In dit artikel

Wat Gebeurt er aan het Einde van je Bed Abonnement? (2024)

In dit artikel

Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt aan het einde van je bed-abonnement? Als abonneehouder op bijvoorbeeld een Beter Bed slaapabonnement, zat ik met precies dezelfde vraag. Laat ik je geruststellen: na grondig onderzoek, ontdekte ik dat de fabriek het bed weer terugneemt en er niets wordt weggegooid.

In dit blogartikel zal ik in detail uitleggen wat er aan het einde van je bed abonnement gebeurt en hoe je kunt profiteren van bepaalde opties. Lees verder om je laatste nachten zorgeloos te slapen!

Key Takeaway

Mijn beste bed abonnement van 2024 volgens onze test is Leazzzy. Een model dat bij jouw past en met alles erop en eraan. Bezorgd en gemonteerd, maar ook zelfs verhuisservice! Ook bij ongelukjes staat Leazzzy voor je klaar.

Samenvatting

 • Aan het einde van je bed abonnement wordt het bed teruggenomen door de fabriek en wordt er niets weggegooid.
 • Je kunt ervoor kiezen om het geleasde bed terug te sturen of over te stappen naar een nieuw abonnement met een nieuw bed.
 • Als je het bed wilt houden, kun je het tegen een gereduceerde prijs aanschaffen na de leaseperiode van 5 jaar.

Wat Gebeurt er aan het Einde van je Bed Abonnement?

Aan het einde van je bed abonnement wordt het bed teruggenomen door de fabriek.

Terugsturen van het geleasde bed

Aan het einde van je bed abonnement, stuur je het geleasde bed terug. Dit is hoe het gaat:

 1. De fabriek neemt het bed terug als je contract voorbij is.
 2. Niets gaat naar de vuilnisbak als ze het bed terugnemen.
 3. Als er iets niet goed is met je matras of bed, zeg dit dan meteen.
 4. Na vijf jaar huur kijken we naar wat er zal gebeuren.
 5. Met een slaapabonnement van Beter Bed krijg je een nieuw bed of matras.
 6. Aan het einde van de leaseperiode kiezen we wat we doen.
 7. Elke maand doet Swapfiets veel swaps, ongeveer drieduizend keer!
 8. We verzamelen geld voor Swapfiets elke maand.
 9. Netflix heeft zijn prijzen omhoog gegooid met drie euro maximaal.
 10. Het is goed om processen beter te maken, maar denk ook na over wat dit toevoegt.

Overstappen naar een nieuw abonnement

Aan het einde van je Bed Abonnement heb je de mogelijkheid om over te stappen naar een nieuw abonnement. Dit betekent dat je weer kunt kiezen voor een nieuwe boxspring, bed of matras.

 • Je hebt de vrijheid om te kiezen welk type bed je wilt hebben.
 • Er zijn verschillende ontwerpen beschikbaar waaruit je kunt kiezen.
 • Het nieuwe bed wordt eenvoudig aan het hoofdeinde bevestigd met klittenband.
 • Ook kun je ervoor kiezen om wieltjes of pootjes toe te voegen aan je nieuwe bed.
 • Het maandelijkse bedrag blijft hetzelfde, zodat je geen extra kosten hebt bij het overstappen naar een nieuw abonnement.

Aanschaffen van het bed tegen een gereduceerde prijs

Aan het einde van mijn bed abonnement heb ik de mogelijkheid om het bed tegen een gereduceerde prijs aan te schaffen. Dit betekent dat ik na de leaseperiode van 5 jaar mijn boxspring, bed of matras kan houden, zonder dat ik het volledige bedrag hoef te betalen.

Het is een mooie optie voor mij omdat ik dan kan genieten van het comfort en de kwaliteit van het bed, zonder extra kosten. Ik vind het fijn dat ik deze keuze heb na afloop van mijn abonnement.

Meer over ‘Bed Abonnement’

Wil je meer weten over wat een bed abonnement precies inhoudt? Ontdek de voordelen van een bed abonnement ten opzichte van het traditioneel kopen van een bed. Leer het verschil tussen een bed abonnement en het kopen van een bed. Ontdek hoe de werking van een bed abonnement is en welke kosten ermee gemoeid zijn.

Bekijk ook wanneer en hoe een bed abonnement eindigt en waarom het zorgt voor optimale hygiëne. Vergelijk verschillende bed abonnement aanbieders en lees klantbeoordelingen om de beste keuze te maken. Ontdek tevens de financiële voordelen van een bed abonnement.

Vergelijk een bed abonnement met het huren van een bed en ontdek de kwaliteit van de matrassen die worden aangeboden. Bekijk ook welke accessoires beschikbaar zijn om jouw slaapervaring te verbeteren.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is proefslapen aan het einde van je bed abonnement?

Proefslapen betekent dat je het bed kunt testen voor een bepaalde tijd voordat je besluit het abonnement te verlengen of opzeggen.

2. Hoe werkt een circulaire bedbodem abonnement?

In een circulair abonnement wordt de bedbodem na het einde van je contract of bedenktijd terug genomen, en voor iemand anders klaargemaakt.

3. Wat gebeurt er bij de verlenging van mijn bed abonnement?

Bij de verlenging van je bed-abonnement blijf je het vaste maandbedrag betalen. De verlenging gebeurt meestal automatisch.

4. Hoe kan ik mijn bed abonnement opzeggen?

Je kan je bed abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice vóór het einde van de contractduur. Vergeet niet de opzegtermijn in acht te nemen!

5. Wat als ik aan het einde van mijn contract mijn abonnement wil beëindigen?

Als je jouw contract wilt beëindigen aan het einde, zorg er dan voor dat je volgens de regels van de abonnementskosten en binnen de opzegtermijn opzegt.

» Referenties


Gianfilippo Caggiari, Giuseppe Rocco Talesa, Giuseppe Toro, Eugenio Jannelli, Gaetano Monteleone, en Leonardo Puddu. (2021). What type of mattress should be chosen to avoid back pain and improve sleep quality? Review of the literature. J Orthop Traumatol, 22, 51.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8655046/

» Referenties

Conclusie beste bedden abonnement 2024

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Wat Gebeurt er aan het Einde van je Bed Abonnement? (2024)

Laat een reactie achter