In dit artikel

Beste Wonen, Koken en Huishouden Abonnementen Review.

Beste Wonen, Koken & Huishouden Abonnementen (2023)

In dit artikel

Wil jij je leven graag leuker en gemakkelijker maken? Dan kunnen de beste wonen, koken en huishouden abonnementen eigenlijk niet ontbreken. Op deze website vind je alle beste aanbieders op het gebied van abonnementen. En in dit artikel ga ik specifiek in op de beste keuzes op het gebied van wonen, koken en het huishouden. Ben je benieuwd welke abonnementen tegenwoordig interessant zijn en waarmee jij nog meer van het leven kunt genieten? Lees dan mee!

Beste wonen, koken en huishouden abonnementen van 2023: mijn selectie 

 1. Beste koffiemachine abonnement – CoffeeBundles
 2. Beste boxspring abonnement – Bundles
 3. Beste bed abonnement – Bundles
 4. Beste matras abonnement – Bundles
 5. Beste fornuis abonnement – Skala
 6. Beste keukenmachine abonnement – BlueMovement
 7. Beste wasmachine abonnement – BlueMovement
 8. Beste wasmiddel abonnement – Bundles
 9. Beste droger abonnement – BlueMovement
 10. Beste wasdroogcombinatie abonnement – BlueMovement
 11. Beste koelkast abonnement – BlueMovement
 12. Beste vriezer abonnement – BlueMovement
 13. Beste vaatwasser supermarkt – BlueMovement
 14. Beste vaatwasblokjes abonnement – Bundles
 15. Beste stofzuiger abonnement – BlueMovement
 16. Beste WC papier abonnement – The Good Roll

Wat zijn wonen, koken en huishouden abonnementen?

Als je vaak druk bent, veel verantwoordelijkheden hebt en daardoor weinig tijd hebt, wil je je leven graag gemakkelijker maken. Veel mensen die zo leven, vinden het zonde van hun tijd als zij daarbij ook nog boodschappen moeten doen of voor andere aankopen de deur uit moeten. Precies daarom zijn er wonen, koken en huishouden abonnementen in het leven geroepen. En je zal je verbazen over het enorme aanbod op dit gebied!

Er zijn tegenwoordig overal wel abonnementen voor af te sluiten: van een abonnement op koffie tot vaatwasblokjes en van een bed abonnement tot een fornuis abonnement. Wil je alles weten over de beste aanbieders op het gebied van die abonnementen? Dan nodig ik je uit om verder te lezen. In dit artikel vind je per categorie het beste abonnement. Ik weet zeker dat het je leven een stuk gemakkelijker zal maken als je één of meerdere abonnementen afsluit!

Wonen

Als je denkt aan wonen abonnementen, wat komt er dan in je op? Misschien zegt het je niet direct iets, maar daar breng ik graag verandering in. Hieronder vind je allerlei handige abonnementen op het gebied van wonen. Kijk gerust eens rond of er iets voor jou tussen zit en bestel dan direct bij de beste aanbieder. Daar krijg je geen spijt van!

Koffiemachine abonnement

Start jij de dag graag met een lekker kopje koffie? Of drink je er wel meerdere op een dag? Dan is het fijn om altijd voldoende koffiecups in huis te hebben én een apparaat dat goed werkt. Vooral voor mensen met een ochtendhumeur is het niet bevorderlijk wanneer zij op een vroege ochtend ontdekken dat hun koffiemachine het niet meer doet. Bespaar jezelf (en je partner en/of kids) die ellende en voorkom een chagrijnige ochtend.

Hoe? Door een koffiemachine abonnement te nemen! Zo haal je een geschikt apparaat in huis dat precies voldoet aan jouw wensen. En ben je hem zat of is je leasetijd afgelopen? Dan is het tijd voor een nieuw model! Het is steeds weer een feestje om zo’n machine te mogen uitkiezen. Vooral omdat je er ook direct je koffiecups kunt bestellen. Hoe handig is dat! En de beste aanbieder op dit gebied? Dat is CoffeeBundles!

Beste Wonen, Koken en Huishouden Abonnementen Review.

Boxspring abonnement

Een goede nachtrust is essentieel voor elk mens. Daarom is het belangrijk dat je lekker kunt slapen in een comfortabel bed. Is dat voor jou een goede boxspring? Maar vind je het een te grote uitgave om een nieuwe boxspring te kopen? Ik heb een geweldige oplossing voor je ontdekt. Ooit gehoord van een boxspring leasen? Dat kan gewoon! Je kiest de boxspring uit die jij wilt hebben en deze wordt vervolgens bij je thuis bezorgd. Elke maand betaal je een vast bedrag voor je boxspring lease en na minimaal 2 jaar loopt het slaap abonnement af. Dan kun je maandelijks opzeggen of een nieuwe boxspring uitkiezen. Bij Bundles, de beste aanbieder op dit gebied, heb je de keuze uit maar liefst 3 soorten boxsprings!

Bed abonnement

Liever een ander soort bed kopen, maar heb je er eigenlijk geen budget voor? Bedenk dan of een bed abonnement iets voor jou is. Bij Bundles kun je daar namelijk ook voor terecht. Het grote voordeel van deze aanbieder, is dat je voor een abonnement van slechts 2 jaar kunt kiezen. Bij andere aanbieders is de minimale looptijd vaak 5 jaar. Zo slaap jij elke nacht als een roosje en gun je je lichaam de rust die het verdient!

Beste Wonen, Koken en Huishouden Abonnementen Review.

Matras abonnement

Gaat jouw bedframe wel lang mee, dan is een bed abonnement misschien minder interessant. Maar iedereen moet zijn of haar matras om de zoveel tijd vervangen. Wat dacht je daarom van een matras abonnement? Je betaalt een maandelijks bedrag voor jouw nieuwe matras en na afloop van het abonnement kun je weer een nieuwe uitkiezen. Bij Bundles kun je bovendien voor een compleet slaapsysteem kiezen: een matras én bed in één abonnement. Als jij nu niet elke nacht snel naar dromenland vertrekt, dan weet ik het ook niet meer!

Meubel abonnementen

Het gaat zelfs nog een stapje verder met meubel abonnementen. Wat dacht je namelijk van een abonnement op jouw nieuwe hoekbank of zitbank? Of misschien wel een nieuwe eettafel, koffietafel of salontafel? Je zou zelfs naar een abonnement voor een tv meubel, bureau, kast, lamp of stoelen kunnen kijken.

Koken

Ook op het gebied van koken zijn er allerlei abonnementen mogelijk. Het gaat dan vooral om apparatuur die na verloop van tijd weleens vervangen moet worden. Heb jij een abonnement op die apparaten, dan hoef je nooit bang te zijn dat je met defecte apparatuur achterblijft. Zodra er iets kapot gaat, trek je gewoon aan de bel en dan wordt het snel gerepareerd of vervangen. Dat is de luxe van zo’n abonnement!

Fornuis abonnement

Allereerst is er het fornuis abonnement. Super handig, want zo kan jij elke dag een lekkere maaltijd op tafel zetten. Er is keuze uit een fornuis abonnement, keramisch abonnement en inductie abonnement. Voor elke aansluiting een geschikt abonnement, dus! En gaat er iets kapot, dan wordt dit snel gerepareerd. Is je fornuis niet meer te repareren? Dan ontvang je gewoon een vervangend fornuis.

Keukenmachine abonnement

Dat geldt ook voor een keukenmachine abonnement. Daarmee maak jij (eventueel elke dag) de lekkerste baksels! Als je een fanatieke bakker bent – ook als hobbyist – heb je een goede keukenmachine nodig. Het kost je namelijk veel tijd en energie als je alles met de hand moet mixen en mengen. Daarom is de beste oplossing een keukenmachine abonnement! Zo haal je een kwalitatief hoogwaardig apparaat in huis, zonder dat je daar in een keer de hoofdprijs voor betaalt. En de beste aanbieder op dit gebied is zonder meer BlueMovement!

Beste Wonen, Koken en Huishouden Abonnementen Review.

Huishouden

Kan jij wel wat hulp gebruiken in het huishouden? Je kunt natuurlijk een huishoud(st)er inschakelen die wekelijks of maandelijks bijspringt. Maar wat ook handig is: een abonnement nemen op de beste apparatuur. Daarmee bespaar je tijd, vaak ook geld, en bovendien maakt het de huishoudelijke taken een stuk leuker als je goede apparaten tot je beschikking hebt. Laten we eens kijken naar de mogelijkheden op dit gebied.

Wasmachine abonnement

Hoe groter jouw gezin (of hoe meer kleding je zelf hebt), des te vaker er wasjes gedraaid moeten worden. Een goede wasmachine is daarom onmisbaar. Wil je garantie op een apparaat, gedurende de periode dat je er gebruik van maakt? En ben je bereid om hiervoor maandelijks een bedrag te betalen? Dan is een wasmachine abonnement vast iets voor jou. Het grote voordeel, is dat je gebruik kunt maken van de nieuwste apparatuur en profiteert van een fijne service. Zo wordt de wasmachine bij je thuis bezorgd, maar ook gerepareerd wanneer er iets mis is. Super interessant om je eens in te verdiepen!

Beste Wonen, Koken en Huishouden Abonnementen Review.

Droger abonnement

Is je was lekker fris, maar heb je niet veel ruimte voor een droogrek? Waarom neem je dan geen droger abonnement? Dit werkt een stuk sneller dan wanneer je je was aan de lucht laat drogen. Bovendien kun je tegenwoordig prachtige apparaten in huis halen voor een fijne maandprijs. Een droger abonnement is zeker geen overbodige luxe. Verdiep je er eens in om te ontdekken wat alle voordelen zijn!

Wasmiddel abonnement

Bij een wasmachine hoort natuurlijk voldoende wasmiddel. Voorkom dat je misgrijpt of dat je zo’n grote voordeelverpakking vanuit de winkel mee naar huis moet slepen. Je maakt het jezelf veel gemakkelijker door een wasmiddel abonnement te nemen! Kies je voor een duurzame aanbieder, dan draag je ook nog eens je steentje bij aan het milieu. Ik zeg: doen!

Wasdroogcombinatie abonnement

Nu denk je misschien: leuk en aardig hoor, zo’n wasmachine abonnement en droger abonnement. Maar ik heb helemaal geen ruimte om twee van die machines in huis te plaatsen. Geen zorgen: ook voor jouw situatie is er een handige oplossing. Neem een wasdroogcombinatie abonnement! Dat is één machine, maar met twee functies. Je kunt er dus zowel je was mee wassen als mee drogen. En hoewel er maar één programma tegelijkertijd kan draaien, bespaar je wel veel ruimte en gedoe op deze manier.

Koelkast abonnement

Heb jij dringend een nieuwe koelkast nodig, maar heb je momenteel geen budget voor een nieuw apparaat? Met een koelkast abonnement los je dat probleem direct op. Je huurt als het ware een koelkast van een goed merk, waarvoor je één tot enkele tientjes per maand betaalt. Zo kun je wel lekker leven en alle boodschappen gekoeld bewaren, maar hoef je niet in één keer een paar honderd euro uit te geven. Handig, toch?

Beste Wonen, Koken en Huishouden Abonnementen Review.

Vriezer abonnement

Datzelfde geldt voor een vriezer abonnement. Dit is super handig wanneer je eigenlijk een nieuwe vriezer nodig hebt, maar niets te maken wilt hebben met die klap geld die je daar normaal gesproken in één keer voor moet neerleggen. Met een vriezer abonnement van BlueMovement betaal je slechts €7,99 per maand! Voor dat lage maandbedrag mag jij gedurende de looptijd gebruikmaken van de gekozen vriezer. En gaat er iets kapot? Dan wordt dat gewoon gerepareerd door het bedrijf!

Vaatwasblokjes abonnement

Natuurlijk kan je geen vaatwasser laten draaien zonder de juiste vaatwasblokjes te gebruiken. Neem daarom ook direct een vaatwastabletten abonnement! Je hoeft de voorraad zelf niet meer in de gaten te houden, want je krijgt elke gewenste periode een nieuwe levering thuisgestuurd. Je kunt hierbij kiezen voor duurzame vaatwasblokjes, zodat je ook aan het milieu denkt.

Beste Wonen, Koken en Huishouden Abonnementen Review.

Vaatwasser abonnement

Een schone vaat is natuurlijk ook belangrijk bij een goed georganiseerd huishouden. Nu kun je ervoor kiezen om de afwas met de hand te doen, maar dit kost je (onnodig) veel tijd en moeite. Veel handiger is een vaatwasser abonnement nemen! Je moet er natuurlijk wel ruimte voor hebben, maar een groot budget heb je er niet voor nodig. Door maandelijks een laag bedrag te betalen, mag jij je geselecteerde vaatwasser gewoon gebruiken. En na de looptijd van je abonnement kun je weer een nieuw model uitkiezen.

Stofzuiger abonnement

Hoe zou het je lijken om regelmatig een mooie, goedwerkende, nieuwe stofzuiger thuis te ontvangen? Als je een stofzuiger abonnement afsluit, dan kan die droom werkelijkheid worden. Kies zelf het model stofzuiger en de looptijd van je abonnement, bij een aanbieder die jou aanspreekt. Vervolgens maak je eindeloos gebruik van je nieuwe apparaat en daarvoor hoef je maandelijks maar een klein bedrag te betalen. Je huurt hem als het ware. Na afloop van je abonnement lever je hem weer in en kun je eventueel en nieuw apparaat kiezen (en een nieuw abonnement afsluiten).

WC papier abonnement

We vinden het blijkbaar een van de belangrijkste boodschappen om in huis te halen, vooral tijdens een pandemie: WC papier. Dus waarom zou je niet gewoon een WC papier abonnement afsluiten? Dan weet je zeker dat jij in elk geval nooit zonder komt te zitten!

Beste Wonen, Koken en Huishouden Abonnementen Review.

Organisaties voor de beste abonnementen

Ben je benieuwd wat de beste organisaties voor al die abonnementen zijn? Per categorie (klik maar op de linkjes) zie je al wie daarin het beste abonnement aanbiedt, maar ik wilde de aanbieders hieronder ook nog even toelichten. Ik heb over elk bedrijf namelijk een review geschreven waarin ik verder inga op waar het bedrijf voor staat en wat de plus- en minpunten zijn.

BlueMovement abonnementen review

Bij BlueMovement kun je bijvoorbeeld terecht voor allerlei handige apparatuur. Het is in veel gevallen de beste keuze die je kunt maken. In mijn BlueMovement abonnementen review lees je er alles over en kun je direct een abonnement afsluiten, als je dat wilt!

Bundles abonnementen review

En ben je al bekend met Bundles? Ook dit bedrijf biedt fantastische producten aan die je via een abonnementsvorm in huis kunt halen. In de uitgebreide Bundles abonnementen review lees je er meer over. Zo kom je er snel genoeg achter of dit ook jouw favoriete aanbieder is.

Skala abonnementen review

Door naar mijn Skala abonnementen review. Ook dit bedrijf is interessant als het op abonnementen aankomt. Hoe dat precies zit en welke abonnementen je er zoal kunt afsluiten? Dat ontdek je door de review te lezen!

Beste Wonen, Koken en Huishouden Abonnementen Review.

Coolblue abonnementen review

Wie kent Coolblue niet? Dit bedrijf doet er alles aan om haar klanten tevreden te stellen. En met de bijzondere slogan ‘gewoon verwonderen’ weet je dat elke ervaring een speciale wordt. Dit bedrijf heeft als doel om jou altijd het beste te bieden. Lees vooral mijn Coolblue abonnementen review om erachter te komen welke geweldige abonnementen je er zoal kunt afsluiten.

Splash abonnementen review

Dan zijn er ook nog Splash abonnementen: voordelig witgoed huren voor studenten. Dus ben jij een student en heb je een nieuwe (en voordelige) wasmachine, droger en/of koelkast nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres. Klik op de link om mijn Splash abonnementen review te lezen en een hoop geld te besparen tijdens je studententijd! (1)

Thema’s

Wil je liever op zoek naar abonnementen door je favoriete thema erbij te pakken? Kijk hieronder welk thema je aanspreekt en maak je leven een stukje leuker en gemakkelijker. Ik ben benieuwd naar welk abonnement er voor jou echt tussenuit springt.

Beste Wonen, Koken en Huishouden Abonnementen Review.

Eten & Drinken

Ben je dol op eten en drinken? Wie niet?! Ik maak vast elke lezer van dit artikel blij door te vertellen dat er tegenwoordig heel wat eten en drinken abonnementen zijn om uit te kiezen. Ga je voor een thee abonnement, een koffie abonnement, een chocolade abonnement of een wijn abonnement? Ontdek alle mogelijkheden en verwen jezelf!

Mooi & Gezond

Op het gebied van mooi & gezond kun je ook allerlei keuzes maken. Menig mens heeft baat bij een scheermesjes abonnement, want met een bot mesje maak je meer kapot dan je lief is. Ben je dol op parfum? Dan is een maandelijks parfum abonnement, waarbij je steeds een andere kunt testen, ook heel leuk. Zowel voor jezelf als om cadeau te geven aan een ander.

Kleding, Schoenen & Accessoires

Vind jij het heerlijk om je garderobe regelmatig te vernieuwen? Dan is het thema kleding, schoenen & accessoires iets voor jou. Een abonnement op ondergoed, verrassende sieraden of je favoriete schoenenmerk: tegenwoordig kan het allemaal.

Beste Wonen, Koken en Huishouden Abonnementen Review.

Bloemen & Planten

Of je nu groene vingers hebt of die graag wilt krijgen, met een bloemen & planten abonnement maak je je tuin, woonkamer (en de wereld) een stukje vrolijker. Verdiep je in de mogelijkheden en haal elke periode plantenzaadjes in huis die je vervolgens kunt zaaien. Lijkt je dat niets, maar heb je wel graag een bos bloemen in huis? Dan is een bloemen abonnement ook een mogelijkheid.

Abonnementen opzeggen

Heel leuk, al die abonnementen, maar soms moet je keuzes maken. Je kunt nu eenmaal niet elk abonnement afsluiten. En ben je na een tijdje ergens op uitgekeken? Dan moet je die abonnementen opzeggen. Dit dien je zelf te doen, anders worden veel abonnementen stilzwijgend verlengd en zit je nog langer vast aan de kosten. In het bijbehorende artikel lees je precies hoe dat moet.

Beste Wonen, Koken en Huishouden Abonnementen Review.

Meest gestelde vragen over wonen, koken en huishouden abonnementen

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Wil je bijvoorbeeld weten wat de beste abonnementen zijn voor het koken, voor in het huishouden of juist in de categorie wonen? Dan nodig ik je uit om de meest gestelde vragen hieronder nog even te raadplegen.

Wat zijn de beste abonnementen voor koken?

De beste abonnementen voor het koken zijn volgens mijn test die van Skala en BlueMovement. Zo kun je bij Skala een fornuis abonnement afsluiten, waardoor je altijd een mooi en veilig fornuis hebt om op te koken. Je hebt hierbij ook keuze uit een keramisch fornuis of een inductie fornuis, afhankelijk van de aansluiting in jouw keuken. Bij BlueMovement schaf je het beste keukenmachine abonnement aan. Zo kun je (als professional, maar ook als hobbyist) de lekkerste baksels maken in jouw eigen keuken.

Wat zijn de beste abonnementen in het huishouden?

De beste abonnementen in het huishouden zijn allereerst de abonnementen die bij jou passen. Zo hebben sommige mensen veel aan een wasmachine abonnement, koelkast abonnement, vaatwasser abonnement en/of een vriezer abonnement. Anderen vinden de ervaring pas compleet wanneer er ook een wasmiddel abonnement of vaatwasblokjes abonnement is afgesloten. Niet iedereen heeft elk abonnement nodig, maar de abonnementen die je wel aanspreken kunnen je leven echt verrijken.

Wat zijn de beste wonen abonnementen?

De beste wonen abonnementen sluit je ook gemakkelijk af via deze website. Je kunt tegenwoordig veel manieren vinden om je woonsituatie fijner en comfortabeler te maken. Bijvoorbeeld met een koffiemachine abonnement, als je een echte koffieliefhebber bent. Elke ochtend een kop verse koffie uit de beste koffiemachine? Met een abonnement kan dat! Andere mogelijkheden (bijvoorbeeld voor een heerlijke nachtrust) zijn een boxspring lease, bed abonnement en/of matras abonnement. Wie goed slaapt, kan elke dag beginnen vol energie en met een goed humeur.

Waarom een abonnement nemen in plaats van los kopen?

Waarom je een abonnement zou nemen op zulke apparaten, in plaats van dat je ze los zou kopen? Allereerst kun je op deze manier heel veel apparaten en merken uitproberen. Je zit er namelijk niet voor een hele lange tijd aan vast. Bovendien zijn deze abonnementen helemaal niet zo duur. In elk geval veel goedkoper dan wanneer je alles nieuw zou moeten aanschaffen. Nu verdeel je de kosten gewoon over een langere looptijd en betaal je elke maand een gedeelte. Dat is toch veel gemakkelijker én aantrekkelijker? Vind ik wel!

Conclusie beste wonen, koken en huishouden abonnementen van 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Wonen, Koken & Huishouden Abonnementen (2023)

Laat een reactie achter