In dit artikel

Bloomon Abonnement Review

Bloomon Abonnement | Review (2023)

In dit artikel

Wil je mogelijk een Bloomon abonnement afsluiten? Voordat je een Bloomon abonnement afsluit, wil je je uiteraard goed voorbereiden. Dat doe je door deze Bloomon review door te nemen. In deze review vertel ik je alles over het bloemenabonnement van Bloomon, terwijl ik ook met een schuin oog naar andere bloemen abonnementen kijk. Daardoor krijg je een duidelijk beeld van het bloemenabonnement van Bloomon.


Klik hier voor meer informatie!

Wat is het Bloomon abonnement precies?

Voordat ik de diepte induik, vertel ik je graag meer over het Bloomon abonnement. Wat is bijvoorbeeld zo typerend aan Bloomon bloemen? En wat is zo typerend aan het Bloomon abonnement? Nou, het Bloomon abonnement is vrij uniek. Dit komt onder meer doordat je uit meerdere abonnementen kunt kiezen.

Ten eerste is het mogelijk om een keuze te maken tussen vier soorten bossen. Ten tweede ben je met de Bloomon bloemen van super verse bloemen verzekerd. Men werkt hiervoor met de juiste partijen (kwekers) samen. Ten derde kun je de Bloomon laten bezorgen, waardoor je ook daar geen omkijken naar hebt.

Ten vierde kan ik alvast het volgende verklappen: met het abonnement bij Bloomon ben je van prachtige bloemen verzekerd. De bloemen zijn een lust voor het oog en worden inclusief een gratis glazen geleverd. Daarbij valt mij ook op dat de Bloomon abonnement kosten mee vallen.

Bloomon Abonnement Review

Hoe werkt bloemen bij Bloomon bestellen precies?

Bij Bloomon heb je meerdere mogelijkheden:

 • Losse bloemen bestellen. Het is mogelijk om losse bloemen bij Bloomon te bestellen. Je kunt zo’n Bloomon boeket laten bezorgen, bijvoorbeeld bij je thuis of bij iemand anders.
 • Een abonnement afsluiten. Idealiter sluit je een Bloomon abonnement af. In deze review over Bloomon richt ik mij volledig op dit abonnement, aangezien ik hier uiterst te spreken over ben.

Wat zijn de voordelen van het Bloomon abonnement?

Is het nou aan te raden om voor het Bloomon abonnement te kiezen? Als ik hier antwoord op moet geven, zou ik dat met één woord kunnen doen: Ja. Het is in mijn ogen absoluut aan te raden om te kiezen voor het Bloomon abonnement. Dat heeft onder meer met onderstaande voordelen te maken.

Bloomon Abonnement Review

Je hebt nergens omkijken naar

Wil je in je woning van prachtige bloemen genieten, maar hier geen omkijken naar hebben? Dan zit je met het Bloomon abonnement goed. Met de Bloomon bloemen en dit abonnement heb je simpelweg nergens omkijken naar:

 • Je laat de Bloomon bloemen thuis bezorgen. Dit betekent dat je niet zelf naar de plaatselijke bloemenwinkel meer hoeft te gaan. Nee, je laat de bloemen gewoon thuis bezorgen, waardoor je de nodige tijd weet te besparen. De bloemen bezorgd krijgen is al met al ideaal te noemen.
 • De Bloomon bloemen zijn prachtig. Doordat de Bloomon bloemen vers én prachtig zijn, geniet je hier op en top van. Je doet bovendien langere tijd met één boeket.

Je hebt uit meerdere abonnementen de keuze

Bij Bloomon kies je ook nog eens uit meerdere abonnementen. Zo kun je voor een small boeket gaan, maar ook voor een medium boeket of juist een large boeket. Met deze bloemen in huis geniet je hoe dan ook van de nodige voordelen.

Zelf vind ik het een groot voordeel dat je uit meerdere abonnementen kunt kiezen. Je bent hierdoor namelijk in staat om voor jezelf het perfecte abonnement uit te kiezen. Wil je een Bloomon abonnement cadeau geven? Ook dan is dit een groot voordeel. Je hebt hierdoor namelijk ook de keuze uit meerdere prijsklassen. Dit maakt het des te leuker om een Bloomon abonnement cadeau te geven.

Bloomon Abonnement Review

Je bepaalt alles zelf

Bij Bloomon heb je dus uit meerdere abonnementen de keuze. Daar blijft het echter niet bij. Je kunt ook alle randzaken van het abonnement naar eigen wens bepalen.

Wil je dat je de bloemen ontvangt op een avond? Dan kun je dat aangeven bij Bloomon. Vanaf dat moment krijg je een nieuw boeket alleen ’s avonds geleverd. Ook bepaal je zelf met welke frequentie je de bloemen ontvangt.

Ten opzichte van veel andere bloemen abonnement geniet je bij Bloomon dus van veel meer gemak en flexibiliteit.

De website werkt prima

Wil je thuis van een prachtig boeket bloemen genieten? Dan zit je hiervoor dus goed met een abonnement van Bloomon. Dit is ook te danken aan de website. De website werkt namelijk prima, is snel en is ook nog overzichtelijk. Bovendien heeft Bloomon op haar website duidelijke informatie geplaatst. Het is hierdoor direct duidelijk wat het bloemenabonnement inhoudt.

Uitsluitend mooie bloemen

Bij Bloomon krijg je ook uitsluitend mooie bloemen geleverd. Elke bos bloemen is vers, is op een prachtige manier samengesteld en is lekker kleurrijk. Met deze mooie bloemen geniet je in je woning dus van meerdere voordelen:

 • Bloemen staan in elk huis prachtig. Ongeacht voor wat interieurstijl je bent gegaan, kun je prima kiezen voor de mooie bloemen van Bloomon. Dit zijn eigenlijk de mooiste bloemen die je tegenwoordig thuis afgeleverd kunt krijgen.
 • Je varieert met de uitstraling in je woning. Door het bloemenabonnement van Bloomon af te sluiten, varieer je ook nog met de uitstraling in je woning. Periodiek krijg je een nieuw boeket geleverd, waardoor je continu de bloemen in je woning kunt wisselen.
 • Bloemen zijn goed voor de luchtkwaliteit. Met bloemen in huis geniet je ook nog van een betere luchtkwaliteit. Een Bloomon bos is al met al een aanwinst voor in elk huis.
Bloomon Abonnement Review

Wat zijn de nadelen van het bloemenabonnement van Bloomon?

Is het bloemenabonnement van Bloomon beter dan andere bloemen abonnement? Ja, dat vind ik wel. Toch is het ook bij dit abonnement zaak om met een paar kleine aandachtspunten rekening te houden.

De kosten zijn vrij fors

Ten opzichte van andere bloemen abonnementen is het abonnement van Bloomon relatief prijzig. Maar, je krijgt daar dan wel een hoop voor terug. Kies je bijvoorbeeld voor minimaal drie boeketten? Dan krijg je een gratis vaas meegeleverd. Dit is dan iets waarmee Bloomon zich weer weet te onderscheiden, ondanks het forsere prijskaartje.

Je zit aan weer een abonnement vast

Hoeveel abonnementen heb je op dit moment al lopen? Als je voor dit bloemenabonnement kiest, krijg je met nóg een abonnement te maken. Dat is mogelijk niet voor iedereen ideaal. Keerzijde is wel dat je continu prachtige boeketten geleverd krijgt. Voor deze mooie boeketten hoef je dus niet meer naar de plaatselijke bloemenwinkel te gaan.

Wat zijn de Bloomon ervaringen?

Het is uiteraard interessant om naar de Bloomon reviews te kijken. Dat heb ik dan ook gedaan, waarbij meerdere zaken mij opvielen:

 • De meeste Bloomon ervaringen zijn super positief. Bijna elke Bloomon ervaring die in online tegengekomen ben, is super positief. Alleen dat is al veelzeggend.
 • Veel mensen zijn te spreken over de kwaliteit van de bloemen. Als je een boeket bloemen bestelt, wil je uiteraard wel prachtige bloemen geleverd krijgen. Dat is bij Bloomon in ieder geval zo. De meeste kopers geven aan dat de boeket bloemen prachtig zijn.
 • Veel mensen zijn te spreken over het gemak. In veel Bloomon reviews komt ook het gemak naar voren. Zo geven veel mensen aan dat het ideaal is dat je bloemen thuis geleverd krijgt. Ook geven veel mensen aan dat het ideaal is dat je uit meerdere soorten boeketten kunt kiezen.

Wat kost een Bloomon abonnement?

Spreekt dit abonnement je meer aan dan andere bloemen abonnementen? Dan vind ik volledig logisch. Zelf ben ik ook te spreken over dit abonnement. Dit komt onder meer door de Bloomon abonnement kosten.

Het is allereerst goed om te weten dat de kosten vrij fors zijn. Dat is althans het geval als je puur naar de prijs per maand kijkt. Kijk je echter naar alles wat je geleverd krijgt? Dan vallen de Bloomon abonnement kosten plots wel mee. Zo krijg je dus een gratis vaas geleverd.

Voor het overzicht zet ik de kosten van de boeketten voor je op een rijtje:

 • Pixie: 16,77 euro per bos
 • Original: 19,57 euro per bos
 • Deluxe: 23,77 euro per bos
 • Atelier: 20,96 euro per bos

Wil je een Bloomon jaarabonnement afsluiten? Dan moet je even goed bepalen hoe vaak je de bloemen wilt ontvangen. Bestaat er ook nog een Bloomon korting of een Bloomon abonnement aanbieding? Nou, de prijzen die ik hierboven benoemd heb, zijn al de prijzen die horen bij een aanbieding.

Bloomon Abonnement Review

Conclusie: is het abonnement van Bloomon aan te raden?

Ja, het abonnement van Bloomon is absoluut aan te raden. Je stelt dit abonnement naar wens samen, je geniet van prachtige bloemen en je geniet van veel gemak. Je betaalt hier wel iets voor, maar dat is het geld dubbel en dwars waard!


Klik hier voor meer informatie!

Nog meer interessante abonnementen voor bloemen en planten

Ben jij net zo fan van abonnementendiensten als ik? Nou, dan heb ik een prachtige lijst voor je in de aanbieding. Want naast abonnementen voor eten en drinken zijn er ook abonnementen voor wonen, koken en huishouden, abonnementen voor bloemen en planten, abonnementen voor kleding, schoenen en accessoires en abonnementen voor mooi en gezond. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van abonnementen op boeken, muziek en films, abonnementen op computer en elektronica, tv abonnementen, abonnementen voor dier, tuin en klussen, speelgoed abonnementen, goodieboxen, apps, abonnementen voor sport en bewegen, abonnementen voor recreatie of zelf abonnementen voor auto’s, fiets en OV. Vandaag de dag is de keuze in abonnementen enorm!

In het kader van bloemen en planten abonnementen kunt u meer lezen over het planten abonnement. Van het bloemen abonnement word ik persoonlijk heel blij. Maar heb je ook wel eens gedacht aan een kunstbloemen abonnement of zijden bloemen abonnement? Mocht je een held zijn met de groene vingers dan is een stekjesabonnement zeker iets voor jou!

Ook schreef ik reviews over de diverse merken. Denk hierbij aan een Bloomon review of Bloemen van de teler review. Nieuwsgierig? Lees dan zeker deze reviews.

Wil je meer weten over al deze abonnementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor jou én waar je ze het beste kan afsluiten. Je kan bij al onze partners met een gerust hart een abonnement nemen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke abonnementen jouw leven makkelijker gaan maken!

We hebben zelfs uitgezocht hoe je het beste een abonnement weer kan opzeggen mocht het toch geen perfecte match blijken te zijn.

Bloomon Abonnement Review

Veelgestelde vragen over een Bloomon abonnement

Wat is het beste Bloomon abonnement?

Het Original abonnement is het beste abonnement van Bloomon. Althans; Bloomon geeft zelf aan dit het meest gekozen abonnement is.

Hoe werkt een Bloomon abonnement?

Selecteer online voor welk boeket je wilt gaan. Maak vervolgens een Bloomon account aan en selecteer hoe vaak je de bloemen wilt ontvangen. Vervolgens sluit je het abonnement voor een gewenste periode af. Vanaf dat moment krijg je periodiek prachtige bloemen thuis bezorgd.

Wat kost een Bloomon abonnement?

Bij het goedkoopste Bloomon abonnement betaal je 16,77 euro per bos. Dit is op zich vrij veel geld, maar je krijgt wel heel veel waar voor je geld! (1)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Bloomon Abonnement | Review (2023)

Laat een reactie achter