In dit artikel

Een persoon in een drukke stedelijke omgeving gebruikt Snapchat op zijn smartphone.

Alles wat je moet weten over abonnementen op Snapchat

In dit artikel

Veel mensen vinden het moeilijk om de voordelen van digitale abonnementen volledig te begrijpen. Dit geldt vooral voor platforms zoals Snapchat+ , dat constant evolueert. Martijn Meeuwis, met zijn uitgebreide ervaring in productabonnementen en als oprichter van BesteAbonnementen.nl, geeft waardevol advies over deze kwestie.

Hij deelt inzichten die u helpen goed geïnformeerde beslissingen te nemen over digitale diensten zoals Snapchat.

Snapchat+ heeft meer dan 5 miljoen klanten aangetrokken, wat aantoont dat het een serieuze optie is voor gebruikers die op zoek zijn naar een verbeterde ervaring. Deze blog zal unieke inzichten en essentiële informatie bieden over alles wat met Snapchat-abonnementen te maken heeft.

Lees verder.

Samenvatting

 • Snapchat+ heeft meer dan 5 miljoen gebruikers en biedt exclusieve functies zoals een uniek symbool naast je naam en advertentievrije content.
 • Je kunt eenvoudig abonneren op Snapchat+ of het gezinsabonnement via de app op je smartphone, zowel op iOS als Android.
 • Met het gezinsabonnement van Snapchat+ kun je tot twee vrienden of familieleden toevoegen, waardoor je samen van speciale voordelen zoals prioriteit bij supportvragen kunt genieten.
 • Het annuleren van je Snapchat+ abonnement kan gemakkelijk vanaf je mobiele apparaat, door naar instellingen te gaan en ‘Abonnementsdiensten’ te selecteren.
 • Snapchat biedt diverse abonnementsopties aan met unieke voordelen voor zowel individuele gebruikers als families, waardoor de gebruikerservaring op het platform aanzienlijk verbeterd wordt.

Wat zijn Snapchat+ abonnementen?

Snapchat abonnementen openen de deur naar exclusieve functies en content die je niet standaard krijgt. Met opties zoals Snapchat+ en een gezinspakket, krijg je toegang tot unieke voordelen en kun je je Snapchat-ervaring naar een hoger niveau tillen.

Snapchat+

Met meer dan 5 miljoen gebruikers biedt Snapchat+ speciale voordelen die je als standaardgebruiker niet krijgt. Je krijgt sneller toegang tot nieuwe opties en een uniek symbool naast je naam.

Dit zorgt ervoor dat je profiel opvalt tussen anderen. De service is beschikbaar in Nederland en België, waardoor ook jij van deze extra’s kunt genieten.

Een belangrijk voordeel van het abonneren op Snapchat++ is de mogelijkheid om content te bekijken zonder onderbrekingen door advertenties. Dit maakt jouw ervaring op het platform veel aangenamer.

Klaar voor meer informatie over hoe je je kunt abonneren? Laten we doorgaan naar de volgende stap.

Gezinsabonnement voor Snapchat+

Naast het persoonlijke abonnement biedt Snapchat+ ook een optie voor families. Dit heet het gezinsabonnement voor Snapchat+++. Hiermee kun je jouw ervaring delen met dierbaren. Als hoofdgebruiker kun je tot twee vrienden of familieleden toevoegen die nog geen deel uitmaken van Snapchat+.

Dit maakt het gemakkelijker om samen te genieten van exclusieve functies.

Het aanschaffen van dit abonnement is eenvoudig. Je moet ingelogd zijn op jouw Snapchat-account en geregistreerd staan als gebruiker. Vanaf daar volg je een paar simpele stappen om het gezinsabonnement te activeren.

Hierdoor krijg jij en je toegevoegde leden toegang tot unieke voordelen, zoals speciale emojis en prioriteit bij supportvragen. Dit alles draagt bij aan een verbeterde app-ervaring voor jou en je naasten.

Een groep vrienden geniet van exclusieve Snapchat-content in een gezellige woonkamer.

Hoe abonneren op Snapchat abonnementen?

Wil je meer uit je Snapchat ervaring halen? Het is eenvoudig om je aan te melden voor Snapchat abonnementen via de app op jouw mobiele toestel, of het nu een iPhone of Android is. Je vindt de optie voor Snapchat+ of een gezinsabonnement direct in de app, onder het profielgedeelte.

Ga naar de App Store of Google Play Store, update Snapchat naar de laatste versie en volg de stappen om je abonnement te starten.

Aanmelden voor een Snapchat+ abonnement

Je wilt graag extra functies op Snapchat ontgrendelen. Een Snapchat+ abonnement biedt je die mogelijkheid. Hier volgt een eenvoudige gids om je aan te melden voor Snapchat+.

 1. Open de Snapchat-app op je smartphone, of dit nu een iPhone of Android-toestel is.
 2. Tik op je profielicoon in de linkerbovenhoek van het scherm.
 3. Scroll naar beneden en zoek de knop ‘Snapchat+’.
 4. Tap hierop en bekijk de verschillende abonnementsopties.
 5. Kies voor een maandelijks of jaarlijks abonnement, afhankelijk van wat jij prettig vindt.
 6. Controleer of je 18 jaar of ouder bent, of dat een ouder/wettelijke voogd jouw aankoop heeft goedgekeurd.
 7. Voer je betalingsgegevens in, dit kan via Google Play Store of de App Store zijn, afhankelijk van jouw toestel.
 8. Bevestig je aankoop en wacht tot het abonnement geactiveerd is.

Nu heb je toegang tot alle exclusieve features die Snapchat+ te bieden heeft, zoals een advertentievrije ervaring. Geniet van jouw verbeterde Snapchat-ervaring zonder onderbrekingen!

Aanmelden voor een gezinsabonnement voor Snapchat+

Een gezinsabonnement voor Snapchat+ geeft jou en je familie toegang tot exclusieve functies. Volg deze stappen om je aan te melden en van de voordelen te genieten.

 1. Open de Snapchat app op je smartphone. Dit kan zowel een iOS als Android toestel zijn.
 2. Ga naar je profiel door op het icoontje van een spookje of je eigen Bitmoji bovenaan het scherm te tikken.
 3. Zoek naar de Snapchat+ bannerkaart, die meestal bovenaan staat.
 4. Tik op deze banner om meer te zien over de abonnementsopties.
 5. Kies het abonnement dat het beste bij jouw gezin past. Snapchat Plus kost ongeveer 3,82 euro per maand.
 6. Volg de instructies om het aankoopproces te voltooien. Zorg ervoor dat je ingelogd bent met je accountgegevens.
 7. Misschien moet je na succesvolle betaling de app herstarten. Sluit daarom Snapchat af en open het opnieuw.

Zodra deze stappen voltooid zijn, hebben jij en je familieleden toegang tot Snapchat+. Dit houdt in: experimentele functies, pre-releases en meer die normaal niet beschikbaar zijn voor standaard gebruikers. Delen met influencers, vrienden via Instagram, Telegram, YouTube-kanaal of TikTok wordt daarmee nog leuker!

Een smartphone met de Snapchat app in een levendige moderne omgeving.

Voordelen van Snapchat abonnementen

Met een Snapchat+ abonnement krijg je toegang tot functies die normale gebruikers niet hebben. Voor slechts €4 per maand kun je genieten van exclusieve opties zoals badges, icoontjes en meer.

Dit zorgt voor een unieke ervaring op het platform. Abonnees kunnen de app ook opnieuw starten om direct toegang te krijgen tot deze nieuwe mogelijkheden.

Naast exclusiviteit biedt het abonnement ook gemak. Je stemt in met terugkerende betalingen, waardoor je niet elke maand handmatig hoeft te verlengen. Dit maakt het gebruik van Snapchat zorgelozer en efficiënter.

Met Snapchat+ investeer je in een verbeterde versie van jouw dagelijkse communicatiemiddel.

Hoe annuleer ik mijn Snapchat+ abonnement?

Het annuleren van je Snapchat+ abonnement is eenvoudig en kan vanaf je mobiel. Volg deze stappen om geen tijd te verliezen:

 1. Open de app op je smartphone of tablet. Tik op je profielfoto in de linkerbovenhoek.
 2. Ga naar instellingen door op het tandwieltje rechtsboven in het scherm te tikken.
 3. Scroll omlaag naar ‘Abonnementsdiensten’. Hier vind je alle info over jouw Snapchat+.
 4. Selecteer ‘Beheer abonnement’. Dit brengt je naar een nieuwe pagina met meer details over jouw lidmaatschap.
 5. Klik op ‘Abonnement opzeggen’. Je wordt gevraagd om je keuze te bevestigen.

Zorg ervoor dat je deze stappen volgt aangepast aan het type toestel dat je gebruikt, of het nu iOS of Android is, omdat de stappen licht kunnen verschillen tussen besturingssystemen.

Als je besluit om je inschrijving te stoppen, onthoud dan dat Snapchat+ automatisch wordt verlengd tegen de huidige tarieven tenzij jij actie onderneemt.

Mocht je een terugbetaling willen voor jouw Snapchat+ lidmaatschap, dan moet dit gedaan worden via de App Store voor iOS gebruikers, of via de Google Play Store als je een Android toestel hebt.

Let ook op dat Snapchat+ abonnementen momenteel niet overdraagbaar zijn tussen accounts. Zorg dus dat je echt wilt annuleren voordat je deze stappen volgt.

Alles over abonnementen op Snapchat

Na het leren hoe je je Snapchat+ abonnement kunt annuleren, duiken we dieper in de wereld van Snapchat abonnementen. Snapchat biedt verschillende soorten abonnementen aan, waaronder Snapchat Plus en gezinsabonnementen voor Snapchat++.

Elk heeft zijn unieke voordelen en functies. Om een abonnement te starten, moet je eerst een geregistreerde gebruiker zijn en ingelogd zijn op de app. Vervolgens kun je je eenvoudig inschrijven door op de Snapchat+ bannerkaart bovenaan in je profiel te tikken.

Met een prijs van 3,82 euro per maand biedt Snapchat Plus meerdere voordelen die het gebruik van Snapchat nog leuker en persoonlijker maken. Of je nu kiest voor een individueel abonnement of een gezinsabonnement, er zijn opties die aansluiten bij verschillende behoeften en budgetten.

Door deze stappen te volgen, kun je genieten van de extra functies die met deze abonnementen komen, waardoor je ervaring op Snapchat naar een hoger niveau wordt getild.

Conclusie

Snapchat+ geeft jou toegang tot speciale functies die je ervaring verbeteren. Eenvoudig inschrijven via je profiel opent een wereld van mogelijkheden. Beslissen om mee te doen betekent dat je deel uitmaakt van een groeiende groep van meer dan 5 miljoen gebruikers.

Voor ouders biedt Snapchat hulpmiddelen om samen met hun kinderen veilig te navigeren. Alles bij elkaar genomen, Snapchat abonnementen bieden een unieke kans om je digitale leven te verrijken.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn Snapchat abonnementen?

Snapchat abonnementen laten je toe om updates te ontvangen van favoriete creators en merken.

2. Hoe kan ik me abonneren op een Snapchat account?

Je kunt je abonneren door op de ‘Abonneer’ knop te klikken op de profielpagina van een creator of merk.

3. Zijn er kosten verbonden aan Snapchat abonnementen?

Nee, het abonneren op accounts op Snapchat is volledig gratis.

4. Kan ik meldingen ontvangen van accounts waarop ik geabonneerd ben?

Ja, je kunt meldingen instellen om updates te ontvangen van de accounts waarop je geabonneerd bent.

5. Hoe kan ik mijn Snapchat abonnementen beheren of opzeggen?

Je kunt je abonnementen beheren of opzeggen door naar je profiel te gaan en de instellingen voor abonnementen aan te passen.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Alles wat je moet weten over abonnementen op Snapchat

Laat een reactie achter