In dit artikel

Een levendige kom met verse vruchten omringd door yoga matten en groen, benadrukt gezondheid en welzijn.

Abonnement Weight Watchers: Korting op Lidmaatschap opzeggen met WW Nederland

In dit artikel

Velen onder ons worstelen met het beheersen van hun gewicht, maar vinden het lastig om de juiste balans te vinden tussen een gezond voedingspatroon en een betaalbaar plan. Ik ben Martijn Meeuwis, oprichter van BesteAbonnementen.nl.

Met mijn liefde voor voeding, sport en mindset, heb ik veel ervaring opgedaan in het helpen van mensen om slimme keuzes te maken over hun abonnementen. Dit artikel is bedoeld om jou door het proces te leiden van het opzeggen van je Weight Watchers-lidmaatschap met WW Nederland, terwijl je mogelijk kunt besparen op je abonnement.

Met de kennis dat je 60% korting op het standaard maandtarief kunt krijgen tot jouw wederopzegging, wordt dit artikel een essentiële leesstof voor iedereen die overweegt hun lidmaatschap aan te passen of te beëindigen.

Blijf lezen voor handige tips en adviezen die je niet wilt missen. Duik erin!

Samenvatting

 • Je kunt tot 60% korting krijgen op je Weight Watchers abonnement als je kiest voor een jaarplan, waardoor het slechts €10 per maand kost.
 • Er zijn meerdere manieren om je Weight Watchers abonnement op te zeggen: online via de website of de WW app, telefonisch door gratis naar de klantenservice te bellen of via e-mail.
 • Voordat je opzegt, zorg ervoor dat je jouw klantnummer en persoonlijke informatie bij de hand hebt; dit vereenvoudigt het proces aanzienlijk.
 • Om extra kosten te voorkomen, is het belangrijk om ten minste drie dagen voor het einde van de huidige abonnementsperiode je lidmaatschap te beëindigen.
 • Als je problemen ondervindt bij het opzeggen of vragen hebt, staat de klantenservice van Weight Watchers klaar om je te helpen.

Overzicht van Weight Watchers Abonnement

Bij Weight Watchers kies je een abonnement dat past bij jouw levensstijl en doelen. Je krijgt toegang tot een app met recepten, een puntensysteem en advies van coaches.

Kostprijs en voordelen

Weight Watchers biedt meerdere abonnementsopties aan in Nederland, die allemaal korting kunnen krijgen tot 60%. Dit maakt het voor jou als klant aantrekkelijk om een programma te kiezen dat bij je past. Elk abonnement heeft een gepersonaliseerd voedingsplan en een Points® Budget, gebaseerd op jouw persoonlijke informatie zoals geslacht, gewicht, lengte en afvaldoel.

AbonnementstypeKostprijs (Voor Korting)Voordelen
Standaard LidmaatschapVarieert Gepersonaliseerd voedingsplan, Points® Budget, bijhouden van voeding, gewicht, beweging en slaap
Premium LidmaatschapVarieertAlle standaard voordelen plus extra ondersteuning en toegang tot exclusieve tools

Elk abonnement is ontworpen om jou te helpen bij het bereiken van je afvaldoelen, met behulp van evidence-based technieken die je ondersteunen bij het volgen van je voeding, gewicht, activiteit, en slaappatronen. De kostprijs van deze abonnementen is afhankelijk van de looptijd en de specifieke diensten die je kiest.

Dankzij de kortingen die Weight Watchers biedt, is het nu makkelijker dan ooit om toegang te krijgen tot een effectief en persoonlijk afgestemd afvalplan zonder je bankrekening te plunderen.

We gaan verder naar het proces van het lidmaatschap opzeggen.

Online en telefonische opzegging

Je kunt je Weight Watchers lidmaatschap makkelijk beëindigen. Dit doe je online via de website of door direct contact op te nemen met de klantenservice via de telefoon. Als je kiest voor online opzeggen maar problemen ondervindt, staat de klantenservice gratis voor je klaar.

Om telefonisch op te zeggen, bel je simpelweg naar het gratis nummer. De medewerkers helpen je snel en efficiënt met het stopzetten van je abonnement. Zo houd je meer tijd over voor andere zaken.

Een tafel met gezond voedsel omgeven door verse groenten en fruit.

Korting op Weight Watchers Abonnement

Bespaar geld door te kiezen voor een jaarabonnement bij Weight Watchers. Met dit abonnement krijg je 60% korting en betaal je slechts €10 per maand. Dit aanbod geldt voor de eerste 12 maanden.

Zo wordt afvallen niet alleen gemakkelijker, maar ook voordeliger.

Gebruik de kortingscode voor extra voordeel op je abonnement. Of je nu kiest voor een halfjaar of een volledig jaar, er is altijd een code die jou ten minste 30% korting geeft. Dit maakt het starten met Weight Watchers nog aantrekkelijker en helpt je op weg naar een gezonder leefpatroon zonder dat het te veel kost.

Een verscheidenheid aan groenten en fruit naast het Weight Watchers logo op een levendige markt.

Het Proces van Lidmaatschap Opzeggen

Nadat je hebt geleerd hoe je korting kunt krijgen op je Weight Watchers abonnement, is het belangrijk om te weten hoe je het lidmaatschap kunt stopzetten als dat nodig is. Hieronder vind je een eenvoudige gids om dit proces soepel te laten verlopen.

 1. Kies de opzegmethode die bij jou past. Je kunt kiezen uit telefonisch contact opnemen, een e – mail sturen of het proces online voltooien via de WW app of website.
 2. Bereid je klantnummer en persoonlijke gegevens voor. Deze informatie heb je nodig ongeacht de methode die je kiest voor het opzeggen van je abonnement.
 3. Als je telefonisch wilt opzeggen, bel dan naar het gratis nummer 0800 van de klantenservice van Weight Watchers. Een medewerker zal jou door het proces leiden.
 4. Voor opzegging via e – mail, stuur je een duidelijk bericht met jouw intentie om op te zeggen inclusief al jouw relevante accountinformatie.
 5. Wil je online opzeggen? Ga dan naar de website of open de WW app en volg daar de instructies voor het beëindigen van jouw abonnement.
 6. Zorg ervoor dat je ten minste 3 dagen voor het einde van de huidige abonnementsperiode opzegt, om te voorkomen dat jouw abonnement automatisch wordt verlengd.
 7. Controleer na afloop of je een bevestiging ontvangt over het beëindigen van jouw lidmaatschap, via mail of in jouw account bij Weight Watchers.

Dit zijn stap-voor-stap instructies die helpen bij correct en tijdig annuleren van jouw Weight Watchers lidmaatschap.

Extra Informatie over het Opzeggen van Abonnementen

Voor wie meer wil weten over het beëindigen van een abonnement, bieden we gedetailleerde stappen en nuttige tips. Ontdek hoe je dit makkelijk en snel kunt doen voor meer rust en controle over je financiën.

Hoe een Weight Watchers abonnement op te zeggen

Je wilt je Weight Watchers abonnement stopzetten? Geen probleem. Hier leer je hoe dat snel en makkelijk kan. Je hebt verschillende mogelijkheden om dit te regelen: online, telefonisch of via e-mail. Laten we eens kijken naar de stappen die je moet volgen.

 1. Bezoek de website van Weight Watchers. Ga eerst naar hun officiële internetpagina.
 2. Zoek de opzegpagina. Dit vind je vaak onderaan in de voettekst onder ‘Lidmaatschap Opzeggen’.
 3. Vul je gegevens in. Je moet wat informatie over je account invullen, zoals je naam en lidnummer.
 4. Kies voor online opzeggen als snelle optie. Dit is de vlotste manier om vaarwel te zeggen tegen jouw abonnement.
 5. Als alternatief, bel het gratis nummer voor telefonische opzegging. Pak je telefoon en maak gebruik van deze optie zonder kosten.
 6. Zorg dat je 3 dagen voor het einde van de abonnementsperiode opzegt. Dit zorgt ervoor dat jouw verzoek op tijd wordt verwerkt en vermijdt extra kosten.

Elke stap is ontworpen om het proces eenvoudig te maken, zodat jij meer tijd kunt besteden aan wat echt belangrijk is voor jou. Of het nu gaat om een andere methode vinden om gezond te blijven of gewoon een pauze nemen van Weight Watchers, deze stappen helpen jou bij wat jij nodig hebt.

Onthoud dat hulp altijd beschikbaar is als je erom vraagt; aarzel dus niet om contact op te nemen met de klantenservice als je vragen hebt of problemen ondervindt bij het opzeggen van jouw abonnement. Zij zijn er om jou te begeleiden door elke stap indien nodig.

Uiteindelijk geeft deze gids jou de kennis die nodig is om zelfverzekerd afscheid te nemen van je Weight Watchers abonnement, hoe jij ook besluit om verder te gaan met jouw gezondheids- en fitnessreis.

Conclusie

Kiezen voor een Weight Watchers lidmaatschap kan je helpen bij het afvallen. Je krijgt korting en gemakkelijk toegang tot tools zoals de app en online begeleiding. Het opzeggen van je abonnement bij WW Nederland is eenvoudig.

Je kunt dit doen via telefoon, e-mail of online methoden. Met deze flexibiliteit zit je nooit vast aan een service die niet meer bij je past.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn Weight Watchers abonnement opzeggen?

Je kunt je WW abonnement eenvoudig opzeggen via de app of door gratis telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice.

2. Kan ik korting krijgen op mijn Weight Watchers abonnement?

Ja, je kunt korting krijgen op je abonnement door gebruik te maken van een Weight Watchers kortingscode of door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Weight Watchers om op de hoogte te blijven van alle kortingen.

3. Wat houdt het Weight Watchers programma in?

Het Weight Watchers programma helpt je gewicht te verliezen door professionele begeleiding en advies, heerlijke recepten, en een online community voor steun. Je krijgt toegang tot virtuele workshops en kunt je voeding eenvoudig bijhouden in een eetdagboek via de app.

4. Wat zijn Zeropoint voedingsmiddelen bij Weight Watchers?

Zeropoint voedingsmiddelen zijn items die je kunt eten zonder dat ze van je dagelijkse points budget af gaan. Ze helpen je om een gezonder eetpatroon te ontwikkelen terwijl je afvalt.

5. Hoe werkt de barcode scanner in de Weight Watchers app?

Met de barcode scanner in de WW app kun je elk voedingsmiddel scannen om direct te zien hoeveel punten het waard is binnen jouw persoonlijke points budget, wat het makkelijker maakt om gezonde keuzes te maken.

6. Krijg ik extra ondersteuning als ik me inschrijf bij Weight Watchers?

Ja, als je je inschrijft bij Weight Watchers ontvang jij exclusieve toegang tot online community Connect, barcode scanner, 5 minuten coaching audiosessies, en nog veel meer tools ontworpen om jouw gewichtsverliesreis te ondersteunen.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.