In dit artikel

Persoon annuleert Duolingo Plus-abonnement, voelt frustratie en opluchting.

Duolingo Abonnement: Alles wat je moet weten over Duolingo Plus

In dit artikel

Leren van een nieuwe taal is vaak uitdagend en tijdrovend. Met Duolingo, een platform dat al meer dan 300 miljoen gebruikers heeft geholpen met het spelenderwijs leren van verschillende talen, wordt deze uitdaging makkelijker gemaakt.

Als oprichter van BesteAbonnementen.nl heb ik, Martijn Meeuwis, veel ervaring met diverse abonnementen en hun voordelen. Mijn expertise en passie voor het helpen van mensen om de juiste keuze te maken in het oerwoud van online diensten, brengt ons vandaag bij Duolingo Plus.

Dit premium aanbod belooft een advertentievrije ervaring met extra functies die het leren versnellen.

Duolingo heeft bewezen dat leren niet alleen efficiënt maar ook leuk kan zijn. Met Duolingo Plus kun je jouw taalvaardigheden naar een hoger niveau tillen door gebruik te maken van functies als offline lessen en onbeperkte oefeningen.

Dit abonnement maakt jouw reis in het leren van een nieuwe taal nog smoother. Ontdek wat Duolingo Plus jou te bieden heeft. Blijf lezen!

Samenvatting

 • Duolingo Plus is de premium versie van Duolingo die een advertentievrije ervaring biedt, plus extra functies zoals offline lessen en onbeperkte hartjes. Dit maakt leren makkelijker en leuker.
 • Er zijn verschillende abonnementstypen beschikbaar bij Duolingo Plus, waaronder het Max-abonnement en het Super Duolingo-abonnement, elk met unieke voordelen zoals AI-gestuurde begeleiding en geen advertenties. De prijzen variëren zodat er voor ieder budget een optie is.
 • Het abonneren op Duolingo Plus is eenvoudig: open de app of de website, kies een abonnement, voer betalingsinformatie in en geniet van de voordelen zoals offline lessen kunnen volgen en persoonlijke feedback krijgen.
 • Als je besluit dat Duolingo Plus toch niet helemaal is wat je zoekt, kun je het abonnement op elk moment gemakkelijk opzeggen door naar je profielinstellingen te gaan en de optie om je abonnement te beheren te selecteren.

Hoeveel kost Duolingo Plus?

Duolingo Plus biedt verschillende pakketten voor wie een vreemde taal wil leren zonder onderbrekingen. Kies het abonnement dat past bij jouw leerdoelen en budget.

Verschillende prijspakketten

Ontdek de diverse prijsopties die Duolingo aanbiedt voor zijn leerplatform. Met opties zoals het Max-abonnement en het Super Duolingo-abonnement, is er voor elk budget en elke leerbehoefte een oplossing. Hieronder vind je een tabel met de belangrijkste details over elk pakket, zodat je een geïnformeerde keuze kunt maken.

Abonnementstype Maandelijkse Kosten Jaarlijkse KostenVoordelen
Max$30$168Toegang tot AI-gestuurde begeleiding, Persoonlijke leerhulp
Super Duolingo$13Niet gespecificeerd Onbeperkte hartjes, Geen advertenties, Voortgangsrapporten

Elk abonnementstype brengt unieke voordelen met zich mee. Of je nu de voorkeur geeft aan intensieve begeleiding door kunstmatige intelligentie of de rustige leeromgeving zonder advertenties, er is een pakket dat bij je past. Maak je keuze op basis van je leerdoelen en budget.

Een stapel taalstudieboeken en het Duolingo-logo in een rustige bibliotheekomgeving.

Hoe te abonneren op Duolingo Plus

Abonneren op Duolingo Plus is makkelijk. Je krijgt toegang tot extra functies en kunt zonder internet verder leren. Hier volgt een eenvoudig stappenplan:

 1. Open de Duolingo applicatie op je smartphone of ga naar de website op je computer.
 2. Meld je aan met je bestaande account of maak een nieuw account aan als je dat nog niet hebt.
 3. Zoek het gedeelte ‘Duolingo Plus’ in het menu of bovenaan de pagina.
 4. Kies een van de prijspakketten die Duolingo biedt. Je ziet verschillende opties, afhankelijk van hoe lang je wilt leren zonder advertenties en met andere voordelen.
 5. Voer je betalingsinformatie in. Duolingo accepteert meerdere betaalmethoden, waaronder creditcards en PayPal voor gebruikers van Android en iOS-apparaten.
 6. Bevestig je aankoop en start met het genieten van alle voordelen die Duolingo Plus te bieden heeft, zoals offline lessen.

Zo simpel is het! Met deze stappen kun jij jouw taalleerervaring naar een hoger niveau tillen door middel van een Duolingo abonnement.

Een persoon geniet van het gebruik van Duolingo op een laptop in een gezellige studeerkamer.

Voordelen van Duolingo Plus

Duolingo Plus maakt het leren van talen makkelijker en leuker. Zie je geen advertenties meer, wat betekent dat je zonder onderbrekingen kunt leren. Dit is geweldig voor mensen die zich volledig willen concentreren op hun studie.

Ook kun je lessen downloaden en overal leren, zelfs zonder internetverbinding. Dit is bijzonder handig als je reist of in gebieden bent met onstabiel internet.

Met een abonnement voeg je superfuncties toe aan je leerervaring. Deze omvatten de mogelijkheid om fouten onbeperkt te herstellen. Hierdoor kun je blijven oefenen en verbeteren zonder bang te zijn voor het verliezen van harten.

Ook krijg je toegang tot gepersonaliseerde feedback die je helpt sneller te leren. Kortom, Duolingo Plus tilt jouw taalstudie naar een hoger niveau met tools die zowel handig als motiverend zijn.

Hoe Duolingo Plus abonnement opzeggen

Je wilt je Duolingo Plus-abonnement opzeggen? Geen zorgen, dat kan gemakkelijk en op elk moment. Hieronder vind je een stap-voor-stap handleiding om dit voor elkaar te krijgen.

 1. Open eerst de app op je smartphone of bezoek de website via een browser op je laptop of desktop.
 2. Ga naar je profielpagina door op je gebruikersicoon te klikken.
 3. Zoek de instellingen door te navigeren in het menu of kijk onder accountinstellingen.
 4. Vind de optie ‘Abonnement’ die je inzicht geeft in jouw huidige abonnementsstatus.
 5. Klik op ‘ Duolingo Plus beheren‘ of een vergelijkbare optie die direct betrekking heeft op jouw abonnementstype.
 6. Je zult nu een optie zien die zegt ‘ Abonnement opzeggen‘. Selecteer deze.
 7. Duolingo vraagt wellicht om een reden voor het opzeggen van het abonnement. Kies de reden die het best bij jou past of selecteer ‘Anders’.
 8. Bevestig dat je echt wilt opzeggen door nogmaals te kiezen voor ‘Abonnement opzeggen’ of een soortgelijke definitieve bevestigingskeuze.

Als je een terugbetaling wilt ontvangen, is het belangrijk eerst jouw abonnement stop te zetten voordat je contact zoekt met de klantenservice via het Duolingo Helpcentrum.

Deze stappen helpen jou bij het snel en zonder gedoe annuleren van jouw Duolingo Plus-abonnement, waardoor jij weer volledige controle hebt over jouw keuzes en financiën als het aankomt op talen leren met apps en platforms zoals Duolingo.

Conclusie

Duolingo Plus tilt je ervaring met het aanleren van nieuwe talen naar een hoger niveau. Voor wie echt vooruitgang wil boeken, biedt dit abonnement handige extra’s zoals leermateriaal zonder internet en inzicht in je voortgang.

Met maandelijkse en jaarlijkse opties kun je kiezen wat het beste past bij jouw behoeften en budget. De stap naar Duolingo Plus is simpel, met duidelijke richtlijnen om te volgen. Zo maak je leren niet alleen efficiënter maar ook leuker.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is Duolingo Plus?

Duolingo Plus is een abonnement binnen de app waarmee je toegang krijgt tot extra functies, zoals lessen zonder advertenties, offline toegang en onbeperkte pogingen om fouten te herstellen tijdens het leren van talen.

2. Hoe kan ik me aanmelden voor Duolingo Plus?

Je kunt je eenvoudig aanmelden voor Duolingo Plus door in de Duolingo-app naar de instellingen te gaan, de optie voor Duolingo Plus te kiezen en de instructies te volgen om je abonnement te starten.

3. Is Duolingo nog steeds gratis te gebruiken als ik geen Duolingo Plus neem?

Ja, Duolingo blijft volledig gratis te gebruiken met de gratis versie. Je hebt toegang tot alle lessen en kunt talen leren zonder kosten. Duolingo Plus biedt extra voordelen voor een betere leerervaring.

4. Welke talen kan ik leren met Duolingo?

Met Duolingo kun je veel verschillende talen leren, waaronder Spaans, Frans, Duits, Japans, Pools, Roemeens en Vietnamees, rechtstreeks vanuit het Nederlands.

5. Biedt Duolingo ook grammatica uitleg aan?

Ja, Duolingo biedt naast woordenschat ook grammatica uitleg aan in alle lessen. Dit helpt je niet alleen bij het leren van nieuwe woorden, maar ook bij het begrijpen van de structuur van de taal.

6. Wat maakt Duolingo zo verslavend?

Duolingo gebruikt een leuke manier van leren met game-elementen zoals punten verdienen en niveaus omhoog gaan. De interactieve interface en positieve feedback motiveren gebruikers om dagelijks terug te komen en verder te leren.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.