In dit artikel

Beste Onderbroeken Abonnement Review 4x Test!

Beste Onderbroeken Abonnement | Review (2024) | 5x Test!

In dit artikel

Vind je het ook zo belangrijk om fijn ondergoed te dragen? Voor zowel mannen als vrouwen is dit van groot belang. Met goede onderbroeken kom je de dag perfect door en geniet je van het gewenste comfort. Daarvoor kan het interessant zijn om een onderbroeken abonnement af te sluiten. Graag vertel ik je in dit artikel alles over de beste onderbroeken abonnementen.

Beste onderbroeken abonnement: Mijn selectie

 1. Beste onderbroeken abonnement – On That Ass
 2. Beste ondergoed abonnement dames – Bbamboe dames
 3. Beste onderbroeken abonnement heren – Bbamboe

Onderbroeken abonnement vergelijken: hoe doe ik dat?

Wil je het beste ondergoed abonnement voor vrouwen afsluiten? Of wil je het beste boxershort abonnement voor heren afsluiten? Deze twee soorten abonnementen geven direct aan dat je een goede vergelijking moet maken. Hier help ik je graag een handje bij. Hieronder laat ik je kennis maken met het beste abonnement voor ondergoed. Verderop in dit artikel informeer ik je ook nog over de belangrijkste aandachtspunten. Aan de hand van die punten vind je snel het beste abonnement voor onderbroeken.

1. On That Ass – beste onderbroeken abonnement

Als ik het over het beste onderbroeken abonnement heb, heb ik het over On That Ass. Dit is, wat mij betreft, met afstand het beste onderbroek abonnement van dit moment. Dit is te danken aan de samenstelmogelijkheden, de kosten per maand en de diversiteit.

Beste Onderbroeken Abonnement Review 4x Test!

Bij deze aanbieder stel je het abonnement naar eigen wens samen. Zo heb je de keuze uit meerdere designs onderbroeken. Als je voor het gewenste design gekozen hebt, ontvang je vervolgens elke maand een gloednieuwe onderbroek. Voor de levering hiervan hoef je niet te betalen; de prijs per maand is altijd inclusief verzending.

Bij On That Ass geniet je ook van veel gemak. Heb je eenmaal dit boxershort abonnement afgesloten? Dan heb je hier geen omkijken naar. Als je het abonnement eenmaal zat bent of niet meer nodig hebt, kun je makkelijk het abonnement opzeggen.

Wat kost On That Ass?

Bij On That Ass heb je de keuze uit 3 memberships:

 • Men One: €9,99 inclusief verzending.
 • Men Originals: €9,99 inclusief verzending.
 • Boys Originals: €8,99 inclusief verzending.

Voordelen On That Ass

✅ Elke maand een nieuwe boxershort

✅ Keuze uit 3 memberships

✅ Goede kwaliteit boxershorts

✅ Prijs per maand inclusief verzending

✅ Makkelijk aanmelden + gratis proefperiode

Nadelen On That Ass

❌ Pasvorm is niet voor iedereen ideaal


Bekijk meer informatie

2. Bbamboe – beste onderbroeken abonnement heren

Wil je het beste ondergoed abonnement heren afsluiten? Dan zit je goed bij Bbamboe. Wat deze aanbieder erg goed doet, is jou veel mogelijkheden aanbieden. Zo heb je bij Bbamboe de keuze uit bamboe boxershorts en katoenen boxershorts.

Beste Onderbroeken Abonnement Review 4x Test!

Verder is het mogelijk om uit meerdere frequenties te kiezen. Ongeacht voor welke frequentie je kiest, krijg je de onderbroeken in een 2-Pack geleverd. Je bepaalt hierbij wel zelf wat de kleur van het ondergoed moet zijn. Bovendien heb je bij de onderbroeken de keuze uit meerdere maten.

Wil je liever ook losse onderbroeken kunnen bestellen? Ook dat is mogelijk bij Bbamboe. Deze aanbieder biedt zowel losse onderbroeken als complete abonnementen aan.

Wat kost Bbamboe?

Bij Bbamboe heb je de keuze uit twee verschillende abonnementen:

 • Boxershort Abonnement Heren Katoen 2-Pack: vanaf €13,99 elke 3 maanden
 • Boxershort Abonnement Bamboe 2-Pack: vanaf €14,99 elke 3 maanden

Voordelen Bbamboe

✅ A-kwaliteit boxershorts

✅ Je kunt je abonnement zelf samenstellen

✅ Duidelijke voorwaarden

✅ Keuze uit meerdere maten & kleuren

✅ Ook boxershorts los te ontvangen

Nadelen Bbamboe

❌ Minder transparant aanbod


Bekijk meer productinformatie

3. Bbamboe Dames – beste ondergoed abonnement dames

Als vrouw zijnde heb je niks aan de boxershort abonnementen voor heren. Nee, in plaats daarvan heb je juist iets aan het Bbamboe Dames ondergoed abonnement. Met dit abonnement ontvang je elke maand nieuwe ondergoed speciaal voor dames.

Beste Onderbroeken Abonnement Review 4x Test!

Ook hierbij geldt dat je voldoende mogelijkheden hebt. Je kunt bijvoorbeeld uit Hispter ondergoed, Zwarte Strings, Heupslips en dames boxershorts kiezen. Je stelt het abonnement bij Bbamboe als vrouw zijnde zodoende volledig zelf samen.

Elke maand ontvang je vervolgens ondergoed voor dames. Of wil je elke 2 maanden of elk kwartaal een nieuw ondergoed ontvangen? Ook dat is mogelijk bij Bbamboe Dames. Het ondergoed is in ieder geval van duurzaam bamboe.

Wat kost Bbamboe Dames?

Bij Bbamboe Dames kun je uit 4 abonnementen kiezen:

 • Ondergoed Abonnement Dames Hipster Bamboe: vanaf €13,99 elke 3 maanden
 • Zwarte Strings Abonnement Bamboe: vanaf €13,99 elke 3 maanden
 • Ondergoed abonnement Dames Heupslip Bamboe 3-Pack: vanaf €16,99 elke 3 maanden
 • Ondergoed Abonnement Dames Boxershort 3-Pack: vanaf €16,99 elke 3 maanden

Voordelen Bbamboe Dames

✅ Veel samenstelmogelijkheden

✅ Keuze uit veel soorten dames ondergoed

✅ Top kwaliteit ondergoed voor dames

✅ Keuze uit meerdere frequenties

✅ Prima voorwaarden

Nadelen Bbamboe Dames

❌ Relatief duur


Bekijk meer productinformatie

4. Tijdvooreennieuwe

Ben je regelmatig toe aan nieuw ondergoed? Dan ben je hiervoor bij Tijdvooreennieuwe aan het juiste adres. Bij deze aanbieder kun je de favoriete boxershorts van je favoriete merk maandelijks ontvangen. Bij deze aanbieder heb je hiervoor de keuze uit ondergoed van verschillende merken: Muchachomalo, Iamtoro en Björn Borg.

Beste Onderbroeken Abonnement Review 4x Test!

Het ondergoed abonnement stel je vervolgens zelf samen. Je bepaalt zelf hoe vaak je nieuw ondergoed wilt ontvangen, welk ondergoed je wilt ontvangen en in welke kleur dit ondergoed uitgevoerd moet zijn.

Zit je op dit moment nog met versleten boxershorts? Kies dan zo snel mogelijk voor het boxershort abonnement van Tijdvooreennieuwe. Je eerste boxershort kost je slechts €10 euro, waarna je abonnement elke maand opzegbaar is.

Wat kost Tijdvooreennieuwe?

Bij Tijdvooreennieuwe kun je van de volgende kosten uitgaan:

 • Eerste boxershort: standaard €10
 • Daarna per levering: €18,99 per levering

De prijs is dus niet afhankelijk van het soort abonnement waar je voor kiest.

Voordelen Tijdvooreennieuwe

✅ Jij bepaalt alles

✅ Boxershorts van A-merken

✅ Veel mogelijkheden (ook een sokken abonnement)

✅ Maandelijks opzegbaar

✅ Overzichtelijke website

Nadelen Tijdvooreennieuwe

❌ Vrij prijzig boxer abonnement.


Bekijk meer productinformatie

5. Boxub

Heb je het perfecte onderbroeken abonnement nog niet gevonden? Maar, is het wel tijd om een nieuwe boxer te kopen? Kijk dan eens naar het aanbod van Boxub. Bij deze aanbieder kun je in een paar eenvoudige stappen een geweldig boxershort abonnement samenstellen. 

Beste Onderbroeken Abonnement Review 4x Test!

Bij Boxub valt onder meer de diversiteit op. Je kunt uit meerdere boxers van verschillende A merken kiezen. Ook heb je de keuze uit verschillende kleuren, waaronder talloze effen kleuren. Verder bepaal je zelf de frequentie en de maat van het nieuwe ondergoed.

Wil je bijvoorbeeld iedere maand nieuw ondergoed van Björn Borg ontvangen? Dat is bij Boxub mogelijk. Ook kun je kiezen voor onderbroeken met unieke designs van onder meer Calvin Klein en Tommy Hilfiger.

Wat kost Boxub?

Het is niet mogelijk om een vaste prijs voor het abonnement te communiceren. Dit komt doordat de prijs afhankelijk is van de keuzes die je maakt. Onder meer het gekozen merk en de frequentie zijn hiervoor bepalend. Boxub geeft in ieder geval aan dat je vanaf €8,95 per maand een abonnement af kunt sluiten.

Voordelen Boxub

✅ A-kwaliteit boxershorts

✅ Keuze uit veel merken

✅ Veel vrijheid qua opzeggen

✅ Altijd gratis verzending

✅ Abonnement naar eigen wens samen te stellen

Nadelen Boxub

❌ Weinig transparantie over de kosten


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste onderbroeken abonnement 2023

Mijn beste onderbroeken abonnement is het abonnement van On That Ass. Deze partij levert geweldige boxershorts, hanteert duidelijke voorwaarden en verleent een goede service. Bovendien weet je elke maand waar je aan toe bent: je ontvangt een gloednieuwe boxershort.

Beste Onderbroeken Abonnement Review 4x Test!

Wil je elke maand de beste boxershort ontvangen? Dan kun je ook kijken naar het ondergoed abonnement voor heren van Bbamboe. Wil je een ondergoed abonnement voor dames afsluiten? Dan ben je goed uit bij Bbamboe Dames. Met dat onderbroeken abonnement voor vrouwen geniet je altijd van nieuw ondergoed dat heerlijk zit!


Bekijk meer informatie

Onderbroeken abonnementen ervaringen en reviews

Wil je het beste onderbroeken abonnement voor heren afsluiten? Of wil je het beste ondergoed abonnement voor vrouwen afsluiten? Als je een abonnement op ondergoed af wilt sluiten, moet je goed naar de ervaringen van andere mensen kijken. Dat heb ik, voor bovenstaande aanbieders, alvast voor je gedaan.

On That Ass reviews

De reviews over On That Ass zijn allemaal positief te noemen. Men roemt de kwaliteit van de producten, de samenstelmogelijkheden en de verleende service. Wil je liever niet dat je vast zit aan een langlopend abonnement? Volgens veel klanten is het ideaal dat je je abonnement maandelijks op kunt zeggen.

Bbamboe reviews

De reviews over het ondergoed abonnement van Bbamboe zijn ook erg positief. Het is niet voor niets dat dit het beste boxershort abonnement voor heren is. Dit heren ondergoed abonnement wordt goed beoordeeld op het gebied van prijs, samenstelmogelijkheden, kwaliteit en voorwaarden.

Beste Onderbroeken Abonnement Review 4x Test!

Bbamboe Dames reviews

Dat wat voor Bbamboe Heren geldt, geldt ook voor Bbamboe Dames. Ook de onderbroeken abonnementen voor dames van Bbamboe worden erg goed beoordeeld. Met name het feit dat je uit meerdere soorten onderbroeken, zoals een string, kunt kiezen, is voor veel klanten een groot voordeel.

Tijdvooreennieuwe reviews

De Tijdvooreennieuwe reviews zijn nagenoeg allemaal positief. Men roemt het feit dat je het abonnement naar eigen wens samen kunt stellen, dat je uit veel merken kunt kiezen en dat je veel vrijheid hebt. Wil je na verloop van tijd een nieuwe set van een ander materiaal of merk? Dat is mogelijk. Of wil je een ondergoed in een andere kleur? Ook dat is mogelijk volgens de reviews van tevreden klanten.

Boxub reviews

De meeste reviews over Boxub zijn ook erg positief. Het feit dat je bij deze aanbieder uit veel A-merken kunt kiezen, is volgens veel klanten ideaal. Ook de vele mogelijkheden bij het samenstellen van je eigen onderbroeken abonnement wordt veelal positief genoemd.

Beste Onderbroeken Abonnement Review 4x Test!

Onderbroeken abonnementen vergelijken: hier moet je op letten!

Wil je een nieuw onderbroek- of boxershort abonnement afsluiten? Let dan in ieder geval goed op de onderstaande aandachtspunten.

Soorten onderbroeken

Je moet allereerst goed naar het soort onderbroek kijken. Wil je een abonnement onderbroek voor dames afsluiten? Of wil je een boxershort abonnement voor heren afsluiten? Aan jou de keus. Bij de verschillende aanbieders kun je vervolgens ook nog uit meerdere soorten onderbroeken kiezen. Ideaal.

Samenstelmogelijkheden

Idealiter kun je het onderbroeken abonnement naar wens samenstellen. Let daarbij goed op de volgende mogelijkheden:

 • Merk. Is het mogelijk om zelf het merk van de onderbroeken te bepalen?
 • Kleuren. Kun je bij de aanbieder uit meerdere kleuren of prints kiezen? Met name als je gek op onderbroeken met prints bent, is dit wenselijk.
 • Frequentie. Hoe vaak wil je het ondergoed ontvangen? Bij veel aanbieders heb je uit meerdere frequenties de keuze.
 • Maat. Uiteraard moet je ook goed naar de maat kijken.

Kosten & voorwaarden

Bij een onderbroeken abonnement moet je goed naar de kosten kijken. Kijk goed wat je per maand moet betalen én wat je hier precies voor krijgt. Krijg je bijvoorbeeld een boxershort gratis? Of kun je het abonnement combineren met een abonnement op Happy Socks? Dat is bij sommige aanbieders mogelijk.

Uiteraard moet je ook goed naar de voorwaarden kijken. Zit je ergens aan vast als je een abonnement afsluit? Kun je het abonnement elke maand opzeggen? Of kun je het abonnement op elk gewenst moment aanpassen? Dit zijn belangrijke vragen om even goed naar te kijken.

Beste Onderbroeken Abonnement Review 4x Test!

Conclusie: wat is het beste onderbroeken abonnement?

Het beste onderbroeken abonnement is het abonnement van On That Ass. Met dit abonnement ontvang je elke maand een nieuwe onderbroek, waarbij je ook nog uit meerdere abonnementen kunt kiezen. De onderbroeken zijn van een top kwaliteit en zitten heerlijk.

Ook over andere onderbroeken abonnementen ben ik erg te spreken. Zo vind ik Bbamboe het beste ondergoed abonnement voor heren. En Bbamboe Dames is wat mij betreft het beste ondergoed abonnement voor dames. Verder ben ik over Tijdvooreennieuwe en Boxub uiterst te spreken.

Benieuwd naar meer abonnementen?

Ben jij net zo fan van abonnementendiensten als ik? Nou, dan heb ik een prachtige lijst voor je in de aanbieding. Want naast abonnementen voor eten en drinken zijn er ook abonnementen voor wonen, koken en huishouden, abonnementen voor bloemen en planten, abonnementen voor kleding, schoenen en accessoires en abonnementen voor mooi en gezond. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van abonnementen op boeken, muziek en films, abonnementen op computer en elektronica, tv abonnementen, abonnementen voor dier, tuin en klussen, speelgoed abonnementen, goodieboxen, apps, abonnementen voor sport en bewegen, abonnementen voor recreatie of zelf abonnementen voor auto’s, fiets en OV. Vandaag de dag is de keuze in abonnementen enorm!

Op het gebied van kleding schoenen en accessoires zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Wellicht heb je al wel eens gehoord van een onderbroeken abonnement en boxershort abonnement. Lees ook vooral de On That Ass review. Om in het ”ondergoed” genre te blijven is het sokken abonnement of panty abonnement ook interessant.

Verder bestaan er ook opties voor een kledingbox abonnement, t-shirt abonnement en kleding abonnement. Zelfs aan de kleinsten wordt gedacht met een kinderkleding abonnement.

Wil je meer weten over al deze abonnementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor jou én waar je ze het beste kan afsluiten. Je kan bij al onze partners met een gerust hart een abonnement nemen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke abonnementen jouw leven makkelijker gaan maken!

We hebben zelfs uitgezocht hoe je het beste een abonnement weer kan opzeggen mocht het toch geen perfecte match blijken te zijn.

Beste Onderbroeken Abonnement Review 4x Test!

Meest gestelde vragen over onderbroeken abonnementen

Wat is het beste onderbroeken abonnement?

–      On That Ass. Dit is qua mogelijkheden, service en prijs-kwaliteitsverhouding het beste onderbroeken abonnement.
–      Bbamboe. Dit is het beste onderbroeken abonnement voor heren.
–      Bbamboe Dames. Dit is het beste ondergoed abonnement voor dames.
–      Tijdvooreennieuwe
–      Boxub

Wat kost een onderbroeken abonnement?

De kosten hangen volledig van je wensen af. Het soort onderbroek waar je voor kiest is bepalend, net zoals de frequentie. Je kunt in ieder geval voor €8,95 per maand al een ondergoed abonnement afsluiten.

Waarom voor een onderbroeken abonnement kiezen?

Je kunt je oude boxershorts/onderbroeken weggooien, je geniet van veel gemak en je geniet van A-kwaliteit boxershorts. Dit zijn een paar redenen om voor een onderbroeken abonnement te kiezen.(1)

Conclusie beste onderbroeken abonnement 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Onderbroeken Abonnement | Review (2024) | 5x Test!

Laat een reactie achter