In dit artikel

Beste Kledingbox Review 4x Test!

Beste Kledingbox | Review (2024) | 4x Test!

In dit artikel

Vind je het lastig om nieuwe kleding uit te kiezen? Vind je het helemaal niet leuk om uren online te zoeken naar je nieuwe kleren? Of wil je je graag door een specialist bij laten staan? In deze 3 gevallen ben je goed uit met een kledingbox. Dit is een box waarin je meerdere outfits aantreft; deze box wordt op basis van jouw wensen samengesteld. Vervolgens krijg je die box thuisgestuurd, waardoor je zelf geen omkijken hebt naar het kopen van kleding. Spreekt dit je aan? In dit artikel maak je kennis met de 4 beste kledingboxen van dit moment.

Beste kledingbox: Mijn selectie

 1. Beste kledingbox – House of Einstein
 2. Beste kledingbox dames – Maison365
 3. Beste kledingbox mannen – Outfittery

Kledingboxen vergelijken: hoe doe ik dat?

Het aanbod van kledingboxen is steeds uitgebreider aan het worden. Meer en meer mensen hebben vraag naar een dergelijke kledingbox; daarop spelen verschillende bedrijven in. Concreet betekent dit dat je nu uit voldoende kledingboxen kunt kiezen. Om tot de juiste keuze te komen, zou je een uitgebreide vergelijking moeten maken. Graag neem ik het meeste van het werk voor je uit handen. Hoe? Door je hieronder alles te vertellen over de 4 beste kledingboxen van dit moment.

1. House of Einstein – beste kledingbox

Ben je naarstig op zoek naar een online personal shopper? Dan kun je niet om House of Einstein heen. Bij deze firma ben je in staat om een geweldige kledingbox te bestellen. Een kledingbox die volledig op jouw wensen afgestemd is.

Beste Kledingbox Review 4x Test!

Hoe dat precies werkt? Nou, je kunt op de website van House of Einstein een stijlquiz doorlopen. Je kunt hierbij je wensen doorgeven, waarna je personal shopper op basis hiervan een complete box samenstelt. Deze box bestaat uit meerdere outfits die volledig op jouw smaakvoorkeuren afgestemd zijn. Je kunt dit het beste als een persoonlijke box met kleding zien. Nadat je deze box ontvangen hebt, heb je 7 dagen de tijd om de box aandachtig te besturen. De outfits die je leuk vindt, hou je lekker. De andere outfits stuur je weer terug naar House of Einstein. Binnen 3 eenvoudige stappen geniet je van een kledingkast vol met geweldige outfits!

Wat kost House of Einstein?

Bij House of Einstein betaal je een bedrag van €9,90 aan verwerkingskosten. Wat je voor de inhoud van de box moet betalen, hangt uiteraard van de kledingstukken af. Men geeft aan dat klanten gemiddeld €300 tot €500 per box besteden.

Voordelen House of Einstein

✅ Geweldige personal shopper

✅ Kleding van meer dan 50 merken

✅ Relatief lage verwerkingskosten

✅ Soepel proces

✅ Elke box is 100% uniek

Nadelen House of Einstein

❌ Kosten per box kunnen aanzienlijk oplopen.


Bekijk meer informatie

2. Maison365 – beste kledingbox dames

Ben je op zoek naar een kleding box voor dames? Kijk dan niet verder. Bij Maison365 ben je aan het juiste adres voor een kleding voor een vrouw. De boxen van dit merk zitten boordevol producten van A-merken en passen volledig bij jouw wensen.

Beste Kledingbox Review 4x Test!

Het principe van Maison365 is heel simpel. Wil je een kledingbox bestellen? Dan doorloop je een simpel stappenplan, waarin je je wensen deelt. Nadat je dit hebt gedaan, gaan de stylisten van Maison365 met jouw kleding box aan de slag. In deze box worden vervolgens 3 outfits gestopt. Deze kledingbox voor dames krijg je vervolgens thuisgestuurd. Je bepaalt zelf welke items je houdt en welke items je niet houdt. De items die je houdt, moet je uiteraard betalen. De verzending en de retournering van de kledingitems is volledig gratis. Persoonlijk, inspiratie en gemak. Dat is waar Maison365 voor staat.

Wat kost Maison365?

Als je een kleding box bij Maison365 wilt bestellen, betaal je hier een bedrag van €14,95 voor. Vervolgens moet je uiteraard ook nog betalen voor de kleding uit de box die je houdt.

Voordelen Maison365

✅ 3 outfits per box

✅ Volledig afgestemd op je wensen

✅ Ideaal voor elke vrouw

✅ Prima (leverings)voorwaarden

✅ Helder stappenplan

Nadelen Maison365

❌ Vrij hoge verwerkingskosten (€14,95)


Bekijk meer informatie

3. Outfittery – beste kledingbox mannen

Wil je één van de kledingbox abonnementen voor mannen afsluiten? Kies dan voor Outfittery. Uit mijn test is gebleken dat dit de beste kleding box voor mannen is. Met een kledingbox voor heren van Outfittery vul je je kledingkast volledig naar wens.

Beste Kledingbox Review 4x Test!

Bij Outfittery is het eerst zaak om je wensen door te geven. Je kunt hierbij ook nog aangeven welke items je echt nodig hebt. Op basis van je smaak, je maat en je budget stellen de specialisten van Outfittery vervolgens een complete kleding box voor heren samen. Deze kleren krijg je spoedig thuisbezorgd. Het is nu aan jou om de verschillende items te passen en te bekijken. Vervolgens betaal je alleen voor de items die je wens te houden. Alle verzend- en retourkosten komen voor rekening van Outfittery. Ook daar heb je dus geen omkijken naar.

Wat kost Outfittery?

Bij Outfittery is het mogelijk om zelf aan te geven hoeveel geld je uit wilt geven. Op basis daarvan stelt de specialist de ideale kleding box voor jou samen. Wat je bij Outfittery precies moet betalen, is dan ook van je eigen wensen afhankelijk.

Voordelen Outfittery

✅ Soepel proces

✅ Rekening houdend met je budget

✅ Kleding van meer dan 100 merken

✅ Complete outfits én losse kledingitems

✅ Gratis stijladvies

Nadelen Outfittery

❌ Kosten kunnen fors oplopen


Bekijk meer informatie

4. De Bijenkorf Personal Styling

Wil je een kledingbox met items van de beste merken ontvangen? Dan ben je bij De Bijenkorf Personal Styling aan het juiste adres. Je kunt tijdens een eerste stijlsessie aangeven wat je voorkeuren zijn. Deze service is voor members van De Bijenkorf zelfs volledig gratis.

Beste Kledingbox Review 4x Test!

Nadien kun je een afspraak maken van stijladvies. Dit stijladvies is altijd maatwerk en kan op twee plaatsen plaatsvinden. Het kan online gedaan worden, maar je kunt hiervoor ook terecht in één van de winkels van De Bijenkorf. De stijlspecialist stelt op basis van jouw wensen een volledige kleding box samen. Je bent vervolgens zelf in staat om te bepalen welke items je wel/niet wilt houden. De Bijenkorf benadrukt hierbij dat je tot niks verplicht bent. Eigenlijk stel je bij De Bijenkorf je eigenlijk kleding box samen. Hoe leuk is dat?

Wat kost De Bijenkorf Personal Styling?

De dienst van De Bijenkorf Personal Styling is volledig gratis. Je bepaalt alleen voor de items die je daadwerkelijk houdt.

Voordelen De Bijenkorf Personal Styling

✅ Geweldig stijladvies

✅ Ook in één van de winkels van De Bijenkorf te doen

✅ Keuze uit héél veel items van héél veel merken

✅ Gratis bezorging vanaf €40 voor members

✅ Gratis retourneren, bedenktijd van 100 dagen

Nadelen De Bijenkorf Personal Styling

❌ Je moet relatief veel zelf doen


Bekijk meer informatie

Mijn beste kledingbox 2023

Ontdek nieuwe merken, geniet van personal shopping en geniet van nieuwe outfits. Dat doe je het beste met de kledingbox van House of Einstein. Dit is wat mij betreft de beste aanbieder van kledingboxen. Bij deze aanbieder hoef je niet uren aan online shoppen te besteden. Nee, je hoeft alleen maar je voorkeuren door te geven.

Beste Kledingbox Review 4x Test!

De specialist van House of Einstein stelt vervolgens een persoonlijke kledingbox voor je samen. Deze box bevat 3 outfits, waarmee je overal de show gaat stelen.


Bekijk meer informatie

Kledingboxen ervaringen en reviews

Ben je op zoek naar gratis personal styling? Of wil je juist van personal shopping service online genieten? In beide gevallen zit je met één van bovenstaande kledingboxen goed. Maar, een kledingbox kiezen is niet gemakkelijk. Iets waar je bijvoorbeeld goed naar moet kijken, is naar de mening van andere klanten. Van bovenstaande 4 kledingboxen ben ik alvast op zoek gegaan naar deze meningen.

House of Einstein reviews

Zo’n beetje alle House of Einstein reviews zijn super positief. Men geeft aan dat deze partij rekening houdt met specifieke wensen, op de hoogte is van de laatste modetrends en de juiste items voor je uitkiest. Bovendien geven veel mensen aan dat de kosten, qua verwerking en dergelijke, uiterst interessant zijn.

Beste Kledingbox Review 4x Test!

Maison365 reviews

Veel vrouwen die van de dienst van Maison365 gebruik maken, zijn hier erg enthousiast over. Zij roemen de werking van deze firma, maar ook de inhoud van de kledingbox. Als je favoriete merken hebt, is de kans bovendien groot dat je Maison365 items van dat merk in je kleding box doet. Je betaalt achteraf, je geniet van kleding uit een hoog segment en je geniet van een prima service. Je zit nergens aan vast, aldus de verschillende reviews over Maison365.

Outfittery reviews

Veel mannen die klant bij Outfittery zijn, zijn hier positief over. Zij roemen de inhoud van de verschillende kledingboxen, het aanbod qua merken en de laatste trends. Deze laatste trends worden, volgens door de klanten, goed opgevolgd door de personal stylisten van Outfittery.

De Bijenkorf Personal Styling reviews

Over de personal shopping service van De Bijenkorf zijn veel mensen te spreken. Bij deze service ben je van net dat beetje extra persoonlijke aandacht verzekerd. Ook kun je kiezen uit de vele verschillende favoriete merken die bij De Bijenkorf verkrijgbaar zijn. Wel geven meerdere mensen aan dat je deze kledingbox niet met de andere boxen kunt vergelijken. Het gaat om verschillende kledingboxen.

Beste Kledingbox Review 4x Test!

Kledingboxen vergelijken: hier moet je op letten!

Wil je graag je eerste kledingbox kopen? Voordat je dit kunt doen, moet je tussen bovenstaande boxen een goede vergelijking maken. Hiervoor raad ik je aan om goed op onderstaande punten te letten.

Stappenplan

Je moet allereerst goed nagaan wat het stappenplan precies inhoudt. Is het stappenplan op een rijtje gezet op de website van de box aanbieder? Dan heb je hier direct een duidelijke indruk van.

Waarom ik dit zo belangrijk vind? Omdat de bovenstaande kledingboxen niet goed met elkaar te vergelijken zijn. Elke aanbieder werkt op een net iets andere manier.

Inhoud

Je moet ook goed kijken naar de inhoud van de kledingboxen. Wat kun je precies per kledingbox verwachten? Krijg je bijvoorbeeld meerdere outfits per box geleverd? Is de box volledig op je persoonlijke stijl afgestemd? En kun je goed je eigen kledingstijl doorgeven?

Qua inhoud bestaan er ook forse verschillen. Uiteraard is elk kledingstuk per box verschillend, terwijl dit ook voor de totale samenstelling per soort box geldt. Doe dus goed onderzoek naar de kosten.

Bonustip vanuit mijn kant: ga goed na van welke merken de verschillende kledingitems aangeboden.

Abonnement of niet?

Wil je voor een kledingbox abonnement gaan? Of geef je de voorkeur aan een losse kledingbox? Het voordeel van een losse kledingbox is dat je nergens aan vast zitten. Het voordeel van een abonnement is dat je nergens omkijken meer naar hebt. Online shoppen is met een abonnement nog nooit zo makkelijk geweest.

Beste Kledingbox Review 4x Test!

Kosten

Welke box vind je vooralsnog het meest interessant? Iets waar je ook nog goed naar moet kijken, is naar het kostenplaatje. Je betaalt uiteraard voor alle items die je uit de box houdt, maar mogelijk krijg je ook nog met verwerkingskosten te maken. De verwerkingskosten liggen bij House of Einstein bijvoorbeeld een stuk lager dan bij Maison365.

Ervaringen van andere klanten

In eerste instantie konden de kledingboxen op niet al te veel populariteit rekenen. Dat is gelukkig volledig veranderd. Het is tegenwoordig juist vrij gebruikelijk om een kledingbox te bestellen. Om tussen de bovenstaande boxen de juiste keuze te maken, zou je goed naar de ervaringen van andere klanten moeten kijken. Iedereen heeft uiteraard zijn/haar eigen stijl, maar je krijgt aan de hand van deze beoordelingen wel een duidelijk beeld van de werkwijze.

Conclusie: Wat is de beste kledingbox?

De beste kledingbox in zijn algemeenheid is die van House of Einstein. De beste kledingbox voor dames is wat mij betreft Maison365. En wil je de beste kleding box voor mannen bestellen? Kies dan voor Outfittery. Deze drie kledingbox abonnementen spreken mij in ieder geval het meeste aan. Je geniet van de juiste adviezen van stylistes, van veel gemak en van prachtige outfits!

Benieuwd naar meer abonnementen?

Ben jij net zo fan van abonnementendiensten als ik? Nou, dan heb ik een prachtige lijst voor je in de aanbieding. Want naast abonnementen voor eten en drinken zijn er ook abonnementen voor wonen, koken en huishouden, abonnementen voor bloemen en planten, abonnementen voor kleding, schoenen en accessoires en abonnementen voor mooi en gezond. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van abonnementen op boeken, muziek en films, abonnementen op computer en elektronica, tv abonnementen, abonnementen voor dier, tuin en klussen, speelgoed abonnementen, goodieboxen, apps, abonnementen voor sport en bewegen, abonnementen voor recreatie of zelf abonnementen voor auto’s, fiets en OV. Vandaag de dag is de keuze in abonnementen enorm!

Op het gebied van kleding schoenen en accessoires zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Wellicht heb je al wel eens gehoord van een onderbroeken abonnement en boxershort abonnement. Lees ook vooral de On That Ass review. Om in het ”ondergoed” genre te blijven is het sokken abonnement of panty abonnement ook interessant.

Verder bestaan er ook opties voor een kledingbox abonnement, t-shirt abonnement en kleding abonnement. Zelfs aan de kleinsten wordt gedacht met een kinderkleding abonnement.

Wil je meer weten over al deze abonnementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor jou én waar je ze het beste kan afsluiten. Je kan bij al onze partners met een gerust hart een abonnement nemen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke abonnementen jouw leven makkelijker gaan maken!

We hebben zelfs uitgezocht hoe je het beste een abonnement weer kan opzeggen mocht het toch geen perfecte match blijken te zijn.

Beste Kledingbox Review 4x Test!

Meest gestelde vragen over kledingboxen

Wat is de beste kledingbox?

Wat mij betreft is dit de top 3 van beste kledingboxen:
1.   Beste kledingbox – House of Einstein
2.   Beste kledingbox dames – Maison365
3.   Beste kledingbox mannen – Outfittery

Hoe werkt een kledingbox?

Een kledingbox wordt door stylistes op basis van jouw wensen samengesteld. Je krijgt de box vervolgens opgestuurd, waarna je alle items/outfits kunt bekijken. Houd je items? Dan betaal je hiervoor. De overige items kun je (gratis) retourneren.

Waarom voor een kledingbox kiezen?

Gemak, gemak en nog eens gemak. Dat is het grootste voordeel van een kledingbox. Je hoeft zelf niet meer eindeloos te zoeken en je profiteert van de kennis van de verschillende stylistes.(1)

Conclusie beste kledingbox 2023

Foto van Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.