In dit artikel

Een opgewonden gamer speelt Ubisoft games op Xbox, omgeven door gaming apparatuur en stadsfotografie.

Abonnement Ubisoft voor Xbox Games: Alles wat je moet weten

In dit artikel

Het vinden van de juiste games op je Xbox kan soms voelen als zoeken naar een naald in een hooiberg. Gelukkig is er Ubisoft++, dat het makkelijker maakt. Met mijn uitgebreide ervaring in abonnementen op BesteAbonnementen.nl help ik je de beste keuzes te maken.

Dit abonnement biedt iets speciaals voor elke gamer.

Ubisoft+ opent de deur naar meer dan 60 videogames op Xbox consoles. Dit betekent toegang tot nieuwe titels op de dag van uitgave en klassiekers die we allemaal kennen en liefhebben.

Lees verder voor een diepere duik in deze game-wereld. Dit mag je niet missen.

Samenvatting

  • Met Ubisoft+ krijg je onmiddellijk toegang tot meer dan 60 spellen op Xbox, inclusief de nieuwste releases en klassieke games.
  • Ubisoft+ Premium-leden genieten van exclusieve voordelen zoals maandelijkse in-game beloningen, unieke aanpassingen, en een korting van 10% op digitale valuta binnen spellen.
  • Je kunt Ubisoft-spellen spelen via cloud gaming op Xbox-consoles, wat betekent dat je geen extra downloads nodig hebt en direct kunt beginnen met spelen.
  • Nieuwe spellen en premium – edities zijn beschikbaar vanaf de dag van uitgave voor abonnees, zodat je altijd iets nieuws te spelen hebt.
  • Abonnees ontvangen elke maand nieuwe beloningen en genieten van periodieke kortingen, wat de spelervaring rijker en meer belonend maakt.

Wat is Ubisoft+ Premium?

Ubisoft+ Premium biedt je onbeperkte toegang tot een uitgebreide verzameling spellen. Je speelt de nieuwste uitgaven en geniet van exclusieve voordelen in je favoriete videogames.

Nieuwe releases en 100+ PC games

Met Ubisoft+ Premium krijg je direct toegang tot meer dan honderd computerspelen. Dit assortiment omvat zowel gloednieuwe lanceringen als klassieke titels. Onder deze spellen vind je grote namen zoals Anno 1800, Assassin’s Creed Valhalla, en Far Cry 6.

Ook geniet je van spellen die gerelateerd zijn aan Ezio. Elke maand voegt Ubisoft nieuwe spellen toe, dus je bibliotheek blijft groeien.

Gebruikers profiteren meteen van de nieuwste edities en content van hun favoriete spellen zonder extra kosten. Dit betekent dat als een nieuw spel uitkomt, jij een van de eersten bent die het kan spelen.

Of het nu om actie-avonturen of strategische simulaties gaat, je hebt altijd iets nieuws om te ontdekken. Dit maakt Ubisoft+ Premium een must-have voor elke gamer die graag op de hoogte blijft van de nieuwste spellen en geniet van een uitgebreide catalogus aan ervaringen.

Maandelijkse beloningen

Naast nieuwe uitgaves en toegang tot meer dan honderd games op de computer, biedt Ubisoft+ Premium iets speciaals. Leden genieten van maandelijkse in-game beloningen vanaf de start.

Deze exclusieve voordelen zorgen dat je de volle waarde uit je abonnement haalt. Denk hierbij aan unieke aanpassingen voor je karakters en verschillende boosters die je spel een niveau hoger tillen.

Het is alsof je elke maand een cadeau krijgt, alleen maar door lid te zijn.

Deze beloningen omvatten alles van speciale valuta binnen het spel tot toegang tot nieuwe inhoud die je ervaring verrijkt. Elk voordeel is zorgvuldig uitgekozen om ervoor te zorgen dat leden zich gewaardeerd voelen en enthousiast blijven over hun Ubisoft-ervaring.

Spelen wordt niet alleen leuker, maar ook belonender.

Een verzameling van de nieuwste Ubisoft videospellen in een futuristische omgeving.

Hoe speel je op Xbox-consoles met Ubisoft+ Premium?

Om Ubisoft+ Premium op je Xbox te gebruiken, meld je je simpelweg aan met je Ubisoft-account. Daarna krijg je direct toegang tot een bibliotheek vol met games, van klassiekers tot de nieuwste releases.

Geniet van meer games, inclusief nieuwe releases en Premium Editions

Met een Ubisoft+ Premium-abonnement krijg je direct toegang tot een grote verzameling spellen. Dit omvat niet alleen klassiekers uit de backcatalogus, maar ook gloednieuwe titels en premium-edities van jouw favoriete games.

Vanaf de eerste dag dat een nieuw spel uitkomt, speel je het zonder extra kosten. Dit betekent dat je altijd iets nieuws hebt om te ontdekken en te spelen.

Deze abonnementsdienst zorgt ervoor dat jouw spelervaring steeds fris en spannend blijft. Je kunt genieten van alles, van avonturengames zoals “Watch Dogs” tot actievolle titels zoals “Rainbow Six Siege”, inclusief hun nieuwste uitbreidingen en seizoenspassen.

Hierdoor haal je het meeste uit je Xbox-consoles door steeds toegang te hebben tot de nieuwste en meest exclusieve content die Ubisoft te bieden heeft. Schakel nu over naar hoe je vanuit de cloud kunt spelen met Ubisoft+ Premium op Xbox-consoles.

Speel vanuit de cloud

Ubisoft+ biedt cloud gaming op Xbox-consoles. Dit betekent dat je jouw favoriete Ubisoft-titels direct vanuit de cloud naar je console kunt streamen. Je hebt geen extra downloads nodig en kunt meteen beginnen met spelen.

Cloud gaming maakt het makkelijker dan ooit om toegang te krijgen tot een groeiende catalogus van bekroonde titels, waar en wanneer je maar wilt.

Abonnees genieten van het gemak om nieuwe games en Premium Editions te spelen zonder lange wachttijden. Zodra een game beschikbaar is op Ubisoft+, kun je hem direct streamen. Dit systeem biedt een flexibele manier om te genieten van de volledige Ubisoft-ervaring, inclusief maandelijkse in-game beloningen zoals unieke aanpassingen en boosters.

Een gameconsole omgeven door een bibliotheek van Ubisoft-games in een levendige en kleurrijke weergave, die de opwinding en anticipatie van gamen benadrukt.

Veelgestelde vragen over Ubisoft+ op Xbox

Veel spelers vragen zich af hoe ze Ubisoft+ op hun Xbox-console kunnen gebruiken. Het goede nieuws is dat met een abonnement, je direct toegang hebt tot meer dan 60 spellen op Xbox One en Xbox Series.

Dit omvat niet alleen oude favorieten maar ook de allernieuwste releases. Bovendien kun je met Ubisoft Connect op de console en verschillende streamingdiensten jouw game-ervaring verder verbeteren.

Een andere veelgestelde vraag gaat over de exclusieve voordelen van een Ubisoft+ abonnement. Abonnees genieten van een korting van 10% op digitale valuta binnen games. Dit betekent dat je meer waar voor je geld krijgt bij het kopen van add-ons of in-game items.

Deze kortingen en voordelen maken het abonnement aantrekkelijk voor trouwe fans van Ubisoft-spellen.

Voordelen van het Ubisoft+ Abonnement

Met het Ubisoft+ abonnement krijg je direct toegang tot nieuwe uitgaven en meer dan zestig luxueuze uitvoeringen van videogames. Je speelt de nieuwste spellen zonder extra kosten, inclusief uitbreidingen en digitale content.

Dit betekent dat je altijd de nieuwste avonturen en uitdagingen kunt ervaren, direct na hun release. Het is alsof je een VIP-pas hebt voor de beste Ubisoft-ervaringen.

Een ander groot voordeel is de korting van tien procent op in-spel valuta. Dit maakt het makkelijker om je favoriete personages en uitrustingen aan te passen zonder je portemonnee te legen.

Daarnaast ontvang je elke maand nieuwe beloningen en periodieke kortingen, waardoor jouw spelervaring rijker en meer belonend wordt. Of je nu tegen vrienden speelt op verschillende platformen of alleen nieuwe werelden verkent, Ubisoft+ verrijkt jouw spelervaring aanzienlijk.

Conclusie: De waarde van het Ubisoft+ abonnement voor Xbox gamers

Ubisoft+ biedt Xbox-gamers een wereld vol spellen. Voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot nieuwe titels, klassiekers en premium edities. Het is net alsof je een bibliotheek vol avonturen in huis haalt.

Je speelt gemakkelijk de nieuwste games zonder extra kosten. Dit abonnement verandert de manier waarop je speelt, door je onbeperkt te laten genieten van de Ubisoft catalogus. Elk type gamer vindt zijn favoriete spel in deze verzameling.

Veelgestelde Vragen

1. Wat houdt een Ubisoft abonnement voor Xbox Games in?

Een Ubisoft abonnement geeft je toegang tot meer dan 60 Ubisoft-games op je Xbox, inclusief nieuwe releases, klassiekers, en premium edities met extra content zoals uitbreidingen.

2. Kan ik Ubisoft games op pc spelen met mijn abonnement?

Ja, met bepaalde abonnementen zoals Multi Access krijg je ook toegang tot Ubisoft PC Access, waardoor je Ubisoft-games op pc kunt spelen.

3. Zijn er voordelen aan het lid worden van Ubisoft?

Als lid van Ubisoft ontvang je maandelijkse beloningen vanaf de eerste dag, zoals unieke aanpassingen en verschillende boosters, voor de volledige Ubisoft-ervaring.

4. Kan ik mijn Ubisoft abonnement op elk moment annuleren?

Ja, je kunt je abonnement op elk moment annuleren. Bezoek de officiële website voor informatie over hoe je dit kunt doen.

5. Biedt het abonnement ook korting op virtuele valuta en rewards?

Ja, leden krijgen korting op virtuele valuta en kunnen genieten van extra rewards en maandelijkse in-game beloningen.

6. Hoe weet ik welke games beschikbaar zijn met mijn abonnement?

De beschikbare games worden aangegeven op de officiële website van Ubisoft. Je krijgt direct toegang tot een verzameling Ubisoft-games, inclusief de nieuwste games en oude klassiekers.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.