In dit artikel

Een moderne Bunq betaalpas omgeven door natuurlijke elementen en duurzaamheidssymbolen.

Bunq Abonnementen Reviews: Eerlijke en Betrouwbare Beoordelingen

In dit artikel

Bij het kiezen van een bankdienst staan we vaak voor veel opties. Dit maakt het besluit ingewikkeld. Ik ben Martijn Meeuwis, oprichter van BesteAbonnementen.nl en kenner op het gebied van abonnementsdiensten.

Met mijn ervaring en kennis over financiële diensten help ik je de mist te klaren rondom Bunq-abonnementen. Bunq is bekend om zijn innovatieve benadering van bankieren en zet sterk in op gebruiksgemak en duurzaamheid.

Een interessant feit is dat al 7.630 consumenten hun mening over Bunq gedeeld hebben. Dit bewijst hoe relevant en besproken deze dienst is. In dit artikel duiken we dieper in wat Bunq te bieden heeft, van hun Easy Money tot Easy Green abonnementen, en meer.

Blijf lezen.

Samenvatting

 • Bunq biedt verschillende abonnementen aan, waaronder Easy Money, Easy Green en Zakelijk abonnementen, die allemaal inspelen op moderne bankbehoeften met gebruiksgemak en veiligheid.
 • Met het Easy Green Abonnement van Bunq kun je bij elke betaling met je betaalpas helpen bomen te planten, waardoor je direct bijdraagt aan een groenere planeet. Dit is ideaal voor mensen die duurzaamheid belangrijk vinden.
 • Het Bunq Zakelijk Abonnement, ook bekend als EasyMoney Business, is speciaal ontworpen voor ondernemers en biedt inzicht in kosten, verbetert spaarmogelijkheden en zorgt voor veiligheid met het depositogarantiestelsel tot €100.000.
 • Opzeggen van een Bunq abonnement is makkelijk en snel te doen via de Bunq app, met een eenvoudig te volgen proces om je account te sluiten, wat handig is voor iedereen die overweegt om naar een andere bankdienst over te stappen.
 • Bunq zet sterk in op gebruiksgemak en duurzaamheid binnen hun bankdiensten, waardoor ze zich onderscheiden in de financiële sector en aantrekkelijk zijn voor consumenten die op zoek zijn naar innovatieve en milieubewuste bankoplossingen.

Bunq Easy Money Abonnement

Het Bunq Easy Money Abonnement combineert jouw behoefte aan gemak met de kracht van moderne technologie. Geniet van snelle overschrijvingen, automatische spaarfuncties en eenvoudige betaalopdrachten, allemaal vanuit één app op je smartphone.

Kenmerken en Tarieven

Laten we het hebben over de kenmerken en tarieven van Bunq Easy Money. Dit populaire abonnement van Bunq biedt diverse mogelijkheden voor jouw financiën. Je krijgt toegang tot speciale rekeningen voor je dagelijkse uitgaven, gezamenlijke kosten, spaargeld en zelfs investeringen.

KenmerkTarief
Jaarlijkse kosten Bunq Easy Money rekening€47,88
Extra betaalkaart€9,99 plus €3,49 per maand
Gratis spaarrekening met rente2.46% rente
Kosten na 4 keer geld opnemen€0,99 per opname

Met deze tabel zie je duidelijk wat Bunq Easy Money te bieden heeft en wat de kosten zijn. Ondanks de jaarlijkse kosten biedt het abonnement een aantrekkelijke rente op je spaargeld. Denk goed na over hoe vaak je geld opneemt, want na de vierde keer betaal je per opname. Dit is belangrijk om in je achterhoofd te houden als je besluit of dit abonnement iets voor jou is.

Voor- en Nadelen

Het kiezen van het juiste Bunq-abonnement kan lastig zijn. Hier kijken we naar het Bunq Easy Money-abonnement. Dit abonnement biedt diverse voordelen, maar kent ook nadelen.

VoordeelNadeel
Meerdere rekeningen zonder extra kostenNa de 4e keer kost geld opnemen €0,99 per keer
Gratis debit card bij Easy MoneyBunq’s tarieven kunnen hoger zijn dan sommige traditionele banken
Speciale rekeningen voor dagelijkse uitgaven en meer Technische kennis nodig om alle functies te gebruiken

Deze punten helpen je bij het afwegen van de voor- en nadelen van Bunq Easy Money. Nu gaan we kijken naar het Bunq Easy Green-abonnement.

Een persoon gebruikt de Bunq-app op hun smartphone in een moderne, minimalistische kantoorruimte.

Bunq Easy Green Abonnement

Met het Bunq Easy Green Abonnement maak je een positieve impact op het milieu terwijl je bankiert. Dit abonnement biedt jou de kans om bij elke betaling met je betaalpas te helpen bomen te planten.

Zo draag je bij aan een groenere planeet zonder extra moeite. Het is ideaal voor mensen die waarde hechten aan duurzaamheid en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Daarnaast geniet je met Bunq Easy Green van 2% cashback op al je openbaar vervoer uitgaven door simpelweg je creditkaart te gebruiken. Wil je sparen? Dat kan ook met Easy Saving, waar je een gratis spaaraccount krijgt met een rente van 2.46%.

Let wel, na de vierde keer contant geld opnemen betaal je €0,99 per keer. Zo combineert Bunq mobiel bankieren met voordelen die zowel voor jou als voor de planeet goed zijn.

Een persoon gebruikt een mobiele bank-app in het park met stadsgezicht.

Bunq Zakelijk Abonnement

Bunq Zakelijk Abonnement, ook bekend als EasyMoney Business, kost je €13,99 per maand. Dit abonnement biedt een hoge rente van 1.05%. Ondernemers vinden deze optie geweldig omdat het inzicht geeft in kosten en spaarmogelijkheden verbetert.

Met een zakelijke rekening bij Bunq zit je veilig. Je geld is beschermd tot €100.000 door het depositogarantiestelsel.

Het openen van een rekening gaat snel en eenvoudig via de Bunq app. Als ondernemer kun je jouw betalingen beheren, betaalverzoeken sturen en ontvangen, en gebruikmaken van de ondersteuning via chat.

De app laat je ook toe om tot 25 bankrekeningen te openen en beheren. Dit alles maakt Bunq een topkeuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een moderne bankoplossing.

Hoe een Bunq Abonnement Opzeggen

Het opzeggen van jouw Bunq abonnement hoeft niet lastig te zijn. Volg deze simpele stappen om het snel en eenvoudig te doen.

 1. Open de Bunq – app op je mobiele telefoon of tablet. Dit is de eerste stap naar het beëindigen van je account.
 2. Ga naar de instellingen in de app. Zoek het tandwielpictogram meestal bovenaan of onderaan je scherm.
 3. Kies voor “Profiel” uit het menu dat verschijnt. Hier vind je persoonlijke opties en instellingen.
 4. Selecteer daarna “Instellingen”. Dit leidt je naar een overzicht van alle aanpasbare functies binnen jouw account.
 5. Scroll naar “Mijn abonnement” om specifieke details over jouw huidige plan te bekijken.
 6. Klik op “Account opheffen” om het proces te starten. Hiermee geef je aan dat je wilt stoppen met het gebruik van Bunq diensten.
 7. Volg de aangegeven stappen die Bunq aandraagt om jouw verzoek af te ronden. Deze kunnen variëren afhankelijk van jouw type abonnement.

Ook kun je een opzegbrief gebruiken door deze via 123opzeggen te versturen als alternatieve methode. Deze optie is handig als je liever niet door apps navigeert of specifieke instructies wilt volgen voor het annuleren.

Zorg ervoor dat al jouw belangrijke transacties, zoals openstaande betalingen of spaargelden, geregeld zijn voordat je definitief besluit jouw rekening te sluiten. Een goede voorbereiding zorgt voor een soepelere overstap, mocht je besluiten over te stappen naar een andere financiële dienstverlener.

Door deze stappen zorgvuldig te volgen, kun jij zonder veel gedoe afscheid nemen van je Bunq abonnement en zoeken naar een bankdienst die beter bij jouw behoeften past.

Conclusie

Bunq verandert hoe jij over bankieren denkt. Met veilige, makkelijk te gebruiken rekeningen en een app die jouw taal spreekt, maakt het dagelijks financiën eenvoudiger. Of je nu kiest voor Easy Money, Easy Green of een Zakelijk abonnement, je krijgt altijd top service.

Geld opnemen in het buitenland is gratis en de wisselkoersen zijn eerlijk. Ontdek zelf de voordelen en kies het abonnement dat bij jou past. Bunq maakt het verschil in jouw portemonnee en de wereld.

Veelgestelde Vragen

1. Wat maakt Bunq anders dan andere banken?

Bunq is de enige bank ter wereld die jouw spaargeld wekelijks uitbetaalt, waardoor je snel ziet hoe jouw geld groeit. Met een Bunq account kun je genieten van voordelen zoals meerdere IBANs, ondersteuning voor Apple Pay en Maestro, en de mogelijkheid om tot 25 rekeningen te openen.

2. Hoe kan ik een Bunq spaarrekening openen?

Je kunt binnen slechts 5 minuten een spaarrekening openen via de mobiele app van Bunq. Het proces is eenvoudig en je hebt alleen een mobiel apparaat nodig, of je nu Android of iOS gebruikt.

3. Biedt Bunq creditcard of Mastercard opties aan?

Ja, Bunq biedt zowel Mastercard als Maestro opties voor haar gebruikers. Dit maakt het makkelijk om wereldwijd betalingen te doen en geldopnames te verrichten.

4. Zijn er verschillende abonnementen beschikbaar bij Bunq?

Bunq biedt verschillende abonnementen aan, waaronder het Bunq Pack, dat speciale voordelen biedt zoals lagere kosten en extra features voor jou en je familie of vrienden. Elk abonnement is ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen.

5. Hoe werkt de klantenservice van Bunq?

De klantenservice van Bunq is gemakkelijk te bereiken via e-mail of direct in de app door middel van in-app support. Ze spreken jouw taal en staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

6. Kan ik mijn geld besparen met Bunq?

Ja, met functies zoals Easy Savings en de mogelijkheid om meerdere spaarrekeningen te openen, helpt Bunq je om slim te sparen en je geld effectief te beheren. Plus, met instant bijschrijving van je spaargeld zie je direct resultaat.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.