In dit artikel

Beste Scheermesjes Abonnement Review 4x Test!

Beste Scheermesjes Abonnement | Review (2024) | 4x Test!

In dit artikel

Het belang van goede scheermesjes is groot. Met goede scheermesjes geniet je van een verzorgd uiterlijk, een gezonde huid en veel gemak. Vind je het alleen vervelend om continu nieuwe scheermesjes te bestellen? Overweg dan een scheermeesjes abonnement!

Kort samengevat:

Het beste scheermesjes abonnement van 2024 volgens onze test is Estrid. Dit merk bevat de meest complete service en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Scheermesjes abonnementen vergelijken: hoe doe ik at?

Wil je voortdurend van scherpe mesjes verzekerd zijn? Dan is het van belang om de mesjes met enige regelmaat te vervangen. Daarvoor komt een abonnement goed van pas. Je hoeft in dat geval niet meer zelf de scherpe scheermesjes te bestellen. Het ‘lastige’ is alleen dat je uit veel abonnementen kunt kiezen. Alle abonnementen heb ik onder de loep genomen. Hierbij heb ik gekeken naar het soort scheermesjes, de prijs en de voorwaarden. Op basis hiervan heb ik een complete top 5 samen kunnen stellen.

Beste scheermesjes abonnement keuzehulp

ProductAdviesprijsBelangrijkste informatie
1.Estrid€9,95 per leveringVoor man en vrouw
2.Shaversclub€9,00 vanaf2 pakketten
3.Boldking€13,00 per levering5 Frequenties te kiezen
5.Barberklingen€9,99 per leveringOpzeggen per direct mogelijk

1. Estrid – beste scheermesjes abonnement

Al miljoenen mensen hebben gekozen voor het abonnement op scheermesjes van Estrid. Logisch ook, aangezien deze aanbieders opvallend veel te bieden heeft.

Beste Scheermesjes Abonnement Review 4x Test!

Een abonnement van Estrid is opvallend eenvoudig. In eerste instantie bestel je een complete kit, waarin je het scheerapparaat en 2 scheermesjes aantreft. Vervolgens kun je aangeven hoe vaak je de nieuwe mesjes wilt ontvangen. Dit kun je één keer per 2 maanden, één keer per 3 maanden en één keer peer 4 maanden laten doen.

Heb je de gewenste frequentie gekozen? Dan ontvang je op het gewenste moment nieuwe scheermesjes. In mijn ogen is dit abonnement op scheermesjes voor zowel dames als heren geschikt. Dit komt onder meer doordat dit abonnement op scheermesjes gepaard gaat met de beste mesjes. Deze zijn niet alleen scherp, maar gaan ook relatief lang mee. Je kunt hierdoor prima voor een iets minder hoge frequentie kiezen.

Wat kost Estrid?

Voor het abonnement van Estrid betaal je een bedrag van €9,95 per levering. Wat je precies voor het abonnement kwijt bent, is hierdoor afhankelijk van de frequentie waar je voor kiest.

Voordelen Estrid

✅ Ideaal voor dames en heren

✅ Inclusief scheerhandvat

✅ Hoogwaardige mesjes

✅ Relatief voordelig

Nadelen Estrid

❌ Geen onderscheid tussen dames en heren


Bekijk meer productinformatie

2. Shaversclub – beste scheermesjes abonnement vrouwen

Wil je als vrouw een goed scheermesjes abonnement afsluiten? Dan kun je prima voor het abonnement van Estrid kiezen, maar ook het abonnement van Shaversclub is interessant. In mijn ogen is dit een prima abonnement voor zowel dames als heren.

Beste Scheermesjes Abonnement Review 4x Test!

Als je voor het abonnement van Shaversclub kiest, kies je voor de best mogelijke mesjes. De mesjes van deze aanbieder zijn van een teflon coating voorzien en zijn ook vlijmscherp. Bovendien worden de mesjes in Amerika geproduceerd; dit komt de algehele kwaliteit ten goede.

Je kunt bovendien het abonnement naar wens samenstellen. Zo heb je de keuze uit 2 verschillende pakketten. Ook is het goed om te weten dat je nergens aan vast zit. Je kunt de set eenmalig bestellen, maar je kunt de mesjes ook periodiek thuis laten bezorgen. Kies je voor de laatste optie? Dan is het abonnement maandelijks opzegbaar dan wel aanpasbaar.

Wat kost Shaversclub?

Bij het abonnement van Shaversclub heb je de keuze uit 2 pakketten:

 • The Triple Head: 4 scheerkoppen en 3 mesjes voor €9
 • The Six Head: 4 scheerkoppen en 5 mesjes voor €12

Voordelen Shaversclub

✅ Ideaal voor dames en heren

✅ Keuze uit 2 pakketten

✅ Hoogwaardige mesjes

✅ Naar wens samen te stellen

✅ Keuze uit 5 frequenties

Nadelen Shaversclub

❌ Mesjes worden bij hevige haargroei snel bot


Bekijk meer productinformatie

3. Boldking – beste online scheermesjes abonnement

Boldking is in de afgelopen jaren onwijs populair geworden. Dit is onder meer te danken aan de flexibele kop van het scheerapparaat van dit merk. Deze flexibele kop volgt de contouren van je lichaam perfect, waardoor je van een optimaal glad resultaat verzekerd bent.

Beste Scheermesjes Abonnement Review 4x Test!

Als je optimaal van dit scheerapparaat wilt profiteren, kies je voor het Boldking abonnement. Met dit abonnement krijg je met de gewenste frequentie nieuwe mesjes geleverd. Je hebt de keuze uit 5 frequenties: elke maand, elke 2 maanden, elke 3 maanden, elke 4 maanden en elke 5 maanden.

Met de Boldking scheermesjes zit je absoluut goed. Deze mesjes zijn haarscherp, recyclebaar en ideaal samengesteld. Doordat er tussen de mesjes onderling meer afstand is, ben je van een nóg beter scheerresultaat verzekerd.

Wat kost Boldking?

Bij Boldking kun je dus uit 5 frequenties kiezen. Dit is echter niet van invloed op de prijs. Je betaalt hoe dan ook per levering een bedrag van €13.

Voordelen Boldking

✅ Uitmuntende kwaliteit scheermesjes

✅ Voor alle huidtypes geschikt

✅ Mesjes zijn recyclebaar

✅ Keuze uit 5 frequenties

Nadelen Boldking

❌ Relatief duur abonnement


Bekijk meer productinformatie

4. Barberklingen

Tot slot wil ik je ook nog kennis laten maken met het abonnement scheren van Barberklingen. Dit abonnement is opvallend flexibel, heeft veel te bieden en is erg reeds populair.

Beste Scheermesjes Abonnement Review 4x Test!

Als je een abonnement bij Barberklingen afsluit, krijg je eerst een Starter Kit. In deze Kit vind je een scheerapparaat met twee scheermesjes en een reishoesje. Nadien ontvang je – met de gewenste frequentie – vier nieuwe scheermesjes.

Je bepaalt bij Barberklingen volledig zelf wanneer je de nieuwe vlijmscherpe mesjes wilt ontvangen. Mocht je het tussentijds aan willen passen, is dat ook mogelijk. Ook als je je lidmaatschap bij Barberklingen op wilt zeggen, is dat per direct mogelijk.

Wat kost Barberklingen?

Bij Barberklingen ben je van veel transparantie verzekerd. Zo weet je 100% zeker dat je een vast bedrag van €9,99 voor vier nieuwe scheermesjes moet betalen.

Voordelen Barberklingen

✅ Eenvoudig en flexibel abonnement

✅ Hoge kwaliteit mesjes

✅ Inclusief prima scheerhouder

✅ Veel positieve beoordelingen

Nadelen Barberklingen

❌ Weinig keuze wat betreft mesjes


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste scheermesjes abonnement 2024

Wil je een nieuw scheerabonnement afsluiten? Dan raad ik je graag het abonnement van Estrid aan. Dit scheer abonnement is lekker uitgebreid, is naar wens samen te stellen en is ook nog voordelig te noemen. Je geniet bovendien van veel vrijheid.

Beste Scheermesjes Abonnement Review 4x Test!

Tevens vind ik het veelzeggend dat al miljoenen mensen je voor zijn gegaan. Zó populair is het scheerabonnement van Estrid al.


Bekijk meer productinformatie

Scheermesjes abonnementen ervaringen en reviews

Wat is nou het beste abonnementen waar je voor kunt kiezen? Zoals bovenstaande varianten laten zien, heb je uit veel verschillende abonnementen de keuze. Je doet er, in mijn ogen, daarom verstandig aan om goed over je voorkeuren na te denken. Ook doe je er verstandig aan om naar de beoordelingen van andere mensen te kijken. Dat is in ieder geval een goede graadmeter.

Estrid reviews

Nagenoeg alle reviews over het abonnement van Estrid zijn super positief. Dit komt onder meer door de vele instelmogelijkheden, de kwaliteit van de mesjes en de meegeleverde scheermeshouder. Ook spreken veel mensen vol lof over de prijsstelling van Estrid.

Beste Scheermesjes Abonnement Review 4x Test!

Shaversclub reviews

De meeste reviews over de Shaversclub service zijn positief. Men roemt het feit dat je uit meerdere pakketten kunt kiezen, terwijl ook de vlijmscherpe mesjes op lovende woorden kunnen rekenen. Tevens geven meerdere mensen het volgende aan: “je zit nergens aan vast”. Kijk, dat is nog eens fijn!

Boldking reviews

Door de jaren heen is Boldking onwijs populair geworden. Dit blijkt duidelijk uit de hoeveelheid beoordelingen, waarbij ook de positiviteit opvalt. Nagenoeg iedereen is te spreken over het abonnement, de mesjes en de voorwaarden. Wel geven sommigen aan dat het een vrij duur scheer abonnement is.

Barberklingen reviews

Het abonnement van de Deense firma Barberklingen kan ook op veel lovende woorden rekenen. Veel beoordelaars roemen de kwaliteit van de mesjes, de vaste kosten per maand en de flexibiliteit. Je zit nergens aan vast bij het Barberklingen abonnement, aldus huidige klanten.

Beste Scheermesjes Abonnement Review 4x Test!

Scheermesjes abonnementen vergelijken: hier moet je op letten!

Wil je een scheermes abonnement voor vrouwen afsluiten? Of wil je een scheermesjes abonnement voor mannen afsluiten? Alleen dit is al van belang voor de abonnementen waar je zoal uit kunt kiezen. Daarnaast wil ik je graag op nog meer criteria wijzen.

Concept van het abonnement

Je moet goed naar het concept van het abonnement kijken. Krijg je bijvoorbeeld alleen de mesjes geleverd? Of bestel je een totaal pakket, waarvan de mesjes onderdeel uitmaken? Dit is per aanbieder verschillend, dus check dit even goed.

Ook moet je goed naar de verschillende pakketten kijken. Bij sommige aanbieders kun je bijvoorbeeld voor een Premium pakket kiezen. In dat geval krijg je nét iets dan bij een ‘normaal’ pakket.

Frequentie

Met welke regelmaat wil je graag nieuwe mesjes ontvangen? Dat is één van de belangrijkste zaken waar je voor jezelf goed over na moet denken. Wil je bijvoorbeeld elke maand de nieuwe mesjes ontvangen? Of ben je beter uit met een iets lagere frequentie? Je moet dit vooral afstemmen op je scheergedrag.

Beste Scheermesjes Abonnement Review 4x Test!

Aantal & kwaliteit van de mesjes

Je moet ook goed naar het aantal mesjes kijken. Krijg je bijvoorbeeld acht scheermesjes of vier mesjes geleverd? Dit is uiteraard van groot belang.

Dat geldt ook voor de kwaliteit. Ga goed na van welk materiaal de mesjes gemaakt zijn. Is dit bijvoorbeeld van stevig metaal? Dan kun je van de gewenste kwaliteit uitgaan. Check ook even of je na kunt gaan waar de mesjes gemaakt zijn.

Beoordelingen van andere klanten

Graag wijs ik je ook op de beoordelingen van andere klanten. Alle bovenstaande scheer abonnementen kunnen op veel lovende woorden rekenen. Wat dat betekent? Dat betekent dat veel mensen te spreken zijn over deze abonnementen. Dat is precies wat je wilt!

Prijs van het abonnement

Tot slot raad ik je aan om goed naar de prijs van het scheer abonnement te kijken. Daarbij wijs ik je vooral op het feit dat je niet alleen naar de prijs moet kijken.

Krijg je bijvoorbeeld vier nieuwe scheermesjes geleverd? Of krijg je minder of meer scheermesjes geleverd? Dat is uiteraard van grote invloed op de prijs. Ook moet je goed kijken naar de kwaliteit en voorwaarden. Dat zijn zaken die altijd hand in hand met de prijs gaan.

Beste Scheermesjes Abonnement Review 4x Test!

Conclusie: wat is het beste scheer abonnement?

In mijn ogen is het Estrid abonnement het beste scheer abonnement van dit moment. Dit abonnement heel veel in zijn mars, is naar eigen wens samen te stellen en is ook nog betaalbaar. Bovendien geniet je van vlijmscherpe mesjes waarmee je langere tijd doet. Ook over de abonnementen van Shaversclub, Boldking en Barberklingen ben ik erg enthousiast.

Beste Scheermesjes Abonnement Review 4x Test!

Meest gestelde vragen over scheerabonnementen

Wat is het beste scheermesjes abonnement?

Het beste scheermesjes abonnement is het abonnement van Estrid. Dat abonnement stel je naar wens samen en is opvallend flexibel. Tevens zijn de mesjes van een top kwaliteit, hoef je niet de hoofdprijs te betalen én is het voor zowel dames als heren geschikt.

Waarom voor een scheer abonnement kiezen?

Met een abonnement op scheermesjes geniet je van veel gemak. Je hoeft zelf nooit meer scheermesjes in de supermarkt te kopen. Ook kun je op termijn van een kostenbesparing genieten. De scheermesjes in de supermarkt – of bij de drogist – zijn in veel gevallen namelijk behoorlijk prijzig.

Hoe werkt een scheer abonnement?

–      Kies het gewenste abonnement uit
–      Selecteer de gewenste frequentie
–      Ontvang de eerste mesjes
–      Ontvang vervolgens in de gewenste frequentie nieuwe mesjes(1)

Foto van Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.