In dit artikel

De nieuwste MacBook op een strak bureau in een modern kantoor.

De voordelen van een amac abonnement voor Apple-producten.

In dit artikel

Apple-producten staan bekend om hun kwaliteit en innovatie, maar ze komen ook met een prijskaartje. Veel mensen dromen ervan de nieuwste iPhone of MacBook te bezitten, maar vinden het moeilijk om de volledige kosten vooraf te betalen.

Martijn Meeuwis, oprichter van BesteAbonnementen.nl en expert in productabonnementen, kent dit probleem maar al te goed. Met zijn jarenlange ervaring helpt hij klanten bij het vinden van betaalbare oplossingen voor hun behoeften.

Een amac abonnement biedt hierin een uitweg door het mogelijk te maken gespreid te betalen voor je favoriete Apple gadgets.

Dit soort abonnement geeft je toegang tot de nieuwste technologie zonder dat je direct een grote som geld hoeft neer te leggen. Een belangrijk feit: door na twee of drie jaar jouw apparaat in te leveren, kun je uiteindelijk minder betalen.

Lees verder om alles te ontdekken over deze slimme manier van investeren in technologie. Dit wordt interessant.

Samenvatting

 • Met een Amac abonnement kun je de nieuwste Apple – producten zoals iPhones en MacBooks gebruiken door maandelijks een vast bedrag te betalen, zonder dat je direct een groot bedrag hoeft neer te leggen.
 • Dit abonnement biedt extra voordelen zoals deskundig advies, kosteloze bezorging, en bescherming tegen diefstal of verlies voor twee incidenten per jaar.
 • Je hebt de mogelijkheid om je Apple-apparaten na twee of drie jaar in te ruilen voor het nieuwste model, waardoor je altijd up-to-date blijft met de technologie.
 • Het proces van aanvragen en inruilen is eenvoudig en geeft je de kans om flexibel te zijn in hoe je betaalt en wanneer je je apparatuur wilt upgraden.
 • Inbegrepen in het abonnement zijn reparatieservice en support, wat betekent dat als er iets mis is met je apparaat, Amac zorgt voor snelle en efficiënte hulp.

Wat is een Amac Abonnement?

Nu we het landschap van Apple-producten hebben verkend, duiken we in wat een Amac abonnement precies inhoudt. Met dit abonnement leen je de nieuwste apparaten zoals smartphones en laptops zonder ze direct te kopen.

Je betaalt maandelijks een vast bedrag. Dit maakt het makkelijker om up-to-date te blijven met de nieuwste technologie en software zonder een grote uitgave in één keer te doen.

Het Amac abonnement geeft ook toegang tot extra voordelen zoals deskundig advies en kosteloze bezorging. Om de ervaring compleet te maken, omvat het contract bescherming tegen diefstal of verlies voor twee incidenten per jaar.

Zo kun je met gerust hart genieten van je Apple-apparaten, wetende dat je goed gedekt bent.

Een persoon ontvangt deskundige begeleiding bij een Amac-winkel terwijl hij de nieuwste iPhone gebruikt.

Voordelen van een Amac Abonnement

Een Amac Abonnement maakt het mogelijk om zonder zorgen te genieten van de nieuwste Apple-apparatuur. Je betaalt maandelijks een vast bedrag en krijgt toegang tot de laatste modellen iPhones, iPads en MacBooks.

Optimale Apple-ervaring

Met een Amac abonnement krijg je toegang tot de nieuwste Apple-toestellen. Zo heb je altijd de meest recente iPhone of MacBook met de laatste M1-chip in handen. Dit zorgt ervoor dat je altijd geniet van de beste prestaties, of je nu werkt, studeert of ontspant.

Het mooie is dat je niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen. Je verspreidt de kosten door maandelijks een vast bedrag te betalen.

Dit abonnement biedt ook de mogelijkheid om na twee of drie jaar jouw toestel in te ruilen voor het nieuwste model. Je blijft dus altijd up-to-date met de technologie zonder je zorgen te maken over restschuld of het verkopen van je oude toestel.

Amac zorgt voor alles. Hiermee haal je het maximale uit jouw Apple-apparaten en geniet je onbezorgd van de nieuwste functies en updates.

Maandelijkse betalingen

Je hebt de flexibiliteit om je betalingen te spreiden over een periode die jij kiest, met een maximum van 36 maanden. Dit maakt het mogelijk om je uitgaven beter te beheren zonder dat je direct een groot bedrag moet uitgeven.

Amac werkt samen met SprayPay voor deze gespreide betalingen, waardoor je veilig en gemakkelijk in termijnen kunt betalen. Grote aankopen zoals een Apple Watch of een Macbook worden hierdoor toegankelijker.

Vanaf €250,- tot €5000,- kun je gebruikmaken van deze optie, wat bijdraagt aan het gemak van het financeren van je Apple-producten. Het proces is ontworpen met jouw financiële flexibiliteit in gedachten, waardoor je van de nieuwste technologie kunt genieten zonder dat dit direct zwaar op je bankrekening drukt.

Je bepaalt zelf hoe snel je betaalt, en alles gebeurt via automatische incasso van je Nederlandse bankrekening, waardoor het moeiteloos verloopt.

Mogelijkheid tot vroegtijdige upgrade

Na het betalen in termijnen, biedt het Amac abonnement ook een unieke kans om jouw Apple-apparaten vroegtijdig te vernieuwen. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten tot je overeenkomst is afgelopen.

Als een nieuw model uitkomt, kun je jouw huidige apparaat inruilen en meteen upgraden. Zo blijf je altijd bij met de laatste technologie zonder extra lang te moeten wachten.

Deze optie is ideaal voor mensen die graag de nieuwste MacBook of iPhone willen gebruiken. Je ruilt simpelweg jouw oude apparaat in en past het verschil bij, indien nodig. Dit systeem maakt het makkelijker om altijd toegang te hebben tot de meest recente innovaties van Apple, zonder dat je elke keer een groot bedrag moet neerleggen.

Inruilservice

Amac maakt het makkelijk om je oude iPhone, iPad, MacBook of Apple Horloge om te ruilen. Je krijgt korting op je volgende aankoop als je een oude apparaat inlevert. Dit is zowel online als in de winkel mogelijk.

Amac ondersteunt jou bij het hele proces. Zo bespaar je geld en blijf je up-to-date met de nieuwste Apple-apparaten.

Je kunt je oude apparatuur inruilen op een manier die voor jou het beste werkt. Amac helpt je stap voor stap, waardoor het inruilproces soepel verloopt. Met deze service kun je gemakkelijk overstappen naar het nieuwste model zonder de volle prijs te betalen.

Na de inruilservice kijken we naar hoe het Amac abonnement precies werkt.

De nieuwste MacBook op een strak bureau in een modern kantoor.

Hoe werkt het Amac Abonnement?

Je start met het aanvragen van je favoriete Apple-toestel via de website. Daarna doorloop je een eenvoudig proces van goedkeuring en instelling van jouw maandelijkse betalingsoptie.

Aanvraagproces

Het aanvragen van een Amac abonnement voor Apple-producten is eenvoudig. SprayPay helpt je met gespreid betalen. Volg deze stappen om jouw aanvraag te starten:

 1. Bezoek de website van Amac of ga naar een Amac-winkel. Ze bieden beide opties aan voor het indienen van je aanvraag.
 2. Kies de Apple – apparaten die je wilt hebben. Dit kan een MacBook, iPhone, of iPad zijn.
 3. Vul je persoonlijke gegevens in. Je moet informatie over je leefsituatie en maandelijks inkomen verstrekken.
 4. Wacht op goedkeuring vanuit SprayPay. Zij controleren jouw kredietwaardigheid door inzicht in jouw financiële situatie te krijgen.
 5. Bij goedkeuring ontvang je bevestiging en details over hoe verder te gaan.

Deze stappen zorgen ervoor dat het aanvraagproces snel en veilig verloopt.

Nu je weet hoe het aanvraagproces werkt, laten we kijken naar de volgende stap: Betaling en looptijd.

Betaling en looptijd

Een Amac abonnement maakt het mogelijk om jouw favoriete Apple-producten te gebruiken zonder in één keer een groot bedrag te betalen. Je spreidt de kosten over een periode die je zelf kiest, tot maximaal 36 maanden. Hier zijn de details:

 • Kies jouw termijn: Bij het afsluiten van een Amac abonnement, beslis je zelf hoe lang je de betalingen wilt spreiden. De looptijd kan variëren van enkele maanden tot 36 maanden, afhankelijk van wat voor jou het beste werkt.
 • Vastgestelde maandbedragen: Vanaf €250,- kun jij al gebruik maken van deze service. Dit betekent dat je elke maand een vast bedrag betaalt voor jouw iPhone, MacBook of ander apparaat. Zo houd je makkelijk overzicht over je financiën.
 • Maximale leensom: Je kunt tot €5000,- lenen om producten zoals laptops en smartphones te financieren. Dit biedt voldoende ruimte om ook de meest geavanceerde gadgets in huis te halen.
 • BKR-registratie controleert verantwoord lenen: Leningen boven €250 worden geregistreerd bij het BKR (Bureau Krediet Registratie). Dit is belangrijk voor het waarborgen van verantwoord leengedrag en heeft invloed op toekomstige financieringsaanvragen zoals hypotheken.
 • Flexibiliteit in vervroegd aflossen: Mocht je eerder dan verwacht de middelen hebben, dan biedt het abonnement de optie om vervroegd af te lossen. Zo kun je zonder extra kosten sneller eigenaar worden van jouw apparaat.

Dit betaalmodel geeft flexibiliteit en zorgt ervoor dat technologie toegankelijk is, ongeacht jouw budget op dit moment. Met transparante maandbedragen en de mogelijkheid tot vervroegd aflossen, past dit abonnement zich aan jouw financiële situatie aan.

Procedure voor inruilen of upgraden

Na het begrijpen van de betaling en looptijd, duiken we nu in de procedure voor inruilen of upgraden. Dit is een cruciaal onderdeel als je altijd toegang wilt hebben tot de nieuwste Apple-producten zonder hoge kosten vooraf.

 1. Bepaal de waarde van je oude apparaat: Voordat je kunt upgraden, moet Amac de waarde van je huidige apparaat schatten. Dit kan zowel online als in een winkel. Je ontvangt dan een geschatte inruilwaarde die je kunt gebruiken om te upgraden naar een nieuw product.
 2. Breng je oude apparaat naar de winkel: Als je akkoord gaat met de geschatte waarde, breng dan je oude apparaat naar een Apple Store of andere winkel die samenwerkt met Amac. Ze zullen daar het apparaat inspecteren en bevestigen of de aanvankelijke schatting correct was.
 3. Kies een nieuw Apple-product: Met het bedrag dat je krijgt voor het inruilen, kun je elk nieuw model kiezen dat Amac aanbiedt. Of het nu gaat om een smartphone, notebook of ander product, er is volop keuze.
 4. Betaal eventuele extra kosten: Als het nieuwe apparaat duurder is dan de waarde van je ingeleverd product, betaal je het verschil bij. Dit kan ook maandelijks worden aangepast binnen je abonnement.
 5. Geniet direct van je nieuwe product: Na afronding van deze stappen is het nieuwe apparaat helemaal van jou en kun je direct genieten van alle nieuwe functies en verbeteringen.

Deze stappen laten zien hoe gemakkelijk en handig het proces is om altijd toegang te hebben tot de nieuwste technologie zonder grote financiële lasten. Het laat ook zien hoe Amac ernaar streeft om gebruikerservaring te optimaliseren door flexibele upgrade-opties aan te bieden.

Wat is inbegrepen in een Amac Abonnement?

Een Amac Abonnement geeft je toegang tot een wereld vol Apple-producten, van de nieuwste iPhone tot de krachtige Mac. Je geniet ook van onbezorgde support en reparaties wanneer je apparaat het even laat afweten.

Verscheidenheid aan Apple-producten

Met het Amac Abonnement krijg je toegang tot een breed scala aan Apple-toestellen. Denk hierbij aan de nieuwste iPhones, iPads en slimme horloges. Je kiest het apparaat dat bij je past en betaalt dan een vast bedrag per maand.

Dit maakt het makkelijk om altijd van de nieuwste technologie te genieten zonder een groot bedrag vooraf te betalen.

Deze regeling is ideaal voor liefhebbers van Apple-technologie die graag hun gadgets up-to-date houden. Of je nu een smartphone voor jezelf nodig hebt, een tablet voor studie of werk, of een smartwatch voor je sportactiviteiten, met dit abonnement ben je gedekt.

Je kunt zonder zorgen switchen naar een nieuw model zodra deze beschikbaar is.

Reparatieservice

Je Apple-toestel heeft soms een opknapbeurt nodig. Amac zorgt ervoor. Hun gecertificeerde monteurs gebruiken alleen originele onderdelen voor je iPhone, iPad of MacBook. Dit geeft je de zekerheid van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Begin makkelijk een reparatieverzoek en volg de status online.

Deze service bespaart tijd en zorgen. Heb je per ongeluk je scherm gebroken of werkt de batterij niet meer naar behoren? Bij Amac wordt je toestel vlot en vakkundig gerepareerd. Zo blijf je genieten van je Apple-producten, zonder lang te wachten of onzeker te zijn over de uitkomst.

Support

Naast reparatieservice biedt het Amac Abonnement ook uitgebreide ondersteuning. Voor al jouw Apple-producten, zoals je smartphone of laptop, krijg je software ondersteuning. Dit betekent dat bij elk probleem of vraag je niet alleen staat.

Met een AppleCare-abonnement kun je voor jouw gekwalificeerde iPhone, iPad of MacBook extra dekking kopen. Dit geeft een extra laag zekerheid.

De Support-app van Apple maakt het gemakkelijk om contact op te nemen met een expert. Deze professionals staan klaar om je te helpen met vragen over jouw toestellen. Of het nu gaat om een eenvoudige opdracht of een complex probleem, de supportteam is slechts een klik verwijderd.

Zo blijf je altijd verbonden en beschermd, zonder je zorgen te maken over eventuele technische problemen.

Veelgestelde vragen over het Amac Abonnement

Ontdek de antwoorden op al je vragen over het Amac Abonnement en maak de slimste keuze voor jouw Apple-producten.

Invloed op BKR-registratie

Een overeenkomst met SprayPay heeft altijd een BKR-registratie tot gevolg. Dit betekent dat als je een Amac abonnement via SprayPay aangaat, dit geregistreerd staat bij het Bureau Krediet Registratie.

Het is belangrijk dit te weten, vooral als je later nog andere financiële verplichtingen wilt aangaan zoals een hypotheek.

Leningen boven de 250 euro worden ook bij het BKR geregistreerd. Dit heeft invloed op je kredietwaardigheid. Goed betaalgedrag kan positief werken, maar laat opgelegde betalingen kunnen juist een negatieve invloed hebben.

Bij bedragen boven de 1000 euro is extra verificatie nodig. Zo blijft jouw financiële gezondheid gewaarborgd en kun je veilig genieten van je Apple-producten zonder zorgen om je BKR-registratie.

Mogelijkheid tot opzeggen

Na het bespreken van de invloed op BKR-registratie, is het belangrijk om te weten hoe je kunt stoppen met je Amac abonnement. Je hebt de vrijheid om je contract na 2 of 3 jaar te beëindigen door je Apple-apparaat in te leveren.

Dit proces is eenvoudig en de instructies hiervoor zijn gemakkelijk te volgen. Het geeft je flexibiliteit en controle over je financiën en technologiegebruik.

Het opzeggen van je abonnement kan zonder verborgen kosten of ingewikkelde procedures. Het stelt je in staat om altijd bij te blijven met de nieuwste Apple-producten zonder vast te zitten aan lange termijnen.

Met deze optie kun je verantwoordelijk beslissen over je technologiebehoeften en financiële situatie, terwijl je geniet van de nieuwste technologie.

Behandeling van schadegevallen

Heb je schade aan je Apple-product? Geen zorgen. Met iCare verzekeringen van Amac krijg je bescherming tegen allerlei ongelukjes. Dit betekent dat als jouw toestel, zoals je iPhone, schade oploopt, je gedekt bent.

AppleCare+ zorgt ervoor dat reparatie of vervanging geen hoofdpijn wordt. Je hebt recht op een onbeperkt aantal herstellingen bij ongelukken.

Stel, je iPhone valt en het scherm breekt. Je meldt dit bij Amac, en zij handelen het verder af onder de voorwaarden van je verzekering. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kosten of het proces.

Dit maakt de behandeling van schadegevallen eenvoudig en stressvrij. Zo blijf je genieten van je Apple-producten zonder onderbreking. Laten we nu eens kijken naar de conclusie van de voordelen van een Amac abonnement.

Conclusie

Een Amac abonnement maakt het gemakkelijker en voordeliger om de nieuwste Apple-apparaten te gebruiken. Je betaalt elke maand een vast bedrag. Zo blijf je altijd voorop met de laatste technologie zonder een grote uitgave ineens.

Bovendien draag je bij aan een duurzamere planeet door je apparaat in te leveren voor hergebruik. Kies voor gemak, flexibiliteit en duurzaamheid met een abonnement bij Amac.

Veelgestelde Vragen

1. Wat houdt een amac abonnement in voor Apple-producten?

Een amac abonnement biedt klanten de mogelijkheid om de nieuwste Apple-producten, zoals de Mac Mini en macOS-systemen, te gebruiken door middel van een private lease constructie. Dit betekent dat je voor een vast maandelijks bedrag gebruikmaakt van deze producten zonder een grote eenmalige aankoop.

2. Is het veilig om via amac te betalen en hoe zit het met BKR toetsing?

Ja, veilig betalen staat centraal bij amac. Alle transacties worden beveiligd uitgevoerd. Voor zakelijke orders en private lease opties voert Webfin Leningen B.V., de partner van amac, een BKR toetsing uit om de financiële veiligheid te waarborgen.

3. Kan ik met een amac abonnement ook profiteren van studiefinanciering?

Hoewel een amac abonnement voornamelijk gericht is op het bieden van Apple-producten via private lease, kan het indirect voordelen bieden voor studenten. Door maandelijks te betalen, blijft er mogelijk meer van je studiefinanciering over voor andere uitgaven.

4. Wat zijn de financiële voordelen van een amac abonnement?

Met een amac abonnement geniet je van het gebruik van de nieuwste Apple-producten zonder de volledige prijs ineens te betalen. Het rentepercentage is vaak gunstiger in vergelijking met traditionele leningen, waardoor je over de looptijd bespaart op de kosten.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on De voordelen van een amac abonnement voor Apple-producten.

Laat een reactie achter