In dit artikel

Een open Eye Wish contactlensdoosje met een strak en levendig ontwerp.

Eye Wish Lenzen Abonnement Opzeggen: Alles wat je moet weten

In dit artikel

Veel mensen denken dat een lenzen abonnement vastzit aan lange, ingewikkelde contracten. Dit is een misverstand. Ik, Martijn Meeuwis, oprichter van BesteAbonnementen.nl, ben hier om te laten zien dat dit niet altijd waar is.

Met jaren ervaring in abonnementenservices kan ik verzekeren dat het opzeggen van je lenzen abonnement bij Eye Wish makkelijker is dan je denkt. Het is mijn missie om jou door dit proces te leiden.

Wat veel klanten niet weten, is dat je jouw abonnement bij Eye Wish kunt stopzetten met slechts één maand opzegtermijn na het aflopen van je huidige overeenkomst. Dit artikel geeft alle informatie die jij nodig hebt om dit zonder moeite te doen.

Lees verder om te ontdekken hoe. Blijf bij ons.

Samenvatting

 • Je kunt je Eye Wish Lenzen Abonnement makkelijk opzeggen door contact op te nemen met hun klantenservice. Er staat een team klaar om jou door het proces te leiden en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.
 • Het abonnement biedt maandelijks nieuwe lenzen en lenzenvloeistof aan, wat tijd en geld bespaart. Bovendien is er de mogelijkheid om het abonnement aan te passen of tijdelijk te stoppen, zodat het altijd past bij jouw huidige behoeften.
 • Er is geen extra kost verbonden aan het opzeggen van je abonnement bij Eye Wish. Zorg er wel voor dat je opzegt minstens één maand voor het einde van je huidige contractperiode om ongewenste verlenging te vermijden.
 • Als je jouw abonnement wilt opzeggen, is het handig om een opzegbrief te sturen. Dit helpt om officieel je wens tot stopzetting vast te leggen. Eye Wish biedt soms een gratis template die je kunt gebruiken en invullen met jouw gegevens.
 • De optie voor tijdelijke opschorting of wijziging van jouw abonnement kan handig zijn als je situatie verandert. Eye Wish ondersteunt flexibiliteit in hun diensten, waardoor je gemakkelijk kunt switchen tussen type lenzen of leveringsschema’s aanpassen zonder veel gedoe.

Wat is een Eye Wish Lenzen Abonnement?

Met een Eye Wish Lenzen Abonnement krijg je elke maand nieuwe lenzen en lenzenvloeistof thuisgestuurd. Dit betekent dat je niet steeds naar de winkel hoeft om ze te halen. Je bespaart niet alleen tijd, maar ook geld omdat de producten 15% goedkoper zijn dan in de winkel.

Bovendien, als je start met dit abonnement, ontvang je de eerste maand gratis. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor wie gemak en besparingen hoog in het vaandel heeft staan.

Dit abonnement is erg flexibel. Je kunt op elk moment contact opnemen met Eye Wish klantenservice om je abonnement op te zeggen, te wijzigen of tijdelijk te stopzetten. Als de lenzen niet helemaal passen bij jouw ogen, staat Eye Wish klaar om je te helpen met deskundig advies.

Zo garanderen zij dat je altijd de juiste zichtcorrectie krijgt die je nodig hebt. Het abonnement levert lenzen van hoge kwaliteit, specifiek van het merk Cooper Vision en Proclear 1-day, rechtstreeks aan jouw deur.

Een persoon ontvangt maandelijks contactlenzen en lenzenvloeistof aan de deur.

Hoe werkt het opzeggen van een Eye Wish Lenzen Abonnement?

Om je Eye Wish Lenzen Abonnement stop te zetten, moet je eerst contact opnemen met de klantenservice van Eye Wish Opticiens. Zij begeleiden je door het proces en zorgen dat jouw abonnement correct wordt opgezegd.

Het proces van stopzetting

Je kunt je Eye Wish lenzen abonnement stopzetten of pauzeren als je wilt. Neem daarvoor gewoon contact op met de klantenservice van Eye Wish.

 1. Zoek eerst het telefoonnummer of e – mailadres van de klantendienst van Eye Wish opticiens. Je vindt deze gegevens gemakkelijk online of in je account op hun webshop.
 2. Bereid dan een korte uitleg voor waarom je jouw abonnement wilt opzeggen. Dit kan zijn omdat je overgaat naar een andere soort brillen, of misschien heb je geen lenzen meer nodig.
 3. Download vervolgens de gratis opzegbrief die vaak beschikbaar is op websites die adviseren over abonnementen stopzetten. Vul deze brief met jouw persoonlijke gegevens en de reden van opzegging.
 4. Stuur deze brief per post of e – mail naar Eye Wish, afhankelijk van wat zij aangeven als voorkeur methode van communicatie.
 5. Wacht tot Eye Wish bevestigt dat ze jouw verzoek tot stopzetting hebben ontvangen en verwerkt. Soms krijg je direct antwoord via e-mail, maar het kan ook zijn dat je even moet wachten.

Deze stappen helpen je bij het vlot doorlopen van het proces om jouw lensabonnement bij Eye Wish te annuleren zonder onnodige problemen.

Tijdelijke opschorting of wijziging van het abonnement

Na het bekijken van hoe je een Eye Wish Lenzen Abonnement stopzet, kijken we naar mogelijkheden voor opschorting of verandering van jouw abonnement. Soms past wat eerst goed voelde, niet meer bij je huidige situatie. Hierbij een uitgebreide gids over hoe je tijdelijk kunt pauzeren of aanpassingen kunt maken:

 1. Neem contact op met Eye Wish klantenservice: Dit is de eerste stap die je moet ondernemen. De medewerkers staan klaar om je te helpen met jouw abonnement.
 2. Geef duidelijk jouw wensen aan: Vertel de medewerker of je wilt pauzeren of veranderingen wilt doorvoeren in jouw abonnement.
 3. Bespreek de wijzigingsmogelijkheden: Afhankelijk van wat jij nodig hebt, kan dit variëren van het type lenzen (zoals switchen tussen daglenzen en maandlenzen) tot leveringsschema’s.
 4. Bevestig welke datum je wijzigingen wilt laten ingaan: Zorg ervoor dat deze datum voor jou uitkomt en stem deze af met de klantenservice.
 5. Vraag naar eventuele kosten of besparingen: Veranderingen kunnen leiden tot kostenwijzigingen in jouw abonnement. Vraag hier expliciet naar zodat je niet verrast wordt.
 6. Krijg bevestiging van de klantenservice: Zorg dat je een bevestiging krijgt van alle gemaakte afspraken over pauzeren of wijzigen.

Het is belangrijk ook te weten dat op elk moment contact opnemen met Eye Wish mogelijk is als er vragen zijn over het proces of als iets niet geheel duidelijk is. Actief communiceren helpt om alles soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat het abonnement blijft aansluiten bij jouw behoeften en wensen.

Persoon spreekt met klantenservice en bekijkt contactlenzen in druk kantoor.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van een Eye Wish Lenzen Abonnement

Je kunt je abonnement bij Eye Wish opzeggen via de klantendienst. Dit proces bestaat uit drie eenvoudige stappen. Eerst neem je contact op met Eye Wish Opticiens bij jou in de buurt of via hun webshop.

Dan bespreek je jouw wens om het lidmaatschap te beëindigen. Zorg ervoor dat je dit minstens één maand voordat je maandelijkse termijn afloopt doet, anders wordt het automatisch verlengd voor nog een maand.

Veel mensen vragen zich af of ze extra kosten moeten betalen als ze hun contract stopzetten. Het antwoord is nee, de opzegging van jouw lenzenabonnement bij Eye Wish is kosteloos. Je moet alleen niet vergeten om tijdig op te zeggen.

Als je hulp nodig hebt met het proces of meer informatie wilt over het opzeggen van andere diensten zoals contactlenscontroles, kun je altijd terecht bij een van de Eye Wish specialisten in de servicewinkel of neem contact op via hun platform.

Gids voor het Opzeggen van Eye Wish Lenzen Abonnement

Opzeggen van je Eye Wish Lenzen Abonnement hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met deze gids helpen we je door het proces heen.

 1. Neem eerst contact op met de klantenservice van Eye Wish. Zij kunnen jouw situatie bekijken en advies geven over de beste manier om verder te gaan.
 2. Stel een opzegbrief samen. Dit lijkt misschien oud, maar het is een effectieve manier om officieel je abonnement te beëindigen. Zorg ervoor dat je duidelijk aangeeft dat je wilt stoppen en vermeld je lidmaatschapsgegevens.
 3. Vergeet niet de opzegtermijn van één maand na afloop van jouw huidige contractperiode in acht te nemen. Dit betekent dat als je abonnement bijna voorbij is, je tijdig moet handelen om extra kosten te vermijden.
 4. Overweeg of tijdelijke opschorting of wijziging van jouw abonnement een betere optie kan zijn dan volledig stopzetten. Soms biedt Eye Wish flexibele mogelijkheden die beter bij jouw behoeften passen.
 5. Controleer of alle persoonlijke gegevens kloppen in jouw brief of e – mail aan de klantenservice van Eye Wish, inclusief jouw adres en contactinformatie.

Dit stappenplan zorgt voor een soepele overgang wanneer je besluit jouw abonnement op contactlenzen te beëindigen of aan te passen.

Conclusie

Je weet nu hoe je jouw contract voor Eye Wish contactlenzen kunt beëindigen. Het stappenplan maakt dit proces simpel. Of je nu een pauze nodig hebt, of het is tijd voor iets nieuws, wij staan klaar om te helpen.

Vergeet niet: één maand opzegtermijn. Kies de beste optie voor jouw ogen en leefstijl.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn Eye Wish lenzen abonnement opzeggen?

Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Eye Wish. Dit kan via de webshop of door direct naar een van onze winkels te gaan. Zorg ervoor dat je dit minstens 1 maand voor de volgende maandelijkse bezorging doet.

2. Kan ik gratis lenzen krijgen als ik een abonnement afsluit?

Ja, bij het afsluiten van een contactlenzen abonnement bij Eye Wish krijg je elke maand gratis lenzen thuisbezorgd. Deze service zorgt ervoor dat je altijd de juiste lenzen draagt zonder extra kosten.

3. Wat moet ik doen als ik multifocale lenzen nodig heb?

Voor multifocale lenzen kun je het beste eerst een afspraak maken voor een oogmeting bij een van onze specialisten. Zij helpen je graag met het vinden van de perfecte lenzen die passen bij jouw sterkte en levensstijl.

4. Hoe werkt de bezorging van lenzen thuis?

Nadat je jouw bestelling plaatst, worden de lenzen direct naar je huis gestuurd. De verpakking is zo ontworpen dat deze makkelijk door de brievenbus past, zodat je niet thuis hoeft te blijven voor ontvangst.

5. Wat gebeurt er als mijn gegevens veranderen?

Als je gegevens veranderen, zoals jouw adres of sterkte, kun je gemakkelijk jouw gegevens bijwerken via de webshop of door contact op te nemen met een van onze winkels. Het is belangrijk om deze informatie up-to-date te houden voor jouw maandelijkse bezorging.

6. Kan ik mijn lenzen retourneren als ze niet passen?

Ja, als de lenzen die je ontvangt niet passen of niet comfortabel zijn, kun je jouw bestelling retourneren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze winkels om de juiste ondersteuning te krijgen en een oplossing te vinden.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.