In dit artikel

BlueMovement Review Ervaringen en Test!

BlueMovement Review (2024) | Ervaringen en Test!

In dit artikel

BlueMovement is een verhuurbedrijf waar je terechtkunt voor topkwaliteit Bosch en Siemens apparatuur voor in je huis. Met deze witgoed abonnementen maak je je leven een stukje gemakkelijk, want 1) het leven wordt steeds duurder en steeds minder mensen hebben een toereikend budget voor grote uitgaven én 2) het flexibel huren van apparaten is gewoon heel duurzaam. Na afloop van de laatste termijn zeg je namelijk eenvoudig je abonnement op en dan komt BlueMovement je machine weer ophalen. Die wordt dan of gereviseerd en als refurbished abonnement aangeboden óf op verantwoorde wijze gerecycled. Wil je weten waarom ik een abonnement van BlueMovement aanraad? Lees dan snel verder!


Klik hier voor de beste deal

Over BlueMovement

BlueMovement is een van de grootste aanbieders van witgoed abonnementen en abonnementen voor kleine huishoudelijke apparaten, zoals stofzuigers. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en heeft als missie om bij te dragen aan een duurzame toekomst door innovatieve oplossingen te bieden voor huishoudelijke apparaten. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel als je een abonnement van BlueMovement test. Het bedrijf gelooft erin dat het haar verantwoordelijkheid is om bij te dragen aan een duurzame toekomst door producten en diensten te leveren die milieuvriendelijk en duurzaam zijn. En dat doet het onder andere met abonnementen voor nieuwe en refurbished apparaten. 

BlueMovement biedt een scala van abonnementen aan voor huishoudelijke apparaten, waaronder koffiemachines, wasmachines en vaatwassers. De abonnementen zijn ontworpen om klanten te voorzien van duurzame en energiezuinige apparaten die passen bij hun behoeften en budget. Het bedrijf begrijpt dat de aankoop van een nieuw apparaat een grote investering kan zijn en dat het onderhoud van het apparaat een last kan zijn als je er geen ervaring mee hebt. Daarom biedt BlueMovement een all-inclusive oplossing waarbij klanten kunnen genieten van de voordelen van het apparaat, zonder zich zorgen te hoeven maken over onderhoud en reparaties.

BlueMovement Review Ervaringen en Test!

BlueMovement is ook toegewijd aan circulariteit. Het bedrijf is ervan overtuigd dat het belangrijk is om te zorgen voor de planeet en dat iedereen de verantwoordelijkheid heeft om te zorgen voor de toekomstige generaties. Daarom heeft BlueMovement een circulair programma ontwikkeld, waarbij oude apparaten gerecycled worden en worden gebruikt om nieuwe apparaten te maken. Refurbishen heet dat. Op deze manier vermindert BlueMovement de impact op het milieu en zorgt het voor een duurzame toekomst. Kan refurbishen niet, dan wordt het apparaat 100% gerecycled en op verantwoorde wijze afgevoerd. 

Bij BlueMovement is men trots op de uitstekende klantenservice. Een team van deskundige medewerkers staat klaar om klanten te helpen met hun vragen en problemen. Het bedrijf begrijpt dat klanttevredenheid van cruciaal belang is en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met de producten en diensten.

De BlueMovement abonnementen

Betrouwbare apparaten huren voor een fractie van de aankoopprijs? BlueMovement Bosch abonnementen zijn dan helemaal wat je zoekt. BlueMovement is de grootste aanbieder van Bosch apparatuur voor in het huis. Hierbij kun je denken aan abonnementen voor witgoed, maar ook zeker aan kleine apparaten als stofzuigers en koffiemachines. De voordelen van Blue Movement Bosch zijn onder andere: nieuwe topkwaliteit apparaten zonder hoge aanschafprijs, de reparatie en vervanging van defecte onderdelen is gratis, kosteloze breng- en haal-service én de mogelijkheid om het apparaat na de laatste termijn over te kopen. Welke abonnementen BlueMovement allemaal aanbiedt, vertel ik je hieronder. 

BlueMovement witgoed abonnement

Witgoed apparaten zijn een van de duurdere uitgaves voor huishoudens, maar je kunt eigenlijk niet zonder. En vaak gaan deze machines ook kapot op momenten waarop het écht niet uitkomt. Wat je kunt doen (als je budget niet toereikend is voor een nieuw apparaat), is kijken naar een witgoed abonnement. Bij BlueMovement heb je bijvoorbeeld abonnementen voor vaatwassers, drogers, koffiemachines, koelkasten, vriezers, wasdroogcombinaties, keukenmachines en stofzuigers en een Bosch wasmachine lease. Kies de looptijd die bij jou past en sluit je BlueMovement witgoed abonnement eenvoudig digitaal af. 

BlueMovement Review Ervaringen en Test!

BlueMovement koffiemachine abonnement

Een Siemens BlueMovement koffiemachine abonnement sluit je snel en eenvoudig af via de BlueMovement website. Geniet van heerlijke koffie, iedere ochtend weer, zónder hoge aanschafprijs. Met een BlueMovement koffie apparaat abonnement betaal je een vaste lage prijs per maand én profiteer je van all-inclusive service en onderhoud van je machine. 

Je hebt al een BlueMovement koffiemachine abonnement vanaf €22,99 per maand. Op dit moment kun je kiezen uit de Siemens EQ.6 Plus en de Siemens EQ.700 Integral. De EQ.6 Plus kost je tussen de €22,99 en €52,99 per maand. Met deze koffiemachine zet je in een handomdraai heerlijke espresso’s, cappuccino’s, latte macchiato’s en flat white’s. Deze machine heeft, in tegenstelling tot de EQ.700 Integral, geen automatische aanpassing van koffiesterkte. De EQ.700 Integral heeft een maandprijs van €24,99 tot €54,99 per maand. Hiermee zet je veel meer koffiespecialiteiten, waaronder een espresso, espresso doppio, ristretto, longo, americano, caffe crema, caffe grande, coffee pot, heet water, xl coffee, cappuccino, café con leche, koffie verkeerd, caffe latte, latte macchiato, flat white, espresso macchiato, melkschuim, warme melk en een wiener melange.

Waarom een BlueMovement koffiemachine abonnement? Heel simpel: heerlijke koffie en lage maandlasten, een gratis care kit voor het allerbeste onderhoud én gratis reparatie of vervanging van defecte onderdelen. En als je eigenaar van de machine wilt worden, kun je na afloop van de laatste termijn je koffiezetapparaat overkopen voor een gereduceerde prijs. Heb je het koffiemachine abonnement niet meer nodig, dan mag je hem gratis overdragen aan iemand anders. Ook handig voor studenten in een studentenwoning, dus! Wat ik wel jammer vind: alleen een BlueMovement koffie abonnement is er niet. Je moet er dus wel een machine voor nemen.

BlueMovement koelkast abonnementen

Een BlueMovement koelkast abonnement scoor je al vanaf €10,99 per maand. Dat is toch een fantastische deal?! Koop je een nieuwe koelkast, dan kunnen de kosten tot in de honderden euro’s lopen, afhankelijk van het type koelkast dat je wilt. Een koelkast abonnement kan dan de uitkomst bieden, want daardoor betaal je maandelijks een stuk minder. 

En als je graag een duurzaam randje geeft aan je huishouden, dan kun je kiezen voor een refurbished koelkast abonnement. Deze koelkasten hebben al een contract lang bij iemand thuis gestaan en zijn daarna van top tot teen gecontroleerd en gereviseerd. Deze machines werken nog perfect en hoeven nog lang niet naar de schroot, maar worden – vanwege hun tweede leven – tegen een lagere maandprijs aangeboden. Goedkoper én duurzamer dus. Bij BlueMovement kun je kiezen uit 6 verschillende koelkasten en koelvriescombinaties. Selecteer op basis van jouw wensen en huishouden het abonnement dat het beste bij je past en profiteer!

Eén van de belangrijkste voordelen van het huren van een BlueMovement koelkast, is dat je als klant geen grote som geld hoeft te betalen voor de aankoop van een koelkast. In plaats daarvan betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de koelkast. Dit kan vooral handig zijn als je flexibiliteit wilt en geen groot budget hebt voor huishoudelijke apparaten.

BlueMovement Review Ervaringen en Test!

BlueMovement wasmachine abonnementen

Een wasmachine is zo belangrijk voor je huis, maar velen van ons hebben het geld niet om een gloednieuwe wasmachine in één keer te betalen. Helemaal niet in de huidige economie. Daarom kan het lonen om een BlueMovement wasmachine te per maand te betalen. Een Bosch wasmachine leasen kan bij BlueMovement al vanaf €11,99. Op dit moment kun je kiezen uit 6 verschillende soorten Blue Movement wasmachine abonnementen. En dan kun je ook nog kiezen voor refurbished modellen. Met een minimaal vulgewicht van 7 kilogram is iedere wasmachine geschikt voor middelgrote tot grote huishoudens. Een Bosch wasmachine huren doe je heel eenvoudig via de BlueMovement website. 

Wil je na afloop van je contract eigenaar worden van je BlueMovement wasmachine? Dan mag je het artikel overkopen voor een vriendenprijsje. Je BlueMovement waschmaschine is dan écht van jou. Een wasmachine leasen Bosch is ideaal voor iedereen die zonder hoge aanschafprijs gebruik wil maken van een topkwaliteit product. Wil jij ook een wasmachine huren Bosch? Activeer je abonnement via de BlueMovement website. 

BlueMovement abonnementen droger

Bij BlueMovement kun je ook heel voordelig een Bosch droger huren. Voor zo’n kwaliteitsdroger betaal je bij BlueMovement minimaal €11,99 voor een refurbished model. Liever nieuw? Dat kan ook! Dan liggen de prijzen wel ietsje hoger. Met het duurste droger abonnement op €24,99, is er voor ieder budget wel een geschikt abonnement. De drogers hebben energielabel B tot A+++ en daarmee zijn ze dus ook lekker duurzaam. Let er overigens wel op wat voor droger je wilt. Je kunt kiezen uit condensdrogers en warmtepompdrogers. 

Sluit je nu een droger abonnement af in combinatie met een wasmachine abonnement? Dan krijg je de eerste 3 maanden 50% korting op het tweede abonnement! Dat is pas service van BlueMovement! 

BlueMovement Review Ervaringen en Test!

BlueMovement vriezer abonnement

Wil je net even wat extra diepvriesruimte, dan heb je vast al eens gedacht aan een vrijstaande vriezer. Die zijn er in alle soorten en maten, maar kosten je al gauw een paar honderd euro. En dat is natuurlijk wel duur ‘voor erbij’. Niet getreurd! Met een BlueMovement vriezer abonnement heb je al voor een kleine huurprijs per maand een hagelnieuwe (of refurbished) vrijstaande vriezer. Voor de goedkoopste vriezer abonnementen betaal je nog geen tientje per maand! De duurdere vriezer abonnementen kosten je overigens nog geen €30. Op dit moment biedt BlueMovement 3 soorten vriezers aan: 2 tafelmodellen en 1 vrijstaande vriezer met een inhoud van 366 liter. Beide tafelmodellen hebben een inhoud van 83 liter. 

Via de BlueMovement site sluit je nu heel snel en eenvoudig je vriezer abonnement af. Profiteer bovendien van gratis installatie, reparatie en vervanging gedurende je abonnement. Eigenaar worden van je vriezer? Je mag het apparaat na de laatste termijn overkopen van BlueMovement. 

BlueMovement wasdroogcombinatie abonnementen

Geen ruimte voor zowel een wasmachine als een droger? Dan kun je eens kijken naar een wasdroogcombinatie abonnement. Die vind je ook bij BlueMovement! Je hebt al een BlueMovement wasdroogcombinatie vanaf €15,99. En hoewel die prijs misschien hoger lijkt dan van de andere abonnementen, moet je er rekening mee houden dat dit een twee-in-één apparaat is. En als je het zo bekijkt, is hij juist weer hartstikke goedkoop. 

Het enige nadeel van een wasdroogcombinatie is dat je vaak minder vulgewicht hebt, omdat er meerdere componenten in de machine gebouwd worden (terwijl hij dezelfde afmetingen behoudt als een wasmachine/droger). Wasdroogcombinaties zijn met name uitstekend geschikt voor kleine huishoudens of mensen met weinig ruimte thuis. Bij de combinaties van BlueMovement kun je kiezen uit 4 verschillende soorten wasdroogcombinaties.

Welke machine het beste bij je past, ontdek je op de BlueMovement website. Weet je het nog niet helemaal zeker, dan mag je altijd de BlueMovement klantenservice bellen voor advies op maat. Zo weet je zeker dat je een wasdroogcombinatie abonnement afsluit dat écht bij je past. 

BlueMovement vaatwasser abonnement

In de meeste keukens is een vaatwasser niet meer weg te denken, maar echt een must-have is het niet. Daarom hebben mensen met een beperkter budget vaak geen vaatwasser thuis. Met een vaatwasser abonnement van BlueMovement wordt het voor werkelijk iedereen haalbaar om zo’n fijne keukenhulp in huis te halen. Je hebt namelijk al een vaatwasser abonnement vanaf €11,99 per maand. 

Heb je weinig ruimte in de keuken? Dan kun je kiezen voor een extra smal model van 45 centimeter breed. Deze vaatwasser biedt ruimte voor 9 couverts en is prima geschikt voor kleine huishoudens. Ook qua energielabels is er veel variatie bij de BlueMovement vaatwasser. Bedenk dus van tevoren wat voor jou belangrijk is en kies het vaatwasser abonnement dat het beste bij jou past. 

BlueMovement Review Ervaringen en Test!

BlueMovement stofzuiger abonnementen

Stofzuiger abonnementen zijn helemaal niet zo gangbaar en daar snap ik eigenlijk helemaal niets van. Want, hoe handig is het dat je een snoer- en zakloze stofzuiger kunt huren voor een vaste prijs per maand? Zo’n zelfde stofzuiger is gigantisch duur als je hem in één keer wilt afrekenen en eerlijk gezegd heb ik er zelf dan het geld niet voor over. Maar met een abonnement ineens wel. Bij BlueMovement kun je een van de weinige stofzuiger abonnementen afsluiten. Voor het goedkoopste stofzuiger abonnement betaal je nog geen €10,50 en voor het duurste abonnement net geen 4 tientjes per maand. Dat is een wat hoge maandprijs, maar dan heb je ook werkelijk alles wat je nodig hebt. 

BlueMovement keukenmachine abonnementen

Hoewel keukenmachines niet echt tot de basisartikelen voor in de keuken horen, zijn ze onmisbaar voor iedereen die regelmatig aan de bak gaat of deeg voor pizza en pasta zelf wil maken. En met een keukenmachine abonnement hoeft dat helemaal geen grote uitgave te zijn. Bij BlueMovement heb je al een keukenmachine abonnement voor €14,99 of €38,99 per maand. Dit hangt af van de nieuwstaat van de keukenmachine. Kies je voor een refurbished artikel, dan betaal je de lagere prijs. Maar laat die lage prijs per maand je niet voor de gek houden, want ook de refurbished keukenmachines doen hun werk hartstikke goed. Ook leuk (én handig): deze keukenmachine heeft een ingebouwde weegschaal. 

BlueMovement Review Ervaringen en Test!

BlueMovement ervaringen

Benieuwd naar de Blue Movement reviews? Hieronder heb ik onder andere Trustpilot BlueMovement beoordelingen gebundeld. 

BlueMovement heeft overwegend positieve reviews op Trustpilot, een platform voor consumentenreviews. Sommige klanten geven de website een hoge beoordeling en prijzen de goede klantenservice en snelle levering van producten, terwijl anderen toch wel wat klachten hebben over de kwaliteit van de producten en de klantenservice.

De meeste klanten zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit van de producten die zij hebben ontvangen, waaronder witgoed en kleine huishoudelijke apparaten. Ook wordt de snelle levering van producten en de goede communicatie met de klantenservice als zeer positief beoordeeld. Verschillende klanten benadrukken dat de medewerkers van de klantenservice heel behulpzaam en vriendelijk zijn en dat eventuele problemen snel worden opgelost.

Aan de andere kant zijn er ook klanten die minder goede beoordelingen hebben gegeven over de kwaliteit van de producten en de klantenservice van BlueMovement. Sommige klanten die problemen ondervonden, geven bijvoorbeeld aan dat het moeilijk was om contact op te nemen met de klantenservice en dat de responstijd soms lang was. Een aantal klanten vond de communicatie met de klantenservice ook niet erg transparant.

Wil jij ergens een abonnement afsluiten? Lees dan altijd zelf nog even goed de reviews na. Zo weet je zeker dat je een weloverwogen beslissing neemt die goed voelt voor jou. 

De voor- en nadelen van BlueMovement lease

Wil jij de voordelen nog even op een rijtje zien? Altijd handig! Hieronder vind je die van de BlueMovement lease. Ook heb ik enkele nadelen ontdekt, die ik hieronder heb opgesomd.

Voordelen BlueMovement huren

✅ Topkwaliteit Bosch witgoed voor een lage prijs per maand;  

✅ Duurzamer alternatief? Kies dan voor refurbished;

✅ Koffiemachines van A-merk Siemens;

✅ Eigenaar worden? Koop je machine aan het einde van de looptijd over;

✅ Aan het einde van je contract wordt je machine kosteloos opgehaald; 

✅ Zorgeloos huren: BlueMovement reparatie of vervanging van defecten is kosteloos;

✅ Geen BlueMovement BKR.

Nadelen BlueMovement huren

❌ Als je opzegt voor de laatste termijn, dan betaal je nog een vergoeding;

❌ Als je niet opzegt, dan wordt je abonnement automatisch verlengd. 

BlueMovement contact

BlueMovement bellen? Dat kan via het BlueMovement telefoonnummer! In Mijn BlueMovement (je account) kun je bovendien alles bekijken met betrekking tot je abonnement. Klik hiervoor op BlueMovement inloggen. BlueMovement België en BlueMovement Vlaanderen zijn er op dit moment nog niet. 

Ga je verhuizen? Bel het bedrijf dan zeker even op. De BlueMovement verhuizen dienst houdt namelijk in dat het bedrijf je machine eens per jaar met je mee verhuist. Deze Blue Movement NL service is natuurlijk hartstikke fijn en je kunt er daarom gerust gebruik van maken!


Klik hier voor de beste deal

BlueMovement kortingscode

Om een leuke BlueMovement korting te scoren, kun je verschillende abonnementen met elkaar combineren. Via je eigen account kun je heel eenvoudig een tweede en derde abonnement toevoegen en daarvoor krijg je de eerste 3 maanden 50% korting. Een reguliere kortingscode is er op dit moment niet. 

Kies voor gemak met deze andere toffe abonnementen

Je kunt op deze website niet alleen terecht voor een review over BlueMovement abonnementen. Ik onderzocht eerder bijvoorbeeld al het beste koffiemachine abonnement, maar ook naar abonnementen voor andere huishoudelijke apparaten deed ik onderzoek. 

Zo kun je hier bijvoorbeeld het beste fornuis abonnementbeste wasmachine abonnementdroger abonnementvaatwasser abonnement en koelkast abonnement vinden. Daarnaast heb ik onderzocht wie de beste abonnementen voor de stofzuiger,wasmiddelvaatwasblokjeskeukenmachinesWC papier en zelfs vriezers en wasdroogcombinaties aanbiedt. Wil je een goede nachtrust? Dan kun je checken wie het beste matras abonnement en bed abonnement of het beste boxspring lease aanbiedt. 

Wil je meer weten over je abonnement bij BlueMovement opzeggen? Ook die informatie vind je op mijn website. Net als reviews over andere abonnementen aanbieders, zoals mijn Bundles abonnementen review, Splash lease review, Skala abonnementen review en Coolblue abonnementen review

BlueMovement Review Ervaringen en Test!

Meest gestelde vragen over Blue Movement huur

Wil je nu nog meer weten over de (witgoed) abonnementen of Bluemovement.nl? Hieronder vind je de antwoorden van deze meest gestelde vragen. 

Hoe werkt een abonnement bij Blue movement.nl?

Hoe een abonnement bij BlueMovement nl werkt, vertel ik je graag. Bij BlueMovement huur je heel eenvoudig en flexibel een Bosch of Siemens machine voor een vaste prijs per maand. Je mag dan gedurende de looptijd van het abonnement (die je overigens helemaal zelf kiest) onbeperkt gebruikmaken van het apparaat. En gaat er iets stuk, dan zorgt BlueMovement voor de reparatie of vervanging. Na afloop van de laatste termijn zeg je je abonnement op. Je kunt er dan voor kiezen om het apparaat te laten ophalen of om hem over te kopen voor een speciale prijs. 

Kan ik gebruikmaken van korting op BlueMovement?

Of er een korting of kortingscode voor BlueMovement geldt? Op dit moment zijn er geen actieve kortingscodes voor BlueMovement abonnementen. Je krijgt echter wel korting op een tweede of derde abonnement. Hiervoor kun je inloggen op Mijn BlueMovement en je nieuwe abonnement toevoegen aan je account. De korting wordt dan helemaal automatisch verrekend. Deze korting van 50% is geldig voor de eerste 3 maanden van je nieuwe abonnement en geldt alleen op witgoed abonnementen. 

Wat zijn de algemene reviews BlueMovement?

Wat de algemene Blue Movement reviews zijn, heb ik voor je onderzocht. Over het algemeen lijkt BlueMovement een website te zijn met overwegend positieve beoordelingen. Hoewel de meeste klanten tevreden zijn met hun aankoop en de service die zij hebben ontvangen, zijn er ook klanten die klachten hebben over de kwaliteit van de producten en de klantenservice. Je doet er dus goed aan om altijd zelf nog op zoek te gaan naar klantbeoordelingen. Een stukje terug in dit artikel, geef ik een uitgebreide BlueMovement review. (1)

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.