In dit artikel

Beste Kinderkleding Abonnement Review Dé Test!

Beste Kinderkleding Abonnement | Review (2023) | Dé Test!

In dit artikel

Kleding voor je kind kopen? Het is elke keer weer een uitdaging. Je hebt met je eigen smaak te maken, maar ook nog met de smaak van je kind. Bovendien groeit je kind hard, waardoor hij/zij niet al te lang met de kledingitems doet. Dit maakt het des te belangrijker om nieuwe kleding gericht te kopen. Hoe je dat doet? Dit doe je met een goed kinderkleding abonnement.

Kort samengevat:

Het beste kinderkleding abonnement 2023 volgens onze test is Hulaaloop. Dit merk biedt huuropties aan van de kleding en is hierdoor vriendelijke geprijsd.

Kinderkleding abonnementen vergelijken: hoe doe ik dat?

Met een kinderkleding abonnement geniet je van veel gemak. Je hebt veel minder omkijken naar het samenstellen van nieuwe outfits. Ook betaal je veelal één vast bedrag. Hiermee heb ik direct twee belangrijke criteria te pakken: het gemak en de prijs per maand. Dit zijn dan ook twee belangrijke criteria die ik gebruikt heb bij het aanwijzen van de beste kinderkleding abonnementen. Over deze 2 beste kinderkleding abonnementen lees je hieronder meer.

Beste kinderkleding abonnement keuzehulp

ProductAdviesprijsBelangrijkste informatie
1.Hulaaloop€17,50 p.mMaandelijks opzegbaar
2.Little Cigogne€10 – €30 per itemJe betaald alleen de kleding die je houdt

1. Hulaaloop – beste kinderkleding abonnement

Wil je het allerbeste kleding abonnement voor je kleine wonder afsluiten? Kijk dan vooral naar het abonnement van Hulaaloop. In mijn ogen is dit het beste kinderkleding abonnement.

Een groot voordeel van Hulaaloop is de samenstelmogelijkheid. Je bepaalt namelijk zelf hoeveel outfits je wilt ontvangen. Daarbij is het goed om het volgende te weten: je koopt de outfits niet, maar je huurt ze. Als je ze een bepaalde periode gehuurd hebt, kun je de outfits makkelijk omwisselen voor andere outfits.

Beste Kinderkleding Abonnement Review Dé Test!

Voor jonge kinderen is dit ideaal. Zij groeien immers als kool, waardoor je snel nieuwe kleding zou moeten kopen. Dankzij Hulaaloop is dit niet meer langer nodig. Je huurt mooie kleertjes, waarna je deze mooie kleertjes in kunt ruilen voor een maatje groter. Dit is mogelijk tot maat 92!

Wil je elke maand nieuwe kleding voor je kind ontvangen? Dat is mogelijk. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je de outfits wisselt. Hulaaloop geeft hierbij aan dat je dit onbeperkt kunt doen. Ook geeft men aan dat je het abonnement maandelijks op kunt zeggen.

Hulaaloop werkt samen met verschillende duurzame merken. Deze merken bieden hoge kwaliteitskleding aan en richten zich op zowel jongens als meisjes. Voor kinderkleding van maat 50 t/m 92 kun je in ieder geval perfect terecht bij Hulaaloop.

Overigens is het ook goed om het volgende te weten: 1 outfit staat bij Hulaaloop gelijk aan 3 kledingstukken. Met een abonnement bij Hulaahoop krijg je 1 outfit. Dit betreft volgens Hulaaloop uitsluitend zo goed als nieuwe kleding!

Wat kost Hulaaloop?

Als je het kleding abonnement bij Hulaaloop af wilt sluiten, betaal je hier een bedrag van €17,50 per maand voor. Dit abonnement is vervolgens maandelijks opzegbaar.

Goed om te weten: je moet wel nog verzendkosten betalen. Wil je de huidige outfits wisselen naar een nieuwe garderobe? Dit omwisselen kun je volgens Hulaaloop aan de deur doen.

Voordelen Hulaaloop

✅ Ideaal voor alle kinderen

✅ Maten 50 t/m 92

✅ Duurzame keuze

✅ Regelmatig nieuwe outfits

✅ Samenwerking met duurzame merken

Nadelen Hulaaloop

❌ Het is geen volledig nieuwe kleding


Bekijk meer productinformatie

2. Little Cigogne – beste kleding abonnement kind

Little Cigogne biedt een geweldig kleding abonnement voor alle kinderen aan. Dat ik over dit kleding abonnement zo te spreken ben, is vooral aan het concept te denken:

 • Stap 1: je kunt allereerst een vragenlijst over de stijl van je kind invullen. Voor het invullen van deze kleding hoef je €0,0 te betalen!
 • Stap 2: je wensen worden nu doorgezet naar een styliste die voor Little Cigogne werkt. Deze styliste stelt volledige outfits voor je kind samen, gebaseerd dus op de wensen (stap 1).
 • Stap 3: je ontvangt nu outfits die door de styliste samengesteld zijn.
 • Stap 4: je bepaalt zelf welke outfits je wel en niet wilt behouden. Alleen voor de outfits die je behoudt, hoef je te betalen. Het retourneren is volledig gratis.
Beste Kinderkleding Abonnement Review Dé Test!

Dankzij dit concept geniet je van onwijs veel gemak. Dit begint al bij het feit dat je makkelijk de vragenlijst over de stijl in kunt vullen. Vervolgens gaat een styliste voor je aan de slag. Je hoeft dus zelf geen tijd meer te besteden aan het vergelijken en uitkiezen van allerlei kinderkleding. Tot slot ontvang je de outfits thuis, waarna je de niet-gewenste outfits eenvoudig kunt retourneren. Wat wil je nog meer?

Het mooie is dat je bij Little Cigogne ook nog zelf het abonnement kunt samenstellen. Wil je bijvoorbeeld elke maand een kledingbox ontvangen? Of wil je ‘m liever elke 2 maanden of elk kwartaal ontvangen?

De kleding die je in de kledingbox van Little Cigogne aantreft, is ook nog eens uniek te noemen. Dit bedrijf brengt namelijk sinds 2017 eigen collecties uit. Deze collecties zijn door de eigen stylistes ontworpen en vind je niet bij andere aanbieders terug!

Wat kost Little Cigogne?

Voor de service van Little Cigogne hoef je niks te betalen. Het enige waar je voor moet betalen, is voor de outfits die je houdt. Volgens Little Cigogne geniet je hierbij van betaalbare prijzen. Zij geven aan dat alle kleding die aangeboden wordt tussen de €10 en €30 kost.

Voordelen Little Cigogne

✅ Unieke kledingbox

✅ Kleding retour sturen is gratis, indien gewenst

✅ Je betaalt alleen voor de outfits die je houdt

✅ Volledig gepersonaliseerde outfits

Nadelen Little Cigogne

❌ Je loopt het risico dat geen enkele outfit je aanspreekt


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste kinderkleding abonnement 2023

Het beste kinder kleding abonnement is wat mij betreft Hulaaloop. Hierbij geniet je vooral van veel gemak én ben je ook nog duurzaam bezig. De kleding koop je bij Hulaaloop niet, maar huur je voor een bepaalde periode. Met name voor kleine kinderen is dit ideaal, aangezien zij als kool groeien. Met dit kleding abonnement voorkom je dat je voortdurend nieuwe kleding moet kopen.

Beste Kinderkleding Abonnement Review Dé Test!

De kleding krijg je ook nog aan huis bezorgd. Dat is overigens ook bij Little Cigogne het geval. Ook over dat abonnement ben ik erg te spreken.


Bekijk meer productinformatie

Kinder kleding abonnementen ervaringen en reviews

Wil je een vergelijking maken tussen bovenstaande kleding abonnementen? Graag raad ik je dan aan om onderstaande reviews even door te nemen. Dit zijn reviews die andere klanten online gedeeld hebben over het betreffende abonnement.

Hulaaloop reviews

De reviews over Hulaaloop zijn zeer positief te noemen. Veel mensen roemen het feit dat hun kinderen in duurzame kleding lopen. Deze kleding is volgens hen kort gedragen, waardoor je je over de hygiëne ook geen zorgen hoeft te maken. Ook de prijs per maand, het gemak en de vele mogelijkheden komen in veel reviews naar voren. Dat je de outfits ook nog onbeperkt kunt wisselen, maakt het plaatje voor veel mensen compleet.

Little Cigogne reviews

Bijna alle ouders die een review over Little Cigogne achtergelaten hebben, zijn hier uiterst te spreken over. Zij roemen het gemak en de ondersteuning van de styliste. Het feit dat je niet meer zelf uren naar kinderkleding hoeft te zoeken, komt ook in veel reviews naar voren. Een ander veelgehoord compliment is dat de dienst van Little Cigogne volledig gratis is.

Beste Kinderkleding Abonnement Review Dé Test!

Kinder kleding abonnementen vergelijken: hier moet je op letten!

Wil je graag elke maand van nieuwe kledingstukken voor je kind verzekerd zijn? Of wil je regelmatig de kledingkast van je kind verversen? Eén van de mogelijkheden die je hebt, is om een kleding abonnement af te sluiten. Daarvoor raad ik je dus één van bovenstaande abonnementen aan.

Deze abonnementen zijn echter wel significant anders. Graag raad ik je daarom aan om op onderstaande punten een goede vergelijking te maken.

Kijk goed naar het concept

De belangrijkste tip die ik je mee kan geven, is om goed naar het concept te kijken. In de basis kun je uit twee verschillende concepten kiezen:

 • Het huren van kleding. Met het oog op het milieu is dit de beste keuze. Je huurt kort gedragen kleding voor je kind, waarna je deze kleding voor grotere kledingmaten kunt wisselen. Je kind loopt hierdoor altijd in de juiste maat, zonder dat je hier zelf heel veel geld aan kwijt bent. Je geniet met dit concept ook nog eens van veel gemak.
 • Het kopen van een kledingbox. Wil je graag dat je kleintje er altijd feilloos bij loopt? Dan is het kopen van een kledingbox aan te raden. Je vult met de inhoud van zo’n box de kledingkast van je kind, waarna je deze kleding eventueel kunt verkopen. Voor zo’n box kun je overigens wel je voorkeuren doorgeven. De stylisten stellen vervolgens de box voor je samen.

Kijk goed naar de samenstelmogelijkheden

Bij de verschillende kinder kleding abonnement moet je ook goed naar de samenstelmogelijkheden kijken.

Heb je bijvoorbeeld de keuze uit verschillende kledingmaten? Dat is zeer wenselijk, aangezien je kind hard groeit. Hierbij moet je wel even aan het milieu denken. Als je elk half jaar nieuwe kleding voor je kind koopt, is dit niet ten gunste van het milieu.

Heb je ook de keuze uit verschillende frequenties? Ook dat is wenselijk. Het is goed voor te stellen dat je niet elke maand een nieuw kledingstuk voor je kind wilt ontvangen. Wil je dat wel? Dan kun je daar uiteraard wel gewoon voor kiezen.

Ook moet je goed kijken naar de samenstelling van een outfit. Bestaat elke outfit uit een broek, t shirt en sokken? Of kiest een aanbieder voor een net iets andere outfit? Dit moet je ook goed op je voorkeuren en wensen afstemmen.

Beste Kinderkleding Abonnement Review Dé Test!

Kijk goed naar de kwaliteit

Je hebt uiteraard het beste voor met je kind. Het is daarom van belang dat je kind loopt in kleding die je leuk vindt. Maar, het is ook van belang dat de kleding van de gewenste kwaliteit is. Kijk daarom per aanbieder goed naar de kwaliteit die geleverd wordt.

Huur of koop je een kledingstuk? Dan moet dit kledingstuk van een goede kwaliteit zijn. Dit brengt niet alleen het gewenste comfort voor je kleintje met zich mee, maar is ook goed voor het milieu.

Check daarom even goed van welk merk de kleding is. Bij Little Cigogne gaat het bijvoorbeeld om kledingitems van het eigen merk. Een partij als Hulaaloop werkt met verschillende merken samen.

Kijk goed naar de prijs

Je hebt ook nog met de prijs voor het abonnement te maken. Ga sowieso goed na hoe de prijs precies opgebouwd is. Bij bovenstaande abonnementen heb je bijvoorbeeld met een compleet andere prijsopbouw te maken.

Ook raad ik je aan om goed naar het totaalplaatje te kijken. Niet alles draait om de prijs, maar alles draait eigenlijk om je kleintje. Durf daarom te investeren in het beste kinder kleding abonnement.

Kijk goed naar de beoordelingen van andere ouders

Tot slot raad ik je aan om goed naar de beoordelingen van andere ouders te kijken. Deze beoordelingen geven je een eerlijk, reëel en goed beeld van het abonnement.

Beste Kinderkleding Abonnement Review Dé Test!

Conclusie: wat is het beste kinderkleding abonnement?

Het beste kleding abonnement voor je kind is het abonnement van Hulaaloop. Dit abonnement is super duurzaam, is voor veel jongere kinderen geschikt en biedt veel gemak. Dit geldt wat mij betreft ook voor het abonnement van Little Cigogne. Graag raad ik je daarom aan om tussen deze beide abonnementen een goede vergelijking te maken. Beide abonnementen zijn uniek en hebben beide veel te bieden!

Benieuwd naar meer abonnementen?

Ben jij net zo fan van abonnementendiensten als ik? Nou, dan heb ik een prachtige lijst voor je in de aanbieding. Want naast abonnementen voor eten en drinken zijn er ook abonnementen voor wonen, koken en huishouden, abonnementen voor bloemen en planten, abonnementen voor kleding, schoenen en accessoires en abonnementen voor mooi en gezond. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van abonnementen op boeken, muziek en films, abonnementen op computer en elektronica, tv abonnementen, abonnementen voor dier, tuin en klussen, speelgoed abonnementen, goodieboxen, apps, abonnementen voor sport en bewegen, abonnementen voor recreatie of zelf abonnementen voor auto’s, fiets en OV. Vandaag de dag is de keuze in abonnementen enorm!

Op het gebied van kleding schoenen en accessoires zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Wellicht heb je al wel eens gehoord van een onderbroeken abonnement en boxershort abonnement. Lees ook vooral de On That Ass review. Om in het ”ondergoed” genre te blijven is het sokken abonnement of panty abonnement ook interessant.

Verder bestaan er ook opties voor een kledingbox abonnement, t-shirt abonnement en kleding abonnement. Zelfs aan de kleinsten wordt gedacht met een kinderkleding abonnement.

Wil je meer weten over al deze abonnementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor jou én waar je ze het beste kan afsluiten. Je kan bij al onze partners met een gerust hart een abonnement nemen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke abonnementen jouw leven makkelijker gaan maken!

We hebben zelfs uitgezocht hoe je het beste een abonnement weer kan opzeggen mocht het toch geen perfecte match blijken te zijn.

Beste Kinderkleding Abonnement Review Dé Test!

Meest gestelde vragen over kinderkleding abonnement

Wat is het beste kinderkleding abonnement?

–      Hulaaloop. Met het oog op hergebruik is dit het beste abonnement. Je koopt hierbij niet de kleding, maar je huurt de kleding. Als de kleding voor je kind te klein is, wissel je de outfit in voor een grotere outfit. Ideaal!
–      Little Cigogne. Bij dit kinderkleding abonnement gaan stylisten speciaal voor je aan de slag. Zij stellen outfits samen en sturen deze naar je op. Je betaalt vervolgens alleen voor de outfits die je houdt.

Waarom voor een kinderkleding abonnement kiezen?

Gemak. Dat is eigenlijk de belangrijkste reden om voor een kinderkleding abonnement te kiezen. Je bespaart met zo’n abonnement veel tijd en je kind ziet er ook nog eens leuk uit!

Wat kost een kinderkleding abonnement?

Dit hangt volledig van het abonnement af:
 
–      Hulaaloop. Je betaalt bij Hulaaloop een vast bedrag van €17,50 per maand. Voor dit bedrag kun je onbeperkt wisselen van outfits.
–      Little Cigogne. Bij dit abonnement betaal je alleen voor de outfits die je houdt. De dienst zelf is volledig gratis.(1)

Conclusie beste kinderkleding abonnement 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Kinderkleding Abonnement | Review (2023) | Dé Test!

Laat een reactie achter