In dit artikel

Beste Fornuis Abonnement Review 4x Test!

Beste Fornuis Abonnement | Review (2023) | 4x Test!

In dit artikel

Nieuwe keuken, van het gas af, of om een andere reden een nieuw fornuis nodig? Bekijk dan eens het beste fornuis abonnement. Maak gebruik van een gloednieuw fornuis voor een vast, laag maandbedrag én profiteer van een snelle installatie en vakkundige reparatie in het geval van defecten. Met een fornuis abonnement kan iedereen gebruikmaken van A-kwaliteit apparatuur; ongeacht de grootte van je portemonnee. En dat maakt fornuis abonnementen juist zo aantrekkelijk. Helemaal in deze economie, waar je voor elektrische apparatuur al snel de hoofdprijs betaalt! Benieuwd naar wie het allerbeste fornuis abonnement aanbiedt? Ik vertel het je in dit artikel.

Beste fornuis abonnement van 2023: Mijn selectie

 1. Beste fornuis abonnement – Skala
 2. Beste gasfornuis abonnement – Skala.nl Gas
 3. Beste inductie fornuis abonnement – Skala.nl Inductie
 4. Beste keramisch fornuis abonnement – Skala.nl Keramisch

Gasfornuis abonnementen vergelijken; hoe doe ik dat?

Een gasfornuis abonnement vergelijken, dat is nogal wat. Ik kan namelijk niet voor iedere aanbieder een abonnement afsluiten om ze daadwerkelijk te testen. In plaats daarvan kijken we naar veel verschillende factoren die ieder fornuis abonnement kenmerkt. Deze factoren zijn onder andere het type product en abonnement, de prijs per maand, service van de aanbieder, eventuele verzend- en installatiekosten, reviews en ervaringen van andere klanten én het gebruiksgemak van ieder fornuis. Daarbij is duurzaamheid ook belangrijk, dus we kijken ook naar de energielabels van ieder fornuis. Als we al deze uitkomsten met elkaar vergelijken, dan ontdekken we vanzelf wie het beste gasfornuis abonnement aanbiedt. Let’s go!

1. Skala – beste gasfornuis abonnement

Ook als we het hebben over gasfornuis abonnementen, biedt Skala een wijde variëteit aan. Maak je zelf dus nog gebruik van gas, dan is het aanbod gasfornuizen van Skala zeker iets om je in te verdiepen. Skala voert uitsluitend gasfornuizen van wereldbekende merken als Bosch, Whirlpool, Etna en Siemens. Ieder model heeft een energielabel A en is dus lekker energiezuinig. En met een inhoud van ongeveer 60 liter tot ongeveer 75 liter kan een gemiddeld huishouden voldoende opwarmen in de oven. De handige afdekklep op ieder gasfornuis voorkomt dat er stof en viezigheid in komt en dat houdt je apparaat langer goed. 

Beste Fornuis Abonnement Review 4x Test!

Bij Skala kies je bovendien zelf hoelang jouw gasfornuis abonnement loopt. De technische gebruiksduur van goede fornuizen kan oplopen tot wel 10 jaar, dus met een abonnementsduur van 5 of 7 jaar mag je erop vertrouwen dat het fornuis naar wens blijft werken. Gaat er onverhoopt toch iets stuk, dan schiet Skala te hulp. Defecten die gemaakt kunnen worden, zullen kosteloos worden gerepareerd. Is het fornuis niet te repareren, dan krijg je – mits het apparaat binnen de looptijd van je abonnement stukgaat – een vervangend fornuis. Deze fijne service is uitermate belangrijk, want je bent wel meerdere jaren gebonden aan een contract. Het is dan heel fijn om te weten dat het bedrijf er alles aan doet zodat jij gebruik kunt blijven maken van het fornuis. 

Wil je een gasfornuis abonnement afsluiten bij Skala, dan doorloop je via de Skala website het complete bestelproces. Je abonnement is op dat moment echter niet direct actief. Skala neemt eerst nog telefonisch contact met je op om je aanvraag door te spreken. Zo kan het bedrijf eventueel aanpassingen doorvoeren, zodat je gasfornuis abonnement echt maximaal bij je past. Ook een pluspunt wat service betreft als je het mij vraagt. Zodra je fornuis abonnement bevestigd en actief is, word je op de hoogte gehouden van de bezorging van het apparaat. De monteurs van Skala komen je nieuwe fornuis kosteloos bezorgen en installeren. 

Voordelen Skala

✅ Zuinige gasfornuizen met energielabel A;

✅ Vanaf slechts €23 per maand een gasfornuis abonnement;

✅ Gasfornuizen van wereldbekende merken als Bosch en Siemens;

✅ Gratis bij je thuis bezorgd en geïnstalleerd;

✅ Iets kapot? Skala repareert of vervangt je fornuis kosteloos;

✅ Kies voor een looptijd van 5 of 7 jaar.

Nadelen Skala

❌ De betalingsverplichting van een gasfornuis abonnement is wel iets wat je gedurende de looptijd van het abonnement moet honoreren. 


Klik hier voor de beste deal

2. Skala – beste inductie fornuis abonnement

Heb je nu geen gas meer of ga je binnenkort van het gas af, dan heb je vaak ook een ander fornuis nodig. Een inductie fornuis is dan misschien wel een hele goede optie voor jou. Voor inductie heb je vaak speciale pannen nodig, omdat het een andere warmtebron is dan bijvoorbeeld vuur of elektrische warmte. Bij inductiekookplaten komt er namelijk alleen warmte vrij als er een pan op staat. Dit maakt inductie een heel kindvriendelijk fornuis, want zodra je de pan eraf haalt, is de warmte weg. Minimale kans op ongelukken dus. En bij Skala vind je topkwaliteit inductie fornuis abonnementen voor de allerbeste prijs. Je kunt kiezen uit een Etna of Bosch fornuis met inbouwoven en een Pelgrim fornuis zonder inbouwoven. De fornuizen met inbouwoven hebben een energielabel A, wat betekent dat ze bijzonder energiezuinig zijn. 

Beste Fornuis Abonnement Review 4x Test!

Als je weet welk inductie fornuis je wilt bestellen, doorloop je eigenlijk heel simpel het digitale bestelproces. Je bestelling wordt dan omgezet in een aanvraag, waarna Skala contact met je opneemt. Zo kun je je inductie fornuis abonnement nog even doornemen met een specialist (die je abonnement waar nodig nog wat kan personaliseren, zodat hij helemaal bij jou past). Als alles is bevestigd, dan is je inductie fornuis abonnement actief. Je wordt gebeld voor een afleverafspraak en het fornuis wordt kosteloos voor je aangesloten ook! Zo weet je zeker dat alles werkt, voordat de monteur weg is. 

Ook qua dienstverlening kun je het bijna niet beter treffen. Skala biedt namelijk een uitmuntende service gedurende je inductie fornuis abonnement. Zo wordt je nieuwe fornuis niet alleen gratis bezorgd en aangesloten (en opgehaald als het abonnement is afgelopen), als er tijdens je fornuis abonnement iets kapot gaat, dan wordt het defect kosteloos gerepareerd. Is dat defect te groot, dan krijg je een heel nieuw fornuis. Dat klinkt goed, toch?!

Voordelen Skala

✅ Keuze uit drie topkwaliteit inductie fornuizen;

✅ Voor nog geen €30 per maand een inductie fornuis abonnement;

✅ Kies zelf de looptijd die het beste bij jou past (vijf of zeven jaar);

✅ Gratis bezorgd, geïnstalleerd en opgehaald;

✅ Reparatie of vervanging is inclusief!

Nadelen Skala

❌ Je moet je realiseren dat je voor langere tijd een betalingsverplichting aangaat, zoals bij ieder abonnement het geval is. 


Klik hier voor de beste deal

3. Skala – beste keramisch fornuis abonnement

En dan heb je natuurlijk ook nog abonnementen voor keramische fornuizen. Deze vind je ook bij Skala. Op dit moment is de Bosch HKR39C250 het enige keramische fornuis dat Skala aanbiedt, maar dat is zeker geen slecht fornuis. Kies je voor een looptijd van 5 jaar, dan heb je voor nog geen €33 per maand al een energiezuinig keramisch fornuis abonnement. De inhoud van de oven is 66 liter, wat betekent dat een gemiddeld gezin er voldoende in kan bereiden. En dankzij de 4 kookpitten is er ook voldoende ruimte voor pannen. 

Beste Fornuis Abonnement Review 4x Test!

Om dit Bosch keramische fornuis abonnement te bestellen, doorloop je digitaal het bestelproces. Je aanvraag komt bij de experts van Skala terecht en die nemen contact met je op. Zo kun je je keramisch fornuis abonnement eventueel nog iets personaliseren, want misschien past een iets andere constructie toch wat beter bij je. Is alles akkoord, dan is het abonnement op je fornuis actief! Binnen enkele dagen wordt je nieuwe fornuis bezorgd en geïnstalleerd. En dat geeft rust, want je hoeft zelf helemaal nergens meer achteraan.

Merk je dat er een onderdeel aan vervanging toe is of echt kapot is, dan mag je vertrouwen op de Skala service. Een kapot onderdeel wordt kosteloos vervangen of gerepareerd. Is reparatie helaas niet meer mogelijk, dan mag je rekenen op een vervangend fornuis van dezelfde kwaliteit en met ongeveer dezelfde eigenschappen. 

Voordelen Skala

✅ Keramisch fornuis van wereldmerk Bosch;

✅ Oveninhoud van 66 liter is meer dan genoeg voor gezinnen;

✅ Gratis bezorgd, aangesloten en opgehaald;

✅ Iets stuk? Geen zorgen! Skala repareert of vervangt;

✅ Vier kookzones: twee normale, één variabele en één braadzone. 

Nadelen Skala

❌ Hou in gedachten dat het gaat om een abonnement voor vijf of zeven jaar. Je gaat dus voor die tijd een betalingsverplichting aan; 

❌ Op dit moment is de Bosch het enige keramische fornuis waarvoor je een abonnement kunt afsluiten. 


Klik hier voor de beste deal

4. Splash

Ben je student, woon je in een studentenwoning en heb je een nieuw fornuis nodig? Dan is er Splash! Deze aanbieder van elektronica en witgoed abonnementen biedt nu ook fornuis abonnementen aan. Speciaal voor studenten. De lage maandprijzen kenmerken de abonnementen van Splash. Je hebt bijvoorbeeld al een gasfornuis abonnement voor nog geen €15 per maand. Dat klinkt toch fantastisch? 

Beste Fornuis Abonnement Review 4x Test!

Op dit moment kun je bij Splash kiezen uit twee fornuizen, waarvan één elektrisch en één op gas, en een losse inductiekookplaat. Beide fornuizen hebben energielabel A, wat betekent dat ze uitermate energiezuinig zijn. Het Inventum gasfornuis heeft een oveninhoud van 65 liter en is daarmee aan de kleine kant voor een heel groot studentenhuis. De 11 ovenstanden bieden voldoende variëteit aan als het gaat om etenswaren bereiden. Het fornuis zelf heeft 4 kookzones, wat gemiddeld is. Het Siemens elektrische fornuis is met een oveninhoud van 66 liter ongeveer even groot als het Inventum gasfornuis. Al heeft het Siemens elektrische fornuis wel aanzienlijk minder ovenstanden, namelijk 7. De keramische kookplaat biedt ruimte voor 4 pannen. Deze fornuizen zijn dus met elkaar te vergelijken. Het grootste verschil zit hem in de energievoorziening. En dan is er nog de Etna kookplaat alleen. Deze vrijstaande inductiekookplaat biedt ruimte voor 4 pannen – net zoals de andere fornuizen. De 10 kookstanden bieden echter een totaal andere kookbeleving. Zo zorgt de zogenoemde boost stand in een handomdraai voor kokend water. 

Je bestelt je fornuis abonnement heel eenvoudig via de Splash site. Is je abonnement eenmaal actief, dan wordt je fornuis binnen twee werkdagen geleverd. En gaat er tijdens je abonnement iets stuk aan het fornuis, dan is de reparatie of vervanging helemaal gratis. Na de laatste termijn kun je bovendien dagelijks opzeggen. Wat ook heel fijn is, is dat je je fornuis abonnement bij Splash gratis aan iemand anders kunt overdragen. Heel handig als jij inmiddels geen student meer bent en het abonnement aan een andere bewoner wilt overdragen.

Voordelen Splash

✅ Extreem energiezuinige fornuizen;

✅ Voor zowel gas als inductie en elektrisch een geschikt fornuis of geschikte kookplaat;

✅ Voor nog geen €15 per maand een fornuis abonnement;

✅ Gratis bezorgd, reparaties en afvoer oude fornuis;

✅ Ga je verhuizen of ben je niet langer student? Geef je fornuis abonnement dan gratis door aan iemand anders;

✅ Binnen twee werkdagen bezorgd.

Nadelen Splash

❌ Gasfornuis wordt geleverd zonder gasslang;

❌ Uitsluitend voor studenten en studentenwoningen.


Klik hier voor de beste deal

Mijn beste fornuis abonnement 2023

De leverancier die, naar mijn mening, het beste allround fornuis abonnement van 2023 aanbiedt, is Skala. En dat komt niet alleen door het ruime aanbod verschillende (typen) fornuizen, maar ook vanwege de lage maandprijzen en de fantastische service gedurende de looptijd van het fornuis abonnement. Bij Skala vind je namelijk heel veel verschillende merken en modellen voor zowel gasfornuizen als keramische en inductiefornuizen. 

Beste Fornuis Abonnement Review 4x Test!

Hierdoor kun je altijd bij Skala terecht voor een geschikt fornuis, ongeacht de aansluiting. En je hebt al een fornuis abonnement vanaf €23 per maand! Dat maakt Skala fornuis abonnementen ook voor huishoudens met een beperkt budget heel interessant. De vrijblijvendheid van de Skala fornuis abonnementen is ook iets wat me enorm aanspreekt. Zo kun je helemaal zelf kiezen welke looptijd je wilt. En tot slot: bij Skala mag je vertrouwen op A-klasse topkwaliteit service, het hele fornuis abonnement lang. Zo wordt je fornuis gratis bezorgd, geïnstalleerd en opgehaald en worden kapotte onderdelen in een handomdraai kosteloos gerepareerd of vervangen. En is reparatie niet meer mogelijk, dan krijg je een heel nieuw fornuis. Zo simpel is het!

Al deze factoren zorgen er samen voor dat Skala als beste uit de fornuis abonnementen test is gekomen! 


Klik hier voor de beste deal

Fornuis abonnement ervaringen en reviews

Waarom uitgaan van één enkele review als er zoveel Skala fornuis abonnement reviews te vinden zijn? Hieronder vind je een bundeling van deze ervaringen, evenals mijn eigen ervaring met de website van Skala.

Skala review

Skala mag op reviewplatform Kiyoh een gemiddelde beoordeling van een 9.2 verwelkomen. Dit uitmuntende gemiddelde is gebaseerd op 450 beoordelingen in de laatste 12 maanden. Wilxo benoemt dat het bij Skala allemaal uitstekend geregeld is. Een klant uit Etten-Leur vertelt dat een monteur van Skala niet alleen heel vriendelijk, maar ook behulpzaam en geduldig is. Over het algemeen worden de service van Skala en de kwaliteit van de producten als heel positief ervaren. Van het totaal aantal gebruikers dat een review over Skala heeft achtergelaten, raadt 95% deze aanbieder van (onder andere fornuis) abonnementen aan. Het totaal aantal beoordelingen van Skala staat op dit moment op ruim 3.900. En dan hebben we het pas alleen over het platform Kiyoh gehad.

Splash ervaring

Ook Splash is actief op Kiyoh en heeft daar al bijna 1.300 reviews in ontvangst mogen nemen. 98% van de Splash klanten beveelt het bedrijf – en haar abonnementen – aan. In de reviews lezen we snel waarom: het concept valt bij heel veel studenten in de smaak. De dienstverlening wordt uitermate goed beoordeeld, net als de vakkundigheid van de monteurs. Ook het feit dat de abonnementen over te dragen zijn, valt in de smaak bij de klanten. Ook een hele goede keuze, dus!

Beste Fornuis Abonnement Review 4x Test!

Fornuis abonnement kopen: hier moet je op letten!

Ben je inmiddels net zo enthousiast als ik en wil jij nu ook een fornuis abonnement kopen? Lees dan nog snel even dit stuk door. Ik geef je namelijk nog enkele tips waar je op moet letten. Want, net als bij iedere andere grote aankoop, moet je maximaal voorbereid zijn. 

Een van de belangrijkste dingen waar je op moet letten, is dat je een fornuis abonnement koopt dat bij je past. En dan bedoel ik niet alleen dat de abonnementsvorm bij jou past, maar ook het daadwerkelijke apparaat. Heb je een groot gezin, dan is een fornuis met veel kookpitten de beste keuze voor jou. En als je thuis al geen gasaansluiting meer hebt (of daar binnenkort van af wilt), dan is een gasfornuis abonnement niet de beste keuze voor jou. Ga dan liever voor een abonnement op een keramisch of inductie fornuis.

Waar je verder rekening mee moet houden, is dat je een betalingsverplichting aan gaat die geldt tot je fornuis abonnement is afgelopen. Hier ga je mee akkoord. Het is dus belangrijk dat de kosten voor het abonnement iedere maand afgeschreven kunnen worden van je rekening. Zorg daarom voor voldoende saldo.

Beste Fornuis Abonnement Review 4x Test!

Voor wie is een fornuis abonnement geschikt?

Twijfel je of een fornuis abonnement wel geschikt is voor jou? Geen zorgen. In deze alinea leg ik je uit of een abonnement op een fornuis iets is voor jou. Heb je überhaupt een nieuw fornuis nodig en ben je aan het kijken naar de opties? Dan is een fornuis abonnement misschien wel geschikt voor jou. 

Fornuis abonnementen zijn bijvoorbeeld heel aantrekkelijk voor mensen met een wat beperkter maandbudget en mensen die niet in één keer het complete aankoopbedrag van een fornuis willen neerleggen. Ook studenten hebben veel baat bij fornuis abonnementen, vanwege de lage maandprijs en het feit dat je het abonnement heel makkelijk kunt overdragen aan de volgende huurder. Weet je nu nog niet helemaal zeker of een fornuis abonnement wel iets voor jou is, lees dan snel even verder. Je hebt aan het einde van het artikel vast meer duidelijkheid.

De voor- en nadelen van een fornuis abonnement

Wil je een duidelijke opsomming van de voor- en nadelen van een fornuis abonnement? Ik heb ze hieronder voor je gebundeld. Zo weet je zeker dat je een weloverwogen beslissing neemt.

De voordelen van een fornuis abonnement

✅ Gebruik een gloednieuw fornuis, maar dan zonder de hoge aanschafwaarde;

✅ Er is voor iedere aansluiting en voor iedere energiebron wel een geschikt fornuis abonnement beschikbaar;

✅ Reparatie of vervanging van onderdelen – of van het hele fornuis – is inbegrepen in de maandprijs. Zorgeloos huren dus;

✅ Je nieuwe fornuis wordt gratis bezorgd, geïnstalleerd en opgehaald zodra je abonnement is afgelopen;

✅ In sommige gevallen mag je je fornuis na afloop van de laatste termijn overkopen voor een speciale prijs;

✅ Sommige aanbieders verhuizen je fornuis kosteloos met je mee;

✅ Vrijblijvend en zonder zorgen op te zeggen na de laatste termijn.

De nadelen van een fornuis abonnement

❌ Je sluit voor meerdere jaren een abonnement af. En hoewel dit abonnement vaak vanzelf afloopt, moet je rekening houden met de betalingsverplichting gedurende het abonnement;

❌ Voor sommige aansluitingen is het aanbod fornuis abonnementen nog wel wat beperkt. Daar komt hopelijk in de toekomst meer keuze in; 

❌ Bij Splash kun je alleen een fornuis abonnement afsluiten als je student bent of in een studentenwoning woont.

Beste Fornuis Abonnement Review 4x Test!

Nog meer interessante abonnementen voor eten en drinken!

Ben jij net zo fan van abonnementendiensten als ik? Nou, dan heb ik een prachtige lijst voor je in de aanbieding. Want naast abonnementen voor eten en drinken zijn er ook abonnementen voor wonen, koken en huishouden, abonnementen voor bloemen en planten, abonnementen voor kleding, schoenen en accessoires en abonnementen voor mooi en gezond. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van abonnementen op boeken, muziek en films, abonnementen op computer en elektronica, tv abonnementen, abonnementen voor dier, tuin en klussen, speelgoed abonnementen, goodieboxen, apps, abonnementen voor sport en bewegen, abonnementen voor recreatie of zelf abonnementen voor auto’s, fiets en OV. Vandaag de dag is de keuze in abonnementen enorm!

Als we kijken naar de abonnementen voor wonen ben ik enorm gecharmeerd van het koffiemachine abonnement en slaap abonnementen zoals het bed abonnement, boxspring leasen of matras abonnement. Voor meubels zijn er tegenwoordig ook oneindig veel abonnementen voor bijvoorbeeld, een hoekbank, zitbank, eettafel, koffietafel en salontafel. Een abonnement is zelfs mogelijk voor een tv meubel, bureau, kast, lamp of stoelen. Dit was echt totaal nieuw voor mij 🙂

Voor wat betreft de abonnementen omtrent koken kan je me wakker maken voor een fornuis abonnement en een keukenmachine abonnement. Zo heb je altijd de beste kwaliteit om te koken voor de juiste prijs.

Abonnementen hebben ook een grote opmars gemaakt voor huishoudelijke apparaten. Denk bijvoorbeeld aan een wasmachine abonnement, droger abonnement, wasdroogcombinatie abonnement, koelkast abonnement, vriezer abonnement en vaatwasser abonnement. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook oplossingen voor een vaatwastabletten abonnement, wasmiddel abonnement en een wc papier abonnement. Maar het meest gelukkig ben ik misschien nog wel met mijn stofzuiger abonnement.

Ben je nu benieuwd naar de leveranciers achter de abonnementen? Dan ben je op deze website ook aan het juiste adres voor reviews over deze aanbieders. Zo vind je hier bijvoorbeeld mijn BlueMovement abonnementen review, mijn Bundles abonnementen review, mijn Skala abonnementen review, mijn Coolblue abonnementen review en mijn Splash abonnementen review.

Wil je meer weten over al deze abonnementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor jou én waar je ze het beste kan afsluiten. Je kan bij al onze partners met een gerust hart een abonnement nemen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke abonnementen jouw leven makkelijker gaan maken!

We hebben zelfs uitgezocht hoe je het beste een abonnement weer kan opzeggen mocht het toch geen perfecte match blijken te zijn.

Beste Fornuis Abonnement Review 4x Test!

Meest gestelde vragen over een gasfornuis abonnement

Benieuwd naar meer informatie over fornuis abonnementen? Lees dan snel deze meest gestelde vragen over gasfornuis abonnementen. En als je vraag er niet tussen staat, nodig ik je uit om een reactie onder dit artikel achter te laten. Dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug.

Wat is het beste fornuis abonnement?

Wat het beste fornuis abonnement is, is het fornuis abonnement van Skala. En dat is niet voor niets, want Skala biedt niet alleen topkwaliteit fornuizen aan met een huurprijs vanaf €23 per maand. De service van deze leverancier is ook echt fantastisch. Je nieuwe fornuis wordt namelijk gratis bezorgd en geïnstalleerd. En als er tijdens je fornuis abonnement een defect aan het apparaat optreedt, dan repareert of vervangt Skala je fornuis heel snel. Je komt dus nooit zonder werkend fornuis te zitten. En dat is wel zo fijn. Zeker als je je bedenkt dat je voor een minimum van 5 jaar gebruikmaakt van een fornuis abonnement. (1)

Een gasfornuis abonnement, hoe werkt dat eigenlijk?

Hoe een gasfornuis abonnement precies werkt, vertel ik je graag. Met een gasfornuis abonnement maak je voor enkele jaren gebruik van een nieuw (of refurbished – dat kies je zelf) fornuis. Je kunt hierbij kiezen uit een looptijd van 5 of 7 jaar. Voor het gebruik van dit fornuis betaal je een vast, laag maandbedrag. Je hebt al een fornuis abonnement vanaf €23 per maand (tenzij je student bent, dan betaal je nog minder). Aan het einde van je fornuis abonnement wordt het apparaat weer opgehaald door de leverancier en ben je vrij om een nieuw abonnement af te sluiten. Deze lage maandtarieven en uitstekende service maken fornuis abonnementen heel aantrekkelijk voor een wijd publiek.

Wat zijn de verschillen tussen een inductiefornuis, een gasfornuis en een keramisch fornuis?

Wat de verschillen zijn tussen een keramisch fornuis, een gasfornuis en een inductiefornuis, heeft eigenlijk te maken met het type aansluiting. Een inductiefornuis, bijvoorbeeld, sluit je via een stroomkabel eenvoudig aan op het stroomnet. Datzelfde geldt voor een keramisch fornuis. Voor een gasfornuis heb je nog een gasaansluiting nodig. De warmteopwekking van een keramisch en inductiefornuis kennen ook nog wel wat verschillen. Zo produceert een inductiefornuis alleen warmte als er contact met een pan wordt geconstateerd. Haal je de pan van de kookplaat, dan verdwijnt ook de hitte. Dit maakt inductie bijvoorbeeld heel kindvriendelijk, omdat de kookplaten snel afkoelen.

Conclusie beste fornuis abonnement 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Fornuis Abonnement | Review (2023) | 4x Test!

Laat een reactie achter