In dit artikel

Een groep zorgprofessionals in levendige discussie in een moderne kantooromgeving.

Abonnement Medisch Contact – Abonneren op MedischContact met Gemak

In dit artikel

Het vinden van betrouwbare en actuele medische informatie kan een uitdaging zijn. Met een overvloed aan bronnen, is het essentieel om te weten waar je kwaliteitsvolle inzichten kunt vinden.

Ik, Martijn Meeuwis, met mijn expertise in productabonnementen en passie voor gezondheid, leid je graag door het landschap van medische vakbladen. Een uitblinker in dit veld is Medisch Contact, een toonaangevend tijdschrift dat professionals en studenten in de gezondheidszorg verbindt met essentiële kennis.

Dit artikel onthult hoe eenvoudig het is om te abonneren op Medisch Contact en welke voordelen dit biedt. Met opties zoals standaard- en studentenabonnementen, maakt Medisch Contact het toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen binnen de gezondheidssector.

Lees verder om alles te ontdekken wat je moet weten. Begin vandaag nog!

Samenvatting

 • Medisch Contact verbindt medische professionals en studenten met het laatste nieuws en ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Het biedt een mix van gedrukte en online content die overal toegankelijk is.
 • Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, passend bij elke fase van je medische carrière. Studenten kunnen voor een gereduceerd tarief abonneren, terwijl instellingen kunnen kiezen voor IP-toegang voor onbeperkte online toegankelijkheid.
 • Abonnees krijgen wekelijks het tijdschrift thuisgestuurd en hebben volledige toegang tot alle artikelen en extra voordelen op de website van Medisch Contact. Dit helpt om kennis te vergroten en op de hoogte te blijven van relevante informatie.
 • Artsen aangesloten bij specifieke beroepsverenigingen ontvangen Medisch Contact zonder extra kosten, wat betekent dat ze altijd toegang hebben tot essentiële medische informatie zonder extra uitgaven.
 • Het beheren van je abonnement, inclusief adreswijzigingen of het opzeggen, kan gemakkelijk online gedaan worden via de website van Medisch Contact, waarbij klantenservice klaarstaat om eventuele vragen te beantwoorden.

Wat is Medisch Contact?

Na de inleiding, is het tijd om dieper in te gaan op Medisch Contact. Medisch Contact is niet zomaar een publicatie. Het is een wekelijkse uitgave vol met nieuws, artikelen en updates voor medische professionals.

Denk hierbij aan artsen, verpleegkundigen en studenten geneeskunde. Deze informatiebron houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg.

Het blad brengt ook verhalen over belangrijke onderwerpen zoals het elektronisch patiëntendossier en discussies over de veiligheid van persoonlijke werkaantekeningen. Dit maakt het een essentieel leesmateriaal voor iedereen in de medische sector.

Medisch Contact biedt niet alleen gedrukte artikelen. Je krijgt ook toegang tot online content. Dit betekent dat je waar en wanneer je maar wilt, kunt inloggen om de nieuwste informatie en onderzoeken te bekijken.

Dus, of je nu een doorgewinterde specialist bent of nog aan het begin staat van je medische opleiding, Medisch Contact heeft voor jou als professional alle benodigde informatie bij de hand.

Een groep medische professionals bespreekt nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

Abonnementsopties voor Medisch Contact

Medisch Contact biedt diverse abonnementstypes aan, passend bij elke fase in je medische carrière. Of je nu student, professional of een grote organisatie bent, er is altijd een pakket dat bij jou past.

Standaardabonnement

Een standaardabonnement op Medisch Contact kost €319,00 per jaar. Je krijgt elke week het tijdschrift thuis gestuurd. Dit abonnement geeft je volledige toegang tot de website van Medisch Contact en de digitale versie van het tijdschrift.

Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de gezondheidszorg.

Als abonnee kun je ook gebruikmaken van extra voordelen. Denk hierbij aan speciale artikelen online en toegang tot een archief met eerdere uitgaves. Dit maakt het makkelijker om informatie te vinden wanneer je die nodig hebt.

Het standaardabonnement is ideaal voor professionals die alles willen weten over medische ontwikkelingen en gezondheidsbeleid.

Studentenabonnement

Als geneeskundestudent kun je je voor €69,00 abonneren op Medisch Contact. Dit geeft je elke week het nieuwste nummer vol met belangrijke informatie die jou helpt tijdens je studie en daarna.

Daarnaast krijgen leden van De Geneeskundestudent gratis toegang tot Arts in Spe. Dit is speciaal voor studenten en staat vol met artikelen die jou als toekomstige arts ondersteunen.

Dit studentenabonnement is een slimme investering in je toekomst. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de geneeskunde en legt een goede basis voor je carrière. Kies voor dit abonnement en zet de eerste stap naar een succesvolle loopbaan in de gezondheidszorg.

Nu gaan we kijken naar de opties voor instellingen die IP-toegang bieden.

Abonnementen voor instellingen (IP-toegang)

Instellingen en ziekenhuizen kiezen vaak voor een IP-toegang abonnement. Dit maakt het mogelijk om binnen één netwerk onbeperkt toegang te krijgen tot Medisch Contact. Alle medewerkers kunnen dan zonder extra stappen de nieuwste inzichten en onderzoeken online lezen.

Dit systeem is efficiënt en zorgt ervoor dat iedereen snel bij de benodigde informatie kan.

Er zijn verschillende soorten abonnementen beschikbaar. Sommige bieden zowel de papieren versie als online toegang. Dit is handig omdat niet iedereen altijd toegang heeft tot internet.

Zo blijft men op de hoogte van alle ontwikkelingen in de medische wereld, direct vanaf elke locatie binnen de instelling.

Een stethoscoop ligt op een doktersbureau in een moderne medische kantooromgeving.

Voordelen van een Abonnement op Medisch Contact

Met een abonnement op Medisch Contact blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de gezondheidszorg en vergroot je jouw kennis met elk nummer.

Wekelijkse levering van het blad

Elke week ontvang je het tijdschrift Medisch Contact in je brievenbus. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de medische wereld. De informatie helpt jou als professional om bij te blijven met nieuwe kennis en inzichten.

Naast het tijdschrift krijg je ook toegang tot online artikelen en digitale edities. Hiermee kun je het blad lezen waar en wanneer je maar wilt. Het is gemakkelijk om zo de belangrijkste medische nieuwtjes en achtergrondartikelen te volgen, ook als je onderweg bent.

Toegang tot alle voordelen die Medisch Contact biedt

Naast de wekelijkse levering van het blad, krijgen abonnees veel meer voordelen. Met jouw abonnement heb je ook toegang tot het online platform. Dit betekent dat je Medisch Contact altijd en overal kunt lezen, of je nu thuis bent of onderweg.

De app voor telefoon of tablet maakt het nog makkelijker om up-to-date te blijven met de laatste nieuwtjes uit de medische wereld.

Als lid van de KNMG of als arts krijg je Medisch Contact zonder extra kosten. Dit geeft jou niet alleen het weekblad in handen, maar ook volledige toegang tot alle online artikelen en exclusieve content.

Je kunt discussies volgen, je mening delen en in contact komen met andere professionals. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Speciale aanbieding voor leden van beroepsverenigingen

Als je lid bent van een beroepsvereniging die verbonden is met de KNMG, krijg je Medisch Contact zonder extra kosten toegestuurd. Ontdek hoe dit je dagelijks kan ondersteunen.

Artsen die lid zijn van aangesloten beroepsverenigingen ontvangen Medisch Contact gratis

Artsen aangesloten bij erkende groeperingen krijgen Medisch Contact kosteloos. Dit geldt voor leden van de KNMG en bepaalde andere organisaties. Zij profiteren niet alleen van een gratis abonnement, maar hebben ook zonder extra kosten toegang tot de volledige inhoud online.

Dat betekent dat deze dokters altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze hoeven hier niets voor te betalen. Het tijdschrift komt regelmatig naar hen toe, direct in hun brievenbus of via internet.

Zo blijven ze goed geïnformeerd, zonder extra kosten.

Abonnement op Arts in spe

Als je geneeskundestudent bent, kun je gratis lid worden van De Geneeskundestudent. Hierdoor krijg je toegang tot het blad Arts in spe. Dit magazine biedt waardevolle informatie zoals blogs, bijbaaninformatie en studiemateriaal voor je toetsen.

Je hebt een KNMG-relatienummer nodig om online het blad te bekijken. Dit nummer krijg je zodra je lid wordt. Lidmaatschap biedt ook andere voordelen zoals toegang tot exclusieve content die jou helpt in je studie en toekomstige carrière.

Hoe Abonnement op Medisch Contact te Beheren

Ontdek hoe je jouw abonnement op Medisch Contact makkelijk kunt beheren, van adreswijzigingen tot het stopzetten van je abonnement.

Hoe adreswijzigingen, opzeggingen en vragen te behandelen

Het beheren van je abonnement op Medisch Contact vraagt soms om actie. Je wilt bijvoorbeeld jouw adres wijzigen, het abonnement stopzetten of je hebt een vraag. Hieronder vind je stappen die je kunt ondernemen:

 1. Adreswijziging doorgeven:
 • Neem contact op met de ledenadministratie van jouw beroepsvereniging.
 • Maak een verhuisbrief en stuur deze naar de juiste instantie.
 • Abonnement opzeggen:
  • Ga naar de website van Medisch Contact en zoek het kopje ‘abonnementen’.
  • Volg daar de instructies voor het opzeggen van je abonnement.
 • Vragen stellen over je abonnement:
 • Specifieke problemen melden zoals bezorgingsissues:
  • Beschrijf duidelijk wat het probleem is en verstuur dit via e – mail.
  • Vermeld altijd jouw huidige gegevens, zodat ze je gemakkelijk kunnen helpen.
 • Toegang vragen tot digitale inhoud bij adres- of abonnementswijzigingen:
  • Zorg dat je geregistreerd bent met een actueel e – mailadres.
  • Update indien nodig jouw gegevens online om ononderbroken toegang te behouden.

  Elke stap die hierboven staat, helpt je om zonder veel gedoe jouw abonnement aan te passen of vragen beantwoord te krijgen. Met deze acties verzeker jij dat je altijd blijft genieten van alle voordelen die Medisch Contact te bieden heeft.

  Conclusie

  Abonneren op MedischContact is makkelijk en biedt veel voordelen. Je krijgt elke week het magazine in de bus. Dit betekent toegang tot belangrijke medische inzichten en trends. Voor elk type lezer is er een passend abonnement.

  Of je nu student bent of werkzaam in de gezondheidszorg, MedischContact staat voor je klaar. Ontdek nu zelf de waarde van dit abonnement.

  Veelgestelde Vragen

  1. Wat krijg ik met een abonnement op MedischContact?

  Met een abonnement ontvang je MedischContact automatisch vier keer per jaar thuis. Dit biedt je toegang tot waardevolle informatie afgestemd op medische professionals en geneeskundestudenten.

  2. Hoe kan ik me abonneren op MedischContact?

  Je kunt eenvoudig een online abonnement afsluiten via Abonnementenland of door contact op te nemen als je hulp nodig hebt bij het registreren of specifieke vragen hebt over het abonnement.

  3. Wat kost een abonnement op MedischContact?

  Een abonnement kost euro per jaar. Dit bedrag dekt de verzending en je ontvangt het blad automatisch thuis, tenzij je in het buitenland woont; dan kunnen er extra verzendkosten van toepassing zijn.

  4. Ik ben lid van de Federatie Medisch Specialisten, heeft dit voordelen voor mijn abonnement?

  Ja, als je aangesloten bent bij de KNMG of een vereniging die onder de Federatie Medisch Specialisten valt, kun je vaak tegen gereduceerd tarief of soms zelfs gratis een abonnement ontvangen.

  5. Wat moet ik doen als ik verhuis?

  Als je verhuist, mail dan jouw nieuwe adres naar Abonnementenland zodat je MedischContact zonder onderbreking op je nieuwe adres ontvangt.

  6. Kan ik MedischContact ook digitaal lezen?

  Ja, naast de fysieke toezending van het blad kun je MedischContact ook downloaden en digitaal lezen. Dit is handig voor onderweg of als je in het buitenland verblijft en toch up-to-date wilt blijven.

  Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

  Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

  Martijn Meeuwis (1988), oprichter van de website BesteAbonnementen.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit en voetbal) en mindset. Laat je inspireren door onze ervaringen met productabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail naar info@besteabonnementen.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis.