In dit artikel

Beste Was Droogcombinatie Abonnement Review 4x Test!

Beste Wasdroogcombinatie Abonnement | Review (2023)

In dit artikel

Voor iedereen die thuis beperkte ruimte heeft, of gewoon een wasmachine en droger in één wilt, is een was droogcombinatie abonnement bijna een must have. Het idee van een wasdroogcombinatie is dat je zowel een wasmachine als droger in één hebt. En met een wasdroogcombinatie abonnement heb je een gloednieuw apparaat waarvoor je slechts enkele tientjes per maand betaalt. Na afloop van je abonnement wordt je was droogcombinatie weer netjes opgehaald door de leverancier. Deze nieuwe manier van apparatuur huren wordt in Nederland steeds populairder en ik snap wel waarom. In dit artikel vertel ik je wie het allerbeste wasdroogcombinatie abonnement van 2023 aanbiedt en wat de voordelen zijn. Lees maar mee!

Beste wasdroogcombinatie abonnement van 2023: Mijn selectie

 1. Beste was-droogcombinatie abonnement – BlueMovement
 2. Beste wasdroogcombinatie abonnement snelle levering – Coolblue
 3. Beste was droogcombinatie abonnement voor studenten – BlueMovement

Was droogcombinatie abonnementen vergelijken; hoe doe ik dat?

Om diverse was droogcombinatie abonnementen te vergelijken, moeten we kijken naar veel meer dan de prijs per maand. Er zijn namelijk veel meer belangrijke factoren die bepalen of je het allerbeste wasdroogcombinatie abonnement afsluit. De service, bijvoorbeeld, is ook heel belangrijk. Die verschilt vaak per aanbieder. Net als de contractduur, eventuele bijzonderheden van het abonnement, mogelijke verzend- en installatiekosten én natuurlijk ervaringen van andere klanten. Als we al die factoren in kaart kunnen brengen, dan weten we uiteindelijk wie het beste was droogcombinatie abonnement aanbiedt.

1. BlueMovement – beste was-droogcombinatie abonnement, beste was droogcombinatie abonnement voor studenten

Wil je een knaller van een wasdroogcombinatie huren van het wereldbekende merk Bosch? Dan ben je bij BlueMovement aan het juiste adres. Hier vind je namelijk alleen maar Bosch wasdroogcombinaties. Je kunt zelf kiezen welk model je huurt en of je een nieuwe of een refurbished wasdroogcombinatie wilt hebben. Voor refurbished apparaten betaal je weliswaar een lagere prijs per maand. Je mag er daarbij wel van uitgaan dat de wasdroogcombinatie nog net zo goed werkt als een nieuw model. Ieder apparaat dat terugkomt van een wasdroogcombinatie abonnement wordt namelijk grondig gecontroleerd en gerepareerd. Pas als alles goed werkt, wordt het apparaat opnieuw aangeboden. Door refurbished witgoedapparaten aan te bieden, stimuleert BlueMovement niet alleen duurzaamheid. Deze wasdroogcombinaties zijn ook nog eens lager geprijsd, wat ze heel interessant maakt voor mensen met een beperkter budget.  

Beste Was Droogcombinatie Abonnement Review 4x Test!

Om een was-droogcombinatie abonnement van BlueMovement af te sluiten, selecteer je op de website van BlueMovement het apparaat naar keuze. Doorloop vervolgens digitaal het bestelproces en voldoe de eerste betaling. Je wasdroogcombinatie abonnement is vanaf nu actief. Je wordt op de hoogte gehouden over de levering van je nieuwe wasdroogcombinatie. Het apparaat wordt gratis bezorgd én geïnstalleerd. En is je was droogcombinatie abonnement afgelopen, dan haalt BlueMovement het apparaat ook weer gratis op. Gaat er bovendien gedurende je abonnement iets stuk aan het apparaat, dan repareert of vervangt BlueMovement dit onderdeel kosteloos. Is reparatie niet meer mogelijk, dan krijg je van BlueMovement een hele nieuwe wasdroogcombinatie.

Je kiest overigens zelf hoelang de looptijd van je wasdroogcombinatie is: één of zes jaar. En is de minimale termijn afgelopen, dan kun je er zelfs voor kiezen om het apparaat over te kopen. De experts van BlueMovement maken dan een hele eigen prijs voor jou.

Voordelen BlueMovement

✅ Aan het einde van de minimale looptijd mag je je was droogcombinatie overkopen voor een speciale prijs;

✅ Topkwaliteit was droogcombinaties van wereldmerk Bosch;

✅ Met 70 dB zachter dan bijvoorbeeld een elektrisch scheerapparaat;

✅ Al vanaf €16 een was droogcombinatie abonnement;

✅ Nieuwe of refurbished was droogcombinaties;

✅ Eén apparaat voor wassen en drogen.

Nadelen BlueMovement

❌ Omdat we het hebben over een abonnement, moet je rekening houden met maandelijkse kosten gedurende de looptijd van het wasdroogcombinatie abonnement. Je kunt zelf kiezen of dit één of zes jaar is;

❌ Met een wasdroogcombinatie kun je slechts één programma tegelijk draaien (het bespaart dus wel ruimte in huis, maar geen tijd met wassen).


Klik hier voor de beste deal

2. Coolblue – beste wasdroogcombinatie abonnement snelle levering

Een wasdroogcombinatie abonnement én profiteren van de Coolblue service? Ook via Coolblue kun je nu een splinternieuwe wasdroogcombinatie kopen in combinatie met een abonnement. Je hebt al een was droogcombinatie abonnement vanaf €25. Dit maakt Coolblue niet per definitie de goedkoopste, maar wel de aanbieder van wasdroogcombinatie abonnementen met de snelste levertijd. Bestel je namelijk bij Coolblue, dan wordt je wasdroogcombinatie in de regel de volgende dag al geleverd. Je kunt kiezen uit diverse vulgewichten en meerdere energielabels. De energiezuinigste wasdroogcombinatie van Coolblue is de AEG.

Beste Was Droogcombinatie Abonnement Review 4x Test!

Een ander voordeel van Coolblue is dat je je wasdroogcombinatie na één jaar iedere maand kunt opzeggen. Dit betekent dat je veel korter vastzit aan een abonnement. En gaat er tijdens je contract iets mis met je apparaat, dan wordt het defecte onderdeel gratis (en heel snel) gerepareerd. Is reparatie niet meer mogelijk, dan ontvang je van Coolblue binnen 48 uur een nieuwe was droogcombinatie. Bij een verhuizing kun je Coolblue overigens inschakelen om de machine voor je te verhuizen naar je nieuwe woning. Dan hoef jij je er in ieder geval geen zorgen om te maken of deze wel zonder krassen of stoten overkomt. Ook deze service is helemaal gratis.

Om je wasdroogcombinatie abonnement bij Coolblue te activeren, doorloop je het bestelproces via de website. Je voldoet de eerste betaling en je was droogcombinatie abonnement is actief! Daarna word je door de bezorgdienst op de hoogte gehouden van de levering en de experts van Coolblue installeren je was droogcombinatie helemaal gratis.

Voordelen Coolblue

✅ Vandaag wasdroogcombinatie abonnement besteld, morgen bezorgd;

✅ Vanaf slechts €25 per maand een wasdroogcombinatie abonnement;

✅ Met 69 dB tot 76 dB, stiller dan gemiddeld;

✅ Wasdroogcombinatie kapot? Binnen 48 uur heb je een nieuwe;

✅ Na één jaar maandelijks opzegbaar.

Nadelen Coolblue

❌ Met een minimumprijs van €25 per maand is dit niet een van de goedkoopste wasdroogcombinatie abonnementen.


Klik hier voor de beste deal

3. Splash – beste was droogcombinatie abonnement voor studenten

Woon je in een studentenhuis en heb je een wasdroogcombinatie nodig? Dan is er Splash! Deze aanbieder van wasdroogcombinatie abonnementen levert uitsluitend aan studenten en studentenwoningen. Bij Splash is er momenteel één wasdroogcombinatie abonnement verkrijgbaar. Het huismodel wasdroogcombinatie met 1.400 toeren, een was capaciteit van 6 kilogram en een droogcapaciteit van 4 kilogram, is prima geschikt voor een kleiner tot gemiddeld huishouden. Al is de droogcapaciteit wel aan de lage kant. Splash biedt daarentegen wel het goedkoopste wasdroogcombinatie abonnement aan van iedere aanbieder die we hier bespreken.

Beste Was Droogcombinatie Abonnement Review 4x Test!

De minimale looptijd van dit wasdroogcombinatie abonnement is 1 jaar en de maximale looptijd is 5 jaar. Het unieke van Splash is dat je met het huismodel niet weet welk merk het wordt. Het bedrijf werkt namelijk met meerdere merken en typen. Mede hierdoor kan deze lage maandprijs gegarandeerd worden. Je bestelt dit wasdroogcombinatie abonnement heel eenvoudig via de Splash website. Doorloop het bestelproces en rond de bestelling af. Gefeliciteerd, je wasdroogcombinatie abonnement is nu actief!

Voordelen Splash

✅ Hét wasdroogcombinatie abonnement voor studenten;

✅ Voor nog geen €20 per maand een was droogcombinatie abonnement;

✅ Je kiest zelf de looptijd van je abonnement. Kies hierbij uit 1 tot 5 jaar;

✅ Gratis bezorgd en aangesloten.

Nadelen Splash

❌ Je gaat voor minimaal 1 jaar een betalingsverplichting aan. Daar moet je rekening mee houden;

❌ Je weet niet welk merk en model je krijgt. Als je dat geen probleem vindt, dan is Splash wellicht een goede keuze.


Klik hier voor de beste deal

4. Homie

En dan hebben we nog Homie. De aanbieder van wasdroogcombinatie abonnementen waarbij je een lage maandprijs betaalt, maar ook nog per was- en droogbeurt betaalt. Dit pay per use concept vind je (van alle aanbieders die we in dit artikel benoemen) alleen bij Homie. Dat geldt overigens alleen voor de abonnementen van 6 maanden. Voor een driejarig abonnement betaal je een vast bedrag per maand, ongeacht het gebruik. Op dit moment is de AEG was-droogcombinatie het enige model in het assortiment van Homie. Met een was vulgewicht van 8 kilogram en een droog vulgewicht van 4 kilogram is dit model geschikt voor kleine huishoudens. Met de handige 1KG NonStop-cyclus was en droog je bovendien heel makkelijk in één cyclus. Heel handig voor kleine wasjes tussendoor. Het verbruik van deze wasdroogcombinatie ligt echter wel iets hoger dan bij een reguliere warmtepompdroger.

Beste Was Droogcombinatie Abonnement Review 4x Test!

Via de Homie website activeer je heel eenvoudig je was droogcombinatie abonnement. Je selecteert allereerst de looptijd. Je kunt hierbij kiezen uit 6 maanden en 3 jaar. Doorloop het bestelproces en betaal de eerste termijn en borg. Vanaf dat moment is je wasdroogcombinatie abonnement actief. Je ontvangt je machine binnen 3 werkdagen. De bezorging is overigens gratis, net als de installatie van je wasdroogcombinatie. Andere voordelen van Homie: je machine wordt gratis met je mee verhuisd en bij defecten heb je binnen 3 werkdagen een nieuwe machine in huis staan.

Voordelen Homie

✅ Korte looptijd van 6 maanden mogelijk;

✅ Gratis bezorging, installatie en verhuizing;

✅ Goedkoop wasdroogcombinatie abonnement als je kiest voor een looptijd van 3 jaar;

✅ Iets stuk? Geen zorgen! Homie vervangt je machine binnen 3 werkdagen.

Nadelen Homie

❌ Naast de maandelijkse abonnementskosten, betaal je bij Homie ook per was- en droogbeurt. Deze kosten komen dus er dus nog bij.  

❌ Je kunt kiezen voor een looptijd van 6 maanden of 3 jaar. Dat is een vrij beperkte keuze en het verschil is nogal groot.


Klik hier voor de beste deal

Mijn beste was droogcombinatie abonnement 2023

Het beste was droogcombinatie abonnement wordt aangeboden door BlueMovement. En dat heeft meerdere redenen. Zo vind je bij BlueMovement uitsluitend was droogcombinaties van het wereldbekende merk Bosch. Je weet dus zeker dat je een topkwaliteit machine aanschaft. BlueMovement stimuleert bovendien duurzaamheid door ook refurbished was droogcombinaties aan te bieden. Deze apparaten werken net zo goed als nieuwe machines, maar worden tegen een lagere maandprijs aangeboden. Toch liever een nieuw apparaat in huis halen? Dan is dat bij BlueMovement zeker mogelijk.

Beste Was Droogcombinatie Abonnement Review 4x Test!

Ook als het gaat om service, steekt BlueMovement er met kop en schouder bovenuit. Zo wordt je machine gratis bezorgd, geïnstalleerd en opgehaald als je was droogcombinatie abonnement voorbij is. Wil je je machine houden na de laatste termijn, dan maakt BlueMovement een speciale prijs voor je en dan mag je hem overkopen. En gaat er tijdens je was droogcombinatie abonnement iets stuk aan de machine, dan kun je erop rekenen dat BlueMovement je was droogcombinatie snel en vakkundig repareert. Is reparatie helaas niet meer mogelijk, dan krijg je een hele nieuwe machine.


Klik hier voor de beste deal

Wasdroogcombinatie abonnementen ervaringen en reviews

Ook als het gaat om reviews van deze aanbieders van abonnementen op wasdroogcombinaties, ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vertel ik je namelijk meer over wat klanten van onder andere de producten en dienstverlening van iedere aanbieder vinden.

BlueMovement review

Veel klanten van BlueMovement beschrijven de service van bezorgers, de apparaten én de klantenservice van het bedrijf als heel positief. Inmiddels hebben bijna 2.000 klanten een beoordeling over BlueMovement achtergelaten en met een gemiddelde beoordeling van 4,5 van een maximale 5 sterren kunnen we wel stellen dat BlueMovement zijn zaakjes goed op orde heeft. Op dit moment heeft BlueMovement 51% van de negatieve reviews beantwoord. Ook vraagt BlueMovement actief om klantbeoordelingen.

Coolblue review

‘Alles voor een glimlach’ is het credo van Coolblue en dat zien we ook zeker terug aan de klantbeoordelingen. Nu ontvangt Coolblue veel meer reviews dan over alleen was droogcombinatie abonnementen, maar we mogen aannemen dat de overweldigende positieve reviews ook voor de diverse abonnementen gelden. Onder andere de producten en de klantenservice van Coolblue worden als uitstekend beoordeeld. Coolblue zelf is ook heel actief met antwoorden op reviews.

Beste Was Droogcombinatie Abonnement Review 4x Test!

Splash ervaring

Over Splash hebben klanten genoeg te zeggen. Eloisa benoemt dat ze altijd goed geholpen is en nergens problemen mee heeft gehad. Jort beaamt dat met zijn review. Hij schrijft dat alles naar wens en goed geregeld was. Iris noemt in haar review dat de klantenservice uitstekend te bereiken was toen haar wasmachine kapot ging. Ze is er erg over te spreken dat ze een nieuwe machine kreeg. De service is toch wel hetgeen dat het allerbeste beoordeeld wordt. In totaal heeft Splash 1.245 klantbeoordelingen ontvangen. 98% van deze klanten raadt Splash aan; dat is een uitstekende beoordeling! Op basis van 134 beoordelingen in de laatste 12 maanden heeft Splash nu een gemiddelde beoordeling van een 9 op reviewplatform Kiyoh.

Homie ervaring

En ook Homie wordt door klanten als uitstekend beoordeeld. Met bijna 200 klantbeoordelingen op de teller heeft Homie op Trustpilot een gemiddelde beoordeling van 4,8 van de maximale 5 sterren. Mavadelo zegt dat hij Homie met 10/10 aanbeveelt en er terugkomt zodra het nodig is. En ook Marije geeft Homie 5 sterren. Ik zie overigens dat Homie op bijna alle reviews – positief en negatief – heeft gereageerd. Dat is hartstikke goed, want dan weet je zeker dat het bedrijf iets met de klantbeoordelingen doet en ze serieus neemt.

Beste Was Droogcombinatie Abonnement Review 4x Test!

Was droog combinatie abonnement kopen: hier moet je op letten!

Nu zijn er natuurlijk nog wat dingen waar je op moet letten als je een wasdroogcombinatie abonnement aanschaft. Zo moet je bijvoorbeeld kijken naar bij wie je het abonnement afsluit. Bepaalde aanbieders, zoals Splash, leveren alleen was droogcombinaties aan studenten en studentenhuizen. Ben je geen student, dan mag je daar dus geen was droogcombinatie abonnement afsluiten. 

Verder moet je je goed bedenken of een wasdroogcombinatie de beste keuze is voor jou. Over het algemeen is de vulcapaciteit van een wasdroogcombinatie kleiner dan van een wasmachine en droger apart. Waar je dan wel weer op bespaart, is ruimte. Zo heb je met een wasdroogcombinatie slechts één machine voor zowel wassen en drogen. Heb je een kleiner huishouden of heb je weinig ruimte thuis, dan is een was droogcombinatie een uitstekende keuze!

Waar je verder op moet letten is de looptijd van ieder wasdroogcombinatie abonnement. Bij de meeste aanbieders sluit je een dergelijk abonnement af voor enkele jaren. Er zitten natuurlijk uitschieters naar beide kanten tussen. Bij Homie, bijvoorbeeld, kun je ook kiezen voor een looptijd van slechts 6 maanden. Ook handig om duidelijk te hebben, is wanneer je je wasdroogcombinatie abonnement kunt opzeggen. Bij Coolblue is dit bijvoorbeeld al na 1 jaar. Wil je niet voor langere tijd vastzitten aan een wasdroogcombinatie abonnement, dan is Coolblue waarschijnlijk een goede keuze.

Beste Was Droogcombinatie Abonnement Review 4x Test!

De voor- en nadelen van een wasdroogcombinatie abonnement

Nog even op een rij wat de voor- en nadelen zijn van een abonnement op een wasdroogcombinatie? Je vindt ze hieronder.

De voordelen van een wasdroogcombinatie abonnement

✅ Voor slechts enkele tientjes per maand een gloednieuwe (of refurbished) wasdroogcombinatie in huis;

✅ Gratis bezorging en installatie van de machine;

✅ Mogelijk kun je na afloop van je abonnement de wasdroogcombinatie overkopen voor een speciale prijs;

✅ Bij enkele aanbieders is het abonnement na één jaar al maandelijks opzegbaar;

✅ Wassen én drogen met één machine.

De nadelen van een wasdroogcombinatie abonnement

❌ De energielabels voor wasdroogcombinaties zijn aanzienlijk lager dan van alleen wasmachines en drogers;

❌ Je moet er rekening mee houden dat je akkoord gaat met een betalingsverplichting gedurende de looptijd van je abonnement;

❌ Je kunt slechts één programma tegelijkertijd draaien.

Nog meer interessante abonnementen voor eten en drinken!

Ben jij net zo fan van abonnementendiensten als ik? Nou, dan heb ik een prachtige lijst voor je in de aanbieding. Want naast abonnementen voor eten en drinken zijn er ook abonnementen voor wonen, koken en huishouden, abonnementen voor bloemen en planten, abonnementen voor kleding, schoenen en accessoires en abonnementen voor mooi en gezond. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van abonnementen op boeken, muziek en films, abonnementen op computer en elektronica, tv abonnementen, abonnementen voor dier, tuin en klussen, speelgoed abonnementen, goodieboxen, apps, abonnementen voor sport en bewegen, abonnementen voor recreatie of zelf abonnementen voor auto’s, fiets en OV. Vandaag de dag is de keuze in abonnementen enorm!

Als we kijken naar de abonnementen voor wonen ben ik enorm gecharmeerd van het koffiemachine abonnement en slaap abonnementen zoals het bed abonnement, boxspring leasen of matras abonnement. Voor meubels zijn er tegenwoordig ook oneindig veel abonnementen voor bijvoorbeeld, een hoekbank, zitbank, eettafel, koffietafel en salontafel. Een abonnement is zelfs mogelijk voor een tv meubel, bureau, kast, lamp of stoelen. Dit was echt totaal nieuw voor mij 🙂

Voor wat betreft de abonnementen omtrent koken kan je me wakker maken voor een fornuis abonnement en een keukenmachine abonnement. Zo heb je altijd de beste kwaliteit om te koken voor de juiste prijs.

Abonnementen hebben ook een grote opmars gemaakt voor huishoudelijke apparaten. Denk bijvoorbeeld aan een wasmachine abonnement, droger abonnement, wasdroogcombinatie abonnement, koelkast abonnement, vriezer abonnement en vaatwasser abonnement. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook oplossingen voor een vaatwastabletten abonnement, wasmiddel abonnement en een wc papier abonnement. Maar het meest gelukkig ben ik misschien nog wel met mijn stofzuiger abonnement.

Ben je nu benieuwd naar de leveranciers achter de abonnementen? Dan ben je op deze website ook aan het juiste adres voor reviews over deze aanbieders. Zo vind je hier bijvoorbeeld mijn BlueMovement abonnementen review, mijn Bundles abonnementen review, mijn Skala abonnementen review, mijn Coolblue abonnementen review en mijn Splash abonnementen review.

Wil je meer weten over al deze abonnementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor jou én waar je ze het beste kan afsluiten. Je kan bij al onze partners met een gerust hart een abonnement nemen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke abonnementen jouw leven makkelijker gaan maken!

We hebben zelfs uitgezocht hoe je het beste een abonnement weer kan opzeggen mocht het toch geen perfecte match blijken te zijn.

Beste Was Droogcombinatie Abonnement Review 4x Test!

Meest gestelde vragen over een wasdroogcombinatie abonnementen

Wil je nu nog meer weten over wasdroogcombinatie abonnementen, zoals wie het beste abonnement aanbiedt, hoe een wasdroogcombinatie abonnement precies werkt en wat de verschillen zijn tussen een wasmachine en droger en een wasdroogcombinatie? De antwoorden op deze vragen heb ik hieronder voor je gebundeld.

Wat is het beste was droogcombinatie abonnement?

Wat het beste wasdroogcombinatie abonnement is, is het abonnement van BlueMovement. Je vindt bij BlueMovement namelijk alleen maar A-kwaliteit wasdroogcombinaties voor een hele betaalbare prijs per maand. Je kunt bovendien kiezen voor een refurbished model. Dit is een hele duurzame keuze én is nog lager in prijs. Qua service kun je het ook eigenlijk niet beter treffen. BlueMovement garandeert namelijk dat je altijd gebruik kunt maken van je wasdroogcombinatie. Gaat er iets kapot tijdens de looptijd van je abonnement, dan is de reparatie of vervanging gegarandeerd. En aan het einde van je wasdroogcombinatie abonnement wordt de machine netjes weer opgehaald, maar je mag het apparaat ook overkopen.

Een was droogcombinatie abonnement, hoe werkt dat precies?

Hoe een wasdroogcombinatie abonnement precies werkt, vertel ik je hieronder. Met een wasdroogcombinatie abonnement gebruik je zolang je zelf kiest (dat kan zijn enkele maanden tot enkele jaren) een topkwaliteit wasdroogcombinatie. Die lever je na afloop van het abonnement weer in – of je koopt hem voor een speciale prijs over. Je hebt al een wasdroogcombinatie abonnement voor nog geen €20 per maand. Door iedere maand een kleine huurprijs te betalen om gebruik te maken van een apparaat, wordt het voor heel veel mensen interessant om gebruik te maken van een wasdroogcombinatie in abonnementsvorm. Je zit namelijk niet met die hoge aanschafkosten van een los model.

Wat zijn de verschillen tussen een wasmachine, droger en wasdroogcombinatie?

Wat het grootste verschil is tussen een wasmachine, droger en wasdroogcombinatie, is dat je met een wasdroogcombinatie eigenlijk een wasmachine én droger in één hebt. Je hebt dus niet meer twee apparaten nodig. Dat is voor heel veel huishoudens echt een uitkomst, want het scheelt in de aanschafkosten én ruimte in huis. Met een wasdroogcombinatie kun je echter slechts één programma draaien. Heb je een aparte wasmachine en droger, dan kun je twee programma’s tegelijk draaien en dat bespaart je weer tijd. Het is dus helemaal aan jou om te bepalen waar je op wilt besparen.(1)

Conclusie beste was droogcombinatie abonnement 2023

 • Beste was-droogcombinatie abonnement – BlueMovement
 • Beste wasdroogcombinatie abonnement snelle levering – Coolblue
 • Beste was droogcombinatie abonnement voor studenten – BlueMovement
Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Wasdroogcombinatie Abonnement | Review (2023)

Laat een reactie achter