In dit artikel

Goed georganiseerd kantoor bureau met laptop en financiële documenten.

E-boekhouden abonnementen bij e-boekhouden.nl – Alles wat je moet weten

In dit artikel

Het bijhouden van een administratie kan lastig zijn. Zeker wanneer je start als ondernemer, kom je veel uitdagingen tegen. Martijn Meeuwis, oprichter van BesteAbonnementen.nl, heeft door zijn ervaring in de wereld van abonnementen een schat aan kennis vergaard.

Hij deelt deze kennis graag om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Martijn begrijpt dat niet elke ondernemer geboren is met boekhoudkundige vaardigheden. Daarom gaat dit artikel over e-boekhouden.nl , speciaal ontworpen om het leven van ondernemers makkelijker te maken.

E-boekhouden.nl biedt niet alleen een eenvoudige manier om je boekhouding bij te houden, maar ook de mogelijkheid om dit gratis en vrijblijvend te proberen. Deze proefperiode is vooral waardevol voor hen die net beginnen met hun onderneming.

Lees verder om te ontdekken hoe e-boekhouden.nl jou kan ondersteunen in het beheer van jouw financiën. Ontdek het zelf.

Samenvatting

 • E – boekhouden.nl helpt ondernemers hun financiële administratie makkelijker te maken met automatisering en efficiënte samenwerking met accountants.
 • Dit platform biedt een gratis proefperiode, ideaal voor startende ondernemers om de software te verkennen zonder kosten.
 • Met de mobiele app van e – boekhouden.nl kun je overal en altijd je boekhouding bijhouden, wat uiterst handig is voor drukke ondernemers.
 • De abonnementsopties en prijsstelling zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende ondernemingen te voldoen, van start-ups tot groeiende bedrijven.
 • Klantbeoordelingen benadrukken de gebruiksvriendelijkheid, het gemak en de lage kosten van e – boekhouden.nl als belangrijke voordelen.

Functies en Voordelen van E-boekhouden. nl

E-boekhouden.nl maakt jouw financiële administratie makkelijker door automatisering. Je werkt efficiënt samen met je accountant, overal via de mobiele app.

Automatisering en efficiëntie

Met automatiseringsopties zoals automatische bankverbindingen, zorgt e-Boekhouden.nl ervoor dat jouw financiële processen soepel verlopen. Het verwerken van bij- en afschrijvingen gebeurt automatisch, waardoor je tijd bespaart en fouten voorkomt.

Deze efficiëntie helpt je om sneller inzicht te krijgen in de financiële situatie van je onderneming.

Het platform maakt ook het beheren van terugkerende facturen eenvoudig. Met een paar klikken stel je alles in, waarna facturen automatisch worden verzonden en verwerkt in de boekhouding.

Dit betekent minder handmatig werk voor jou en meer tijd voor andere belangrijke taken. Nu je meer weet over hoe automatisering je werk kan vereenvoudigen, laten we kijken naar hoe samenwerking met accountants dit proces nog verder kan verbeteren.

Samenwerking met accountants

Naast het verbeteren van efficiëntie door automatisering, maakt e-boekhouden.nl het mogelijk voor gebruikers om gemakkelijk samen te werken met hun accountant of boekhouder. Dit online boekhoudprogramma biedt een gratis dashboard speciaal ontworpen voor financiële adviseurs.

Hiermee kunnen zij direct toegang krijgen tot de administraties van hun cliënten zonder extra kosten. Met meer dan 7000 financiële experts die al op dit platform actief zijn, bewijst e-boekhouden.nl dat het een betrouwbare keuze is voor zowel ondernemers als hun accountants.

Dit boekhoudpakket is uitgerust met alle nodige functies om accountants en boekhouders maximaal te ondersteunen. Gratis deskundige hulp en verschillende nuttige koppelingen maken het bijhouden van administraties en het voorbereiden van belastingaangiften een stuk eenvoudiger.

Door deze samenwerking kunnen ondernemers zich meer focussen op groei, terwijl accountants efficiënter kunnen werken met de uitgebreide tools die e-boekhouden.nl aanbiedt.

Mobiele toegankelijkheid

Van de samenwerking met accountants stappen we over naar een ander essentieel onderdeel van e-boekhouden.nl: mobiele toegankelijkheid. Je kunt de boekhoudsoftware van e-boekhouden.nl moeiteloos gebruiken op je smartphone of tablet.

Dit betekent dat je overal toegang hebt tot je boekhouding. Of je nu in de trein zit of bij een klant op bezoek bent, je financiële gegevens zijn altijd binnen handbereik.

Dit maakt e-boekhouden.nl een uiterst handig hulpmiddel voor ondernemers die vaak onderweg zijn. Je kunt snel facturen versturen, bonnetjes inscannen en je winst- en verliesrekening bekijken zonder dat je vastzit aan je bureau.

Mobiele toegankelijkheid zorgt ervoor dat je bedrijf flexibel blijft en geeft je de vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt.

Een minimalistische kantoorruimte met een laptop met boekhoudsoftware.

Abonnementsopties en Prijsstelling

E-boekhouden.nl biedt diverse opties aan die passen bij elke fase van jouw onderneming. Dit zorgt ervoor dat je altijd een passende keuze hebt, of je nu startend ondernemer bent of eigenaar van een groeiend bedrijf. Hieronder vind je de abonnementsopties en prijsstelling in een overzichtelijk schema.

AbonnementFunctionaliteitenPrijs per maand
StarterBoekhouden en factureren, beperkte transactiesGratis voor starters (eerste jaar)
ZZP/MKBOnbeperkt boekhouden en factureren, inclusief automatische facturatie Vanaf €9,95
AccountantToegang voor accountants, inclusief samenwerkingsmogelijkhedenOp aanvraag
Extra optiesUitbreidingen zoals voorraadbeheer, urenregistratieExtra kosten, afhankelijk van de optie

De prijzen zijn scherp en bieden waarde voor je geld. Bedenk dat prijzen via een accountant doorgaans goedkoper zijn. Dit komt door de staffelprijzen die e-boekhouden.nl aanbiedt. Ook is het goed om te weten dat automatische facturatie van abonnementen een optie is. Dit omvat het genereren, verwerken en versturen van facturen. Zo blijf je efficiënt en bespaar je tijd.

Kies het abonnement dat past bij de behoeften van jouw bedrijf. Met deze flexibiliteit en prijsstelling ondersteunt e-boekhouden.nl ondernemers in elke fase van hun bedrijf.

Een opgeruimd kantoorbureau met boekhoudsoftware en een rekenmachine, met stadsgezicht weerspiegeld in het raam.

Vergelijking met Andere Boekhoudsoftware Abonnementen

Vergelijken we e-boekhouden.nl met andere boekhoudprogramma‘s, dan zien we interessante verschillen. Hieronder vind je een overzichtelijke tabel die de kernfuncties en prijsstelling van e-boekhouden.nl en twee andere populaire boekhoudoplossingen, Reeleezee en een generiek boekhoudprogramma, in kaart brengt.

Kenmerkene-Boekhouden.nlReeleezeeAlgemeen Boekhoudprogramma
Automatisering & EfficiëntieHoogMiddelLaag
Samenwerking met AccountantsGemakkelijkBeperktMoeilijk
Mobiele AppBeschikbaarBeschikbaarNiet altijd
Prijs per MaandVoordeligMediumHoog

Dit overzicht maakt duidelijk dat e-boekhouden.nl uitblinkt in automatisering en efficiëntie. Het biedt uitstekende mogelijkheden om samen te werken met je accountant en heeft een handige mobiele app. Daarnaast valt op dat de prijsstelling van e-boekhouden.nl voordeliger is in vergelijking met een algemeen boekhoudprogramma, terwijl het meer functies en voordelen biedt dan Reeleezee. Dit maakt e-boekhouden.nl een aantrekkelijke keuze voor zowel kleine ondernemers als grotere bedrijven.

Veelgestelde Vragen over E-boekhouden. nl

Veel mensen hebben vragen over e-Boekhouden.nl. Hier vind je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

 1. Kan ik e – Boekhouden.nl gratis proberen?

Ja, nieuwe gebruikers kunnen profiteren van een proefperiode bij e-Boekhouden.nl die volledig kosteloos is.

 1. Is e – Boekhouden.nl geschikt voor mijn kleine onderneming?

Jazeker, e-Boekhouden.nl biedt abonnementen met scherpe prijzen die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van kleine ondernemers.

 1. Hoe kan ik mijn banktransacties importeren in e-Boekhouden.nl?

Eenvoudigweg door de transacties te downloaden vanuit je online bankomgeving en ze vervolgens te importeren in het boekhoudsysteem.

 1. Biedt e – Boekhouden.nl ondersteuning bij belastingaangifte?

Ja, het systeem genereert automatisch de berekeningen die nodig zijn voor je belastingaangifte, wat het proces veel makkelijker maakt.

 1. Kan ik ook factureren met e – Boekhouden.nl?

Absoluut, er is een facturatiemodule beschikbaar waarmee je gemakkelijk facturen kunt maken en versturen naar jouw klanten.

 1. Wat als ik hulp nodig heb met het programma?

e-Boekhouden.nl heeft een deskundige klantenservice die klaarstaat om al je vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden waar nodig.

 1. Is er een limiet aan hoeveel boekingen ik kan doen?

Voor sommige abonnementen geldt een maximum aantal boekingen per jaar, maar dit varieert per pakket zodat er altijd een optie is die past bij jouw administratiegrootte.

 1. Kan ik ook ledenadministratie voeren met e – boekhouden.nl?

Zeker! Voor verenigingen en stichtingen biedt e-boekhouden.nl mogelijkheden om ledenadministratie efficiënt bij te houden.

Klantbeoordelingen en Ervaringen

Na het behandelen van veelgestelde vragen is het tijd om de ervaringen van anderen onder de loep te nemen. Met meer dan 1415 reviews krijg je een goed beeld van wat klanten denken over e-boekhouden.nl.

Gebruikers delen graag hun ervaringen, zodat jij kunt zien wat zij vinden van dit boekhoudprogramma. Ze noemen het vaak een compleet pakket voor ondernemers zoals starters en kleine tot middelgrote bedrijven.

De lage kosten worden ook positief benoemd.

Jouw keuze voor een boekhoudservice moet goed geïnformeerd zijn. Door deze klantbeoordelingen te lezen, krijg je inzicht in de sterke punten van e-boekhouden.nl. Klanten waarderen vooral de eenvoud en de efficiëntie waarmee zij hun boekhouding kunnen beheren.

Of het nu gaat om facturen die automatisch geïncasseerd moeten worden of de mogelijkheid om 240 boekingen per periode te doen, gebruikers ervaren een grote mate van gemak en flexibiliteit.

Hierdoor kun je met vertrouwen zeggen dat je keuze gebaseerd is op betrouwbare informatie direct van de gebruikers zelf.

Conclusie

E-boekhouden.nl maakt jouw financiële administratie makkelijker en sneller. Dit platform biedt tools voor het automatisch verwerken van transacties en facturen. Met verschillende abonnementen vind je precies wat past bij jouw bedrijf, of je nu start of al langer bezig bent.

Bij vragen staat de klantenservice klaar om je te helpen. Ontdek zelf de voordelen en start met de proefperiode.

Veelgestelde Vragen

1. Wat biedt e-boekhouden.nl voor startende ondernemers?

Voor startende ondernemers biedt e-boekhouden.nl een abonnement dat de eerste 15 maanden volledig gratis is. Dit maakt online boekhouden en factureren toegankelijk zonder voorkennis van boekhouden.

2. Hoe kan ik mijn facturen en bonnen makkelijk beheren met e-boekhouden.nl?

Met slechts 1 druk op de knop laat e-boekhouden.nl je alle facturen en bonnetjes snel en efficiënt invoeren, dankzij de slimme invoerschermen ontwikkeld met de ondernemer als uitgangspunt.

3. Zijn er speciale prijzen voor accountants bij e-boekhouden.nl?

Ja, e-boekhouden.nl heeft speciale prijzen voor accountants die meerdere administraties willen beheren, waardoor het een ideale keuze is voor professionals.

4. Kan ik e-boekhouden.nl gratis proberen?

Zeker, je kunt e-boekhouden.nl gratis en vrijblijvend proberen om te zien hoe het platform jou kan helpen met online boekhouding, zonder dat je direct een abonnement hoeft af te sluiten.

5. Hoe helpt e-boekhouden.nl bij het automatisch genereren van incassobestanden?

Als je een incassocontract bij je bank hebt, kan e-boekhouden.nl de incassobestanden direct genereren. Je hoeft hiervoor alleen maar een vinkje aan te zetten, wat het proces vereenvoudigt.

6. Wat zijn de voordelen van het gebruik van e-boekhouden.nl voor mijn onderneming?

E-boekhouden.nl maakt boekhouden én factureren makkelijk met functies zoals automatische berekeningen voor de belastingaangifte, digitaal archief, en de mogelijkheid om gegevens te exporteren. Dit alles zonder dat er kennis van boekhouden nodig is, waardoor je tijd bespaart en je kunt focussen op het groeien van je onderneming.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.