In dit artikel

Een Zalando Plus-pakket omringd door natuurlijke accessoires in een rustige omgeving.

Ontdek de voordelen van een Zalando abonnement: Zalando Plus lidmaatschap

In dit artikel

lidmaatschap-233072972.jpg” width=”1344″ height=”768″ alt=”Een Zalando Plus-pakket omringd door natuurlijke accessoires in een rustige omgeving.” title=”Een Zalando Plus-pakket omringd door natuurlijke accessoires in een rustige omgeving.” class=”awimage” />

In een wereld waar online winkelen de norm is geworden, is het vinden van manieren om zowel tijd als geld te besparen essentieel. Ik, Martijn Meeuwis, oprichter van BesteAbonnementen.nl, heb de kracht van abonnementsdiensten door en door bestudeerd.

Mijn ervaringen en advies helpen jou om de beste keuzes te maken in het digitale winkellandschap. Het Zalando Plus-lidmaatschap is zo’n unieke kans die ik graag met je deel, gezien de exclusieve voordelen die het biedt aan haar leden.

Het Zalando Plus-lidmaatschap breekt met traditionele online shopgewoonten door unieke services zoals gratis snelle verzending aan te bieden voor slechts €9,95 per jaar. Dit feit alleen al maakt het een aantrekkelijke optie voor frequente online shoppers.

Blijf lezen.

Samenvatting

 • Met Zalando Plus krijg je altijd gratis snelle verzending, waardoor je jouw aankopen de volgende avond al in huis kunt hebben. Dit is perfect voor wie snel van zijn nieuwe kleding en accessoires wil genieten zonder extra kosten.
 • Als Zalando Plus lid heb je recht op priority toegang tot nieuwe collecties en exclusieve deals, wat betekent dat je altijd als eerste de nieuwste mode-items kunt shoppen en nooit meer een uitverkoop mist.
 • Je profiteert van premium klantenservice met Zalando Plus, waarbij je voorrang krijgt en snel hulp ontvangt bij vragen of problemen. Dit maakt jouw online winkelervaring aangenamer en stressvrij.
 • De gratis retour ophaalservice is een groot voordeel voor Zalando Plus leden, omdat je zonder moeite items kunt terugsturen door simpelweg een ophaalafspraak te maken. Zo bespaar je tijd en moeite.
 • Het Zalando Plus lidmaatschap kost slechts €9,95 per jaar, wat neerkomt op ongeveer €0,83 per maand, waardoor het een betaalbare optie is voor iedereen die van online shoppen houdt en wil profiteren van extra voordelen en services.

De voordelen van een Zalando Plus lidmaatschap

Met een Zalando Plus lidmaatschap til je jouw online winkelervaring naar een hoger niveau. Je profiteert van snelle bezorgopties, voorrang bij klantenservice en exclusieve deals die alleen voor leden zijn.

Gratis expresslevering

Je krijgt altijd kosteloze snelle verzending met jouw Zalando Plus lidmaatschap. Dit betekent dat jouw aankopen de volgende avond al bij je kunnen zijn. Veel leden waarderen deze snelle bezorgoptie heel erg.

Deze service maakt het online shoppen nog gemakkelijker. Je hoeft niet lang te wachten op jouw nieuwe kledingstukken of accessoires. Zo geniet je sneller van jouw aankopen.

Priority Access

Met een Zalando Plus lidmaatschap sta je vooraan in de rij. Dit betekent dat je als eerste toegang krijgt tot de nieuwste collecties en mode-items bij Zalando en Zalando Lounge. Je mist nooit meer een exclusieve lancering of een beperkte uitgave.

Prioriteitstoegang zorgt ervoor dat je altijd een stap voor bent op anderen in de modewereld.

Deze voorkeursbehandeling geeft je ook het voorrecht om speciale aanbiedingen en gepersonaliseerde promoties te ontvangen voordat ze voor anderen beschikbaar zijn. Zo kun je jouw favoriete kledingstukken en merken scoren zonder de druk van uitverkochte maten en kleuren.

Kortom, je mode-ervaring wordt efficiënter en exclusiever met prioriteitstoegang.

Priority klantenservice

Als lid van Zalando Plus krijg je toegang tot een premium klantenservice. Je wordt altijd als eerste geholpen. Dit is handig bij vragen of problemen met je bestellingen. Je staat vooraan in de rij, zonder lang te wachten.

Deze service zorgt ervoor dat je snel en effectief hulp krijgt. Je ontvangt ook prioritaire meldingen van kortingen en exclusieve aanbiedingen. Zo mis je nooit meer een deal. Dit maakt jouw winkelervaring bij Zalando nog beter en persoonlijker.

Gratis retour ophaalservice

Naast het bieden van uitstekende klantenservice, maakt Zalando Plus het leven nog eenvoudiger met hun gratis retour ophaalservice. Dit betekent dat je als lid niet meer zelf naar het postkantoor hoeft te gaan om je pakket terug te sturen.

Je plant simpelweg een ophaalafspraak op een moment dat jou uitkomt. Een bezorger komt het pakket dan bij jou thuis ophalen.

Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook de moeite die normaal gesproken komt kijken bij het retourneren van online aankopen. Vooral voor drukke mensen is dit een enorme uitkomst. Bovendien bevestigt deze service Zalando Plus’ inzet om hun leden een zorgeloze winkelervaring te bieden.

Je geniet van alle gemakken, inclusief het gemakkelijk kunnen terugsturen van items die niet helemaal naar wens zijn, zonder extra kosten.

Een persoon ontvangt een pakket van Zalando Plus met snelle levering.

Hoe een Zalando Plus lidmaatschap af te sluiten

Een Zalando Plus lidmaatschap openen brengt veel voordelen met zich mee. Je kunt dit snel en gemakkelijk online regelen. Volg deze stappen om lid te worden:

 1. Bezoek de Zalando website of gebruik de app op je smartphone of tablet.
 2. Zoek naar het Zalando Plus gedeelte via de zoekbalk of onder ‘Mijn account’.
 3. Klik op ‘Word lid’ om het aanmeldproces te starten.
 4. Vul jouw gegevens in, zoals naam, adres en e – mailadres.
 5. Kies jouw betaalmethode. Dit kan een creditcard zijn of andere online betalingsopties.
 6. Bekijk de samenvatting van jouw lidmaatschap en de kosten die eraan verbonden zijn, slechts € 0,83 per maand.
 7. Ga akkoord met de voorwaarden en klik op ‘Bevestigen’ om je registratie af te ronden.

Zodra je deze stappen hebt voltooid, geniet je direct van alle voordelen die een Zalando Plus lidmaatschap biedt, zoals gratis expresslevering en priority toegang tot nieuwe collecties.

Een vrouw meldt zich aan voor het Zalando Plus lidmaatschap op haar laptop in een gezellig thuiskantoor.

Kosten en duur van het Zalando Plus lidmaatschap

Het lidmaatschap van Zalando Plus biedt waarde voor zijn prijs. Hieronder vind je de details over de kosten en de duur.

Kosten per jaar€9,95
Kosten per maand€0,83
ProeflidmaatschapGratis
Duur van proeflidmaatschapTijdens proefperiode
Opzegging tijdens proefperiodeZonder kosten

Deze structuur maakt het duidelijk dat het lidmaatschap betaalbaar is. Het biedt een kans om eerst te proberen voor je kiest. Laten we nu kijken hoe je een Zalando Plus lidmaatschap kunt afsluiten.

Vergelijking met andere kledingabonnementen

Het kiezen van een kledingabonnement kan lastig zijn. Zalando Plus biedt echter unieke voordelen. Hieronder zie je een vergelijking met andere abonnementen.

KenmerkenZalando PlusConcurrent AConcurrent B
Jaarlijkse kosten€ 9,95€ 12,00€ 15,00
Gratis expressleveringJaNeeJa, boven €50
Priority ToegangJaBeperktNee
KlantenservicePremiumStandaardStandaard
Gratis retour ophaalserviceJaNeeJa
Exclusieve dealsJaNeeNee

Zalando Plus springt eruit met lage jaarlijkse kosten en premium voordelen. Nu volgt hoe je een Zalando Plus lidmaatschap kunt afsluiten.

Hoe een Zalando Plus lidmaatschap te beëindigen

Wil je geen deel meer uitmaken van Zalando Plus? Je kunt eenvoudig stoppen. Hieronder leg ik uit hoe je dat doet.

 1. Ga eerst naar Jouw Zalando Plus in je klantenprofiel. Dit is de plek waar al jouw lidmaatschapsinformatie staat.
 2. Klik vervolgens op Meer informatie“. Je vindt hier details over jouw abonnement.
 3. Kies voor de optie om je lidmaatschap op te zeggen. Lees goed door wat dit voor jou betekent.
 4. Bevestig je keuze. Zalando vraagt mogelijk om een reden van opzegging
Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.