In dit artikel

Bundles Review | Ervaringen en Test

Bundles Review (2024) | Ervaringen en Test

In dit artikel

Zit jij ermee dat je eigenlijk geen geld (over) hebt voor nieuwe witgoed apparaten, maar wel dringend een nieuwe wasmachine, vaatwasser, droger of misschien zelfs een nieuw bed nodig hebt? Dan bieden de Bundles abonnementen uitkomst! Met deze abonnementen gebruik je namelijk gloednieuwe (of refurbished) producten voor een fractie van de aankoopprijs. De kosten verspreid je dan over een X aantal maanden, waardoor het beter betaalbaar wordt. Ik vertel je graag waarom ik de Bundles abonnementen aanraad!

Kort samengevat:

De beste spullen huren via de beste mogelijke abonnementen, dat doe je in 2024 bij Bundles! Ik ben zelf ontzettend fan van Bundles apparaten en al helemaal van mijn Bundles wasmachine abonnement!
✅ Je kunt hier een goedkope wasmachine huren via een Classic Bundles wasmachine abonnement, maar wel op een duurzame manier;
✅ Je kunt je totale waskosten verlagen door de Bundles app te gebruiken om je verbruik bij te houden (en om tips te ontvangen)
❌ Met een abonnement betaal je maandelijkse kosten en die moet je wel kunnen blijven voldoen gedurende de gehele looptijd.

Herken jij jezelf hierin?

✅ Je vindt het Bundles concept interessant, vanwege de focus op bewustzijn en duurzaamheid;

✅ Je wilt een maandelijks opzegbaar abonnement op witgoed;

✅ Je wilt je totale waskosten verlagen door een app te gebruiken die je verbruik toont;

✅ Je geeft de voorkeur aan een kwalitatief goede, maar wel goedkope wasmachine;

✅ Je betaalt maandelijks graag een vast bedrag om de beste spullen te huren;

✅ Je wilt een duurzaam alternatief voor nieuwe spullen kopen en bijdragen aan een circulaire economie waarin iedereen energie zuinig wast;

✅ Je wilt zo’n grote machine zoals een wasmachine of vaatwasser niet los hoeven aanschaffen vanwege de hoge kosten.

Zijn bovenstaande punten (deels) herkenbaar voor jou? Dan is een witgoed abonnement op Bundles gebruikt apparaten én nieuwe apparaten iets voor jou! Ik vertel je er graag meer over.

Bundles Review | Ervaringen en Test

Wat is een witgoed abonnement?

Bundles maakt het mogelijk om verschillende witgoed abonnementen af te sluiten. Met deze abonnementen heb je als gebruiker de mogelijkheid om de apparaten die je nodig hebt gedurende de looptijd van het contract te gebruiken, zonder ze te hoeven kopen. Een ideale oplossing dus, als je wél een goed apparaat wilt, maar hiervoor niet het geld hebt (of wilt uitgeven). Na gebruik belanden apparaten overigens niet op de vuilnisbelt; ze worden dankzij een duurzame techniek hergebruikt. Daardoor is het zeker de moeite waard om in zulke abonnementen te investeren; niet alleen om zelf van maandelijks lage kosten te profiteren, maar ook om de natuur een handje te helpen. Je draagt zo namelijk bij aan een circulaire economie waarin iedereen de volledige capaciteit benut van elk apparaat.

Over Bundles

Bij Bundles geloven ze in de kracht van samenwerking en innovatie om de transitie naar een duurzamere samenleving te versnellen. Door krachten te bundelen met verschillende partners, zoals fabrikanten, recyclers en serviceproviders, kan Bundles een totaalpakket aanbieden van duurzame huishoudelijke abonnementen. Het Bundles team werkt elke dag aan het verbeteren van de diensten en het vergroten van de positieve impact op het milieu en de samenleving.

Bundles Review | Ervaringen en Test

Bij Bundles sta jij als klant centraal. Het bedrijf wil ervoor zorgen dat klanten duurzame huishoudelijke apparaten en producten kunnen gebruiken zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten, reparaties of het onderhoud. Daarom biedt het een all-in service abonnement aan, waarbij de apparaten en producten vakkundig worden geleverd, geïnstalleerd en onderhouden. Mocht er toch iets kapot gaan, dan zorgt Bundles voor een snelle reparatie of vervanging.

De Bundles visie is om duurzame huishoudelijke producten en diensten dus toegankelijk te maken voor écht iedereen. Met deze abonnementen wil Bundles een positieve impact maken op het milieu en tegelijkertijd het leven van mensen makkelijker maken.


Bekijk meer productinformatie

De abonnementen op nieuwe en Bundles gebruikt apparaten

Bundels abonnementen worden steeds populairder en ik snap dat wel! Er zijn verschillende soorten abonnementen beschikbaar, waaronder abonnementen voor wasmachines, drogers, vaatwassers en koffiemachines.

Bundles abonnementen zijn ook een uitkomst voor iedereen die zich niet druk wil maken over de reparatie en recycling van deze machines. Daar zorgen de Bundles experts namelijk voor! Naast de apparaten zelf, zijn er abonnementen voor de benodigde onderhoudsproducten, zoals wasmiddel en vaatwasblokjes. Hieronder lees je meer over ieder Bundles abonnement specifiek. 

Bundles Review | Ervaringen en Test

Bundles wasmachine abonnement

Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine, maar heb je niet voldoende geld om de betaling in één keer te voldoen? Dan is een Miele wasmachine abonnement van Bundles misschien wel iets voor jou! Je hebt de keuze uit verschillende abonnementen, waaronder de Miele Wassen Classic en de Miele Wassen Luxe.

Productspecificaties bundles wasmachine abonnement

Met het Classic abonnement krijg je een wasmachine met een draagcapaciteit van 7 kilogram, die zowel als jong gebruikt model en als refurbished exemplaar beschikbaar is. Het Luxe abonnement biedt meer gemak en comfort met een draagcapaciteit van 8 kilogram en unieke functies, zoals het TwinDos-systeem dat zorgt voor de juiste hoeveelheid wasmiddel.

Als je een keuze hebt gemaakt tussen de abonnementen, kun je selecteren in welke staat je wasmachine moet zijn. Refurbished wasmachines werken nog uitstekend en zijn dus een duurzame optie. De borg wordt bij de eerste betaling opgeteld en is direct zichtbaar in het betaaloverzicht. Het bestelproces is eenvoudig en binnen 5 dagen staat je nieuwe wasmachine op de juiste plek, zonder extra aansluitkosten.

De Bundle wasmachine is niet alleen een duurzame oplossing, maar biedt ook veel gemak en zekerheid. Onderhoud en reparaties zijn namelijk inbegrepen bij het abonnement, dus je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan staat de servicedienst van Bundles voor je klaar om het probleem op te lossen. Zo kun je onbezorgd genieten van schone was, zonder je druk te maken over de aanschaf van een nieuwe Bundles washing machine.

Bundles Review | Ervaringen en Test

Bundles abonnement droger

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige wasdroger van Miele die je voor een lage prijs per maand kunt huren? Bij Bundles kun je kiezen uit 2 varianten: het Miele Drogen Classic abonnement en het Miele Drogen Luxe abonnement. De machine van het Classic drogen abonnement heeft alle essentiële functies die je nodig hebt voor het drogen van je was, terwijl de luxe versie meer draagcapaciteit biedt en duurzamer is. Het prijskaartje van de luxe variant ligt dan ook iets hoger. 

Een Miele droger huren bij Bundles is echt heel eenvoudig! Kies de droger die je wilt huren en selecteer de staat van het apparaat. Jong gebruikte drogers zijn nog maar kort in gebruik, terwijl refurbished drogers al een leven hebben gehad bij een andere abonnementhouder. Deze machines zijn helemaal gereviseerd en werken weer als nieuw. Voeg je droger toe aan je digitale winkelmandje en je ziet dat de borg bij de eerste betaling wordt opgeteld. Doorloop vervolgens het bestelproces en je Bundles droger-abonnement is actief. 

Tijdens je huurperiode zijn alle onderhouds- en reparatiekosten inbegrepen in de maandelijkse huurprijs. Dat vind ik het grote voordeel aan Bundles! Bovendien kan je oude droger, indien gewenst, direct worden meegenomen. Na bestelling ontvang je je nieuwe droger binnen 5 werkdagen. Hij wordt netjes op de gewenste locatie neergezet en aangesloten.

Bundles koffiemachine abonnement

Via het speciale CoffeeBundles abonnement heb je iedere dag heerlijke koffie. En dat voor een fractie van de aankoopprijs van de complete machine. Bundles biedt koffiemachine-abonnementen aan waarbij je de Siemens EQ6 Plus (CoffeeBundles – Classic en – Luxe) of de Siemens EQ700 met Home Connect (CoffeeBundles – Platinum) koffiemachine kunt kiezen. 

Je kunt eveneens selecteren of je een automatische levering van Bundles koffie wilt. Het Bundles koffiemachine abonnement omvat ook onderhoudsmiddelen en eventuele reparaties. Het koffie-abonnement is geschikt voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. En het is ook nog eens duurzaam en circulair, doordat Bundles oude machines reviseert en het gebruik van FairChain koffie stimuleert. Wel geldt er een minimale afname; dat zie je terug bij de productbeschrijvingen.

Je kunt deze koffiemachines overigens ook direct kopen. Je bent dan gelijk eigenaar van het product. Een Bundles koffiemachine abonnement heb je al vanaf €19,95 per maand. Met deze investering bespaar je veel op de normaal gesproken hoge aanschafkosten en kun je toch elke dag je kopjes koffie drinken! Houd wel rekening met een minimale afname aan koffie.

Bundles Review | Ervaringen en Test

Bundles abonnement vaatwasser 

Een Bundles vaatwasser abonnement biedt uitkomst voor iedereen die niet meer met de hand zijn afwas wil doen. Op dit moment kun je kiezen uit 2 verschillende vaatwassers: 1 inbouwmodel en 1 vrijstaande vaatwasser. Beide machines hebben energielabel A+++ en produceren 44dB geluid. Ze zijn daarmee allebei vrij stil en dat is natuurlijk hartstikke fijn. 

Voor de vrijstaande vaatwasser betaal je tussen de €10 en €13 per maand, afhankelijk van of je kiest voor een nieuwe machine of een refurbished. Voor de inbouwvaatwasser betaal je tussen de €14 en €16 – eveneens afhankelijk van wat voor soort uitvoering je kiest. De refurbished vaatwassers zijn van top tot teen gecheckt en gereviseerd, dus ook die machines werken weer helemaal perfect. Wil je dus een vaatwasser abonnement afsluiten met een duurzamer randje, dan past een refurbished vaatwasser abonnement het beste bij jou.

Met de Bundles app zie je overigens precies wat je verbruikt per vaatwasbeurt. Dat is natuurlijk hartstikke handig voor als je nog meer wilt besparen door bijvoorbeeld alleen met het avondtarief de vaatwasser aan te zetten. Activeer je Bundles vaatwasser abonnement heel eenvoudig online. Zo profiteert iedereen binnen enkele dagen van een topkwaliteit vaatwasser.  

Bundles abonnement vaatwasmiddelen

Ben jij op zoek naar het beste vaatwastabletten abonnement? Bundles heeft het voor je! Momenteel biedt Bundles alleen de Miele UltraTabs Multi vaatwastabletten aan in abonnementsvorm, maar dat is ook alles wat je nodig hebt. Voor slechts €0,27 per tablet krijg je een ongekende waskracht die zelfs bij de meest hardnekkige aanslag een glanzend resultaat garandeert.

Bovendien draag je bij aan een duurzamere wereld, want de vaatwastabletten worden zonder plastic verpakking verzonden. De tabletten zelf zitten overigens in een oplosbare folie – ook lekker duurzaam dus! En het bestellen is ook nog eens super eenvoudig. Voeg de tabletten toe aan je winkelwagentje, doorloop het bestelproces en je abonnement is direct actief. 

Met de handige Bundles WebApp kun je vervolgens eenvoudig je verbruik bijhouden, inzicht krijgen in betalingen en zelfs tips krijgen voor het beste resultaat. Bovendien worden de vaatwastabletten automatisch bij jou thuis bezorgd, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

Bundles Review | Ervaringen en Test

Bundles wasmiddelen abonnement

Wil je graag op een duurzame manier wassen met biologisch wasmiddel? Bundles heeft het perfecte wasmiddel abonnement voor jou. Je kunt op dit moment kiezen uit twee verschillende abonnementen met vloeibaar wasmiddel. Het Seepje biologisch wasmiddel abonnement en het Miele Autodosering wasmiddel abonnement, speciaal voor het TwinDos systeem. 

Het Seepje wasmiddel is een universeel wasmiddel dat geschikt is voor iedere machine. Dit duurzame wasmiddel is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen schadelijke stoffen zoals aardolie, synthetische parfums, kleurstoffen, microplastics en onnatuurlijke witmakers. Het belangrijkste ingrediënt van dit wasmiddel zijn superschillen van de Sapindus mukorossi vruchten. Deze bevatten van nature een milieuvriendelijke zeepvariant. Dat klinkt allemaal heel aantrekkelijk, nietwaar?

Bestellen van het wasmiddel abonnement van Bundles gaat heel makkelijk via de website. Je kiest de variant die jij wilt hebben en voegt deze toe aan je winkelwagentje. Doorloop eenvoudig het bestelproces, et voilà, je wasmiddel abonnement is meteen actief! Met de handige Bundles WebApp houd je makkelijk bij hoeveel wasmiddel je gebruikt en krijg je tips om het beste was resultaat te behalen. Het nieuwe wasmiddel wordt automatisch bij jou thuis bezorgd, dus daar hoef je niet meer aan te denken! Bovendien kun je het wasmiddel abonnement per bezorging opzeggen. Zo zit je nergens aan vast en was je altijd op een milieuvriendelijke manier.

Bundles abonnementen reviews

Benieuwd naar de beste Bundles – Website review? Ik heb heel veel Bundles ervaringen gelezen en zo de ultieme Bundles review geformuleerd. Je vindt hem hieronder. 

Over het algemeen zijn de reviews erg positief en zijn klanten tevreden over de service die Bundles biedt. Enkele veelvoorkomende positieve punten die worden genoemd zijn 1) Milieuvriendelijkheid: veel klanten waarderen dat Bundles zich richt op het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid. Zo wordt bijvoorbeeld het gebruik van wasmiddel in plastic flessen vervangen door herbruikbare verpakkingen. 2) Gemak: klanten vinden het prettig dat ze geen omkijken hebben naar het onderhoud en de reparaties van de apparaten die ze huren via Bundles. Dit wordt allemaal geregeld door Bundles zelf. 3) Kwaliteit: klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de apparaten die ze huren via Bundles. Ze zijn vaak van goede kwaliteit en werken goed. En 4) service: klanten vinden de service van Bundles goed. Het team is behulpzaam en reageert snel op vragen en problemen.

“Sinds ik dit abonnement gebruik, hoef ik niet eens meer goedkoper wasmiddel te kopen. De wasmachine staat zo ingesteld dat hij al zuinig is en dankzij de web app maakt Bundles het mij nog makkelijker om te besparen. Een abonnement kost niet zoveel en Bundles brengt je wasmachine gewoon bij je thuis. Bundles maakt ook geen punt van repareren enzo. En je abonnement is na de standaard periode maandelijks opzegbaar. Er wordt daarna ook echt niet meer door Bundles geincasseerd”, vertelt Thomas in zijn review.

Natuurlijk zijn er ook kritische geluiden over Bundles abonnementen. Zo vinden enkele klanten dat de klantenservice niet goed bereikbaar was en dat ze te lang hebben doorbetaald voor een abonnement dat eigenlijk stopgezet was. 

Je doet er als consument dus heel goed aan om je eigen research te doen en zelf te lezen over de vele ervaringen van klanten. Alleen zo kun je voor jezelf een weloverwogen beslissing nemen. 

Bundles Review | Ervaringen en Test

Mijn eigen Bundles ervaring

Natuurlijk deel ik ook graag mijn persoonlijk mening met je. Ik ben niet voor niets enthousiast over het Bundles concept. Ik heb heel lang een goedkope wasmachine gebruikt. Toen kende ik de productspecificaties bundles wasmachine abonnement nog niet. Als er iets kapot ging, zat ik met de gebakken peren. Bundles maakt dat veel eenvoudiger voor haar klanten en dit leidt tot veel tevreden gebruikers. Ik ben er zelf één van; ik had een paar maanden geleden in mijn winkelmand bundles wasmachine abonnement gedaan en toen ben ik klant geworden.

Dat je geen hoge kosten hoeft te betalen, maar wel een gloednieuw product in huis krijgt, vind ik super. Bovendien is Bundles een duurzaam alternatief voor losse apparaten kopen. Het bedrijf denkt ook met je mee over hoe je kunt besparen op de kosten die je maakt, bijvoorbeeld op wasmiddel gebruiken. Want de Bundless app is helemaal ingericht op duurzaamheid. Ben je klant bij Bundles, dan draag je je steentje bij aan een circulaire economie. Bundels maakt het zo heel gemakkelijk om iets goeds te doen voor het milieu.

En hoewel een abonnement overdragen hier niet mogelijk is, kun je wel zorgeloos huren. Reparatie en vervanging van apparaten is namelijk inbegrepen in de maandelijkse kosten. Dat vind ik zelf heel prettig en geruststellend. En is de laatste termijn van je abonnement voorbij? Dan zorgt de Bundles retour service ervoor dat het apparaat weer opgehaald wordt. Die belofte komen zij ook echt na. Bundles blijft eigenaar en jij profiteert als klant van een maandelijks opzegbaar incasso contract. Ik vind het echt ideaal!

Aan de slag met het Bundles concept? Profiteer van vriendenkorting!

Weet je niet wat voor abonnement het beste bij je past of wil je om een andere reden advies op maat? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de Bundles experts. Ook als je vragen hebt over een bepaald abonnement en hoe het precies werkt met dat het maandelijks opzegbaar is, kun je het beste bij hen terecht. 

Heb je een geweldige ervaring met de Bundles abonnementen en ken je nog iemand die misschien geïnteresseerd is in wat Bundles te bieden heeft? Als dat het geval is, dan heb ik goed nieuws voor jou! Met de enige echte Bundles vriendenkorting kun je geld besparen op je volgende factuur. Je vriend of vriendin hoeft alleen maar jouw naam te noemen in het zogenoemde succesformulier en jouw korting wordt automatisch verrekend. Bundles koppelt jullie dan in het systeem aan elkaar en jij wordt beloond voor het maken van reclame!


Bekijk meer productinformatie

Meest gestelde vragen over een Luxe of Classic Bundles wasmachine abonnement

Wil je nog meer weten over Bundles abonnementen en eventuele kortingen? Hieronder lees je antwoorden op de meest gestelde vragen over Bundles Nederland. Doe er je voordeel mee!

Wat is Bundles?

Bundles is een aanbieder van allerlei apparaten voor in het huishouden. Via de website kun je een abonnement afsluiten, waarna er een afspraak met je wordt gemaakt voor de levering van het apparaat. Vanaf dat moment wordt er een vast bedrag per maand afgeschreven van je bankrekening. Na afloop van je abonnement zeg je op en dan komt Bundles de machine weer ophalen. Bij Bundles worden er zogenoemde circulaire abonnementen aangeboden. Dit houdt in dat de apparaten na gebruik worden teruggenomen, kunnen worden gereviseerd en opnieuw worden ingezet (afhankelijk van de staat van onderdelen van het product). Dit is goed voor het milieu en voorkomt dat er onnodig apparaten worden weggegooid.

Wat zijn de algemene Bundles abonnement ervaringen?

Benieuwd naar de algemene Bundles reviews en ervaringen? Bundles krijgt op reviewplatformen overwegend positieve reviews van klanten. Klanten waarderen de nadruk op duurzaamheid en het verminderen van afval. Daarnaast is het gemak dat Bundles biedt een pluspunt. Klanten zijn blij dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over onderhoud en reparaties van de gehuurde apparaten, omdat Bundles dat regelt. Bovendien zijn de apparaten van goede kwaliteit, wat ook wordt genoemd in de reviews. Tot slot is de service van het team van Bundles goed, vertellen klanten. 
 

Kan ik gebruikmaken van korting op Bundles?

Of er nu een kortingscode geldt voor Bundles abonnementen? Helaas is er op dit moment geen geldige kortingscode voor Bundles. Maar dat betekent niet dat er nooit een kortingscode zal gelden. Het is dus verstandig om de website in de gaten te blijven houden voor actuele acties. Bovendien zijn de Bundles abonnementen al heel aantrekkelijk geprijsd. Heb je al een Bundles abonnement en ken je iemand die hier ook enthousiast van wordt, dan kunnen zij jouw naam opgeven in het succesformulier. Je krijgt dan een leuke korting op de volgende factuur. 

» Referenties


1. Chia-Hsun Jackie Lee, Leonardo Bonanni, Jose H. Espinosa, Henry Lieberman, & Ted Selker. (January 2006). Augmenting kitchen appliances with a shared context using knowledge about daily events. IUI ’06: Proceedings of the 11th international conference on Intelligent user interfaces, Pages 348–350.
https://dl.acm.org/doi/abs/10.1145/1111449.1111533

2. Gerald Bauer, Karl Stockinger & Paul Lukowicz. (EuroSSC 2009). Recognizing the Use-Mode of Kitchen Appliances from Their Current Consumption. Smart Sensing and Context, pp 163–176.
https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-642-04471-7_13

3. Ying Yu, & Tung-Jung Sung. (07 Jun 2022). Perceived Values to Evaluate Smart Product-Service Systems of Smart Kitchen Appliances. Engineering Management Journal, Volume 35, 2023 – Issue 3, Pages 257-271.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10429247.2022.2075210

4. Klantenbeoordelingen van Bundles.nl op Trustpilot.
https://nl.trustpilot.com/review/bundles.nl

» Referenties

Conclusie beste Bundles product 2024


Bekijk meer productinformatie

Foto van Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.