In dit artikel

Beste Lenzen Abonnement Review 5x Test!

Beste Lenzen Abonnement | Review (2024) | 5x Test!

In dit artikel

Kun je eigenlijk niet zonder je lenzen? Dan ben je er zeer bij gebaat om altijd op tijd nieuwe lenzen in huis te hebben. Je kunt immers altijd je lens kwijtraken. Of een lens kan scheuren. Of je lens kan plots niet meer al te lekker zitten. Met een lenzen abonnement ben je dergelijke problemen voor. Dankzij het lenzen abonnement krijg je namelijk met de juiste frequentie nieuwe lenzen thuisgestuurd. Wat wil je nog meer?

Kort samengevat:

Het beste lenzen abonnement van 2024 volgens onze test is Lexx Contacts. Dit merk biedt ultra dunnen lenzen aan en de levering past door de brievenbus.

Lenzen abonnementen vergelijken: hoe doe ik dat?

Wat is het beste contactlenzen abonnement? Heb je een daglenzen abonnement nodig of een maandlenzen abonnement? Of wil je voor het goedkoopste lenzen abonnement gaan? Als je naar het aanbod van abonnementen kijkt, zie je direct dat je meer dan voldoende keuze hebt. Gelukkig heb ik alvast een uitgebreide vergelijking voor je gemaakt. Hierbij heb ik onder meer naar de samenstelling van het abonnement, de kosten en de voorwaarden gekeken. Mijn bevindingen deel ik graag hieronder met je.

Beste lenzen abonnement keuzehulp

ProductAdviesprijsBelangrijkste informatie
1.Lexx Contacts€35,00 per leveringDunne daglenzen
2.EyewishPrijs op aanvraagGratis oogcontrole elk half jaar
3.Happy Eyes Club€7,50 p.m (vanaf)Maandelijks opzegbaar
4.PearlePrijs op aanvraagVoordeliger dan los lenzen bestellen
5.SpecsaversPrijs op aanvraagGratis bril bij abonnement

1. Lexx Contacts – beste lenzen abonnement

Het beste lenzen abonnement is het lenzen abonnement van Lexx Contacts, wat mij betreft. Dit is te danken aan de samenstelling van dit abonnement, maar ook aan de prijsstelling. Met de kortingscode ‘BESTE’ ontvang je ook nog eens 20% korting op de proefset.

Beste Lenzen Abonnement Review 5x Test!

Het principe van dit abonnement is eenvoudig. Je vraagt allereerst een gratis trial aan, waarmee je de lenzen uit kunt proberen. Bevallen de ultra dunne daglenzen van Lexx? Dan kun je het gewenste abonnement kiezen en samenstellen.

Daarbij heb je de keuze uit meerdere frequenties. Je kunt de contactlenzen iedere 4 weken, 6 weken of 8 weken thuis laten bezorgen. Goed om te weten: de contactlenzen passen gewoon door de brievenbus heen!

Wat kost het abonnement van Lexx Contacts?

Voor het abonnement van Lexx Contacts betaal je een vast bedrag van €35 per levering. De frequentie is niet van invloed op de prijs.

Tip: gebruik de kortingscodeBESTEvoor 20% korting.

Voordelen Lexx Contacts

✅ Keuze uit meerdere frequenties

✅ Ultra dunne lenzen

✅ Passen door de brievenbus heen

✅ Gratis 10 daagse proefset

✅ Interessante kortingscode

Nadelen Lexx Contacts

❌ Alleen daglenzen (geen maandlenzen)


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘BESTE

2. Eyewish lenzen abonnement – beste contactlenzen abonnement

Het lenzen van abonnement van Eyewish is het beste contactlenzen abonnement. Dit abonnement is geheel naar wens samen te stellen, is maandelijks opzegbaar en kent interessante voorwaarden.

Beste Lenzen Abonnement Review 5x Test!

Kies je voor het Eyewish lenzenabonnement? Dan krijg je je lenzen én lenzenvloeistof altijd op tijd in huis. Daarbij bepaal je ook nog zelf wat de frequentie is waarmee je de lenzen wilt ontvangen. Verder is het zo dat je ieder half jaar een gratis oogcontrole krijgt, indien je voor dit abonnement kiest.

Maak je van het Eyewish lenzenabonnement gebruik? Dan heb je nergens omkijken naar. De contactlenzen krijg je met de gewenste frequentie thuisbezorgd. Doordat het pakketje door de brievenbus past, hoef je hier niet thuis voor te blijven.

Wat kost het Eyewish lenzen abonnement?

Wat je voor het abonnement moet betalen, hangt van meerdere zaken af:

 • Soort lenzen. Wil je dag- of maandlenzen?
 • Merk van de lenzen. Bij Eyewish heb je de keuze uit meerdere merken. Elk merk hanteert uiteraard zijn eigen prijzen.

Voordelen Eyewish

✅ Keuze uit heel veel contactlenzen & merken

✅ Inclusief vloeistof

✅ Door de brievenbus bezorgd

✅ Met halfjaarlijkse oogcontrole

✅ Maandelijks opzegbaar

Nadelen Eyewish

❌ Relatief duur abonnement


Bekijk meer productinformatie

3. Happy Eyes Club

Wil je helemaal geen omkijken naar het kopen van je lenzen hebben? Kies dan voor het abonnement van Happy Eyes Club. Met dit abonnement ontvang je elke maand automatisch de lenzen op de juiste sterkte.

Beste Lenzen Abonnement Review 5x Test!

Daarbij geniet je van interessante voorwaarden. Zo zit je nergens aan vast, aangezien dit abonnement maandelijks opzegbaar is. Ook geniet je van een zeer scherpe prijs; al vanaf €7,50 per maand geniet je van contactlenzen.

Ben je benieuwd of je ogen achteruit zijn gegaan? Als je voor dit abonnement kiest, kun je jaarlijks gratis je ogen laten controleren. Dit doe je bij een opticien bij jou in de buurt.

Wat kost Happy Eyes Club?

De abonnementen van Happy Eyes Club kennen niet één vaste prijs. De prijs is afhankelijk van het soort lens waar je voor kiest, evenals voor het merk van de lenzen. Je kunt in ieder geval uitgaan van een vanaf prijs van €7,50 per maand.

Voordelen Happy Eyes Club

✅ Keuze uit veel lenzen & merken

✅ Scherpe prijs per maand

✅ Maandelijks opzegbaar

✅ Inclusief jaarlijkse oogcontrole

Nadelen Happy Eyes Club

❌ Minder bekende naam


Bekijk meer productinformatie

4. Pearle lenzen abonnement

Ga je het liefste voor een lenzen abonnement van een grote opticien? Kijk dan eens naar het Pearle lenzenabonnement. Dit abonnement is naar eigen zeggen zowel makkelijk als voordelig. Dat komt onder meer doordat je de eerste 2 maanden volledig gratis krijgt.

Beste Lenzen Abonnement Review 5x Test!

Kies je voor het Pearle lenzen abonnement? Dan ben je zelfs goedkoper uit dan als je losse contactlenzen zou bestellen. Bovendien zijn de beoordelingen van andere klanten zeer positief. Dit komt niet alleen door de voorwaarden van het abonnement, maar ook door bijvoorbeeld de service vanuit Pearle.

Bij Pearle kun je het abonnement ook nog naar wens samenstellen. Zo kun je uit veel soorten contactlenzen en verschillende merken kiezen. Ook bepaal je zelf met welke frequentie je de contactlenzen wilt ontvangen. Met het contactlenzen abonnement van Pearle geniet je al met al van veel gemak!

Wat kost het Pearle lenzen abonnement?

Dit hangt volledig af van het soort lens dat je nodig hebt. Ook het merk contactlenzen waar je uiteindelijk voor kiest, is van invloed op de prijs. Je kunt in een winkel van Pearle terecht voor meer informatie over de kosten.

Voordelen Pearle

✅ Eerste 2 maanden gratis

✅ Keuze uit veel contactlenzen van veel merken

✅ Maandelijks te pauzeren of te stoppen

✅ Inclusief vloeistof

✅ Halfjaarlijkse oogcontrole (gratis)

Nadelen Pearle

❌ Duurder dan andere aanbieders


Bekijk meer productinformatie

5. Specsavers lenzen abonnement

Tot slot ben ik uiterst te spreken over het Specsavers lenzen abonnement. Dit abonnement is naar wens samen te stellen, gaat gepaard met een prima service en brengt veel gemak met zich mee. Een abonnement zonder gedoe; dat is hoe Specsavers haar abonnement omschrijft.

Beste Lenzen Abonnement Review 5x Test!

Het afsluiten van dit abonnement is eenvoudig. Je kunt online de gewenste contactlenzen selecteren, evenals de gewenste frequentie. Specsavers zorgt er vervolgens voor dat je de juiste lenzen met de juiste frequentie ontvangt.

Dit abonnement gaat gepaard met veel extra’s. Zo kun je bij Specsavers terecht voor controles en nazorg. Ook krijg je een bril gratis ter waarde van €59. In één van de 140 winkels van Specsavers kun je terecht voor persoonlijk advies.

Wat kost het Specsavers lenzen abonnement?

De prijs is afhankelijk van het soort lens waar je voor kiest. Ook het merk lenzen dat je voorkeur geniet, is bepalend voor de kosten. De medewerkers informeren je graag over de kosten van het lenzen abonnement van Specsavers.

Voordelen Specsavers

✅ Uitmuntende service

✅ Inclusief gratis bril

✅ Inclusief gratis oogcontrole

✅ Keuze uit veel lenzen van veel merken

✅ Veel bijkomende extra’s

Nadelen Specsavers

❌ Niet de goedkoopste aanbieder


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste lenzen abonnement 2024

Wil je een lenzen abonnement afsluiten? Kies dan voor het abonnement van Lexx Contacts. Bij deze aanbieder geniet je van veel mogelijkheden, van scherpe prijzen en van de juiste contactlenzen. Gebruik ook kortingscode ‘BESTE‘ voor 20% korting. Ook geniet je van interessante voorwaarden en een snelle + makkelijke levering.

Beste Lenzen Abonnement Review 5x Test!

Wil je je abonnement opzeggen? Dat is bij Lexx Contacts ook nog maandelijks mogelijk!


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘BESTE

Lenzen abonnementen ervaringen en reviews

Je hebt op dit moment de keuze uit meerdere abonnementen. De keuze voor het juiste abonnement is ontzettend belangrijk; je kunt immers niet zonder goede lenzen. Om tot de juiste keuze te komen, moet je ook goed naar de ervaringen van andere klanten kijken.

Lexx Contacts reviews

Nagenoeg alle mensen die voor het abonnement van Lexx Contacts hebben gekozen, zijn hier te spreken over. Dit komt doordat het abonnement op elk moment opzegbaar is, de prijs prima is en het pakketje past door de brievenbus.

Eyewish lenzen abonnement reviews

De beoordelingen over het Eyewish lenzen abonnement zijn ook erg positief. Dit komt onder meer doordat je zelf bepaald wanneer het abonnement ingaat. Ook de vele keuze- en samenstelmogelijkheden spreekt veel mensen aan.

Beste Lenzen Abonnement Review 5x Test!

Happy Eyes club reviews

Je kunt met een gerust hart je abonnement afsluiten bij Happy Eyes club. Dit blijkt althans uit de vele positieve beoordelingen. Zo wordt benoemd dat je prima kwaliteit lenzen en vloeistof op de juiste momenten geleverd krijgt. Ook geven meerdere klanten aan dat de prijs reuze mee valt.

Pearle lenzen abonnement

Het Pearle lenzen abonnement wordt met een gemiddelde beoordeling van 8,6 beoordeeld. Deze hoge gemiddelde score is te danken aan de gratis controle, het advies over jouw lenzen en de samenstelmogelijkheden. De lenzen krijg je bovendien elke maand gratis thuisbezorgd.

Specsavers lenzen abonnement

Ook de abonnementen van Specsavers bieden erg veel. Dit blijkt in ieder geval uit de vele positieve beoordelingen van klanten. De gratis contactlenscontrole en het vast bedrag per maand spreken veel mensen aan. Bij Specsavers ben je bovendien aan het juiste adres voor brillen en voor perfect advies. Daarvoor kun je langskomen bij één van de winkels.

Beste Lenzen Abonnement Review 5x Test!

Contactlenzen abonnementen vergelijken: hier moet je op letten!

Een lenzen abonnement is in veel gevallen een verstandige keuze. Dit is bijvoorbeeld goedkoper dan lenzen die je in de losse verkoop kunt kopen. Bovendien geniet je van veel gemak. Voordat het zover is, moet je wel een goede vergelijking maken tussen de verschillende abonnementen. Let daarbij goed op onderstaande punten.

Soort lenzen

Je moet allereerst goed naar het soort lenzen kijken. Welke lenzen heb je nodig? En wordt de door jou gewenste lens door de aanbieder aangeboden? Alleen met de juiste lenzen geniet je van goed zicht, dus kijk kritisch naar het soort lenzen.

Frequentie

Ga ook goed na met welke frequentie je de lenzen thuis kunt laten bezorgen. Jouw lenzen heb je uiteraard elke dag nodig, dus neem voor jezelf de frequentie iets ruimer. Laat je maandlenzen bijvoorbeeld iedere drie maanden bezorgen, maar zorg wel voor een reserve setje achter de hand.

Bijkomende extra’s

Krijg je bij het abonnement ook lenzenvloeistof? Of krijg je bij het abonnement een gratis oogcontrole? Ook dit zijn belangrijke zaken om naar te kijken. Idealiter gaat het abonnement gepaard met zoveel mogelijk extra’s.

Beste Lenzen Abonnement Review 5x Test!

Voorwaarden

Bij een abonnement moet je altijd goed naar de voorwaarden kijken. Kun je het abonnement op elk moment opzeggen? Kun je je abonnement wijzigen met een online account? En welke zaken vallen allemaal binnen het abonnement?

Aanbieder

Graag raad ik je aan om ook goed naar de aanbieder te kijken. Wat mij betreft kies je het beste voor een contactlensspecialist. Zo’n specialist weet als geen ander wat voor jouw ogen de beste lenzen zijn.

Goed om te weten: bij veel van deze specialisten hoef je geen verzendkosten te betalen. Ook geniet je bij veel van deze specialisten van een scherpe prijs. En mogelijk zelfs ook nog van andere aanbiedingen.

Prijs

Als je je lenzen los koopt, ben je in veel gevallen meer geld kwijt dan voor een abonnement. Ook heb je in één keer met grote uitgaven te maken, terwijl je met een abonnement de uitgaven beter verdeeld. Voldoende reden dus om voor een contactlenzen abonnement te kiezen. Kijk daarbij wel even kritisch naar de prijs per maand/levering.

Beste Lenzen Abonnement Review 5x Test!

Conclusie: wat is het beste lenzen abonnement?

Wat mij betreft is het abonnement van Lexx Contacts het beste abonnement. Je kunt echter ook zonder enige twijfel voor de abonnementen van Eyewish, Happy Eyes Club, Pearle en Specsavers kiezen.

Meest gestelde vragen over lenzen abonnementen

Wat is het beste lenzen abonnement?

Het beste lensabonnement is het abonnement van Lexx Contacts. Check je korting met kortingscode ‘BESTE‘. De prijs, de voorwaarden en de mogelijkheden van dit abonnement zijn volledig naar mijn wens.

Moet je een abonnement bij een lenzenspecialist afsluiten?

Ja, dat is wel aan te raden. Zo’n specialist is niet zomaar een specialist geworden. Je kunt bij zo’n partij bijvoorbeeld voor het juiste advies terecht.

Wat is de lens abonnement prijs?

De kosten voor een lenzenabonnement zijn van 3 factoren afhankelijk:
 
–      Het soort contactlens; gaat het om bijvoorbeeld dag- of maandlenzen?
–      Het merk van de contactlens
–      De aanbieder (1)

Foto van Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.