In dit artikel

Beste Kleding Abonnement Review 3x Test!

Beste Kleding Abonnement | Review (2023) | 3x Test!

In dit artikel

Vind je het ook zo lastig om nieuwe kleding uit te zoeken? Of is dat mogelijk iets waar je een hekel aan hebt? Met een kleding abonnement maak je het kopen van kleding zo makkelijk mogelijk voor je. In dit artikel vind je alle informatie over de beste kledingbox abonnementen!

Kort samengevat:

Het beste kleding abonnement van 2023 volgens onze test is Boxub. Dit merk de meeste variatie in abonnementen en je hebt keuze uit de beste merken.

Kleding abonnementen vergelijken: hoe doe ik dat?

In elke kledingbox zit weer andere kleding. Elke aanbieder van kledingboxen hanteert eigen voorwaarden. En bij alle kledingboxen heb je met een andere prijs per maand/box te maken. Dit waren dan ook de criteria waar ik me tijdens het vergelijken van de abonnementen op gericht heb. Alle bevindingen die ik opgedaan heb, deel ik graag in dit artikel met je.

Beste kleding abonnementen keuzehulp

ProductAdviesprijsBelangrijkste informatie
1.Boxup€9,00 p.m (va)Diverse kledingstukken abonnementen
2.Bbamboe€21,99 p.mAlleen T-shirts
3.Share A Masterpiece€40,00 p.m (va)Persoonlijke stylist

1. Boxub – beste kleding abonnement

Boxub is wat mij betreft de beste aanbieder van dit moment. Dit komt onder meer doordat je bij deze aanbieder voor verschillende soorten kledingstukken aan kunt kloppen.

Ten eerste is het mogelijk om een boxershort abonnement af te sluiten. Bij het afsluiten van dit abonnement kun je uit de boxershorts van allerlei A-merken kiezen. Ten tweede is het mogelijk om een shirt abonnement af te sluiten. Ook hierbij geldt dat je kunt kiezen uit T shirts van meerdere A-merken. Tot slot is het mogelijk om een sokken abonnement af te sluiten. Dankzij dit abonnement zit je nooit meer met oude of versleten sokken.

Beste Kleding Abonnement Review 3x Test!

Welk van deze kleding abonnementen spreekt jou het meeste aan? Het is bij Boxub ook nog eens mogelijk om deze abonnementen met elkaar te combineren. Dat brengt meer gemak met zich mee, terwijl je hier ook nog eens extra kosten mee kunt besparen.

Het mooie is ook dat Boxub alleen met de beste merken samenwerkt. Bij het boxershort abonnement kun je bijvoorbeeld uit de merken Björn Borg, Calvin Klein, Emporio Armani, Hugo Boss en Tommy Hilfiger kiezen.

Wat kost het abonnement van Boxub?

Dit hangt volledig af van het soort abonnement waar je voor kiest. Het boxershort abonnement sluit je al af voor €9 per maand. Het T-shirt en sokken abonnement hebben weer een andere prijsstelling. Hier is Boxub echter niet al te transparant over.

Voordelen Boxub

✅ Keuze uit meerdere soorten abonnementen

✅ Samenwerkingen met de beste merken

✅ Korting bij combinatie van meerdere abonnementen

✅ Betrouwbare naam

Nadelen Boxub

❌ Weinig transparant over de kosten


Bekijk meer productinformatie

2. Bbamboe – beste kleding abonnement heren

Ben je op zoek naar het beste kleding abonnement voor heren? Ben je daarbij specifiek op zoek naar het beste T shirt abonnement? Dan raad ik je graag het abonnement van Bbamboe aan. Met dit abonnement krijg je met de gewenste frequentie 2 shirts geleverd.

Het gaat hierbij om shirts die je onder bijvoorbeeld een blouse of overhemd kunt dragen. Het gaat hierbij ook om shirts met een V-hals. Ook gaat het om shirts die in twee kleuren geleverd kunnen worden: wit of zwart. Je bepaalt uiteraard zelf in welke kleur je de shirts wilt ontvangen.

Beste Kleding Abonnement Review 3x Test!

De frequentie bepaal je bij Bbamboe ook volledig zelf. Je kunt de 2 shirts per maand, per 2 maanden of per kwartaal ontvangen. Ook is het mogelijk om uit 5 verschillende maten te kiezen.

De kwaliteit van de shirts is prima te noemen. Zoals de naam mogelijk al verraadt, gaat het om shirts die grotendeels van bamboe vervaardigd zijn. Dit materiaal gaat lang mee en past zich ook nog aan het seizoen aan. De shirts van Bbamboe zijn hierdoor zowel in de zomer- als in de winterperiode te dragen.

Ben je op zoek naar andere kledingabonnement? Ook daarvoor kun je bij Bbamboe aankloppen. Zo kun je ook nog kiezen voor sokken- en onderbroeken abonnementen. Ongeacht voor welk abonnement je kiest, is het abonnement eenvoudig opzegbaar. Met het Bbamboe kleding abonnement geniet je dan ook van de gewenste flexibiliteit!

Wat kost het Bbamboe abonnement?

Bij Bbamboe kun je van een vaste prijs per maand uitgaan, ongeacht de frequentie:

 • 2 shirts per maand: €21,99 per maand.
 • 2 shirts per 2 maanden: €21,99 per maand.
 • 2 shirts per kwartaal: €21,99 per maand.

Voordelen Bbamboe

✅ Hoogwaardige kwaliteit T shirts

✅ Keuze uit 2 kleuren

✅ Keuze uit 3 frequenties

✅ Ook te combineren met andere abonnementen

Nadelen Bbamboe

❌ Geen volledige kledingbox


Bekijk meer productinformatie

Share A Masterpiece – beste kleding abonnement dames

Ben je als vrouw zijnde op zoek naar een personal shopper? Zie je het alleen niet zitten om veel geld aan een persoonlijk styliste uit te geven? Kijk dan eens naar het zogeheten seizoenspakket van Share A Masterpiece.

Als je voor dit pakket kiest, krijg je een complete outfit geleverd. Of beter gezegd: je krijgt 8 kledingstukken geleverd. Met deze 8 kledingstukken kun je zelf meerdere nieuwe outfits samenstellen.

Beste Kleding Abonnement Review 3x Test!

Deze kledingstukken worden niet jouw eigendom. Nee, je mag deze 8 kledingstukken voor een periode van 3 maanden houden. Je zit nergens aan vast, aangezien je na deze periode de kledingstukken gratis terug kunt sturen. Na die periode ontvang je weer een ander seizoenspakket. Je varieert hierdoor elk seizoen en elk jaar met een compleet nieuwe garderobe. Hoe leuk is dat?

Kun je dit als een volwaardig kleding abonnement zien? Ja, eigenlijk wel. De werking van dit abonnement is alleen significant anders. Gelukkig weet je zeker dat je altijd conform de laatste modetrends gekleed bent. De kledingstukken worden namelijk door een persoonlijk styliste uitgekozen.

Leuk detail: het is mogelijk om bij Share A Masterpiece op kantoor langs te komen. Je kunt dan samen met de persoonlijk styliste je voorkeuren bespreken. Ook goed om te weten: de kleding boxen van Share A Masterpiece zijn ook nog een milieubewuste keuze.

Overigens hoef je niet per sé voor het seizoenspakket te kiezen. Je kunt ook kiezen voor één van deze twee abonnementen:

 • Losse Verhuur: je huurt hierbij items voor een periode van 1 week. Handig als je bijvoorbeeld een feest hebt.
 • Maandelijks abonnement: je kunt ook voor een maandelijks abonnement bij Share A Masterpiece kiezen. Daarbij huur je kleding op maandelijkse basis.

Wat kost Share A Masterpiece?

Bij Share A Masterpiece heb je dus de keuze uit 3 soorten abonnementen:

 • Losse verhuur: vanaf €20 per kledingstuk per week.
 • Maandelijks abonnement: vanaf €40 per maand.
 • Seizoenspakket: €395 per seizoen

Voordelen Share A Masterpiece

✅ Unieke kleding abonnementen

✅ Milieubewuste en duurzame keuze

✅ Samenwerking met persoonlijke styliste

✅ Inclusief wassen en stomen

Nadelen Share A Masterpiece

❌ Vrij prijzig


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste kleding abonnement 2023

Gratis personal styling zou ideaal zijn, maar jammer genoeg is dat niet altijd even betaalbaar. Wat wel betaalbaar is, is het abonnement van Boxub. Bij deze aanbieder kun je kiezen tussen sokken-, T shirt- en onderbroeken abonnementen. Uiteraard is het ook mogelijk om deze abonnementen met elkaar te combineren. Je zit hierdoor nooit meer zonder nieuwe kleding.

Beste Kleding Abonnement Review 3x Test!

Maar, ook over Bbambo en Share A Masterpiece ben ik erg te spreken. Het lastige is alleen dat al deze aanbieders erg verschillend zijn.


Bekijk meer productinformatie

Kleding abonnementen ervaringen en reviews

Wil je van veel gemak verzekerd zijn? Wil je zo min mogelijk omkijken naar de inhoud van je kledingkast hebben? Dan is een abonnement afsluiten bij één van bovenstaande aanbieders verstandig. Maar, wat is nou voor jou de beste optie? Het aanbod van verschillende kledingboxen is nogal divers, waardoor het maken van de juiste keuze niet makkelijk is. Check in ieder geval altijd even de reviews van andere mensen.

Boxub reviews

Nagenoeg alle reviews over Boxub zijn erg te spreken. Men geeft aan dat deze partij samenwerkt met veel favoriete merken en dat de boxen naar eigen wens samen te stellen zijn. Daarnaast valt in veel reviews te lezen dat de abonnementen perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Bbamboe reviews

Ook bijna alle reviews over Bbamboe zijn heel positief. Dit komt onder meer door de kwaliteit van de kledingitems die door Bbamboe geleverd worden. Onder meer de T-shirts vallen in het hoog segment qua kwaliteit. Wel geven mensen aan dat het aanbod van nieuwe kleding bij Bbamboe zich beperkt tot vooral de accessoires.

Share A Masterpiece reviews

Bijna iedereen die van Share A Masterpiece gebruik maakt, is hier vol lof over. Zij roemen vooral het feit dat je een persoonlijke styliste tot je beschikking krijgt. Ook het feit dat je uit meerdere pakketten kunt kiezen, spreekt veel mensen aan. Je kledingkast met een persoonlijke stijl vullen, is bij Share A Masterpiece heel goed mogelijk.

Beste Kleding Abonnement Review 3x Test!

Kleding abonnementen vergelijken: hier moet je op letten!

Als je tussen de abonnementen de juiste keuze wilt maken, moet je goed op verschillende criteria letten. De belangrijkste criteria bespreek ik hieronder.

Inhoud van het abonnement

Je moet allereerst heel goed naar de inhoud kijken. Krijg je bij een abonnement een compleet nieuwe outfit geleverd? Of krijg je bijvoorbeeld alleen T shirts, sokken of onderbroeken geleverd?

Dit is een belangrijk punt dat je goed op je voorkeuren af moet stemmen. Daarbij heb je ook nog met het geslacht te maken. Ben je op zoek naar een kleding abonnement voor heren of een kleding abonnement voor dames? Ook dat is van invloed op de abonnementen waar je tussen kunt kiezen.

Opzet van het abonnement

Je moet ook goed naar de opzet van het abonnement kijken. Kun je bijvoorbeeld het abonnement naar eigen wens samenstellen? Of krijg je bij het abonnement voor kleding een persoonlijke styliste tot ‘je beschikking’? Zelf heb ik opgemerkt dat dit per abonnement aanzienlijk verschillend is. Check dit daarom even goed.

Frequentie

Je moet ook goed naar de bijbehorende frequentie kijken. Krijg je elke maand de beschikking over een nieuwe look? Krijg je elke maand de beschikking over meerdere outfits? Of kun je instellen dat je eens per kwartaal een kledingbox ontvangt?

Beste Kleding Abonnement Review 3x Test!

Samenstelmogelijkheden

Het is wenselijk dat je het abonnement naar wens samen kunt stellen. Dit heeft onder meer op de frequentie beschikking. Ga ook goed na of je uit meerdere kledingmaten kunt kiezen. In veel gevallen is dit goed mogelijk. Kies in ieder geval voor een abonnement die je geheel naar wens samen kunt stellen.

Voorwaarden

Wil je elke maand van nieuwe kleding genieten? Om je kledingkast zo makkelijk mogelijk te vullen, biedt een kledingbox uitkomst. Maar, kies niet zomaar voor een kledingbox. Nee, het is ook van belang om goed naar de voorwaarden te kijken.

Idealiter zit je nergens aan vast. Dat zou betekenen dat je elke maand het abonnement op kunt zeggen. Of ontvang je kleding die niet helemaal naar je wens is? Ga dan goed hoe je de kleding kunt/moet retourneren. Check ook of je de eerste kledingbox mogelijk gratis kunt bestellen.

Prijs voor het abonnement

Tot slot wijs ik je graag op de prijs voor het abonnement. Kijk hierbij niet alleen naar de prijs per maand, maar kijk vooral naar hetgeen je ontvangt. Wat krijg je precies voor de prijs die je moet betalen? Met welke voorwaarden heb je te maken? Dit zijn belangrijke vragen waar je per kledingbox even goed naar moet kijken.

Beste Kleding Abonnement Review 3x Test!

Conclusie: wat is het beste kleding abonnement?

Dit hangt heel erg van je wensen en situatie af. Zelf ben ik erg te spreken over deze kledingbox abonnementen:

 • Boxub: dit is wat mij de beste kledingbox voor nieuwe outfits. Bij deze aanbieder kun je kiezen voor een T shirt-, ondergoed- en sokken abonnement. Dat is alles wat je wilt, niet waar?
 • Bbamboe: dit is het beste kleding abonnement voor heren. Ook bij deze aanbieder kies je uit meerdere abonnementen.
 • Share A Masterpiece: dit is het beste kleding abonnement voor dames. Met een abonnement van Share A Masterpiece maak je ook nog een duurzame keuze.

Benieuwd naar meer abonnementen?

Ben jij net zo fan van abonnementendiensten als ik? Nou, dan heb ik een prachtige lijst voor je in de aanbieding. Want naast abonnementen voor eten en drinken zijn er ook abonnementen voor wonen, koken en huishouden, abonnementen voor bloemen en planten, abonnementen voor kleding, schoenen en accessoires en abonnementen voor mooi en gezond. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van abonnementen op boeken, muziek en films, abonnementen op computer en elektronica, tv abonnementen, abonnementen voor dier, tuin en klussen, speelgoed abonnementen, goodieboxen, apps, abonnementen voor sport en bewegen, abonnementen voor recreatie of zelf abonnementen voor auto’s, fiets en OV. Vandaag de dag is de keuze in abonnementen enorm!

Op het gebied van kleding schoenen en accessoires zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Wellicht heb je al wel eens gehoord van een onderbroeken abonnement en boxershort abonnement. Lees ook vooral de On That Ass review. Om in het ”ondergoed” genre te blijven is het sokken abonnement of panty abonnement ook interessant.

Verder bestaan er ook opties voor een kledingbox abonnement, t-shirt abonnement en kleding abonnement. Zelfs aan de kleinsten wordt gedacht met een kinderkleding abonnement.

Wil je meer weten over al deze abonnementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor jou én waar je ze het beste kan afsluiten. Je kan bij al onze partners met een gerust hart een abonnement nemen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke abonnementen jouw leven makkelijker gaan maken!

We hebben zelfs uitgezocht hoe je het beste een abonnement weer kan opzeggen mocht het toch geen perfecte match blijken te zijn.

Beste Kleding Abonnement Review 3x Test!

Meest gestelde vragen over kleding abonnement

Wat is het beste kleding abonnementen?

1.   Beste kleding abonnement – Boxub
2.   Beste kleding abonnement heren – Bbamboe
3.   Beste kleding abonnement dames – Share A Masterpiece

Waarom voor een kleding abonnement kiezen?

Met een kleding abonnement geniet je van veel gemak, nieuwe outfits en mogelijk ook nog persoonlijk advies.

Hoe kun je een abonnement op kleding afsluiten?

Ga eerst op zoek naar het meest geschikte kleding abonnement. Stel het abonnement vervolgens naar wens samen en sluit het abonnement direct online af. (1)

Conclusie beste kleding abonnement 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Kleding Abonnement | Review (2023) | 3x Test!

Laat een reactie achter