In dit artikel

Beste Kunstbloemen Abonnement Review 4x Test!

Beste Kunstbloemen Abonnement | Review (2024) | 4x Test!

In dit artikel

Ben je dol op vrolijke bloemen in huis, maar vind je het vervelend dat verse bloemen zo snel ‘op’ raken? Dan biedt een zijden bloemen abonnement de uitkomst! Met een abonnement kunstbloemen heb je namelijk kunstbloemen in huis die gewoon echt lijken. Ze kunnen in theorie voor altijd blijven staan! Maar juist door een kunstbloemen abonnement te nemen, kun je wel blijven variëren en raak je dus nooit uitgekeken op deze exemplaren. Benieuwd wat het beste kunstboeket abonnement van dit moment is? Ik ga een kunstbloemen abonnement test doen om daar achter te komen! Lees je mee? Let’s go!

Beste kunstbloemen abonnement: Mijn selectie

 1. Beste kunstbloemen abonnement – Luxury Flower Boutique
 2. Beste kunst boeket abonnement – Luxury Flower Boutique
 3. Beste kunstbloemen abonnement cadeau – Flower Dutchess

Kunstbloemen abonnementen vergelijken; hoe doe ik dat?

Bij een kunstbloemen abonnement vergelijken met een andere aanbieder, let ik op verschillende onderdelen. Zo test ik elk kunstbloemen abonnement op de kwaliteit, het gebruiksgemak dat je als klant ervaart bij het abonnement en ook de prijs. Een kunstbloemen abonnement aanbieding is mooi meegenomen, natuurlijk. Daarom deel ik een eventuele kunstbloemen kortingscode ook met je. Verder zal ik focussen op kunstbloemen abonnement ervaringen van klanten, de verschillende soorten bloemen en boeketten en de frequentie waarmee je nieuwe exemplaren uit je kunstbloemen boeket abonnement ontvangt.

1. Luxury Flower Boutique – beste kunstbloemen abonnement algemeen, beste kunst boeket abonnement

Ik vertel je eerst graag over het kunstbloemen abonnement van Luxury Flower Boutique. Deze kunstbloemen zijn niet van echte te onderscheiden. Neem je hier een abonnement, dan ontvang je elke twee maanden een uniek boeket bloemen. Er is hierbij keuze uit 3 verschillende boeketten. Een van de drie (degene die jij kiest) wordt vervolgens naar je opgestuurd en mag 2 maanden staan pronken in je huis. De kunstbloemen boeketten zijn altijd uniek en worden bezorgd tot aan de deur. Op dat moment lever je het oude boeket weer in, wat vervolgens wordt schoongemaakt en voor een andere klant wordt hergebruikt. Zo heeft iedereen steeds ‘frisse’ bloemen in huis staan, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen.

Beste Kunstbloemen Abonnement Review 4x Test!

Luxury Flower Boutique biedt de keuze uit een middel of groot formaat kunstbloemen. Je kunt al vanaf €49,95 een mooi boeket in huis plaatsen. Als je wilt kun je er ook een vaas bij kiezen. Daarvoor worden eenmalig extra kosten berekend. De vaas is vervolgens wel je eigendom en zal altijd passend zijn voor een toekomstig kunst boeket van Luxury Flower Boutique. Kies vervolgens de startdatum en na 7 dagen staat jouw eerste boeket al voor de deur. Het Middel boeket kost €49,95 per twee maanden, het Groot boeket kost €69,95 per twee maanden. Zijn er bloemen beschadigd, dan kost dit €10 per bloem.

Voordelen Luxury Flower Boutique

✅ Elke 2 maanden nieuwe kunstbloemen in huis;

✅ Steeds keuze uit 3 verschillende boeketten;

✅ Aanschaf van een vaas is optioneel en eenmalig (die wordt wel jouw eigendom);

✅ Het boeket dat je vervolgens tweemaandelijks ontvangt past altijd in deze vaas;

✅ Prijzen zijn inclusief BTW en retour/bezorgkosten;

✅ Oude boeket gratis retourneren door het retouretiket per e-mail;

✅ Elk kunstboeket is uniek en custom made;

✅ Al binnen 7 dagen na het afsluiten van je kunstbloemen abonnement ontvang je het eerste boeket thuis.

Nadelen Luxury Flower Boutique

❌ De verpakking/doos moet voorzichtig worden opengemaakt (en vervolgens ergens bewaard worden), omdat je deze weer nodig hebt bij een bloemenwissel;

❌ Je moet een borg betalen van €50;

❌ Looptijd van het kunstbloemen abonnement is minimaal 6 maanden, daarna per wissel opzegbaar.


Klik hier voor meer informatie!

2. Flower Dutchess – beste kunstbloemen abonnement cadeau

Bij Flower Dutchess bestel je een kunstbloemen abonnement cadeau of gewoon voor jezelf! Er wordt op deze website niet gesproken over een minimale looptijd voor een abonnement. Daardoor is hij ook geschikt om cadeau te doen en na het gewenste aantal maanden of wissels zelf weer op te zeggen. Steeds weer mooie bloemen in huis hebben waar je nooit op uitgekeken raakt? Dan is een kunstbloemen abonnement een goed idee!

Beste Kunstbloemen Abonnement Review 4x Test!

Flower Dutchess kost in verhouding een stuk minder dan elke keer verse bloemen in huis halen. En de perfecte imitaties zijn vrijwel niet van echte te onderscheiden. Naar wens wordt er vervolgens elke maand, 2 maanden of 3 maanden een nieuw boeket thuisbezorgd. Het ‘oude’ boeket stuur je weer retour in de originele doos – en dankzij het meegeleverde retouretiket is dat helemaal gratis. Je hebt keuze uit twee formaten. Het Medium seizoen boeket haal je al in huis vanaf €14,50 per maand, het Large seizoen boeket vanaf €25,90 per maand. In beide gevallen worden de bossen aangepast aan het seizoen!

Voordelen Flower Dutchess

✅ De bloemen zijn al geschikt en kunnen zo in een vaas worden gezet;

✅ Dit abonnement kunstbloemen kan niet alleen in Nederland, maar ook in België of Spanje bezorgd worden;

✅ Een oud boeket retour sturen is gratis dankzij het meegeleverde retouretiket;

✅ Ook leuk om dit kunstbloemen abonnement cadeau te geven, aangezien er geen minimale looptijd lijkt te zijn;

✅ Geen kunstbloemen abonnement korting nodig, want Flower Dutchess is al voordelig geprijsd;

✅ Elke 1, 2 of 3 maanden nieuwe bloemen dankzij dit kunstbloemen abonnement;

✅ Keuze uit Medium of Large qua boeketgrootte;

✅ Seizoen bloemen die heel echt lijken en duurzaam zijn.

Nadelen Flower Dutchess

❌ De website is niet heel gebruiksvriendelijk en geeft bijv. ook geen minimale looptijd van het kunstbloemen boeket abonnement weer (daarom ga ik ervan uit dat die minimale looptijd er ook niet is, wat dan weer een pluspunt is);

❌ Je moet de doos netjes bewaren om het ‘oude’ boeket in retour te sturen.


Klik hier voor meer informatie!

3. Reflower

Reflower noemt zichzelf ‘de duurzame bloemenbieb’ en biedt abonnementen op kunstbloemen aan. Zowel aan particulieren als aan bedrijven. De kunstbloemen worden altijd in een leuke vaas opgemaakt en bij je thuisbezorgd. Het concept is gericht op het hergebruiken van kunstbloemen voor een duurzaam doeleinde. En klant worden is heel eenvoudig. Kies het Reflower kunstbloemen abonnement dat je aanspreekt en kies een vaas met bloemen uit. Vul je gegevens in en de bloemen worden op afspraak per bakfiets bij je thuisbezorgd in Amsterdam. Woon je in de Randstad, dan vindt de bezorging plaats op dinsdag.

Beste Kunstbloemen Abonnement Review 4x Test!

De prijs voor bloemenhuur bij Reflower is €20 per maand. Wil je liever een XL boeket, dan kost dat €40 per maand. Zodra je de bloemen wilt wisselen betaal je hiervoor €15 extra. Je kiest dan een volgende vaas met bloemen uit en die komt zo snel mogelijk jouw kant op. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar.

Voordelen Reflower

✅ Je huurt hier de bloemen voor een vast bedrag en betaalt pas wat extra als je een wissel wilt;

✅ Je kunt dit kunstbloemen abonnement cadeau geven door te kiezen voor een looptijd van 3 maanden voor €90;

✅ Keuze uit twee formaten kunstbloemen boeketten;

✅ Het abonnement is maandelijks opzegbaar;

✅ Dit kunstbloemen abonnement is inclusief vaas huur;

✅ De bezorging per bakfiets is beter voor het milieu.

Nadelen Reflower

❌ Boven op de abonnementskosten betaal je per wissel nog €15;

❌ Een pauze inlassen voor je abonnement kost €10 per keer/maand;

❌ Alleen voor bewoners van Amsterdam en de Randstad;

❌ Bezorging vindt alleen op dinsdag plaats in de Randstad.


Klik hier voor meer informatie!

4. Bloompost

En tot slot het kunstbloemen boeket abonnement van Bloompost! Of nou ja, het is geen écht abonnement. Maar ik vind Bloompost zeker de moeite waard, juist omdat je er op een laagdrempelige manier zijden bloemen bestelt én cadeau kunt geven. Je hoeft dus geen kunstboeket abonnement af te sluiten; kies eenmalig welk kunstboeket door de brievenbus bezorgd mag worden (bij jou of een andere, gelukkige ontvanger) of bestel er ook een vaas bij. Jij bepaalt!

Beste Kunstbloemen Abonnement Review 4x Test!

Bloompost maakt boeketten van zijden bloemen en droogbloemen en biedt zo het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Verstuur de bloemen door de brievenbus of kies een boeket met stijlvolle vaas. Dan belt de postbezorger met het pakket bij jou (of de ontvanger) aan. Een kunstbloem zal nooit vergaan en droogbloemen gaan heel lang mee. Daardoor heb je jaren plezier van een boeket. Een boeket dat bovendien helemaal jouw eigendom is! Voor een middelgroot boeket (Good Vibes) betaal je €21,99, voor een groot boeket (Silky Touch) €34,99 en voor een groot boeket met vaas (Golden Hour) betaal je €34,99.

Voordelen Bloompost

✅ Mix van droogbloemen en kunstbloemen van ongeveer 30cm lang;

✅ Voor 22:00 uur besteld, de volgende dag bezorgd (m.u.v. zondag);

✅ Bestel je zonder vaas, dan past je bestelling door de brievenbus en hoef je er niet voor thuis te blijven;

✅ Je hebt jarenlang plezier van zo’n boeket voor een lage prijs;

✅ Kies een van de leuke wenskaartjes als je deze duurzame verrassing cadeau wilt geven;

✅ Stevig en stijlvol verpakt, eventueel inclusief vaas te koop.

Nadelen Bloompost

❌ Geen echt abonnement kunstbloemen, maar wel de moeite waard;

❌ De samenstelling van het kunstboeket kan door beschikbaarheid soms wat afwijken van de foto;

❌ Je betaalt nog €3,99 verzendkosten boven op de prijs van het kunstboeket.


Klik hier voor meer informatie!

Mijn beste kunstbloemen abonnement

Ben je van plan om een kunstbloemen abonnement te nemen? Dan wil je natuurlijk voor de beste aanbieder kiezen. En hoewel alle kunstbloemen abonnement aanbieders hierboven hun eigen, unieke voordelen bieden, kan er maar één deze test winnen. De titel voor beste kunstbloemen abonnement gaat daarom naar Luxury Flower Boutique.

Beste Kunstbloemen Abonnement Review 4x Test!

Waarom? Luxury Flower Boutique bezorgt elke 2 maanden nieuwe, zijden bloemen aan huis. Je hebt steeds keuze uit 3 verschillende boeketten kunstbloemen en je kunt er optioneel een vaas bij kopen. Hiervoor betaal je eenmalig en dan is die vaas jouw eigendom. De boeketten die de maanden erna volgen passen er altijd netjes in. Elk kunstboeket is bovendien uniek en custom made en 7 dagen na het afsluiten van je abonnement staat het eerste boeket al voor de deur. Dat je €50 borg moet betalen en dat de looptijd van het abonnement minimaal 6 maanden is, neem ik voor lief. Ik ben namelijk groot fan van deze aanbieder van kunstbloemen abonnementen! Wie is voor jou de winnaar uit deze test?


Klik hier voor meer informatie!

Kunstbloemen abonnement ervaringen en reviews

Laten we eens kijken naar de kunstbloemen abonnement ervaringen van klanten. Wat hebben zij voor interessante dingen te vertellen in hun kunstbloemen abonnement reviews? Zijn zij te spreken over elk kunstbloemen abonnement? Of mag er nog wel wat verbetering plaatsvinden? We gaan het ontdekken!

Luxury Flower Boutique review

Over het kunstbloemen abonnement van Luxury Flower Boutique zijn klanten enthousiast. Hoewel er weinig onafhankelijke reviews te vinden zijn, staan er verschillende meningen op de website zelf. Deze gaan echter niet specifiek over de abonnementen, maar zijn afkomstig van klanten die een kunstboeket hebben laten opmaken in een mooie vaas. Zij zijn echter wel allemaal positief!

Flower Dutchess ervaring

Flower Dutchess krijgt 9 Google reviews, waardoor een score van 4,6 van 5 sterren wordt behaald. De complimenten in de reviews gaan vooral over gevoel voor het samenstellen van de boeketten en de kwaliteit van de kunstbloemen. Ze zijn niet van echt te onderscheiden, lees ik meerdere keren terug. Ook beamen klanten dat de bloemen altijd bij het seizoen passen.

Reflower review

Over Reflower zijn geen reviews te vinden op onafhankelijke reviewplatforms, maar ook niet op de eigen website. Qua Google reviews zijn er momenteel 6 meningen geplaatst die wel allemaal 5 sterren hebben opgeleverd. De duurzaamheid, de prachtige vazen en fijne service springen er bovenuit qua opmerkingen. Ook om de kleurrijke, kwalitatieve kunstbloemen wordt Reflower geprezen.

Beste Kunstbloemen Abonnement Review 4x Test!

Bloompost ervaring

Wil je een kunstbloemen abonnement bestellen, dan kan dat bij Bloompost helaas niet. Wel kun je er boeketten kunstbloemen kopen en daar zijn klanten lovend over. Op Trustpilot krijgt het bedrijf 4,5 van de 5 sterren op basis van 16.861 reviews.

Petra schrijft bijvoorbeeld: “Ik heb al meerdere keren bij Bloompost besteld. De levering is altijd op tijd en de kwaliteit van de bloemen is goed. Door de brievenbus laten bezorgen is ook leuk om te doen. Ik ga zeker nog vaker gebruikmaken van jullie diensten!”

Voordelen van kunstbloemen abonnementen

Maar waarom zou je eigenlijk kiezen voor kunstbloemen, in plaats van voor echte? Daar zijn verschillende goede redenen voor. En als jij momenteel nog denkt dat kunstbloemen duur zijn en alleen voor rijkere huishoudens bedoeld zijn, dan wil ik je graag van het tegendeel overtuigen. Lees maar mee!

✅ Kunstbloemen zijn duurzamer dan echte bloemen;
✅ Ze gaan jaren (tot in de oneindigheid, eigenlijk) mee;
✅ Je hebt er weinig tot geen onderhoud aan;
✅ Ook met een allergie kun je kunstbloemen in huis houden;
✅ Door middel van een abonnement kun je bloemen huren en omwisselen wanneer je erop uitgekeken bent;
✅ Elke twee weken een vers boeket bloemen kopen is in verhouding veel duurder;
✅ Je hebt vaak de keuze uit verschillende soorten boeketten;
✅ De maandelijkse kosten worden via automatische incasso afgeschreven, dus je hebt er geen omkijken naar;
✅ Je kunt zelf kiezen of je voor een klein, medium of groot formaat gaat;
✅ De meeste kunstbloemen abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Beste Kunstbloemen Abonnement Review 4x Test!

Kunstbloemen abonnement afsluiten: hier moet je op letten!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook een kunstbloemen abonnement kopen of afsluiten? Dan vertel ik je graag waar je op moet letten om de beste keuze voor jouw situatie te maken. Met onderstaande tips kom je een heel eind en weet ik zeker dat je een fijn kunstbloemen abonnement vindt dat echt bij je past.

Ben je in voor verrassingen?

Aanbieders van kunstbloemen abonnementen hebben verschillende werkwijzen. Zo kan je bij sommige aanbieders alleen een formaat boeket kiezen, terwijl je bij andere aanbieders ook de keuze krijgt tussen verschillende soorten boeketten. Je hebt dan meer invloed op hoe het geheel eruit komt te zien. Ben je in voor verrassingen of houd je graag zelf de touwtjes in handen? Zoek dan een kunstbloemen abonnement aanbieder die hierbij past.

Wil je vaak wisselen?

Hoe vaak wil jij wisselen van kunstbloemen boeket? Ben je snel uitgekeken op een boeket of valt dat wel mee? Hoe vaker je wilt wisselen, hoe hoger de kosten vaak liggen. Maar als je hierin minder veeleisend bent, dan kan je dus kosten besparen door bijvoorbeeld om de 2 of 3 maanden pas een nieuw boeket te ontvangen.

Beste Kunstbloemen Abonnement Review 4x Test!

Welk formaat vind je mooi?

Het formaat van het boeket is ook belangrijk, zeker als je al een vaas in huis hebt waar je de kunstbloemen in wilt zetten. Bedenk daarom of het een klein, medium of groot zijden boeket moet worden. Bij veel aanbieders kun je het formaat zelf kiezen.

Met of zonder vaas?

Heb jij al een mooie vaas in huis? Of wil je die graag geleverd krijgen bij je kunstbloemen abonnement? Een vaas bijbestellen kost wat extra, maar je mag hem dan (vaak) wel houden. Hij wordt jouw eigendom. De kunstbloemen moet je wel weer terugsturen, maar je weet dan wel dat het boeket dat de keer daarop wordt bezorgd, perfect in jouw vaas past.

Wat is je budget?

Een kunstbloemen abonnement kan best prijzig zijn, maar dat hoeft niet per se. Je kunt namelijk ook (zoals bij Bloompost) kunstbloemen bestellen die je eenmalig afrekent. Het gaat dan niet om een echt abonnement, terwijl je wel lang kunt genieten van je kunstbloemen. Vaak wel jaren achter elkaar! Ga je wel voor een kunstbloemen abonnement, dan zijn hierin ook verschillende prijsklassen. Zo kun je vanaf €20 per maand al starten met een abonnement.

Nog meer interessante abonnementen voor bloemen en planten

Ben jij net zo fan van abonnementendiensten als ik? Nou, dan heb ik een prachtige lijst voor je in de aanbieding. Want naast abonnementen voor eten en drinken zijn er ook abonnementen voor wonen, koken en huishouden, abonnementen voor bloemen en planten, abonnementen voor kleding, schoenen en accessoires en abonnementen voor mooi en gezond. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van abonnementen op boeken, muziek en films, abonnementen op computer en elektronica, tv abonnementen, abonnementen voor dier, tuin en klussen, speelgoed abonnementen, goodieboxen, apps, abonnementen voor sport en bewegen, abonnementen voor recreatie of zelf abonnementen voor auto’s, fiets en OV. Vandaag de dag is de keuze in abonnementen enorm!

In het kader van bloemen en planten abonnementen kunt u meer lezen over het planten abonnement. Van het bloemen abonnement word ik persoonlijk heel blij. Maar heb je ook wel eens gedacht aan een kunstbloemen abonnement of zijden bloemen abonnement? Mocht je een held zijn met de groene vingers dan is een stekjesabonnement zeker iets voor jou!

Ook schreef ik reviews over de diverse merken. Denk hierbij aan een Bloomon review of Bloemen van de teler review. Nieuwsgierig? Lees dan zeker deze reviews.

Wil je meer weten over al deze abonnementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor jou én waar je ze het beste kan afsluiten. Je kan bij al onze partners met een gerust hart een abonnement nemen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke abonnementen jouw leven makkelijker gaan maken!

We hebben zelfs uitgezocht hoe je het beste een abonnement weer kan opzeggen mocht het toch geen perfecte match blijken te zijn.

Beste Kunstbloemen Abonnement Review 4x Test!

Meest gestelde vragen over een kunstbloemen abonnement

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over een kunstbloemen abonnement? Ik raad je aan om de meest gestelde vragen hieronder even door te nemen. Na afloop ben jij volledig geïnformeerd en kun je met een gerust hart een kunstbloemen abonnement naar keuze afsluiten.

Wat is het beste kunstbloemen abonnement?

Het beste kunstbloemen abonnement sluit je af bij Luxury Flower Boutique. Bij deze aanbieder kun je namelijk profiteren van de meeste voordelen. Je krijgt er elke 2 maanden nieuwe, kunstbloemen van thuisbezorgd en je hebt telkens de keuze uit 3 verschillende boeketten. Ook kun je er optioneel een vaas bij kopen, waarvoor eenmalig betaald moet worden. Dan is de vaas (in tegenstelling tot de kunstbloemen) voor altijd van jou. Elk kunstboeket is uniek en custom made en binnen 7 dagen na het afsluiten van je abonnement krijg je de eerste levering al. Kortom: het beste kunstbloemen abonnement, dus!

Hoeveel kost een kunstbloemen abonnement?

Hoeveel een kunstbloemen abonnement kost, verschilt per aanbieder. Je kunt al voor €20 per maand een kunstboeket huren, als je dat wilt. Voor een boeketwissel betaal je dan wel extra geld. Het is ook mogelijk om echt elke maand, 2 maanden of 3 maanden een nieuw kunstboeket in huis te halen en de ‘oude’ dan weer retour te sturen. De kosten hiervoor liggen rond de €40 tot €70 per maand of wissel. Je kunt het eigenlijk zo voordelig of prijzig maken als je zelf wilt.

Hoe werkt een kunstbloemen abonnement afsluiten?

Een kunstbloemen abonnement afsluiten werkt heel eenvoudig. Je selecteert het type abonnement dat bij jou past en je geeft aan welk formaat je wenst. Ook selecteer je hoe vaak je een boeketwissel wilt doen. Vervolgens kun je je persoonlijke gegevens invullen en de eerste betaling voldoen. De daarop volgende betalingen verlopen in de meeste gevallen per automatische incasso. Nadat je betaling in goede orde ontvangen is, gaat het bedrijf aan de slag en is jouw kunstbloemen abonnement actief. De eerste levering kun je soms de volgende dag al verwachten, maar anders vaak al binnen 7 dagen. (1)

Conclusie beste kunstbloemen abonnement

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Kunstbloemen Abonnement | Review (2024) | 4x Test!

Laat een reactie achter