In dit artikel

Beste Panty Abonnement Review Dé Test!

Beste Panty Abonnement | Review (2023) | Dé Test!

In dit artikel

Heb je ook regelmatig last van gescheurde panty’s? Je bent absoluut niet de enige. Voor veel vrouwen is dit één van de grootste ‘problemen’. Gelukkig is dit probleem relatief makkelijk op te lossen: met een panty abonnement. Met een panty abonnement krijg je regelmatig nieuwe panty’s opgestuurd, waardoor je je gescheurde (oude) panty’s direct weg kunt gooien.

Kort samengevat:

Het beste panty abonnement van 2023 volgens onze test is The Panty Club. Dit merk bevat de meeste opties in pakketten en dit is makkelijk aanpasbaar aan jouw wensen.

Panty abonnementen vergelijken: hoe doe ik dat?

Wat is nou het beste panty abonnement waar je voor kunt kiezen? Hoe vergelijk je de verschillende panties abonnementen met elkaar? En waarom ben ik bij bovenstaande twee abonnementen uitgekomen? De antwoorden op deze vragen vind je hieronder. Graag laat ik je kennismaken met de favoriete producten, waarmee je nooit meer zelf nieuwe panty’s hoeft te kopen. Voor de vergelijking heb ik in ieder geval gekeken naar de samenstelling van het abonnement, de kwaliteit van de panty’s en de prijsstelling.

Beste panty abonnement keuzehulp

ProductAdviesprijsBelangrijkste ingrediënt
1.The Panty Club€19,95 p.m (vanaf)Makkelijk aanpasbaar abonnement
2.Gambettes Box€16,95 p.mTwee panty’s per maand

1. The Panty Club – beste panty abonnement

In mijn ogen biedt The Panty Club het beste panty abonnement. Met dit abonnement ontvang je elke maand een nieuwe panty op je deurmat. Doordat het om een brievenbuspakketje gaat, hoef je niet eens thuis te blijven voor het in ontvangst nemen van de panty.

Het fijne bij The Panty Club is dat je het abonnement snel aan kunt passen. Ook het samenstellen van het abonnement biedt veel mogelijkheden. Zo kun je uit verschillende pakketten kiezen, zoals het Superwomen Package. Bij dat pakket ontvang je maar liefst 10 panty’s per maand!

Beste Panty Abonnement Review Dé Test!

Bij het samenstellen van het pakket bepaal je ook zelf de kleur van de panty. Wil je voor een combinatie van kleuren gaan? Ook dat is mogelijk bij The Panty Club. Uiteraard heb je ook nog de keuze uit meerdere maten.

De kwaliteit van de panty’s is meer dan prima te noemen. Dit komt doordat alle geleverde panty’s uit 87% polyamide en 13% elastaan bestaan. De panty’s zijn ook nog geweven uit dubbel omwonden garens, waardoor de panty’s nog langer mee gaan.

Wil je je op dit abonnement abonneren? Dit doe je gemakkelijk online, waarbij ik je ook nog graag op het proef abonnement wil wijzen. Met dit abonnement probeer je dit abonnement een maand lang gratis uit.

Wat kost het panty abonnement van The Panty Club?

Dit hangt af van het pakket waar je voor kiest:

 • Beginner Package: 3 panty’s per maand. €19,95 per maand en €0,01 aanmeldkosten.
 • Pro Package: 5 panty’s per maand. €25,95 per maand en €0,01 aanmeldkosten.
 • Superwomen Package: 10 panty’s per maand. €44,95 per maand en €0,01 aanmeldkosten.

Voordelen The Panty Club

✅ Nooit meer zonder panty’s

✅ Keuze uit 3 pakketten

✅ Hoogwaardige kwaliteit panty’s

✅ Abonnement naar eigen wens samen te stellen

Nadelen The Panty Club

❌ Geen goedkoop abonnement


Bekijk meer productinformatie

2. Gambettes Box – beste panty abonnement dames

Wil je onder je jurkjes en rokjes fraaie panty’s dragen? Heb je er alleen last van dat je panty’s regelmatig kapot gaan? Kies dan voor het abonnement van Gambettes Box. Met dit abonnement behoort het aanschaffen van panty’s tot de verleden tijd.

Kies je voor het abonnement van Gambettes Box? Dan krijg je elke maand twee party’s opgestuurd. Het gaat hierbij niet om standaard panty’s, maar ook stijlvolle en gerecyclede panty’s. Deze panty’s worden in Parijs ontworpen en zijn van de hoogste kwaliteit.

Beste Panty Abonnement Review Dé Test!

Met deze panty’s kleed je je outfit helemaal af. Daarbij heb je ook nog eens veel keuzemogelijkheden. Wil je in de zomermaanden bijvoorbeeld geen panty’s ontvangen? Dan kun je voor de zomerkleding box van Gambettes Box kiezen. In deze box vind je geen panty’s, maar wel bijvoorbeeld sokken. Deze sokken draag je zomers waarschijnlijk vaker dan de panty’s.

Het is bij Gambettes Box ook nog mogelijk om je abonnement op te zeggen. Dit kun je elke maand doen, waardoor je zelf nergens vast aan zit. Ondertussen ontvang je wel elke maand twee panty’s. Twee panty’s die volledig van deze tijd zijn en van de beste kwaliteit zijn. Je abonneren op de Gambettes Box is al met al een verstandig idee.

Wat kost Gambettes Box?

Voor het abonnement van Gambettes Box betaal je elke maand een bedrag van €16,95. Zoals hierboven al aangegeven, is dit abonnement maandelijks opzegbaar.

Voordelen Gambettes Box

✅ Hoogwaardige en stijlvolle panty’s

✅ Uniek zomerpakket (met sokken)

✅ Maandelijks opzegbaar

✅ Relatief betaalbaar

Nadelen Gambettes Box

❌ Keuze uit slechts 1 pakket


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste panty abonnement 2023

Hoeveel panty’s verbruik je elk half jaar? Je zou hier eigenlijk eens naar moeten kijken. Grote kans dat je opmerkt dat je regelmatig nieuwe panty’s nodig hebt. Met het abonnement van The Panty Club los je dit probleem makkelijk op. Deze panty’s ontvang je met de gewenste frequentie door de bus. De panty’s sluiten perfect op je benen aan en zijn van een top kwaliteit.

Beste Panty Abonnement Review Dé Test!

Ook heb je bij The Panty Club keuze uit meerdere pakketten. Kortom: dankzij dit abonnement ontvang je regelmatig nieuwe panty’s en geniet je van veel gemak. Ontstaat er een ladder in één van je panty’s? Geen probleem; je ontvangt spoedig toch snel weer een nieuw paar.


Bekijk meer productinformatie

Panty abonnementen ervaringen en reviews

Waarom behoren bovenstaande abonnementen tot mijn favoriete producten? Dat heeft puur te maken met alle voordelen die ik hierboven benoemd heb. Waar het ook nog mee te maken heeft, is met de positieve ervaringen van andere dames. Zij zijn uiterst te spreken over bovenstaande panty abonnementen, zoals uit onderstaande reviews blijkt.

The Panty Club reviews

De meeste reviews die je online over The Panty Club vindt, zijn erg positief. Veel dames roemen de samenstelmogelijkheden van het abonnement. Ook vind je in veel reviews lovende woorden over de kwaliteit van de panty’s terug. Het feit dat deze panty’s door de bus geleverd worden, spreekt ook veel mensen aan. In meerdere reviews valt te lezen dat men het fijn vindt dat ze niet thuis hoeven te blijven.

Gambettes Box reviews

In de afgelopen jaren is het abonnement van Gambettes Box vrij populair geworden. Dit blijkt in ieder geval uit de vele reviews. Wat bij deze reviews direct opvalt, is de positiviteit. Veel vrouwen roemen de kwaliteit, het prijskaartje per maand en het gemak. Als je voor het abonnement van Gambettes Box kiest, heb je eigenlijk nergens meer omkijken naar. De panty’s worden ook nog eens via de brievenbus bezorgd; je hoeft dus niet thuis te blijven.

Beste Panty Abonnement Review Dé Test!

Panty abonnementen vergelijken: hier moet je op letten!

Draag je in het dagelijkse leven of op een feestje graag panty’s? Dan weet je ongetwijfeld dat je uit veel producten kunt kiezen. Je hebt immers bij veel winkels de keuze uit héél veel soorten panty’s. Waar je echter beter voor kunt kiezen, is één van bovenstaande abonnementen. Met deze abonnementen maak je je leven makkelijker.

Maar, wat is nou voor jou het beste abonnement voor panty’s? Het antwoord op die vraag vind je door goed op onderstaande criteria te letten.

Frequentie

Het eerste waar je naar moet kijken, is naar de frequentie. Hoe vaak wil je de nieuwe panty’s in je brievenbus ontvangen? Wil je bijvoorbeeld eens per kwartaal de panty’s ontvangen? Of wil je elke maand van nieuwe panty’s genieten? Dit zijn slechts twee voorbeelden van frequenties waar je momenteel uit kunt kiezen.

Soort panty’s

Het is ook verstandig om goed naar het soort panty te kijken. Om wat voor producten gaat het precies? Van welk materiaal worden de panty’s vervaardigd? In welk land worden de panty’s geproduceerd? En hoe spreken andere dames over de kwaliteit van de producten? Dit zijn ook belangrijke vragen om even goed naar te kijken.

Je hebt niet alleen met de kwaliteit te maken, maar ook met het design. Wil je bijvoorbeeld de panty’s in bijvoorbeeld het zwart ontvangen? Of gaat je voorkeur uit naar een vrolijkere kleur? Het is aan jou om op dit gebied je wensen op een rijtje te zetten.

Bij sommige pakketten is het mogelijk om kleuren met elkaar te combineren. Dit is echter niet bij elke aanbieder het geval; ga dus goed na per aanbieder wat allemaal mogelijk is. Ga ook even goed na of je kunt achterhalen waar de panty’s gemaakt worden. Is dit in bijvoorbeeld Italië het geval? Dan kun je van een meer dan prima kwaliteit uitgaan.

Beste Panty Abonnement Review Dé Test!

Prijs & voorwaarden

Bij elk panty abonnement zou je ook goed naar de prijs en voorwaarden moeten kijken. Wat betaal je precies per maand? Wat krijg je voor dit bedrag? En kun je mogelijk van een kortingscode gebruik maken?

Let daarbij ook goed op de voorwaarden. Is het bijvoorbeeld zo dat je het abonnement op alle dagen van de week op kunt zeggen? Kun je het abonnement nog annuleren nadat je het afgesloten hebt? En kun je aanpassingen aan het abonnement makkelijk via je account doorvoeren? Ga dit allemaal goed na.

Mijn tip: richt je niet alleen op de prijs per maand. Je doet er verstandiger aan om goed naar het totaalpakket te kijken. Wat krijg je precies voor het bedrag dat je elke maand moet betalen? Het antwoord op die vraag is belangrijker dan het prijskaartje per maand.

Ben je op zoek naar een leuke verrassing voor een vrouw? Kijk dan eens of je een panty abonnement als cadeau kunt geven. Dit is nou écht het toonbeeld van een leuk, simpel, praktisch en origineel cadeau.

Ervaringen van andere vrouwen

Het is ook verstandig om goed naar de ervaringen van andere vrouwen te kijken. Hoe enthousiast zijn andere vrouwen over het betreffende abonnement? Of kom je online juist veel negatieve beoordelingen tegen? Mocht dat laatste het geval zijn, kun je beter even verder kijken.

Feit is dat bovenstaande abonnementen goed beoordeeld worden. Vrouwen spreken vol lof over de samenstelling van het abonnement, maar ook over de kwaliteit van de panty’s.

Hoe werkt het abonnement?

Je doet er ook verstandig aan om goed naar de werking van het abonnement te kijken. Hoe werkt het abonnement precies? Wat moet je voor het abonnement doen en laten? En welke gegevens moet je allemaal invullen bij het aanmaken van een account?

Beste Panty Abonnement Review Dé Test!

Conclusie: wat is het beste panty abonnement?

In mijn ogen bestaan er twee geweldige panty abonnementen:

 • The Panty Club. Eén van de grootste voordelen is dat je dit abonnement naar wens samen kunt stellen. Zo heb je de keuze uit 5 pakketten, waarbij de frequentie per pakket verschillend is. Je stemt hiermee in ieder geval het pakket volledig op je wensen en situatie aan.
 • Gambettes Box. Ook over het abonnement van Gambettes Box ben ik erg te spreken. Bij deze aanbieder geniet je van hoogwaardige panty’s, stijlvolle panty’s en een relatief lage maandprijs. Het feit dat je je abonnement ook elke maand op kunt zeggen, spreekt mij persoonlijk erg aan.

Onder aan de streep kan ik je deze beide opties aanraden. Beide opties hebben veel te bieden en zijn daarmee ideaal voor de stijlvolle dames. Mocht je veel waarde aan je outfit hechten, kunnen de beste panty’s niet ontbreken. Met één van deze abonnement hoef je gelukkig nooit meer zonder de beste panty’s te zitten!

Benieuwd naar meer abonnementen?

Ben jij net zo fan van abonnementendiensten als ik? Nou, dan heb ik een prachtige lijst voor je in de aanbieding. Want naast abonnementen voor eten en drinken zijn er ook abonnementen voor wonen, koken en huishouden, abonnementen voor bloemen en planten, abonnementen voor kleding, schoenen en accessoires en abonnementen voor mooi en gezond. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van abonnementen op boeken, muziek en films, abonnementen op computer en elektronica, tv abonnementen, abonnementen voor dier, tuin en klussen, speelgoed abonnementen, goodieboxen, apps, abonnementen voor sport en bewegen, abonnementen voor recreatie of zelf abonnementen voor auto’s, fiets en OV. Vandaag de dag is de keuze in abonnementen enorm!

Op het gebied van kleding schoenen en accessoires zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Wellicht heb je al wel eens gehoord van een onderbroeken abonnement en boxershort abonnement. Lees ook vooral de On That Ass review. Om in het ”ondergoed” genre te blijven is het sokken abonnement of panty abonnement ook interessant.

Verder bestaan er ook opties voor een kledingbox abonnement, t-shirt abonnement en kleding abonnement. Zelfs aan de kleinsten wordt gedacht met een kinderkleding abonnement.

Wil je meer weten over al deze abonnementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor jou én waar je ze het beste kan afsluiten. Je kan bij al onze partners met een gerust hart een abonnement nemen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke abonnementen jouw leven makkelijker gaan maken!

We hebben zelfs uitgezocht hoe je het beste een abonnement weer kan opzeggen mocht het toch geen perfecte match blijken te zijn.

Beste Panty Abonnement Review Dé Test!

Meest gestelde vragen over panty abonnement

Wat is het beste panty abonnement?

Het beste panty abonnement is het abonnement van The Panty Club. Zoals de naam al aangeeft, richt deze aanbieder zich volledig op het aanbieden van de beste panty’s. Dit uit zich in de prima kwaliteit, maar ook in de samenstelmogelijkheden. Bij The Panty Club heb je bijvoorbeeld uit meerdere pakketten de keuze. Ideaal!

Wat zijn de voordelen van een abonnement op panty’s?

Met zo’n abonnement maak je je leven makkelijker. Je hoeft er bijvoorbeeld niet meer aan te denken om panty’s te kopen. Ook weet je zeker dat je altijd panty’s zonder bijvoorbeeld ladders draagt. Eigenlijk hoort een dergelijk abonnement bij de huidige samenleving waarin we vooral ontzorgd willen worden.

Wat kost een panty abonnement?

Wat je voor een panty abonnement moet betalen, hangt van meerdere factoren af. Onder meer het soort abonnement en de frequentie van levering is van essentieel belang. (1)

Conclusie beste panty abonnement 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Panty Abonnement | Review (2023) | Dé Test!

Laat een reactie achter