, dat meer geavanceerde functies en mogelijkheden biedt, kun je als gebruiker je online aanwezigheid professioneler maken. Vooral het Business pakket is ideaal voor bedrijven die willen uitbreiden. Deze betaalde abonnementen komen met de eerste drie maanden gratis, wat het een uitstekend moment maakt om te starten of te upgraden.
  • Alle abonnementen van JouwWeb zijn gebouwd met de gebruiker in gedachten, wat betekent dat ze gemakkelijk op te zetten en te beheren zijn zonder technische kennis. Plus, met de optie voor een gratis .NL domeinnaam bij elk abonnement, wordt het starten van jouw online avontuur nog eenvoudiger.
  • Het opzeggen van een JouwWeb abonnement is eenvoudig en stressvrij, met verschillende methoden beschikbaar voor gebruikers die willen annuleren. Belangrijk is om de opzegtermijn in acht te nemen en op tijd actie te ondernemen om ongewenste verlengingen te voorkomen.
  • JouwWeb zet zich in voor de succesvolle online aanwezigheid van hun gebruikers, ondersteund door positieve feedback op platforms zoals Trustpilot. Dit maakt JouwWeb een betrouwbare partner voor het bouwen en beheren van je website of webshop in 2024.

Overzicht van Jouwweb Abonnementen voor 2024

Ontdek welk Jouwweb abonnement het beste bij je past in 2024. We bespreken opties van gratis tot pro en business pakketten, elk met unieke voordelen voor jouw online aanwezigheid.

Gratis abonnement

Met het gratis abonnement van JouwWeb maak je makkelijk en snel jouw eigen website. Je krijgt zelfs een kosteloze .NL-domeinnaam erbij, wat uniek is voor een gratis versie. Dit maakt het beginnen van een website of webshop toegankelijk zonder direct kosten.

Echter, het registreren van een eigen domeinnaam behoort niet tot de mogelijkheden met dit abonnement. Dat betekent dat je met de gratis versie beperkt wordt in het volledig personaliseren van jouw online aanwezigheid.

Voor meer functies zoals een aanpasbaar e-mailadres of een grotere opslagruimte, moet je overwegen te upgraden naar pakketten zoals het lite, pro, of business pakket.

Lite Pakket

Na het verkennen van het gratis abonnement, biedt JouwWeb ook het Lite Pakket aan, dat nog meer mogelijkheden opent voor je digitale avontuur. Het mooie hieraan is dat je de eerste 3 maanden niet hoeft te betalen.

Dit is een prachtige kans om te beginnen zonder directe kosten. Je krijgt ook een eigen webadres en toegang tot blogtools, waarmee je jouw verhalen of ideeën met de wereld kunt delen.

Dit abonnement is ideaal als je net begint en nog niet klaar bent voor zware investeringen. Met dit pakket kun je tot 10 producten aanbieden in jouw online etalage, wat perfect is voor kleinere ondernemers of hobbyisten die een breder publiek willen bereiken.

Bovendien ben je verzekerd van gratis webhosting, waardoor je website altijd bereikbaar is zonder extra kosten.

Pro Pakket

Het Pro-pakket van JouwWeb is ideaal voor ondernemers die hun eigen online winkel willen starten. Met dit abonnement krijg je één gratis e-mailadres en kun je tot 10 artikelen verkopen zonder extra kosten.

Dit betekent dat je geen deel van je winst hoeft af te staan per verkocht product. Het maakt de opzet van jouw digitale marktkraam eenvoudiger en voordeliger.

Dit pakket stelt je bovendien in staat om een professionele uitstraling te geven aan jouw internetwinkel. Je kunt een onbeperkt aantal pagina’s toevoegen, waardoor je alle ruimte hebt om jouw producten optimaal te presenteren.

Met JouwWeb is het bouwen van een webshop in een handomdraai gedaan, zonder dat je technische kennis nodig hebt. Laten we vervolgens het Business Pakket onder de loep nemen.

Business Pakket

Na het Pro abonnement komt het Business Pakket, een stap omhoog voor diegenen die hun online aanwezigheid serieus nemen. Voor slechts €20 per maand krijgen gebruikers toegang tot alles wat nodig is om een professionele website te bouwen.

Dit abonnement biedt geavanceerde functies en hulpmiddelen die essentieel zijn voor bedrijven klaar om hun webshop uit te breiden en online verkopen te stimuleren. Bij dit pakket zit ook een gratis .NL domeinnaam inbegrepen, wat de start vereenvoudigt.

Gebruikers van het Business pakket kunnen rekenen op positieve feedback van tevreden klanten op Trustpilot, een teken van betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit pakket is specifiek ontworpen voor ondernemingen die streven naar een uitgebreide online aanwezigheid.

Het maakt niet alleen het integreren van een webshop makkelijk, maar ondersteunt ook een onbeperkt aantal producten en pagina’s. Zo wordt elke stap naar succes online, van de lancering tot het beheren van je webshop, soepeler en effectiever.

Een moderne laptop toont levendige Jouwweb website ontwerpen in een gezellig thuiskantoor met een ergonomische setup.

Hoe Jouwweb Abonnement Opzeggen

Het opzeggen van jouw Jouwweb abonnement hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met deze stappen kan je snel jouw contract beëindigen zonder stress.

  1. Controleer jouw opzegtermijn. Voor een betaald abonnement moet je uiterlijk één maand voor de verlenging opzeggen. Dit zorgt ervoor dat je niet onverwachts voor een extra jaar of maand vastzit aan het abonnement.
  2. Stuur een e – mail voor annulering naar Jouwweb. Gebruik de contactgegevens op hun website om hen te informeren dat je wilt stoppen. Zorg ervoor dat je duidelijk bent in wat je vraagt en vergeet niet al jouw relevante accountinformatie te vermelden.
  3. Download de automatische annuleerbrief via de Jouwweb site als alternatief. Deze brief vult automatisch jouw gegevens in, waardoor het proces sneller gaat. Verstuur deze brief dan volgens de instructies die worden aangeboden.
  4. Wees bewust van de automatische verlenging bij jaarlijkse betalingen en maandelijkse betalingen. Als je per jaar betaalt, wordt jouw pakket automatisch elk jaar vernieuwd tenzij je tijdig opzegt. Hetzelfde geldt voor maandelijks betalen, maar dan wordt het elke maand vernieuwd.
  5. Verifieer of Jouwweb jouw annulering heeft ontvangen en verwerkt door na enkele dagen contact met hen op te nemen als je geen antwoord hebt gevonden of bevestiging hebt ontvangen.

Door deze stappen te volgen, kun jij eenvoudig overstappen van Jouwweb naar een andere provider of besluiten even geen gebruik meer te maken van hun diensten zonder verrassingen achteraf qua betaling of voortgezet lidmaatschap.

Een computer met een geannuleerd abonnement omringd door kantoorbenodigdheden.

Conclusie

Kiezen voor het juiste JouwWeb abonnement in 2024 wordt simpel met deze gids. Met aanbiedingen zoals 3 maanden gratis, heb je de kans om te ontdekken wat het beste werkt voor jouw site zonder direct kosten.

Of je nu een starter bent die een eerste webpagina wil opzetten of een ervaren ondernemer zoekt naar uitgebreide functies voor jouw digitale winkel, JouwWeb biedt opties die aansluiten bij diverse behoeften.

Vergeet niet te profiteren van de gratis .NL-domeinnaam bij aanvang. Dit maakt het starten van jouw online avontuur nog toegankelijker. JouwWeb staat klaar om je te helpen slagen op het internet.

Veelgestelde Vragen

1. Wat krijg ik met een gratis Jouwweb account?

Met een gratis Jouwweb account kun je jouw eigen website maken, inclusief toegang tot basisfuncties, gratis hosting en de mogelijkheid om een domeinnaam te registreren. Dit is een uitstekende start voor iedereen die wil experimenteren met het bouwen van een website.

2. Hoe kan ik betalen voor een Jouwweb abonnement?

Je kunt jouw abonnement betalen per maand of jaar via onze betaalprovider. Kies het abonnement dat het beste bij je past, zoals het Pro of Business-pakket, en geniet van extra functies zoals een webshop maken, meer opslagruimte en geavanceerde betaalmogelijkheden.

3. Zijn er speciale aanbiedingen voor nieuwe gebruikers?

Ja, nieuwe gebruikers kunnen profiteren van 3 maanden gratis wanneer ze kiezen voor een jaarlijkse betaling van het Business-pakket. Dit geeft je alle tijd om jouw professionele website of webshop te starten en te groeien zonder directe kosten.

4. Kan ik mijn Jouwweb abonnement upgraden of downgraden?

Absoluut! Je hebt de flexibiliteit om jouw abonnement op elk moment te verlengen, upgraden naar een hoger pakket voor meer functies, of desgewenst te downgraden naar een lager pakket. Jouw website kan meegroeien met jouw behoeften.

5. Hoeveel producten kan ik verkopen met mijn Jouwweb webshop?

Met het Business-pakket kun je tot 10 producten verkopen, ideaal voor kleine ondernemers die willen beginnen met online verkopen. Voor onbeperkte verkoopmogelijkheden en functies kun je overwegen om naar een uitgebreider pakket te upgraden.

6. Biedt Jouwweb ondersteuning als ik hulp nodig heb?

Zeker! Wij streven ernaar om uitstekende ondersteuning te bieden met documentatie, tips en antwoorden op veelgestelde vragen. Als je een vraag of twijfel hebt, staat ons team klaar om je te helpen zodat je succesvol aan de slag kunt gaan met jouw website of webshop.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.