In dit artikel

Bloemen Van De Teler Review

Bloemen Van De Teler | Review (2024)

In dit artikel

Wil je thuis graag altijd van prachtige en verse bloemen genieten? Dan ben je bij Bloemen van de Teler mogelijk aan het juiste adres. Bij deze partij kun je bloemen bestellen en deze bloemen vervolgens thuis laten bezorgen. Daarbij heb je één zekerheid: de bloemen komen rechtstreeks van de teler. Dit betekent onder meer dat je van super verse bloemen verzekerd bent.


Klik hier voor meer informatie!

Over Bloemen van de Teler

Bloemen van de Teler is wat mij betreft een vrij uniek bedrijf. Dit komt onder meer door onderstaande kenmerken:

 • Alle bloemen komen direct van de telers. Ongeacht welk boeket je bij Bloemen van de Teler bestelt, ben je er zeker van dat de bloemen rechtstreeks van de teler af komen.
 • De bloemen worden zorgvuldig gecombineerd. Bij Bloemen van de Teler bestel je niet zomaar een boeket, maar een boeket van super verse seizoen bloemen. Belangrijk voordeel is dat deze bloemen door de telers zorgvuldig gecombineerd worden. Je geniet hierdoor niet alleen van verse bloemen, maar ook van prachtige boeketten.
 • Je kunt de bloemen thuis laten bezorgen. Ongeacht welk boeket je bestelt, kun je dit boek thuis laten bezorgen. Je hoeft dus niet meer de deur uit om van prachtige bloemen te kunnen genieten.
Bloemen Van De Teler Review

Meerdere mogelijkheden bij Bloemen van de Teler

Bij Bloemen van de Teler geniet je van de meest verse bloemen. Deze bloemen komen direct van de teler, waardoor elke bos bloemen prachtig én vers is. Daarbij geniet je ook nog eens van meerdere mogelijkheden.

Abonnement veldboeket

Ben je liefhebber van een prachtig veldboeket? Dan zit je met dit abonnement bij Bloemen van de Teler goed. Elk boeket dat je bij dit abonnement geleverd krijgt, bestaat uit een combinatie van prachtige veldbloemen. Hierbij kun je ook nog uit drie pakketten kiezen:

 • Lief: 14 tot 15 stelen van 75 centimeter hoog
 • Heel lief: 18 tot 21 stelen van 85 centimeter hoog
 • Super lief: 19 tot 24 stelen van 95 centimeter hoog

Abonnement klassiek boeket

Ben je meer een liefhebber van de klassiekere boeketten? Dan sluit het abonnement klassiek boeket perfect op je wensen aan. Ook hierbij geldt weer dat je uit meerdere pakketten kunt kiezen:

 • Charmant: 14 tot 17 stelen van maximaal 55 centimeter hoog
 • Echt charmant: 16 tot 20 stelen van maximaal 60 centimeter hoog
Bloemen Van De Teler Review

Bestel een vaas

Wil je niet alleen van de meest verse bloemen genieten, maar ook van fraaie vazen? Dan zit je daarvoor bij Bloemen van de Teler ook goed. Bij deze firma kun je namelijk uit 7 verschillende glazen kiezen. Elke vaas is op zijn eigen manier uniek en fraai.

De Bloemen van de Teler smoked sfeer vaas is één van de populairste vazen. Met de Bloemen van de Teler smoked sfeer vaas geniet je namelijk van een prachtig contrast. De Bloemen van de Teler smoked sfeer is vrij donker, terwijl de bloemen juist kleurrijk zijn. De kleurrijke bloemen vormen dan ook een prachtig contrast met de Bloemen van de teler smoked sfeer vaas.

Overigens heb je de keuze uit meerdere Bloemen van de Teler smoked sfeer vazen. Zo kun je voor de Bloemen van de Teler smoked sfeer 2 vaas kiezen, maar ook voor de Bloemen van de Teler smoked sfeer 1 vaas. Zowel de Bloemen van de Teler smoked sfeer 2 vaas als de Bloemen van de Teler smoked sfeer 1 vaas zijn wat mij betreft prachtig.

Cadeaubos

Wil je aan iemand een prachtig cadeau geven? Dan zit je goed met een cadeau van bloemen van de teler. Je hebt de keuze uit een cadeaubon, kleine cadeautjes of een heuse cadeaubos. Indien je voorkeur naar een cadeaubos uitgaat, heb je de keuze uit vier verschillende soorten boeketten.

Wat zijn de voordelen van Bloemen van de Teler?

Is het aan te raden om te kiezen voor één van de bloemen van Bloemen van de Teler? Ja, dat is zeker het geval. Dit heeft in mijn ogen meerdere redenen, waarover ik je hieronder graag meer vertel.

Je hebt uit meerdere abonnementen de keuze

Het is allereerst een groot voordeel dat je uit meerdere abonnementen kunt kiezen. Wil je graag verse bloemen in veldboeketstijl hebben? Dan kies je voor het abonnement veldboeket.

Wil je graag klassieke bloemen hebben die iets lager zijn? Dan kies je voor het abonnement klassiek boeket. Dat je deze keuze hebt, is wat mij betreft een groot voordeel. Elke bos bloemen die je ontvangt, is hierdoor volledig naar je smaak.

Bovendien heb je uit meerdere soorten abonnementen de keuze. Wil je elke twee weken van verse bloemen genieten? Dan stel je in dat je elke twee weken een bos bloemen wilt ontvangen. Wil je niet elke twee weken van verse bloemen genieten, maar bijvoorbeeld elke week? Dan kun je ook dat instellen.

Bloemen Van De Teler Review

De bloemen komen direct van de teler

Bij Bloemen van de Teler heb je één zekerheid: alle bloemen komen direct van de teler. Doordat de bloemen direct van de teler komen, zijn ze super vers. Vers van de teler dus super vers; dat is eigenlijk hetgeen waar deze firma zich mee weet te onderscheiden.

Vanaf de teler dus super vers; wat betekent dit nou precies? Dit betekent onder meer dat je langere tijd van een bos bloemen geniet. Ook betekent dit dat de bloemen super lekker ruiken.

Vanaf de teler dus super vers, brengt wat mij betreft alleen maar voordelen met zich mee. Dit voordeel gaat bovendien hand in hand met bovenstaand voordeel. Ongeacht voor welk abonnement je kiest, geniet je van de mooiste bos bloemen!

Interessante Bloemen van de Teler korting

Ben je op zoek naar een Bloemen van de Teler kortingscode? Nou, er bestaat niet echt een kortingscode voor Bloemen van de Teler. Wel kun je op dit moment van een hele interessante Bloemen van de Teler korting genieten.

Dit doe je simpelweg door je eerste boeket bij deze firma te bestellen. Bij je eerste boeket krijg je namelijk 2 gratis vazen. Dit kan bijvoorbeeld de Bloemenvandeteler smoked sfeer 1 vaas zijn of de Bloemenvandeteler smoked sfeer 2 vaas.

Wil je je eerste boeket bij deze firma bestellen? Dan is het goed om te weten dat de bloemen direct van de teler komen. Ook is het goed om te weten dat je de bloemen met de gewenste frequentie kunt laten bezorgen. Zo kun je de bloemen elke twee weken thuis laten bezorgen.

Bezorging in heel Nederland

Wil je bloemen bij deze firma bestellen? Dan geniet je van bezorging in heel Nederland. Ongeacht waar je woont, zorgt deze firma ervoor dat je het boeket thuis geleverd krijgt. Wil je meerdere boeketten bestellen? Ook dan geldt de bezorging in heel Nederland. Voor meerdere boeketten moet je uiteraard wel meer geld betalen.

Bloemen Van De Teler Review

Wat zijn de nadelen van Bloemen van de Teler?

Wil je een bosje bloemen direct van de teler kopen? Dan zit je daarvoor dus goed bij Bloemen van de Teler. Zelf ben ik heel erg te spreken over deze firma, mede doordat je uit meerdere bloemen kunt kiezen. Ook kun je een bijpassende vaas bestellen en krijg je zelfs een gratis vaas bij je eerste boeket. Voordat je van deze gratis vaas kunt genieten, zou je je ook even in de nadelen moeten verdiepen. De twee (kleine) nadelen som ik graag even voor je op:

 • Je moet thuisblijven voor de bezorging. Logischerwijs moet je thuis blijven voor de bezorging. Daarbij is het jammer dat je niet in kunt stellen dat je de bloemen ’s avonds bezorgd wilt hebben.
 • Kwaliteit is per boeket verschillend. Voor de vele boeketten werkt deze firma samen met allerlei telers. Dat de bloemen direct van de teler komen, is uiteraard een groot voordeel voor de versheid. Feit is wel dat elke teler op een andere manier werkt en dat er dus kwaliteitsverschillen per boeket bestaan.

Wat zijn de Bloemen van de Teler ervaringen?

Ben je benieuwd naar de Bloemen van de Teler ervaringen? In deze Bloemen van de Teler review heb ik al mijn bevindingen met je gedeeld. Gelukkig hebben al meerdere klanten dit ook gedaan. Zij hebben hun bevindingen via bijvoorbeeld Trustpilot gedeeld.

Bij Trustpilot zijn bijna 400 reviews achtergelaten. Van deze reviews is de gemiddelde score een 4,7. Aangezien de schaal bij Trustpilot van 1 tot 5 loopt, is deze gemiddelde score super hoog. Dat is veelzeggend voor deze firma. En voor de tevredenheid van haar klanten.

Bloemen Van De Teler Review

Wat kosten bloemen bij Bloemen van de Teler?

Graag vertel ik je ook nog meer over de Bloemen van de Teler kosten. Om dat te doen, neem ik de verse bloemen in veldboeketstijl als voorbeeld.

Voor verse bloemen in veldboeketstijl kun je een abonnement afsluiten. Daarbij heb je de keuze uit drie soorten verse bloemen in veldboeketstijl:

 • Lief: 16,95 euro. 14 tot 14 stelen van 75 centimeter hoog.
 • Heel lief: 21,95 euro. 18 tot 21 stelen van 85 centimeter hoog.
 • Super lief: 24,95 euro. 19 tot 24 stelen van 95 centimeter hoog.

Zoals je kunt zien, zijn de fraaie bloemen in veldboeketstijl behoorlijk betaalbaar. Volgens Bloemen van de Teler bespaar je zelfs geld met deze fraaie bloemen in veldboeketstijl. Wat wil je nog meer?

Conclusie: is een abonnement op Bloemen van de Teler aan te raden?

Ja, een abonnement op Bloemen van de Teler is absoluut aan te raden. Je geniet van mooie bloemen, je geniet van veel gemak en je hebt uit meerdere abonnementen de keuze. Dit is dan ook een geweldig cadeautje voor jezelf. Geef je dit cadeautje voor jezelf? Let dan wel op de gratis vazen die je kunt ontvangen. Check de website voor meer informatie over de verschillende boeketten én gratis vazen.


Klik hier voor meer informatie!

Nog meer interessante abonnementen voor bloemen en planten

Ben jij net zo fan van abonnementendiensten als ik? Nou, dan heb ik een prachtige lijst voor je in de aanbieding. Want naast abonnementen voor eten en drinken zijn er ook abonnementen voor wonen, koken en huishouden, abonnementen voor bloemen en planten, abonnementen voor kleding, schoenen en accessoires en abonnementen voor mooi en gezond. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van abonnementen op boeken, muziek en films, abonnementen op computer en elektronica, tv abonnementen, abonnementen voor dier, tuin en klussen, speelgoed abonnementen, goodieboxen, apps, abonnementen voor sport en bewegen, abonnementen voor recreatie of zelf abonnementen voor auto’s, fiets en OV. Vandaag de dag is de keuze in abonnementen enorm!

In het kader van bloemen en planten abonnementen kunt u meer lezen over het planten abonnement. Van het bloemen abonnement word ik persoonlijk heel blij. Maar heb je ook wel eens gedacht aan een kunstbloemen abonnement of zijden bloemen abonnement? Mocht je een held zijn met de groene vingers dan is een stekjesabonnement zeker iets voor jou!

Ook schreef ik reviews over de diverse merken. Denk hierbij aan een Bloomon review of Bloemen van de teler review. Nieuwsgierig? Lees dan zeker deze reviews.

Wil je meer weten over al deze abonnementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor jou én waar je ze het beste kan afsluiten. Je kan bij al onze partners met een gerust hart een abonnement nemen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke abonnementen jouw leven makkelijker gaan maken!

We hebben zelfs uitgezocht hoe je het beste een abonnement weer kan opzeggen mocht het toch geen perfecte match blijken te zijn.

Bloemen Van De Teler Review

Veelgestelde vragen over Bloemen van de Teler

Wat zijn de mooiste Bloemen van de Teler?

De mooiste bloemen vind ik het Heel Lief boeket van Bloemen van de Teler. Over smaak valt uiteraard niet te twisten, dus check vooral het aanbod vooral goed zelf.

Wat zijn de mooiste Bloemen van de Teler?

Kies online het gewenste abonnement uit, sluit het abonnement af en wacht tot je eerste boeket. Nadat je dit boeket ontvangen hebt, ontvang je in de gewenste frequentie nieuwe boeketten.

Wat kost een Bloemen van de Teler abonnement?

Voor het goedkoopste abonnement van Bloemen van de Teler betaal je slechts 16,95 euro per boeket. (1)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Bloemen Van De Teler | Review (2024)

Laat een reactie achter