In dit artikel

Een persoon verwijdert de Happn-app van hun telefoon in een gezellige woonkamer.

Hoe happn abonnement opzeggen: Eenvoudige stappen om je happn abonnement te verwijderen

In dit artikel

Veel mensen vinden het lastig om hun abonnementen op dating-apps als happn te beëindigen. Dit komt omdat het proces soms ingewikkeld lijkt. Met mijn ervaring op het gebied van productabonnementen bij BesteAbonnementen.nl, help ik je door dit proces heen.

Mijn doel is om het voor jou makkelijker te maken om beslissingen te nemen over je abonnementen.

In dit artikel geef ik een duidelijke en eenvoudige handleiding over hoe je jouw happn lidmaatschap kunt stopzetten en zelfs je profiel volledig kunt verwijderen. Een belangrijk feit dat je moet weten is dat je je happn lidmaatschap zowel via de app als via een opzegbrief kunt opzeggen.

Dit geeft jou de controle terug over je abonnementen. Blijf lezen om te ontdekken hoe. Lees verder!

Samenvatting

 • Je kunt je Happn abonnement makkelijk via de app stopzetten door in de instellingen naar ‘ Mijn premium abonnement‘ te gaan en daar te kiezen voor ‘ Mijn abonnement opzeggen‘.
 • Als je hulp wilt bij het opzeggen, kan AccountGenie je ondersteunen. Je moet dan wel je gegevens invullen op hun website en het opzegverzoek bevestigen.
 • Voordat je jouw Happn account verwijdert, is het belangrijk om eerst je betaalde abonnement op te zeggen via iTunes of Google Play, afhankelijk van je apparaat.
 • Door jouw Happn account te verwijderen, zorg je ervoor dat al jouw gegevens ook uit de systemen van Happn worden gehaald, wat goed is voor je privacy.
 • Het proces van het opzeggen van je Happn abonnement en het verwijderen van je account is relatief eenvoudig en kan snel worden voltooid met de juiste stappen.

Aanmelden bij Happn

Om Happn te gebruiken, moet je je eerst aanmelden. Dit doe je makkelijk met je e-mailadres of direct via Facebook.

Overschakelen naar aanmelden als agent

Je kunt als agent aanmelden bij Happn om je abonnement te bekijken, wijzigen of stoppen. Dit proces is direct en simpel via de Happn toepassing. Eerst open je de app van Happn op je mobiel.

Dan zoek je naar de opties voor je profiel of lidmaatschap.

Via deze stap krijg je toegang tot alle details over je abonnement. Hier kun je kiezen om je lidmaatschap te veranderen of helemaal te beëindigen. Als je besluit om je Happn abonnement op te zeggen, volg dan de aanwijzingen die de app biedt.

Dit zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt en dat je zonder problemen van je abonnement afkomt.

Een smartphone met Happn app en stadsgezicht benadrukt de stedelijke omgeving en multiculturele interacties.

Hoe Happn abonnement opzeggen

Ontdek hoe je gemakkelijk je Happn lidmaatschap kunt beëindigen en neem de controle terug over je datingleven en -uitgaven.

Via de Happn app

Je kunt eenvoudig je happn abonnement stopzetten met de Happn mobiele software. Dit vereist een paar snelle stappen die iedereen kan volgen. Hier is wat je moet doen:

 1. Open de Happn toepassing op jouw smartphone. Zorg ervoor dat je ingelogd bent met het account waarvan je het abonnement wilt beëindigen.
 2. Tik op jouw profielfoto in de linkerbenedenhoek om naar ‘Mijn Account’ te gaan.
 3. Scroll naar beneden en zoek naar de sectie ‘ Mijn premium abonnement‘.
 4. Klik hier om jouw huidige abonnementsdetails te zien.
 5. Zoek de optie ‘ Mijn abonnement opzeggen‘ of iets soortgelijks en tik erop.
 6. De app vraagt mogelijk waarom je wilt stoppen met Happn premium. Kies een reden of sla deze stap over als dat mogelijk is.
 7. Bevestig jouw keuze door te kiezen voor ‘Ja, ik wil mijn abonnement opzeggen’.

Na deze stappen ontvang je een bevestiging dat jouw Happn abonnementsbetaling niet meer wordt afgeschreven vanaf de volgende factureringscyclus.

Als alternatief kun je ook gebruikmaken van AccountGenie om je Happn-abonnement te annuleren, maar daarover lees je meer in het volgende gedeelte van dit artikel.

Via AccountGenie opzegservice

Na het opzeggen via de Happn app, is er nog een manier om van je Happn abonnement af te komen: AccountGenie. Dit platform maakt het proces eenvoudig en snel. Lees verder voor de stappen die je moet volgen.

 1. Bezoek de website van AccountGenie. Zoek naar de zoekbalk en typ ‘Happn’. Dit leidt je direct naar de specifieke pagina voor het opzeggen van Happn.
 2. Vind op deze pagina de optie ‘ Happn premium opzeggen‘. Klik hierop om verder te gaan.
 3. Vul je gegevens in. AccountGenie vraagt om sommige informatie over jouw account om hulp te bieden bij het stoppen van je abonnement.
 4. Bevestig je wens om op te zeggen. Na het invullen van je details, zal er vaak gevraagd worden of je zeker weet dat je wilt doorgaan met het verwijderen van Happn.
 5. Stuur het opzegverzoek in. Wanneer alles is ingevuld en bevestigd, dien je alleen nog maar jouw verzoek in door op een knop te drukken.
 6. Ontvang een bevestiging via email of SMS dat jouw Happn abonnement is gestopt.

Dit platform werkt als een brug tussen jou en verschillende bedrijven, waaronder die welke dating apps aanbieden, door het verzorgen van jouw opzegverzoeken zonder veel moeite van jouw kant. Het biedt informatie en ondersteuning gedurende elke stap van dit proces, waardoor jij tijd bespaart en stress vermindert bij het beëindigen van ongewenste abonnementen.

AccountGenie staat bekend om zijn efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid, waardoor gebruikers gemakkelijk hun lidmaatschappen kunnen wijzigen of stopzetten zoals gewenst. Door deze service te gebruiken voor het annuleren van jouw Happn-abonnement, vermijd je mogelijke complicaties die kunnen optreden wanneer je rechtstreeks via andere methodes probeert af te melden.

Een persoon verwijdert de Happn-app van hun telefoon in een gezellige woonkamer.

Vergelijking met andere datingapp-abonnementen opzeggen

Ontdek hoe het opzeggen van je Happn abonnement zich verhoudt tot het beëindigen van abonnementen op apps zoals Tinder, Badoo en Bumble.

Tinder abonnement opzeggen

Je Tinder lidmaatschap stopzetten doe je gemakkelijk via de Google Play-app op je Android-apparaat. Open de app, tik op je profiel icoon en kies voor abonnementen. Hier zie je de optie om je Tinder Plus®, Gold™ of Platinum™ lidmaatschap te annuleren.

Dit proces is snel en eenvoudig, en organisaties zoals Dyme kunnen je hier ook bij assisteren.

Voor het starten van een nieuw abonnement bij Tinder, open je gewoon de toepassing. Daarna tik je op het symbool van je profiel en selecteer je de gewenste lidmaatschapsoptie uit Tinder Plus®, Gold™ of Platinum™.

Zo regel je makkelijk een nieuw abonnement of beëindig je het bestaande, zonder gedoe.

Badoo abonnement opzeggen

Net zoals het stopzetten van een Tinder-abonnement enige aandacht vereist, moet je voor het opzeggen van een Badoo-lidmaatschap ook enkele stappen volgen. Ga eerst naar de instellingen binnen je Badoo-profiel.

Daar tik je op Accountvoorkeuren en vervolgens op Betalingsinstellingen. Dit pad leidt je naar de optie om je Badoo-lidmaatschap te annuleren.

Het belangrijkste om te onthouden is dat het beëindigen van je abonnement bij Badoo niet automatisch betekent dat je account verdwijnt. Wil je volledig loskomen van Badoo, dan moet je na het annuleren van je abonnement ook actie ondernemen om je account te verwijderen.

Dit zorgt ervoor dat al je gegevens uit hun systeem worden gewist. Het naleven van deze procedure garandeert dat je niet alleen stopt met betalen maar ook dat je aanwezigheid op het platform volledig wordt uitgewist.

Bumble abonnement opzeggen

Net zoals bij het beëindigen van een Badoo lidmaatschap, kun je ook je Bumble abonnement stopzetten. Ga hiervoor naar de instellingen van je smartphone. Hier vind je opties om je Bumble Boost of Bumble Premium abonnement te beheren.

Tik op je profielfoto in de app en kies voor ‘abonnement beheren’. Dit is een directe manier om controle te houden over je lidmaatschappen.

Als alternatief biedt 123opzeggen een handige voorbeeldbrief om je Bumble lidmaatschap op te zeggen. Gebruik deze service als je liever niet direct via de app of telefooninstellingen je abonnement wilt annuleren.

Beide methoden zorgen ervoor dat je snel en zonder gedoe afscheid kunt nemen van je Bumble lidmaatschap, waardoor je tijd en energie bespaart.

Happn account verwijderen

Het verwijderen van je Happn profiel is een duidelijke stap om weer controle te krijgen over je online datingleven. Deze actie zorgt ervoor dat alle matches en gesprekken permanent verdwijnen, waardoor je met een schone lei kunt beginnen.

Betaalde accounts: eerst betaling stopzetten

Voordat je jouw Happn account verwijdert, moet je de betaling stopzetten. Dit geldt vooral voor betaalde accounts. Hier volgen enkele stappen die je moet volgen:

 1. Ga naar de instellingen van je apparaat. Kies hier voor ‘Abonnementen’ of ‘Betalingen’, afhankelijk van jouw telefoon.
 2. Vind Happn in de lijst met abonnementen. Dit kan onder een sectie staan zoals ‘Actieve abonnementen’.
 3. Selecteer het Happn abonnement dat je wilt opzeggen. Er zal een optie zijn zoals ‘Abonnement beheren’ of ‘Abonnement opzeggen’.
 4. Volg de instructies om de betaling te stoppen. Vaak vraagt de app om bevestiging dat je echt wilt opzeggen.
 5. Controleer of het abonnement is gestopt. Soms krijg je een e – mail ter bevestiging.

Zodra je stopt met betalen voor Happn, kun je verdergaan met het verwijderen van je account zonder dat er kosten in rekening worden gebracht.

Nu is het tijd om door te gaan naar hoe je jouw volledige account kunt verwijderen, zowel gratis als betaald, om ervoor te zorgen dat al jouw gegevens ook worden verwijderd uit Happn’s systemen.

Account verwijderen (zowel gratis als betaald)

Je hebt besloten je Happn-profiel te verwijderen. Dit is hoe je dat doet, of je nu een gratis of betaald abonnement hebt.

 1. Open de Happn – app op je smartphone. Ga vervolgens naar jouw profiel.
 2. Tik op ‘Mijn account’ en daarna op ‘App instellingen’.
 3. Kies ‘Mijn gegevens’ voor toegang tot jouw accountinstellingen.
 4. Hier vind je de optie ‘ Mijn account verwijderen‘. Tik hierop.
 5. Als je een betaald abonnement hebt, zorg dan eerst dat je deze stopzet. Doe dit via iTunes of Google Play store afhankelijk van jouw apparaat.
 • Voor iPhone gebruikers: Ga naar instellingen, tik op ‘ iTunes & App Stores‘, tik op je Apple ID en vervolgens op ‘Bekijk Apple ID’. Onder ‘Abonnementen’ kun je jouw Happn abonnement annuleren.
 • Voor Android gebruikers: Open de Google Play Store, tik op het menu icoon, ga naar ‘Abonnementen’, en hier kun je Happn vinden en annuleren.
 • Bevestig dat je jouw account wilt verwijderen wanneer daarom gevraagd wordt.
 • Na deze stappen wordt jouw Happn-account definitief verwijderd samen met al jouw gegevens. Hiermee benut jij jouw recht tot privacy.

  Nu ben jij klaar om verder te gaan zonder Happn in jouw digitale leven.

  Conclusie

  Het opzeggen van je Happn lidmaatschap lijkt misschien een uitdaging, maar met de juiste stappen is het makkelijk. Volg gewoon de instructies in de Happn applicatie of maak gebruik van AccountGenie om het werk voor je te doen.

  Vergeet ook niet, voordat je jouw Happn profiel laat verdwijnen, om je betaalde diensten te annuleren. Tenslotte is het verwijderen van je account bij Happn een stap richting het beschermen van je privacy en het terugnemen van controle over je online levensstijl.

  Veelgestelde Vragen

  1. Hoe kan ik mijn Happn abonnement opzeggen?

  Om je Happn abonnement op te zeggen, ga je naar de instellingen in de app, selecteer ‘Mijn account verwijderen’ en volg de stappen om je lidmaatschap te beëindigen. Zorg ervoor dat je eerst je premium abonnement opzegt voordat je je account definitief verwijdert.

  2. Wat gebeurt er als ik mijn Happn account definitief verwijder?

  Wanneer je besluit je Happn account definitief te verwijderen, worden alle gegevens, inclusief matches en berichten, permanent verwijderd. Je zult een nieuw account moeten aanmaken als je in de toekomst weer gebruik wilt maken van Happn.

  3. Kan ik mijn Happn account tijdelijk deactiveren?

  Ja, het is mogelijk om je Happn account tijdelijk te deactiveren door de optie ‘Mijn account deactiveren’ te kiezen. Je profiel wordt dan onzichtbaar en je kunt op elk gewenst moment terugkeren door weer in te loggen.

  4. Hoe verwijder ik de Happn app van mijn telefoon?

  Om de Happn app van je telefoon te verwijderen, houd je het app-icoon ingedrukt en selecteer je ‘App verwijderen’. Dit verwijdert alleen de app; het deactiveert of verwijdert je account niet.

  5. Zijn er alternatieven voor Happn als ik niet tevreden ben?

  Ja, er zijn vele andere dating apps die je kunt overwegen als alternatief voor Happn. Onderzoek welke apps het beste bij jouw behoeften passen en lees reviews om een goed geïnformeerde keuze te maken.

  6. Wat moet ik doen voordat ik mijn Happn account verwijder?

  Voordat je jouw Happn account verwijdert, is het aan te raden om alle persoonlijke informatie of foto’s die je wilt bewaren op te slaan. Zodra het account is verwijderd, kun je niet meer bij deze gegevens.

  Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

  Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

  Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.