In dit artikel

Een moderne laptop met een inlogpagina en kantoorbenodigdheden, met een drukke stad op de achtergrond.

Hoe beheer je AVG abonnementen via je account?

In dit artikel

Veel mensen worstelen met het beheren van hun online abonnementen, waaronder die voor antivirus-software zoals AVG. Ik, Martijn Meeuwis, oprichter van BesteAbonnementen.nl, breng jarenlange ervaring en expertise in om jou door dit digitale doolhof te leiden.

Met mijn achtergrond en passie voor digitaal welzijn, ben ik hier om je te laten zien hoe je gemakkelijk jouw AVG-abonnementen kunt beheren via jouw account.

Het is essentieel om te weten dat je met een AVG-account de volledige controle hebt over je abonnementen. Dit betekent dat je niet alleen de status en details van jouw licentie kunt bekijken, maar ook aanpassingen kunt maken zoals het annuleren van de automatische verlenging of het aanpassen van je betaalgegevens.

Blijf lezen voor handige inzichten. Ontdek meer.

Samenvatting

  • Je kunt eenvoudig inloggen op je AVG-account om al jouw AVG-abonnementen te bekijken, waaronder de volgende factureringsdatum en opties om betalingsgegevens te wijzigen.
  • Door de status van je abonnement regelmatig te controleren, blijf je op de hoogte van je bescherming tegen virussen, ransomware en andere cyberdreigingen.
  • Als je jouw AVG-abonnement niet wilt verlengen, kun je dit gemakkelijk stopzetten door contact op te nemen met de AVG-ondersteuning via jouw account.
  • Een AVG – abonnement biedt krachtige bescherming voor persoonlijke gegevens en houdt schadelijke software en indringers buiten de deur, waardoor jouw digitale veiligheid verbetert.
  • Voor vragen of hulp bij het beheren van jouw abonnement kun je altijd terecht bij de AVG – klantenservice.

Wat is een AVG-abonnement?

Een AVG-abonnement biedt toegang tot internetveiligheidsdiensten. Dit omvat bescherming tegen virussen, spyware en ransomware. Het helpt ook bij het verwijderen van ongewenste toolbars.

Met een abonnement krijg je toegang tot geavanceerde functies voor het beschermen van je persoonlijke gegevens. Je kunt dit allemaal beheren via je AVG-account.

Dit type abonnement ondersteunt ook Mac OSX en zorgt ervoor dat gedownloade bestanden veilig zijn. Het geeft je de middelen om je online veilig te voelen. Via je account kun je eenvoudig de status van je abonnement controleren, verlengingen annuleren of nieuwe diensten toevoegen.

Dit alles draagt bij aan een veiliger internetervaring.

Een open laptop toont cybersecurity symbolen, omringd door luchtfoto's met een gevoel van urgentie en spanning, met het menselijk gezicht als centrale focus.

Beheer van AVG-abonnementen via uw account

Het beheren van uw AVG-abonnementen is eenvoudig en direct vanuit uw eigen account mogelijk. U kunt uw huidige beschermingsplannen bekijken, de vernieuwingsstatus controleren en zelfs kiezen om niet automatisch te verlengen, allemaal met een paar klikken.

Bekijken van mijn abonnementen

Om je AVG internetbeveiliging abonnementen te bekijken, log je eenvoudig in op je AVG-account. Hier zie je een duidelijk overzicht van al jouw huidige abonnementen, inclusief de volgende factureringsdatum en opties om je betalingsgegevens te wijzigen.

Dit maakt het makkelijk om controle te houden over je bescherming tegen virussen en hackers. Je kunt ook zien of jouw bescherming tegen ransomware up-to-date is, waardoor je digitale veiligheid altijd gewaarborgd blijft.

Na het controleren van je abonnementen, kun je de status van elk abonnement nakijken. Dit laat je toe om eventuele veranderingen in licentie2go op te merken of updates te plannen.

Controleer de status van mijn abonnement

Je kunt makkelijk zien hoe het met je AVG Internet Security pakket staat. Ga naar het scherm ” Mijn abonnementen” in je account. Daar vind je alle informatie over je huidige pakketten.

Je ziet of alles nog actief is en tot wanneer je bescherming loopt.

Volgende, leer je hoe je de automatische verlenging van je antivirusprogramma kunt stopzetten.

Annuleer verlenging

Om uw AVG-abonnement niet te verlengen, neemt u contact op met AVG-ondersteuning. U vindt deze optie gemakkelijk door in te loggen op uw account en te zoeken naar de knop ‘ Afmelden‘ of ‘ Verlenging annuleren‘.

Klik hierop en selecteer vervolgens ‘Doorgaan’. Deze stappen helpen u om controle te houden over uw abonnementen en ongewenste verlengingen te voorkomen.

In sommige gevallen ziet u misschien niet direct de optie ‘Annuleer abonnement’. Als er een bericht in rode tekst verschijnt, betekent dit vaak dat het abonnement al gestopt is. Dit is belangrijk om te weten, zo voorkomt u dubbele pogingen en bespaart u tijd.

Zorg altijd dat u de status van uw abonnement controleert om onnodige verwarring te vermijden.

Een moderne laptop met een inlogpagina en kantoorbenodigdheden, met een drukke stad op de achtergrond.

Voordelen van het AVG abonnement

Een AVG-abonnement geeft je krachtige bescherming tegen cyberdreigingen en houdt je persoonlijke informatie veilig, ontdek meer voordelen op onze website.

Bescherming van persoonlijke gegevens

Je persoonlijke informatie veilig houden is belangrijker dan ooit. De AVG legt sterke verantwoordelijkheden op aan bedrijven die jouw data gebruiken. Ze moeten jouw informatie beschermen.

Dit betekent dat zij maatregelen moeten nemen om te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn. Een AVG-abonnement zorgt ervoor dat deze bescherming continu wordt geboden. Je weet dus dat jouw gegevens altijd beschermd zijn, zonder dat je er zelf constant aan moet denken.

Het gebruik van robuuste beveiligingssoftware is een onderdeel van deze bescherming. Het helpt om je gevoelige informatie te beschermen tegen onbevoegde toegang. Bedrijven moeten ook regelmatig hun beveiligingspraktijken controleren en updaten om aan de AVG te voldoen.

Dit alles draagt bij aan een veiligere digitale omgeving waarin je persoonlijke gegevens worden beschermd tegen virussen, malware en hackers.

Bescherming tegen virussen en hackers

AVG Internet Security zorgt voor een sterke bescherming tegen allerlei bedreigingen op het internet. Het houdt virussen, ransomware en andere malware weg van je apparaten. Dit programma zet ook een extra laag bescherming op je persoonlijke bestanden om te voorkomen dat ransomware schade kan aanrichten.

Met een verbeterde firewall houdt AVG ongewenste bezoekers buiten, wat jouw gegevens veiliger maakt.

Verder beschermt AVG Internet Security tegen hackers die via je webcam toegang tot je privéleven proberen te krijgen. Deze tool houdt je camera veilig en laat alleen vertrouwde apps toe.

Dit betekent minder zorgen over wie er mogelijk met je meekijkt of informatie steelt van je computer. Met AVG ben je gewapend tegen de vele gevaren die online op de loer liggen.

Hoe u het beste uit uw AVG-abonnement haalt

Om het meeste uit uw beveiligingspakket te halen, logt u in op uw online profiel. Hier kunt u uw abonnementen bekijken en de status ervan controleren. Als iets niet meer nodig is, kunt u de verlenging annuleren met een paar klikken.

Het houdt uw beschermingsplan actueel zonder onnodige kosten.

Zorg altijd dat uw beveiliging actief blijft om uw computer veilig te houden voor schadelijke software en indringers. Neem gerust contact op met de klantenservice als u vragen heeft over uw beschermingsplan of abonnement.

Zo blijft uw digitale leven beveiligd en optimaal beschermd tegen alle online bedreigingen.

Conclusie

Je weet nu hoe je jouw AVG-abonnementen eenvoudig kunt beheren. Dit zorgt voor betere privacybescherming. Ook ben je beschermd tegen digitale bedreigingen. Daarnaast kun je altijd bij AVG Support terecht voor hulp.

Vergeet niet de voordelen zoals een jaarlijkse online controle van jouw zorginstelling. Laat dit je motiveren om jouw digitale veiligheid serieus te nemen. Het beheren van jouw abonnementen hoeft geen gedoe te zijn.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een AVG abonnement?

Een AVG abonnement biedt gebruikers geavanceerde bescherming tegen virussen, malware en andere online bedreigingen. Het helpt je apparaat veilig te houden door regelmatige updates en real-time beveiliging.

2. Hoe kan ik mijn AVG abonnement beheren via mijn account?

Je kunt eenvoudig inloggen op je AVG-account om je abonnement te bekijken, te vernieuwen of te wijzigen. Dit zorgt ervoor dat je controle houdt over je beveiligingsinstellingen en -voorkeuren.

3. Kan ik mijn AVG abonnement opzeggen via mijn account?

Ja, het is mogelijk om je AVG abonnement direct via je account op te zeggen. Volg de instructies in je accountinstellingen om het proces te voltooien en zorg ervoor dat je bevestigt dat je wilt opzeggen.

4. Wat moet ik doen als ik problemen heb met mijn AVG abonnement?

Als je problemen ondervindt met je AVG abonnement, kun je toegang krijgen tot ondersteuning via je account. Daar vind je hulpmiddelen en contactinformatie voor verdere assistentie om eventuele problemen op te lossen.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Hoe beheer je AVG abonnementen via je account?

Laat een reactie achter