In dit artikel

Beste Boxershort Abonnement Review 4x Test!

Beste Boxershort Abonnement | Review (2023) | 4x Test!

In dit artikel

Een comfortabele outfit begint met een goed zittende boxershort. Een boxershort die bij voorkeur ook nog lang mee gaat en van een goede kwaliteit is. Wil je je maandelijks van dergelijke boxershorts verzekeren? Dan is het wellicht interessant om een boxershort abonnement af te sluiten. In dit artikel maak je kennis met de 4 beste boxershorts abonnementen.

Beste boxershort abonnement: Mijn selectie

 1. Beste boxershort abonnement – On That Ass
 2. Beste boxershorts abonnement heren – Bbamboe
 3. Beste boxer abonnement – Tijdvooreennieuwe

Boxershort abonnement vergelijken: hoe doe ik dat?

Wat is nou het beste boxer abonnement waar je voor kunt kiezen? Om het antwoord op deze vraag te vinden, zijn er talloze zaken waar je goed op moet letten. Deze zaken bespreek ik graag verderop in dit artikel. Eerst vertel ik je graag alles over de 4 beste boxer abonnementen. Kies je voor één van deze abonnementen? Dan weet je zeker dat je elke dag een goed zittende boxershort aan kunt trekken.

1. On That Ass – beste boxershort abonnement

On That Ass biedt, wat mij betreft, het meest ideale boxershort abonnement van dit moment. Voor een bedrag van slechts €9,99 krijg je maandelijks een gloednieuwe boxershort in je brievenbus. De verzending hiervan is volledig gratis. En je hoeft hier ook niet thuis voor te blijven. Het is ook bijzonder simpel om van dit abonnement gebruik te maken. Kies online je eerste gratis boxershort uit, meld je aan, probeer je eerste boxershort 10 dagen gratis uit en maak je aanmelding definitief. Nadien ontvang je elke maand 1 boxershort.

Beste Boxershort Abonnement Review 4x Test!

Bij On That Ass kun je ook nog uit meerdere memberships kiezen:

 • Men One: topkwaliteit boxershort zonder designs
 • Men Originals: unieke en verrassende designs
 • Boys Originals: stoere en unieke designs

Wat kost On That Ass?

Bij On That Ass heb je dus de keuze uit 3 memberships. Voor deze memberships betaal je de volgende maandelijkse bedragen:

 • Men One: €9,99 inclusief verzending.
 • Men Originals: €9,99 inclusief verzending.
 • Boys Originals: €8,99 inclusief verzending.

Voordelen On That Ass

✅ Elke maand een nieuwe boxershort

✅ Keuze uit 3 memberships

✅ Goede kwaliteit boxershorts

✅ Prijs per maand inclusief verzending

✅ Makkelijk aanmelden + gratis proefperiode

Nadelen On That Ass

❌ Pasvorm is niet voor iedereen ideaal


Bekijk meer productinformatie

2. Bbamboe – beste boxershorts abonnement heren

Wil je als man zijnde het beste boxer abonnement afsluiten? De beste optie die je dan hebt, is het abonnement van Bbamboe. Met dit abonnement ben je elke maand van een geweldige boxershort verzekerd. Of beter gezegd: van geweldige boxershorts. Bij dit boxer abonnement valt vooral de diversiteit op. Zo kun je kiezen uit boxershorts van bamboe en boxershorts van katoen. Ook kun je kiezen uit meerdere periodes. De standaard periode is 3 maanden; elke 3 maanden ontvang je een set van 2 boxershorts. Je kunt echter ook instellen dat je elke maand 2 boxershorts ontvangt. Verder is het mogelijk om van kleur te wisselen, mocht dat je voorkeur genieten.

Beste Boxershort Abonnement Review 4x Test!

Bij Bbamboe kun je eigenlijk alle kanten op. Daarbij ben je ook nog van een prima kwaliteit boxershorts verzekerd. Een A merk boxershorts zit altijd fijner dan B merk boxershorts. Dat heeft Bbamboe maar al te goed begrepen; zij leveren daarom alleen de allerbeste boxershorts.

Wat kost Bbamboe?

Bij Bbamboe heb je de keuze uit twee verschillende abonnementen:

 • Boxershort Abonnement Heren Katoen 2-Pack: vanaf €13,99 elke 3 maanden
 • Boxershort Abonnement Bamboe 2-Pack: vanaf €14,99 elke 3 maanden

Voordelen Bbamboe

✅ A-kwaliteit boxershorts

✅ Je kunt je abonnement zelf samenstellen

✅ Duidelijke voorwaarden

✅ Keuze uit meerdere maten & kleuren

✅ Ook boxershorts los te ontvangen

Nadelen Bbamboe

❌ Minder transparant aanbod


Bekijk meer productinformatie

3. Tijdvooreennieuwe – beste boxer abonnement

Ook over het boxer abonnement van Tijdvooreennieuwe ben ik erg te spreken. Dit is onder meer te danken aan het uitgangspunt van deze aanbieder: jij bepaalt. Je bent in staat om je boxer abonnement volledig naar eigen wens samen te stellen. Daarbij is het mogelijk om tussen boxershorts van meerdere merken te kiezen. Tijdvooreennieuwe biedt de boxershorts van Muchachomalo, Iamtoro en Björn Borg aan. Doordat men alleen de boxershorts van A-merken aanbiedt, ben je van een prima kwaliteit verzekerd.

Beste Boxershort Abonnement Review 4x Test!

De frequentie waarmee je de boxershorts ontvangt, is ook aan jou te bepalen. Je kunt kiezen voor ontvangst elke maand, per 2 maanden of per 3 maanden. De eerste boxershort die je bij Tijdvooreennieuwe bestelt, kost je in ieder geval slechts €10. Je abonnement is nadien ook elke maand opzegbaar.

Wat kost Tijdvooreennieuwe?

Bij Tijdvooreennieuwe kun je van de volgende kosten uitgaan:

 • Eerste boxershort: standaard €10
 • Daarna per levering: €18,99 per levering

De prijs is dus niet afhankelijk van het soort abonnement waar je voor kiest.

Voordelen Tijdvooreennieuwe

✅ Jij bepaalt alles

✅ Boxershorts van A-merken

✅ Veel mogelijkheden (ook een sokken abonnement)

✅ Maandelijks opzegbaar

✅ Overzichtelijke website

Nadelen Tijdvooreennieuwe

❌ Vrij prijzig boxer abonnement


Bekijk meer productinformatie

4. Boxub

Tot slot laat ik je ook nog graag kennismaken met het abonnement van Boxub. Ook met dit abonnement ben je voortdurend verzekerd van lekker zittende boxershorts. Wat bij Boxub direct opvalt, is dat je meerdere soorten abonnementen af kunt sluiten. Denk hierbij aan een boxershort abonnement, maar ook aan een sokken- en T-shirt abonnement.

Beste Boxershort Abonnement Review 4x Test!

Wil je een boxer abonnement samenstellen? Dan heb je hier bij Boxub erg veel mogelijkheden voor. Zo kun je kiezen uit een tiental merken, waaronder Calvin Klein, Björn Borg, Hugo Boss en Tommy Hilfiger. Nadien kies je ook nog de gewenste kleur, maat en frequentie. Qua frequentie heb je de keuze uit bijvoorbeeld 1 nieuwe boxershort per 2 maanden of 3 maanden. De voorwaarden zijn bij Boxub allemaal prima te noemen. Zo geniet je van gratis verzending en kun je je abonnement ook stop zetten. Tevens is het mogelijk om een verrassingsabonnement af te sluiten. Daarmee weet je niet wat voor boxershort je per maand ontvangt.

Wat kost Boxub?

Wat je bij Boxub voor je abonnement moet betalen, hangt van tal van factoren af. Het merk en de frequentie zijn de belangrijkste aspecten. Feit is dat je al voor €8,95 per maand een abonnement bij Boxub af kunt sluiten.

Voordelen Boxub

✅ A-kwaliteit boxershorts

✅ Keuze uit veel merken

✅ Veel vrijheid qua opzeggen

✅ Altijd gratis verzending

✅ Abonnement naar eigen wens samen te stellen

Nadelen Boxub

❌ Weinig transparantie over de kosten


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste boxershort abonnement 2023

Ben je op zoek naar nieuwe boxershorts? Draag je op dit moment alleen maar versleten boxershorts? Dan is het absoluut raadzaam om voor het abonnement van On That Ass te kiezen. Dat boxer abonnement sluit volledig op mijn wensen aan. Je ontvangt nieuw ondergoed, je geniet van A-kwaliteit nieuwe boxershorts en je kunt uit veel kleuren kiezen.

Beste Boxershort Abonnement Review 4x Test!

Wil je bijvoorbeeld effen kleuren hebben? Of wil je een combinatie van een effen kleur en leuke designs hebben? Bij On That Ass is zo’n beetje alles mogelijk!


Bekijk meer productinformatie

Boxershort abonnement ervaringen en reviews

Wil je nieuw ondergoed kopen? Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Je kunt uit verschillende A merken kiezen, je hebt met je voorkeuren te maken en je hebt met forse kosten te maken. Alleen al vanwege de kosten kan het afsluiten van een boxer abonnement interessant zijn. Kies daarbij voor één van bovenstaande abonnement. Deze abonnementen worden namelijk allemaal goed beoordeeld.

On That Ass reviews

De meeste klanten lopen weg met de service van On That Ass. Zij geven aan dat deze partij haar afspraken nakomt, geweldige boxershorts levert en veel keuze mogelijkheden biedt. Dat klopt; je kunt onder meer uit verschillende kleuren, zoals effen kleuren, kiezen. Als je periodiek nieuwe ondergoed wilt kopen, zit je volgens veel klanten goed bij On That Ass.

Beste Boxershort Abonnement Review 4x Test!

Bbamboe reviews

De meeste klanten lopen ook weg met de service van Bbamboe. En met de onderbroeken die door deze partij geleverd worden. Het grootste voordeel, zoals uit de reviews blijkt, is dat je bij Bbamboe uit boxers van meerdere materialen kunt kiezen. Ook stel je het abonnement naar wens samen, waardoor je altijd op het juiste moment nieuw ondergoed ontvangt.

Tijdvooreennieuwe reviews

Over Tijdvooreennieuwe ben ik online alleen maar positieve beoordelingen tegengekomen. De meeste klanten roemen de service, de mogelijkheden en de kwaliteit van de boxershorts. Daarnaast valt vaak te lezen dat het fijn is dat je uit boxers van verschillende a merken kunt kiezen.

Boxub reviews

Nagenoeg alle reviews over Boxub zijn ook (erg) positief. Veel klanten roemen de samenstelling van de abonnementen, de samenstelmogelijkheden en de kwaliteit van de boxershorts. Ook geven veel klanten aan dat de service van Boxub meer dan prima te noemen is. Dit behoort al met al tot één van de beste boxershort abonnementen.

Beste Boxershort Abonnement Review 4x Test!

Boxershort abonnementen vergelijken: hier moet je op letten!

Wil je tussen bovenstaande boxershort abonnementen de juiste keuze maken? Neem dan vooral onderstaande aandachtspunten even goed door. Door goed op deze punten te letten, kies je snel het beste boxershorts abonnement uit.

Frequentie

Wil je zo af en toe een nieuwe onderbroek ontvangen? Bij bovenstaande aanbieders kun je daarvoor uit meerdere frequenties kiezen. Wil je bijvoorbeeld elke maand een nieuwe onderbroek ontvangen? Of wil je eens per 3 maanden twee nieuwe onderbroeken ontvangen? Let goed op de frequentie waarmee je het nieuwe ondergoed gaat ontvangen.

Kwaliteit / merk

Je moet ook goed kijken naar de kwaliteit van het ondergoed. Gaat het om ondergoed van A-merken? Of krijg je ondergoed van een B-merk geleverd?

Het is ook mogelijk bij sommige partijen om uit meerdere merken te kiezen. Zo kun je voor ondergoed van Björn Borg of Calvin Klein kiezen. Ook heb je bij sommige aanbieders nog de keuze om het abonnement met een sokken abonnement te combineren. In dat geval ontvang je niet alleen een nieuwe boxer, maar ook bijvoorbeeld Happy Socks.

Mijn tip: let ook goed op het materiaal van de onderbroeken. Wil je voor ondergoed van duurzaam bamboe gaan? Of gaat je voorkeur uit naar ondergoed van katoen? Aan jou de keuze.

Samenstelmogelijkheden

Je moet bij alle boxershorts abonnementen goed naar de samenstelmogelijkheden kijken. Dit heeft betrekking op de frequentie en het merk, maar ook op het volgende:

 • Kleur. Kun je zelf de kleur van het gewenste ondergoed bepalen? Dat is wat mij betreft erg wenselijk. Bij sommige partijen kun je ook voor ondergoed met een uniek design kiezen. Of voor een verrassingspakket.
 • Maat. Wil je ondergoed in maat l of m ontvangen? Ook dit is iets dat je volledig zelf kunt bepalen.
Beste Boxershort Abonnement Review 4x Test!

Service

Je moet ook goed naar de service van de aanbieder kijken. Kies je voor één van bovenstaande aanbieders? Dan geniet je in ieder geval van goede service. Ook kun je veelal in een paar eenvoudige stappen je eigen abonnement samenstellen. Dat is precies wat je wilt.

Prijs & voorwaarden

Tot slot moet je goed naar de prijs per maand kijken. Wat moet je betalen? En wat krijg je hierbij precies voor dit bedrag? Let ook goed of op je een boxershort gratis ontvangt; dat is bij sommige aanbieders het geval.

Hierbij wijs ik je ook nog op de voorwaarden. Waar zit je precies aan vast als je een ondergoed abonnement afsluit? En kun je je abonnement opzeggen? Dit zijn belangrijke vragen om ook even kritisch naar te kijken.

Conclusie: wat is het beste boxershort abonnement?

Het beste abonnement voor boxers is wat bij betreft het abonnement van On That Ass. Dit abonnement is geheel naar wens samen te stellen, is betaalbaar en gaat met een goede service gepaard. Bovendien kun je het abonnement bij On That Ass grotendeels naar eigen wens samenstellen. Maar, ook de andere boxer abonnementen spreken mij aan. Het gaat hierbij om de abonnementen van Bbamboe, Tijdvooreennieuwe.nl en Boxub. Bij deze aanbieders geniet je ook van veel samenstelmogelijkheden én A-kwaliteit boxers.

Benieuwd naar meer abonnementen?

Ben jij net zo fan van abonnementendiensten als ik? Nou, dan heb ik een prachtige lijst voor je in de aanbieding. Want naast abonnementen voor eten en drinken zijn er ook abonnementen voor wonen, koken en huishouden, abonnementen voor bloemen en planten, abonnementen voor kleding, schoenen en accessoires en abonnementen voor mooi en gezond. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van abonnementen op boeken, muziek en films, abonnementen op computer en elektronica, tv abonnementen, abonnementen voor dier, tuin en klussen, speelgoed abonnementen, goodieboxen, apps, abonnementen voor sport en bewegen, abonnementen voor recreatie of zelf abonnementen voor auto’s, fiets en OV. Vandaag de dag is de keuze in abonnementen enorm!

Op het gebied van kleding schoenen en accessoires zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Wellicht heb je al wel eens gehoord van een onderbroeken abonnement en boxershort abonnement. Lees ook vooral de On That Ass review. Om in het ”ondergoed” genre te blijven is het sokken abonnement of panty abonnement ook interessant.

Verder bestaan er ook opties voor een kledingbox abonnement, t-shirt abonnement en kleding abonnement. Zelfs aan de kleinsten wordt gedacht met een kinderkleding abonnement.

Wil je meer weten over al deze abonnementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor jou én waar je ze het beste kan afsluiten. Je kan bij al onze partners met een gerust hart een abonnement nemen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke abonnementen jouw leven makkelijker gaan maken!

We hebben zelfs uitgezocht hoe je het beste een abonnement weer kan opzeggen mocht het toch geen perfecte match blijken te zijn.

Beste Boxershort Abonnement Review 4x Test!

Meest gestelde vragen over boxershorts abonnementen

Wat is het beste boxershort abonnement?

Het beste boxershort abonnement is het abonnement van On That Ass. Ook de abonnementen van Bbamboe, Tijdvooreennieuwe.nl en Boxub zijn aanraders. Wat voor jou de beste optie is, hangt vooral van je wensen en voorkeuren af.

Wat kost een goed boxershort abonnement?

Een goed boxershort abonnement sluit je al voor €8,95 per maand af. De exacte kosten hangen af van het soort abonnement, het merk boxershorts en de frequentie.

Waarom voor een boxershort abonnement kiezen?

Je hebt geen omkijken meer naar het kopen van nieuw ondergoed. Ook kun je oude boxershorts direct weggooien en daarmee je garderobekast up to date houden. (1)

Conclusie beste boxershort abonnement 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Boxershort Abonnement | Review (2023) | 4x Test!

Laat een reactie achter